נצרת

אתה כהרגלך תוקף אנשי קש

וזורק בוץ ורפש שפוגע באף אחד רלוונטי. בכל זאת, בולשביק אדום נאלח זקן וחסר מוסר. מה כבר אפשר לצפות ממנו.

ואתה מחלק כאן אנשים למוסרים יותר או פחות

לפי העמדה הפוליטית שלך ? ואם אני לא מאמינה בדרך שלך אז זה עושה אותי חסרת מוסר ?

מי שתומך ומקדם סוציאליזם

הוא אדם רשע ולא מוסרי. זאת עמדה אנושית שמסתמכת על עובדות ולא קשורה כלל לעמדה הפוליטית שלי. אם אדם היה תומך בהיטלר ומורשתו, היית חושבת שהוא אדם מוסרי?
אז גם ככה זה עם סוציאליזם מבחינתי.

זה כלל לא קשור לאידיולוגיה שאני חושב שהיא נכונה, פשוט סוציאליזם זה כיוון חסר מוסר ואכזרי.

Emile Zola

New member
גם בעיני אף אחד לא ראוי

ואז מה שנשאר זה לבחור את הטוב שבגרועים...

באופן יחסי לממשלות קודמות, הנוכחית לא כזאת רעה.
50% מחברי הכנסת הם חדשים, צעירים שרוצים לעבוד.

תכלס

מה השתנה כאן ? שום דבר וכלום .
מצב כלכלי זוועה כלכלה זוועה ,רווחה זוועה ,שלום לא בא ולא יבוא להפך הכל נהיה גרוע יותר אנשים מרווחים פחות מבזבזים יותר חיים בדוחק
הכל חרא
ובנימה אופטימית זו לילה טוב

Emile Zola

New member
שוואי שוואי

לגבי מה שהשתנה, הוא שחלק ניכר מנבחרי הציבור מדברים ישירות עם המצביעים.

1. יצאו מכרזים חדשים לתפקידי דירקטורים בחברות הממשלתיות.
זה אולי נשמע מהלך קטן, אך מהלך שיקטין את השחיתות בחברות ממשלתיות.

2. סתיו שפיר, מהעבודה, יושבת חזק בוועדת הכספים ומונעת את ההתנהלות שהיתה שם עד כה - העברות תקציביות ללא שום בקרה.

היא גם עובדת על חוק דיור חדש שיגן יעל שוכרי הדירות.

3. מיקי רוזנטל הוא יו"ר שדולת השקיפות בכנסת, פרסום נתוני הוצאות רוה"מ ב 2012 גרמו להוצאות ב 2013 "להתכווץ" ב 800,000 ש"ח באופן מסתורי...

אני אופטימי (תנסי את זה פעם)
לדעתי הממשלה הנוכחית טובה יותר מהקודמת. ובטח שהכנסת הנוכחית.

חחחחח

סתיו שפירה, בדיחה מרקסיסית גרועה

עדיף לכל אדם מוסרי ושפוי שרוצה לחיות

שאנשים עם השקפת עולם כמו של סתיו שפיר פשוט לא יהיו מקורבים לשום מקום שיש ביכולתו להשפיע. שפיר בכבודה ובעצמה מקדמת דברים מזעזעים, למזלנו היא באופוזיציה למרות שכמה מטומטמים הצטרפו לחלק מהיוזמות שלה גם מהקואליצזיה. פשוט עצוב איך ה"ימין" של ישראל הופך לשמאל לכל דבר. זוועה.

אצלך כל מי שלא

הולך בדרך שלך מטומטם ? ובוא נשמח לשמוע את האני מאמין שלך אולי נפסיק להיות מטומטמים

מעולם לא טענתי את הטענה שלך

מובן שאדם עם השקפת עולם שונה משלי איננו בהכרח מטומטם.
מי ישמח לשמוע את האני מאמין שלי? את? זה לא בשבילך דברים כאלה. הצחקת אותי!

לא בשבילי?

לפי מה קבעת שזה לא בשבילי ? אמרתי שנשמע לא אמרתי שאני אסכים איתך או אלך בדרך שלך כן

ZealotRebel

New member
חד"ש מזכירים לי יותר מפלגה פאן-ערביסטית

מאשר קומוניסטית, מספיק להסתכל על ההתבטאויות של מוחמד ברכה, על האקטיביזם שלו ברשות הפלסטינית (התחבקות עם טרוריסטים וכו') וההסתה נגד ציבור שלם כמו החרדים (שב-2005 הייתה קבוצה של חרדים שעשתה שטויות והתחילה עם דרוזים בהר מירון, ברכה היה הראשון להאשים את כל הציבור שלהם ואפילו הדרוזים הסתייגו ממנו)

למעלה