נקודות אור וגאווה!!!

noosh

New member
נקודות אור וגאווה!!!

לפני שרעות תספיק.
טוב, נתחיל בהארי פוטר, שאמנם קצת נבלע בהתרגשות, אבל בהחלט הייתי מרוגשת גם ממנו בהתחלה. עזבו את הפחד המטורך שלי מספוילרים שגרם לי להתנתק מהעולם (פחדתי לצאת מהבית, בחיי), זה פשוט היה מלחיץ. ואז. קיבלתי אותו. ואני אוטוטו מסיימת (לקח לי יותר מדי זמן לקרוא, אבל מצד שני גם לא היה לי זמן לקרוא), וזה מרגש אותי! וטוב. את טורי אני מחלקת כי זה יותר מדי נקודות אור בשביל נקודה אחת.
טוב, אז לפני ההופעה היה את כל הקטע של להתארגן וכאלה, ולכתוב לה מכתב, ולחלוק את ההתרגשות המטורפת הזאת של "הנה זה מגיע" עם כל החברים (אלה שאוהבים אותה
), וזה היה אמנם נורא מתיש, אבל זה גם נתן לי הרבה. גם הפורום וההתרגשות של כולם שם, וגם לכתוב לה, זה גרם לי לחשוב קצת וזה היה חשוב.
כולם, כל האנשים שהיו שם באותו היום, כל האנרגיות וכל התמיכה ואני יודעת שזה נשמע כמו איזה מפגש פסיכי אבל זה באמת היה משהו חשוב שם, תמיכה ומישהו לחלוק איתו את ההתרגשות והאושר והחוויה הזאת.
(האייקון בגלל הפאה
) לפגוש אותה, להצטלם איתה, לחבק אותה, לגרום לה לחתום לי על נעל פוינט!!!!, רק להיות לידה פשוט המס אותי. לצערי, לא הצלחתי להגיד לה כמה אני מודה לה ואיך היא שינתה לי את החיים, אבל מאוד, מאוד רציתי.
וההופעה, ששום מילים לא יוכלו לתאר אותה, מלחכות לה ולשמוע את הסאונד צ'ק ועד להכנס פנימה ולראות אותה, אמנם לובשת כדור דיסקו, ובכל זאת, זו הייתה היא, והייתי כלכך קרובה וכלכ מאושרת וכל מה שהיא נגנה שם פשוט היה מושלם. והקהל היה מושלם, ואוף, כתבתי את זה כבר אלף פעמים באלף מקומות שונים וזה עדיין לא נמאס לי. פשוט bliss from another kind.
השבוע שאחרי היה אמנם קשה (באמת, האנגאובר-טורי, לא פחות מזה, פוסט-טראומה מטורפת שלא הצלחתי לאכול או להפסיק לבכות), אבל היו אנשים מקסימים שעזרו לי והבינו אותי. זה היה חשוב.
לקחתי את כל הציורים מהסדנה, ועכשיו יש לי מלא בדים בחדר, ואין לי מה לעשות איתם. הממ, כשחושבים על זה, זו לא ממש נקודת אור. אבל הייתי צריכה את הצבע של האייקון. (בעצם, הייתי יכולה להשתמש בו ולכתוב על כל הסרטונים ביוטיוב והתמונות והדברים שנשארו אחרי ההופעה וזה כיף לדעת שבזכות העולם הטכנולוגי שלנו יש אמצעי שימור כאלה).
(אינ צריכה למצוא אייקון לעבודה) היה נחמד בעבודה, התחלתי להכנס למעבדה ולעשות דברים שהם לא לקרוא מסמכי וורד של עשרות עמודים כל היום, אז אמנם קר לי נורא (יש שם איזה 15 מעלות ואני רועדת מקור כל היום), אבל לפחות אני מרגישה יעילה יותר, ולומדת.
שיחות עם אנשים, בין אם בטלפון, או סמסים, או מסרים או מיילים. גם עם חברה טובה שלי מהצבא שבמקסיקו עכישו, ועם חברה שלי שהייתה חצי שנה באוסטרליה וחזרה השבוע, ועם הבת שלי שהיה לה יומולדת, ועוד אנשים שפשוט אמרו את הדברים הנכונים.
ביקרתי את סבתא היום, אמנם בבית חולים, שזה לא כזה שמח, אבל היא הייתה מצחיקה כדתמיד, עם כל היציאות שלה של "בית חולים זה לא מקום בשבי ספרדים" וכל מני דברים כאלה, והיא לא הפסיקה לדבר לדינו ואמא שלי לא הבינה מילה
הייתי צריכה לתרגם לה הכל (לא שאינ הבנתי כ"כ הרבה, כן?). זה היה טוב לראות שהיא שומרת על חוש ההומור שלה גם שם. זהו, היה שבוע ממש אינטנסיבי ומרגש ומלא בחוויות שאני מקווה שלא אשכח אף פעם, ותודה לכל מי שחלק אותו איתי (יש די הרבה כאן מהפורום, באופן מפתיע
דפנה, היה כיף לפגוש אותך!!, וזוהר, אני עדיין כועסת שלא באת להגיד שלום
). שבוע נפלא לכולנו (אפילו שאין למה לחכות יותר
) ושבת שלום
.

noosh

New member
אותך כבר פגשתי כבר!!

ושששש, את מפריעה לי לקרוא!!!

רעוּת

New member
אז מה ../images/Emo7.gif

את אוהבת את החננה המעופף שלך יותר ממה שאת אוהבת אותי

רעוּת

New member
טוב, מפאת העצלנות, אין לי כוח לכתוב-

רק שתדעו שטורי אמרה שאני חמודה!!!!!!!!!!!! ואז אמרתי לה שעכשיו אני יכולה למות בשקט (הכל באנגלית עילגת), וזהו. תקנאו
ואת המשך השבוע החל מיום ראשון בבוקר והפוסט-טראומה מטורי אני אדחיק, איף יו דונט מיינד

רעוּת

New member
כן אני יודעת ../images/Emo46.gif אבל חשבתי בעברית

פלא שבכלל חשבתי
או שלא ממש חשבתי, אם אמרתי לה שעכשיו אני יכולה למות בשקט

אפחד לא באמת אומר פיספולי

זה מסוג הדברים שמורים לספרות מנסים לשדל ילדים מסכנים התרגל לומר והם צוחקים להם בפנים עם marijuana breath.

noosh

New member
וול, אני חנונית

ואני אומרת פיספולי
(כמה נורא זה ששקלתי לרגע אם לסמן בכותרת של ההודעה
?) סתם, נו, אל תהרסי לי, אינ מנסה לרדת על רעות פה

noosh

New member
לזה שאני מקשיבה עכשיו לשופן

אין שום קשר, נכון?
. (מה, נו, שופן זו שלמות מטורפת)

שופן זה הילדות שלי!

|אמא שלי דופקת וואלסים על הפסנתר| פעם בקשתי ממנה לנסות לעזור לי לנגן טורי והיא לקחה שופן כדי לנסות להזכר בכלמיני אקורדים

למעלה