נקודות אור וגאווה!!!

מזה לא, אני סתם מקנאה בה ../images/Emo7.gif

וגם ככה היא לא מנגנת כבר בחיים אלא עובדת בעבודה משעממת מגעילה ומסריחה [לייק מאת'ר לייק הבת הדפוקה שלה
]

שלום שלום, ואל תבואו לי בחלום!

יש לי מלא נקודות צבא מאעפנות
וארוחת שישי
ובא לי לכתוב מלא ומבולגן כזה כי אין לי כח לחשוב
אז תתמודדו, או שפשוט אל תקראו, נו
החבר'ה פה, כל כך טובים, באמת. הבנים, מהשטותניקים הכי גדולים לשנונים לאלה עם הגיטרה. באמת שכחתי שיש איכותיים כאלה [יותר מדי זמן בת"א...] ~ חברות שלי פה כי מה הייתי עושה.. חברות סתם כי זה אחלה, חברות צחוקים, חברות לעת שמירות ש"ג באמצע הלילה [לבד בחושף בקור!!!] ויתושים שעוקצים אותך בכל מקום כולל התחת, וגם אלה שכן מצליחות להכנס אליך פנימה ובכל זאת מתעקשות לא ללכת.
היתה לי היום שמירה שולטת. וזו באמת נק' אור כי עד עכשיו זה ממש לא היה ככה
אז אוקי, זה הלך בערך כך: אמרתי לנועה להתקשר אליי למטכלי, ופרק זמן כלשהו אחכ לחברה אחרת, ופרק זמן זהה נוסף לחברה נוספת, וכו' וכו' וכיוב' וכך עברו להן 4 שעות בדיבורים בטלפון באופן חוקי!!!
עוד מעט קצת לנשום אויר אחר
אמא ואני שוב צועקות קצת פחות. ם צריך שמירות בשביל זה אז אולי טוב שמירות מדי פעם.
המפקדת שלי ההיא משם עזבה סופית, וזה עצוב ממש, אבל זה גם כאילו מן נתן לי נק' מבט שונה, על זה שלא הכל חייב להיות רע וקשה ואפילו להפך - גם לא בצבא. אהבתי אותה ממש, וגם היא אותי, משום מה.
חברות, תמיד ולעולם
טורי, שזה מעבר למילים או אפילו רגשות או מה שאדם בכלל יכול לבטא או להכיל. [בכיתי והודיתי לה והיא הורידה את המשקפי דיסטנס וחיבקה אותי. אני חושבת ששיקרו כשאמרו שהיא התרגשה ממש. אני בטוחה ששיקרו.] טוב, קוראים לי לבוא, ואח"כ אם/כשיהיה לי זמן אני אחזור להציף בחוסר גבולות כהרגלי, ובינתיים, היו שלום

אה, ו,

משהו שאסור לי לכתוב עליו או להגיד בקול רם. לא שזה מונע ממני. ~כוחה הנפלא של האפשרות.~

דוVשה

New member
../images/Emo198.gif

- מאיה
, על כל מי ומה שהוא, גם בעולם הפרטי שלו וגם בעולם שלנו ביחד.
- מבחנים.
- חברים שלי
- י-ר-ו-ש-ל-י-ם!!!!!!!!!!. פוקצ'ה אהובתי [אני מטורפת על המקום הזה], ואח"כ - הופעות רחוב בהם ראינו את גלעד כהנא ההזוי ולאחר מכן את קרולינה וסוליקו ו- ש-א-נ-ן [הכפרה על הלב המדהים שיש לנשמה הזה!!!!] סטריט, ועוד כל מיני שרים, ושיר ולי'צי הסנובית וסרטים וארוחות וירושלים
. תודות רבות לחברה =] היה מוי כייף.

behappy

New member
יללה=]

טורי. אוח!! זה היה לפני שבוע, בדיוק לפני שבוע הייתי מרוגשת כל כך! זה באמת מורכב מכמה נקודות. ההתארגנות והציפייה שלפני וההקשבה לhorses שניה לפני שיצאתי מהבית והחלטה לבקש ממנה שתחתום לי על השיר המופלא הזה, שמדהים אותי כל פעם מחדש, ואז להגיע לשם, לפגוש עוד אנשים שחיכו לה בחום ובלחות המטורפים שהיו מלפני 14:00 בצהרים, ולדבר עם כ"כ כ"כ הרבה אנשים טובים, ולהתרגש איתם, ולחייך ולהרגיש שזה קורה-זה קורה-זה קורה, ואז היא הופיעה
וכולנו היינו בהיי מטורף. והחיוך שלה. והג'ינג'יות הזו שלה. והנוכחות הנפלאה והאדם הנהדר שהיא מעבר לכל פרסום או כשרון. ואחרי שהיא חיבקה וחתמה והצטלמה ודיברה איתי [ממש קצת, והייתי ממש מפגרת ורק חייכתי כמו טומטום ולא הצלחתי להגיד או לספר לה עשירית ממה שרציתי, אבל אני בטוחה שהיא יודעת ומרגישה, מעצם זה שהיינו שם וחיכינו והבאנו איתנו המון אהבה אליה
] ואז שיחות נפש כאלה מופלאות עם אנשים שלפני יום לא הכרתי, שבד"כ קורות רק בטיולים ובכל מני מקומות כאלה שאתה עובר איזה תהליך [ובאמת עברנו שם איזה תהליך, מה] ולפגוש את אנשי הפורום [לא כולם, זוהר באמת יכולת לבוא להגיד שלום
], נועה
ורעות שהלחצתי אותה לבוא כבר כשראינו את האוטו שלה נכנס, ורמדי ליין [
, ועוד המון, ולשמוע אותה שרה לפני ההופעה בצ'קים ובבלנסים ובכל ההכנות של לפני הופעה ולהתרגש עוד יותר כאילו אפשר בכלל, ואז! ההופעה עצמה
וזה בכלל, אין לי מילים, עד עכשיו יש לי צמרמורות מזה! ועד עכשיו לשמוע אותה נעשה כל כך.. פררררר=]]]] לשיר איתה כל שיר, ולבכות בקטעים המרגשים, ולשמוח ולחייך ולהשאר מרוקנת מכל האיכס ומלאה בכל כך הרבה יופי ואור וכוח. באמת, כמה כוח היא נותנת בהופעות האלה, וכמה אהבה, והיינו קהל נהדר!!!! אני בטוחה שהיא שמחה ממש.
אח"כ- לישון אצל קיפודיתה שהצילה אותי מלתעות ברחובות רעננה-כפ"ס בלילה בחושך בחום, ו- המתנה המאממת ביותר שהיא קנתה לי ליומולדת
הייתה שביתה והיה תשעה באב, מה שאומר שעבדתי השבוע ממש מעט, ואפילו הלכתי לספריה לחרוש ובכלל- חזרתי ללמוד ברצינות, סוף כל סוף, שזה די גועל נפש בהתחשב בתכני הלימוד המזעזעים ברובם, אבל זה בריא וחשוב
תאיר הפצקולה החמודית- בת של אחת העובדות אצלנו שמגיעה עכשיו הרבה לעבודה כי היא בחופש גדול ולא רוצה להשאר בבית, וכל פעם באה אלי ואמנם מפריעה לי [בחינניות
] לעבוד, אבל היא כזו מותק!! ומציירת לי ומשחקת איתי וחוץ מלנסות לעשות לי צמות במכשיר ממש מפחיד שעשה לי קשרים איומים בשיער, היא נהדרת.
חזרתי להתעמל ולרקוד וזה בונה בי הרבה, ועושה לי הרבה טוב, ומשמח ומרגיע.
טיולים ירושלמים עם אנשים נהדרים אתמול, והיה כ"כ כייף, והפוקצ'ה הטעימה
, וגלעד כהנא! כפרה עליו!!! וקרולינה וכייף ואח"כ סרט צרפתי מצחיק ומוזר כזה ובכלל, היה מעולה תבואו עוד
ו- לא, עדיין לא מצאתי דירה. אבל נפלו לי כמה אסימונים במהלך החיפושים, לגבי איפה, ואיך, וכמה אני מוכנה לשלם, ועם מי אני רוצה לגור ועם מי בשום אופן לא, ובתקווה אמצא בקרוב. וגם אם לא, איכשהו בבית זה נסבל, לפעמים. [עד שזה לא נסבל]. ו-
- מתחילים איתי מלא לאחרונה!!! ליטופים עצבניים לאגו=] למרות שאני ממש לא בתקופה משו ולא הכי בא לי מישהו כרגע, אבל זה נחמד
שבת יפה
(אני הולכת לחרוש, איכס )

למעלה