נקודות האור של השבוע

נקודות האור של השבוע ../images/Emo62.gif../images/Emo9.gif

יאללה-כל הסיבות שלכם לחייך,אפילו מיני חיוכון קטנטן
שלי זה בעיקר נסיעה שלנו לסופשבוע,היום אחרי העבודה נוסעים לנופש זוגי של בטן-גב והרבה אוכל טעים

dify

New member
הרבה :)

הנקודה הכי גדולה של השבוע זה התגובות והגעגועים, אפילו השכנה מועד הבית הפציצה חיוך מאושר כשדפקתי לה בדלת, ממש התגעגעתי לאנשים וכמות השמחה שקיבלתי שחזרתי היתה ממש מפתיעה ומשמחת :) הנקודה השניה היא דווקא השיגרה, לא יאמן כמה שמח לי לחזור לשיגרה! ולמזג אוויר הישראלי שנראה לי עכשיו נפלא מתמיד :) הנקודה השלישית היא הזוגה שלי, בדרך חזרה מהטיול דיברנו על זה שאומרים שטיול לחו"ל הוא מבחן לזוגיות.. אז הטיול הזה היה וואחד מבחן, טיול ארוך, חם, לא מתוכנן מראש ומאד מאד מאד אינטנסיבי שבמהלכו עוד הצלחתי לנקוע את הרגל.. ועדיין הכל תקתק מצויין, אם למדתי משהו מהטיול הזה זה כמה אני יכולה לסמוך בעיניים עצומות על הזוגה שלי שתדע ותבין וכמה הקצב והסגנון שלנו מתואם, וכמה שזה חשוב לי, בערב היחיד שנפרדו בגלל סיבות טכניות לגמרי, פשוט הרבה פחות נהנתי, בסוף היא הגיעה והצטרפה אלי וזה מיד העלה חזרה את ההנאה לחלוק בחוויות, ואחרי כמה ערבים אני הלכתי איתה למה שהיא רצתה (קרב איגרוף..) וקשה להגיד שנהנתי מעצם המופע, אבל היה חוויה עבורי לשבת שם, לראות את התרבות סביב זה, להכיר אנשים חדשים (היה מעניין!) ולחוות את מה שמעניין אותה :) ולה היה יותר כייף שבאתי איתה :) ולסיום, נקודת אור קטנה שעוד לא הספקתי להשתמש בה בכלל, מחשב חדש :) והמון שעות הנאה בלבנות את המצגת של הטיול :)

maybesure

New member
../images/Emo73.gif האישלי החליט

שהגיע הזמן להחליף לי את הרכב והזמין לי שברולט קרוז דנדשה!! בזמן שאני הייתי מעולפת במיטה עם שפעת הוא שם שלטי "למכירה" על הרכב הקודם שלי ותוך יומיים הרכב נמכר. יום אחרי המכירה היינו בסוכנות UMI והזמנו את הקרוז השחורה החדשה שלי. במשך שבועיים נהגתי ברכב חלופי שקיבלתי מ UMI וביום שני השבוע הגיעה הקרוז, מריחה כולה ריח התחדשות. פעם ראשונה שאני קונה רכב חדש מהניילונים, איזה כייף!!

chasing time

New member
יאו איזה כיף!!תתחדשי והעיקר-סעי בזהירות../images/Emo73.gif

כל הכבוד לאיש שלך!

lllMangalll

New member
תתחדשי!

גם אנחנו החלטנו להחליף את הגרוטאה שלנו (דיאטסו אפלאוז שנת 90!) וקנינו אתמול שברולט ספארק. זה רכב זול, קטן, בטיחותי וחסכוני בדלק אז החלטנו ללכת על זה ממש בספונטניות. זה הרכב החדש הראשון שלנו אז זה מרגש d:

maybesure

New member
תתחדשו וסעו בזהירות!!

מממ.. שלי לא הייתה גרוטאה בכלל ויותר מכך זה הרכב האחרון שהיה של אבא שלי לפני שנפטר ומודה שהיה לי קשר רגשי חזק אליה והיה חבל לי להחליף. היא גם הייתה במצב מעולה, שמורה ומטופלת מאוד ועם מעט מאוד ק"מ, מודל 2004. אבל כאמור הייתי חולה והוא עשה את התחלת ההליך בלי לומר לי דבר. תוך ימים ספורים מפרסום המודעה היא נמכרה למשפחה חמודה מב"ש. עשיתם טרייד אין או מכרתם בעצמכם? את הספארק ראיתי בסוכנות, וכמובן שאינה מתאימה לנו כיוון שאני רוב הזמן מסיעה איתי נוסעים, וגם תא המטען שלה קטן מידי למשפחה אבל היא מתוקה אמיתית! גם הקטע הידני לא מתאים לי, אם כי למדתי על גיר ידני שנים כבר לא נוהגת בכאלו. ובנוסף בקרוז יש פיצקרים ופינוקים שאין בקטנטונת החמודה כמו מצלמת רוורס שמקרינה את מה שמאחורי הרכב על מסך, וג'יפיאס מובנה במערכת המולטימדיה, ועוד אי אלו אביזרי בטיחות נוספים. בן הזוג נוהג במאליבו (גם שחורה) ולאחרונה עוד 2 עובדים בחברה בה הוא עובד רכשו כרכב שני את הקרוז (בשחור.. נראה לי שנפתח מועדון). מקווה שהיא תוכיח את עצמה

תודה (זה הניק השני שלי)

היא ממש לא מתאימה כרכב למשפחה, אבל היא נראתה אידאלית לתנאים שלנו כזוג צעיר. לנו כן יש גרוטאה
אבל בעיקר בגלל קשר רגשי עמוק בין הגרוטאה לבן זוג... כמו שאמרתי אפלאוז שנת 90, שהיתה שייכת להורים שלו (יד ראשונה) במשך המון שנים עד שהם קנו רכב חדש... זה הרכב הראשון שהוא נהג עליו, והוא משום מה ממש קשור לרכב ואוהב אותו בטירוף למרות שהוא נראה על הפנים. אחרי שההורים שלו קנו רכב חדש הם נתנו אותה במתנה לאיזה מישהו, וכשחזרנו למרכז והחלטנו לקנות רכב הוא החליט לקנות דווקא אותה מהאיש שקיבל אותה במתנה. כן כן, איתר אותו ושילם עליה 5000 ש"ח... ומיד עוד מעל ל20,000 כדי להחליף מנוע ובעצם.. כמעט הכל... ההוצאה הכי לא משתלמת EVER אבל הבחור מאוהב... אז טכנית יש לנו בונבוניירה וחיצונית היא נראית על הפנים...
החלטנו להחליף כי היא מאוד לא חסכונית בדלק ביחס לקטנטנות של היום, ומאוד מאוד לא בטיחותית... וחוצמזה עם אחת הקטנות יהיה קל יותר למצוא חניה. עכשיו כואב לו לתת אותה למדינה בשביל 3000 ש"ח (כי היא בת מעל ל20) אז הוא מחפש מישהו שיקנה אותה במחיר הזה (שזה כאילו "חינם" כי אחר כך אפשר למכור אותה למדינה באותו המחיר) כדי שלא יהרגו לו אותה. אז אם מישהו מעוניין בגרוטאה בסוף אפריל
אני עדין מפנטזת על חיפושית חדשה

maybesure

New member
כשראיתי את הספארק

בסוכנות התאהבתי. ביקשתי לראות אותה מבנים ולשבת בה. כל הכבוד לכם שרכשתם כזו למרות שטרם מכרתם את הרכב הקודם! לא זניח בכלל 65,000 ש"ח! אני כ"כ מבינה את הזוגי שלך. גמאני נקשרת לחפצים לצערי. זה הופך אותי לאספנית כפייתית של שטויות. אם האישלי לא היה שם למכירה על הרכב בטח הייתי נשארת איתו בשמחה עד יומו האחרון - מהלך לא נבון בכלל. עדיף למכור כשעוד אפשר להוציא מחיר טוב. אולי פעם אבוא לעשות סיבוב בספארק שלכם

נק' אור

קניתי חולצה, שמלה ו 2 לקים מהממים
בעבודה הייתה ישיבה טובה! ובכלל, השבוע עבר טוב בעבודה! קיבלתי 3 שוברים חינם אין כסף מללין, בודי שופ ובורגראנץ והתפנקתי !!!! נפגשתי עם חברה והיה מוי כיף עשיתי מניקור :) יוצאת היום ומחר ויהיה כיף. השבוע עבר מהר! מקווה שנקודות האור יורחבו שבוע הבא

היה שבוע טוב ../images/Emo9.gif

התמודדתי בהצלחה עם משהו שהעיק עליי כבר תקופה ארוכה ארוכה, ועכשיו אני מרגישה רגועה ומאושרת
בן זוגי פינק אותי בשעון יפהפה שממש אהבתי, אני כבר לא יכולה לחכות שיגיע! הפאזל בן ה-4000 חלקים מתקדם ומתחיל לתפוס צורה :) וסופ"ש בסימן מנוחה, למרות שאתמול עקבנו אחר כל עדכוני החדשות המזעזעים..

תתחדשי ../images/Emo24.gif

איזה כיף,אני גם מאוד רוצה לחזור ללכת עם שעון ומחפשת אחד נורמלי שיהיה מספיק עדין אבל עם נוכחות ליד הפיצית שלי
.

lllMangalll

New member
היה אחלה שבוע!

ביום חמישי חגגנו לאמא של הבן זוג יום הולדת, שלחנו לה זר ענק ויפיפה בבוקר ובערב הבאנו לה זוג כרטיסים לאאידה במצדה והיא ממש התרגשה! היה כיף :) הקניה הספונטנית של הרכב החדש אתמול. בתקווה שהגודל הפצפון שלו יעזור למצוא חניה בקלות. מחר אני מתחילה קורס חדש שלקחתי בפתוחה (אני לוקחת מדי פעם כל מני קורסים בכל מני נושאים, הפעם זה קורס מהחוג לספרות שנשמע לי ממש מענין) וחוצמזה השבוע עבר מהר :) עוד מעט פורים והתחלתי לעבוד על תחפושת. ובפסח לקחתי חופש לכל החג וחול המועד מה שיוצא בערך שבוע או יותר ואני ממש ממש זקוקה לזה...

למעלה