נקודות האור של השבוע

lllMangalll

New member
לא פירטתי כי כתבתי על זה בתגובה למייבי

קנינו את הספארק של שברולט, שמאוד מתאימה לאורח החיים שלנו. קודם כל היא זולה מאוד ולא נאלצנו להכנס לתוכנית שהובלת אותנו למליון שנה. היא קטנטנה ואנחנו גרים במרכז תל אביב וחניה היא נושא בעייתי. היא ידנית והיא מאוד חסכונית בדלק (1 ל25 מחוץ לעיר ו1 ל15-16 בעיר) והבנזוג עובד בנתניה כך שנחסוך הרבה כסף על הוצאות דלק. והיא בטיחותית מה שהקרואטי שלנו ממש לא ולאחרונה נעשה מאוד חשוב לנו... אז התחלנו לקשקש על זה, בתאוריה. קראנו על הספארק בבוקר, קפצנו לסוכנות בצהרים, עשינו נסיעת מבחן וקנינו! עדין לא מתחרטים חחח :)

תתחדשו ../images/Emo73.gif

אוטו חמדמד, איזה צבע קניתם? (אגב, אני זוכרת שלפני כמה שבועות סיפרת על הכרטיסים שקנית בהפתעה למצדה, איזה כיף שהיא שמחה :) )

lllMangalll

New member
בשחור, בעיקר בגלל כל מני חלקים שחורים

(נניח המקום שבו אמורים להיות פנסי ערפל אבל בארץ אין אפשרות להתקין) שמוסווים בזכות הצבע. אני מאוד אהבתי את הרכב ולדעתי הוא מאוד מתאים כרכב חדש ראשון לזוג צעיר במקום עם בעיות חניה :) וחבר שלי שמבין קצת במכוניות טוען שזה הרכב הטוב ביותר והבטיחותי ביותר בקטגוריה הזאת. קניתי כי ידעתי שהיא תתלהב :) היא אמרה כמה פעמים שהיא היתה רוצה ללכת לאופרה הזאת אבל זה מאוד יקר (תכלס יקר! זה נשמע לי חוויה מדהימה אבל לא הייתי משלמת את הסכום ששילמתי בשביל כרטיסים לעצמי). היא כמעט בכתה מהתרגשות :)

איזה כיף!

שוב, תתחדשו על האוטו, הצצתי בתמונות מהאינטרנט והוא נראה חמוד כל כך :) ונראה שהוא מספיק קטן כדי להתמודד עם המצוקה בתל אביב (כמה שאני שונאת למצוא חניה בתל אביב..
) כל הכבוד לך על המתנה! גם שהבאת לה משהו שהיא רצתה, וגם על תשומת הלב, שהקשבת לה וידעת מה ירגש אותה
אני גם בחיפושים עכשיו אחרי המתנה המושלמת לאמו של בן זוגי, היא חוגגת יומולדת בקרוב.

אמממ..

מה הוא אוהב, במה הוא מתעניין?.. וכמובן, תלוי בתקציב שלך. אם הוא אוהב צילום למשל, את יכולה לפנק אותו במצלמה טובה. או אם את יודעת שהוא רצה לקנות שעון חדש, לכי על הכיוון הזה.. זו שאלה נורא כללית בלי שנדע כלום על אבא שלך

למעלה