נקודות חוזק ונקודות חולשה אם כך.
כדר"א זה עלול להכיל ספוילרים לפרקים היותר ראשונים של הסדרה.
נתחיל מחולשה [נשאיר את הטוב לסוף] א.
לא ברור איך קוראים דברים. נגיד הקטע אם הכוחות, אז מילא איציג'ו דיי ברור כאילו [כנ"ל אישידה] אבל אוריהימה וצ'אד? זה כאילו הם קיבלו את הכוחות שלהם מחתול XD כאילו זה באמת לא הגיוני - למשל אוריהימה, מה אח שלה ידע על זה? הוא תיכנן מראש לתת לה את הסיכות האלה? ב.
התעלמות מדמויות. הכוונה היא כמובן לא ממש להתעלמות אלה לחוסר יחס אליהן כאילו. יש דמויות ששומעים עליהן רק 'פעם ב..' ובכל שאר המזן פשוט מעלמים מהם למשל צ'אד - דבר שקצת חבל לדעתי. ודברים טובים- 3: א.
לכל דמות יש סיבה משלה. אף דמות לא קמה פתאום ועושה משהו סתם כי בא לה או סתם כי היא רעה. גם אם לא תמיד הסיבה הגיונית וממש מוצלחת היא קיימת. ואני יודעת שהצגתי את זה בתור חסרון בקשר לדמויות אבל בכל זאת אני רואה בזה גם יתרון - מגוון רחב של דמויות שונות ומעניינות. בגלל זה אני גם מאוד אוהבת את הפרקי זכרונות - זה מראה לי סוג של חשיבה על הדמות עצמה, על הסיבות לדרך של ההתנהגות שלה ובעצם מראה שהיא לא התחילה מכלום. ב.
פסקול מדהים. שיר הפתיחה הראשון, שיר הסיום הראשון, שיר הפתיחה השני, שיר הסיום השלישי. כל אלה שירים מדהימים. כמובן שגם השירים של הדמויות והפסקול עצמו פשוט יפים ונחמד לשמוע אותם בכל זמן. בטח אזכר אח"ב בעוד דברים, זהו, 3: