קודם כל השאלה היא אם אכן מדובר בפרעושים. הוטרינר לא ענה?אבל איך אני נפטרת מהפרעושים עכשיו? אני לא יכולה לשים לה אמפולה במשך חודש. אין משהו לעשות בינתיים?
קודם כל השאלה היא אם אכן מדובר בפרעושים. הוטרינר לא ענה?אבל איך אני נפטרת מהפרעושים עכשיו? אני לא יכולה לשים לה אמפולה במשך חודש. אין משהו לעשות בינתיים?
לא ענה. כתוב שסגור שם זמנית.קודם כל השאלה היא אם אכן מדובר בפרעושים. הוטרינר לא ענה?
אם סגור "זמנית" אז מה? תחכי עד שהוא ייפתח או עד שיבוא המשיח?לא ענה. כתוב שסגור שם זמנית.
בכל מקרה כן ראיתי פרעושים אז גם אם זה ספציפית לא פרעושים יש לה פרעושים
לא צריך להגזים.אם סגור "זמנית" אז מה? תחכי עד שהוא ייפתח או עד שיבוא המשיח?
בשביל זה יש גוגל, הוא יברר לך מי הווטרינרים הקרובים, תרימי כמה טלפונים עד שתמצאי אחד שמוכן לקבל תמונות ולתת תשובה, ואז תמשיכי לפי זה.
הערה: הווטרינרים צריכים אותנו, אנחנו מי שמפרנסים אותם, מי שמזלזל בך לא ראוי שתטפלי אצלו בחתול שלך.
ואם כבר: לא מזמן היה כאן מישהו ששאל על קרציה שהוא מצא על החתול שלו, ענינו לו מה לעשות ואז הוא שאל עוד שאלות, ועוד שאלות, ועוד שאלות, ולבסוף הקרציה שתתה דם די צורכה ונפרדה מהחתול בעצמה. כמובן כדי להטיל המון ביצים שיציקו לחתולים אחרים.
אני מודה שיש לי אפס סובלנות לדחיינים ולסחבנים. לכל הרוחות, אולי החתול סובל ממשהו בזמן שהדחיין-הסחבן עסוק בניסוח שאלות מטומטמות?
שאלתי וטרינר אחר. הוא אמר שלא כל כך מצליח לראות מהתמונות אבל הוא לא יודע מה זה. אמר שצואה של פרעושים נשארת עליהם ולא נושרת ככה. בכל מקרה ראיתי שוב פרעוש ונקודות שחורות על העורף של החתולה וקניתי לה קולר. הוטרינר אמר שאוכל לשים אמפולה עוד שבוע כלומר שבועיים מהפעם הקודמת. האם אפשר לדעתך לשים קולר?לא צריך להגזים.
לא מדובר במצב מסכן חיים.
אמנם צריך לברר מה בדיוק קורה פה, אבל אין צורך לתקוף את פותחת השרשור.
לא. הקולר והאמפולה שניהם מכילים רעלים בריכוז שאין לעבור אותו. כמו שאינך יכולה לשים עכשיו אמפולה, אינך יכולה לשים קולר. מה שאולי תוכלי לעשות, כי זה עדין יותר עד כדי התאמה לחתולות מיניקות וגורים צעירים, זה לקנות תרסיס פרונטליין, לרסס על מטלית ולהעביר על הפרווה של החתולה וגם לרסס במקומות המרבץ שלה.שאלתי וטרינר אחר. הוא אמר שלא כל כך מצליח לראות מהתמונות אבל הוא לא יודע מה זה. אמר שצואה של פרעושים נשארת עליהם ולא נושרת ככה. בכל מקרה ראיתי שוב פרעוש ונקודות שחורות על העורף של החתולה וקניתי לה קולר. הוטרינר אמר שאוכל לשים אמפולה עוד שבוע כלומר שבועיים מהפעם הקודמת. האם אפשר לדעתך לשים קולר?
שמעתי שחוץ מברבקטו כל שאר האמפולות לא באמת עובדות. על מה אתם ממליצים?לא. הקולר והאמפולה שניהם מכילים רעלים בריכוז שאין לעבור אותו. כמו שאינך יכולה לשים עכשיו אמפולה, אינך יכולה לשים קולר. מה שאולי תוכלי לעשות, כי זה עדין יותר עד כדי התאמה לחתולות מיניקות וגורים צעירים, זה לקנות תרסיס פרונטליין, לרסס על מטלית ולהעביר על הפרווה של החתולה וגם לרסס במקומות המרבץ שלה.
באשר לאמפולה, אפשר לבדוק על האריזה מהו החומר הפעיל (=הרעל נגד המזיקים) ולקנות בהמשך יוצר שפועל על בסיס אחר כיוון שהאמפולה הנוכחית לא פתרה לך את הבעיה. סתם לעבור לקולר שאולי פועל על אותו בסיס כמו האמפולה הנוכחית עשוי שלא לעבוד (מעבר לשאלה קולר- כן/לא).
למעשה, כל האמפולות (=יצרנים שונים) עובדות, אבל תלוי על השאלה באיזה אזור.שמעתי שחוץ מברבקטו כל שאר האמפולות לא באמת עובדות. על מה אתם ממליצים?
כבר בדקתי.. זה נהיה אדום, זה קקי.למעשה, כל האמפולות (=יצרנים שונים) עובדות, אבל תלוי על השאלה באיזה אזור.
פרונטליין היה בשימוש נרחב בהרבה מקומות, לכן נחשב לחומר שהטפילים פיתחו אליו עמידות, אני לא ממש בטוח עד כמה זה נכון.
ובינתיים, הדבר הכי חשוב שאת יכולה לעשות זה המבדק ההוא: נייר לבן, מים, קקי, ולראות אם זה מתמוסס.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.