marabo
Well-known member
כי עדיף לממן את התרבות שלכם שאני ממן כמו את להקת בת שבע שרוקדים עם דגל אשףלומדי תורה זה לא מקצוע.
לומדי תורה זה לא צבא.
לומדי תורה זה כמו לאכול אוכל
לא בריא שגורם להתקפי לב.
כי עדיף לממן את התרבות שלכם שאני ממן כמו את להקת בת שבע שרוקדים עם דגל אשףלומדי תורה זה לא מקצוע.
לומדי תורה זה לא צבא.
לומדי תורה זה כמו לאכול אוכל
לא בריא שגורם להתקפי לב.
מי?כי צריך לומדי תורה
העם היהודי
מה לך ולעם היהודי?העם היהודי
כי הוא שכנע ששמלאנים אפילו כמו לפיד וגנץ כל כך מסוכנים שעדיף להיכנע לחרדים מלהקים ממשלת אחדות עם ה"שמאל" או המרכז. וגם להנהגת הצבא יותר חשוב לקיים מופעים של זמרות בצבא ולהקים גדודים מעורבים מאשר לגייס חיילים חרדים. רוצים גם צבא של כל העם וגם צבא פרוגרסיבי וזה לא הולך ביחד, לא בדמוגרפיה שיש בישראל.ביביסט זה לא ליכטודניק. משמעות הביביזם זה
לתמוך בביבי אם יעבור למפלגת העבודה. גם
אם יום אחד יחליט על ועדת חקירה ממשלתית
ולמחרת רק ועדת חקירה פוליטית.
אבל לא מובן לי איך אפשר להיות ביביסט אם
הוא לא דואג שיהיה לנו צבא חזק. הוא היה יכול
לגייס לצהל עוד 45 אלף חיילים והוא לא עושה
כלום שזה יקרה.
למה הוא נותן פטור משרות כל שהוא לחרדים?
הצבא מעולם לא רצה בגיוס חרדים. גם היום הוא לא מעוניין בכך. הוא רק עושה הצגות כי הוא חייב. זה נכון כבר עשרות שנים, אם כי בשנים האחרונות פקפקתי מעט שאולי בכל זאת חל שינוי בעניין. בינתיים נראה לי שזה לא המצב. בכל מקרה גם אם הצבא היה רוצה, מאחר וכמו שאמרת הוא מתעקש במקביל לקדם כל מיני נושאים חברתיים שסותרים זאת במידה רבה, הרי שבתכל'ס זה לא צפוי לעבוד בכל מקרה.כי הוא שכנע ששמלאנים אפילו כמו לפיד וגנץ כל כך מסוכנים שעדיף להיכנע לחרדים מלהקים ממשלת אחדות עם ה"שמאל" או המרכז. וגם להנהגת הצבא יותר חשוב לקיים מופעים של זמרות בצבא ולהקים גדודים מעורבים מאשר לגייס חיילים חרדים. רוצים גם צבא של כל העם וגם צבא פרוגרסיבי וזה לא הולך ביחד, לא בדמוגרפיה שיש בישראל.
עבדו עליך בעיניים. עשו לך שטיפת מח.הצבא מעולם לא רצה בגיוס חרדים. גם היום הוא לא מעוניין בכך. הוא רק עושה הצגות כי הוא חייב. זה נכון כבר עשרות שנים, אם כי בשנים האחרונות פקפקתי מעט שאולי בכל זאת חל שינוי בעניין. בינתיים נראה לי שזה לא המצב. בכל מקרה גם אם הצבא היה רוצה, מאחר וכמו שאמרת הוא מתעקש במקביל לקדם כל מיני נושאים חברתיים שסותרים זאת במידה רבה, הרי שבתכל'ס זה לא צפוי לעבוד בכל מקרה.
שתי טענות מרתקות אם מישהו היה מספר לי את זה .עבדו עליך בעיניים. עשו לך שטיפת מח.
נהדר, אך מה זה קשור לדברי?לכל מי שילך לצבא אפשר למצא תפקיד.
לא יודע מאיפה הקרצת את ה45,000, אבל 0 זה כבר מזמן לא כל כך.היום זה אפס במקום 45 אלף חיילים למחזור
דבריך אינם קשורים לדברי.נהדר, אך מה זה קשור לדברי?
בכל מיחזור גיוס יש 15000 שמגוייסים לשלש שנים.לא יודע מאיפה הקרצת את ה45,000, אבל 0 זה כבר מזמן לא כל כך.
בקיצור, לא בא לך על דיון ענייני. אין בעיה, רק תגיד (אם אפשר בפעם הבאה מראש, זה יחסוך).דבריך אינם קשורים לדברי.
אתה הוא זה שלא מבין שאתה לא קשור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.