נקווה לפורום יותר שוויוני ופתוח ופחות דיקטטורי

אחח, דברי חוכמה...

אגב, בלי קשר לשאלת החוכמה, אתה מודע לעבודה ש-Margaret River שאיתו אתה מנהל שיחה כה ערה, איננו אישה?

chemicalbrother

New member
די נו

מה זה השליפות טריוויה האלה משנתיים אחורה? איך זה בכלל הגיוני שאתם זוכרים דברים כאלה?
למה אתם מבזבזים תאים אפורים על לתייק שלפני שנתיים מישהו טעה לחשוב שסוויט הוא בחורה?
נשבר לי המוח

אתה רוצה לאמר שגם אערסים ישראלים היגרו לאוסטרליה?...

אולי אני צריכה לחשוב על מקום אחר לברוח.
לא יעזור לי אם אני בורחת למקום שבו נמצאים אותם "ישראלים" שמהם אני מנסה לברוח.

תוכל למר לי באיזה ערים רובם נמצאים באוסטרליה? שאדע להתרחק משם.

N0

New member
אני חושב שזה אותו דבר באותו מקום

אפילו לפני שהגענו לפרת' היו כמה אנשים מאוד לא נעימים פה בפורום שכנראה שכנים שלנו עכשיו.
למזלי לא פגשתי אותם ברחוב והמעט ישראלים שפגשנו פה היו ממש אחלה.
&nbsp
צריך לזכור גם שאיך שאנשים מרשים לעצמם להתנהג בפורומים ואיך שהם מתנהגים פנים לפנים יכול להיות מאוד שונה.
נראה לישבסידיני ומלבורן יש יותר אנשים ומהגרים מאשר בפרת' אז הסיכוי לתפוחים רקובים שם אולי גדול יותר.
ובגל זאת זה אל שהמקומיים פה הם שיא הנחמדות. נכון שיש מין נחמדות צבוע שכל קופאי בסופר מתחיל לתחקר אותך על החיים האישיים שלך
אבל אני יכול לחשוב על כמה סיטואציות לא נעימות שהיו לנו פה שהסיכוי שהיו קרואים בישראל הוא מאוד נמוך

Margaret River

New member
את/ה לא חושב/ת שזה סוג של שחצנות

להגדיר את מי שאת/ה לא מחבב כ"תפוח רקוב" ובעקיפין להגדיר את עצמך כ"תפוח נהדר"?
אני מבין שיש לך טענות כלשהן לכל מיני אנשים ומעשים, אבל בוא/י נשאיר את זה ענייני ונמנע מחלוקת ציונים וכותרות, OK?

N0

New member
לא ולא

אבל אני יכול לספור לא מעט הודעות לא ענייניות שלך בתקופה הקצרה מאז שחזרת להיות בפורום.
"נאה דורש נאה מקיים" אם תרשה לי לצטט אותך

Margaret River

New member
תתכבד ותביא דוגמא קונקרטית

ותסביר בצורה עניינית מדוע ההודעה אינה עניינית.

N0

New member
בבקשה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=697&messageid=177008371
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=697&messageid=177008387
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=697&messageid=177015192
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=697&messageid=177018271
&nbsp
לגבי הסבר אני לא חושב שקשה לראות את החלקים התוקפנים והמיותרים בהודעות האלה.
לצערי אין לי את היכולת להסביר לך את זה לעומק ולשמור על דיון עינייני.
אבל קשה לי להאמין שתשמח שיגיבו לך עם הערות באותה צורה
&nbsp

Margaret River

New member
וואו, פשוט מדהים.

חיפשת, מצאת וקישרת ארבע הודעות שלי. אבל הסבר אין. ממש חגיגת אינטליגנציה.

אם אתה לא מסוגל להסביר דברים באופן ענייני, שב בשקט. ובקשר אלי, רמזת שאני "תפוח רקוב" ובכל זאת אתה מקבל ממני הזמנה לדיון ענייני. אולי אני לא "שמח", אבל מצד שני אני גם לא מוריד את הכפפות ועובר לכיסוח.

תראה, יכול להיות שהסגנון שלי עוקצני לעתים, אבל אני חושב שהוא אף-פעם לא אלים או ברוטלי. אתה אולי מתבלבל בגלל שסיווגת אותי בקטגוריה מסויימת של כותבים, שביניהם בהחלט יש כותבים ברוטליים. זו לא הבחירה שלי ומעולם לא הרעתי להודעות ברוטליות. כך או אחרת, אם תסתכל על מספר הצפיות, תבין שסגנון מעט עוקצני או סרקסטי זה מה שאנשים כאן אוהבים, כל עוד יש בו משהו מעבר לעקיצות סתם (ראה לדוגמא ההודעה למהנדסת התוכנה, שאגב לקחה את זה בצורה יותר מאוזנת ממך), וזה מה שמחזיק את הפורום בחיים (לדעתי זה מדד יותר אובייקטיבי ממה שאנשים כותבים כאן, כי זה כולל גם את הקוראים הפסיביים). אני כן בעד שמירה על גבולות ברורים ויחס סביר אחד לשני, אני לא בעד פורום מכובס (אם אפשר לקרוא להודעות שלך ושל מיקימאוס "פורום מכובס" - הרי גם אתם חובטים במי שלא בא לכם בזוית הנכונה).

שלך,
תפוח רקוב אחד (לא מפרת').

N0

New member
אפשר גם הפוך

חבל שאתה רואה עוקצנות וההערות על האינטיליגנציה של אנשים בשיחה איתך עיניינית ומקובלת.
אני רק מקווה שאתה לא עושה את זה גם מחוץ לפורומים אינטרנטים.
&nbsp
לגבי לסווג אותך עם קטוגריה מסויימת של כותבים אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזו בהתחשב בעובדה
שלא ממש שמתי לב אליך או להודעות שלך בפורום לפני שבחרת להרשום את התגובה הלא ממש נעימה להודעה שלי
מעבר לזה ה"תפוחים הרקובים" לא הופנה כלפי אף אחד מחברי הפורום אבל יכול להיות שהכוונה לא עברה טוב בהודעה
&nbsp
שיהיה לך סופ"ש נעים

Margaret River

New member
אל תיתמם, אתה לא קורבן

התחלת בחלוקת "מחמאות"* ואח"כ העלית כלפי טענה לא מבוססת (שגם אח"כ לא ביססת אותה למרות שעניתי לך בצורה סופר-נקיה), אז כן, אתה יכול לצפות שאני לא אמחא לך כפיים ולא אהיה הכי עדין שאפשר. אין לך מה להתלונן על "תגובה לא ממש נעימה" כי גם ההודעה המקורית שלך לא היתה בדיוק שיא הנחמדות. וכן, גם בעולם שמחוץ לאינטרנט אם מישהו מאתגר אותי ואח"כ מנהל את הדיון שמתפתח בצורה לא-אינטליגנטית אז הוא ישמע על זה ממני.

*) אם לא התכוונת וזה יצא עקום אז אולי כדאי שתקדיש עוד כמה שניות לפני שאתה לוחץ על "שלח" להרהור על איך זה עלול להיראות / להתפרש על ידי אחרים.

N0

New member
אני אשמח אם תראה לי

את הדרך האינטליגנטית להבין ש"תפוח רקוב" מתייחס אליך בדיון שלא היית חלק ממנו או הוזכרת בו עד שבחרת להיכנס אליו בתוקפנות לא מעטה.
(אלא אם כמובן אתה מגדיר את עצמך כ"תפוח רקוב" בלי קשר ואז הכל די ברור)

* טיפ קטן אם אתה כל כך אוהב למנוע מדיונים להתפתח בצורה לא אינטיליגנטית, כשמישהו לוקח אחריות על חוסר ההבנה שלך בדיון בזה שהוא אולי הסביר את עצמו לא טוב, עדיף שתיקח את זה בשתי ידיים במקום לנסות ולתקוף אותו על הנקודה הזו.

אין עליך!

ניסתי לקרוא בבלוג על המסע שלך. אבל הגעתי רק למחוזות עם הרבה ביטויים בשפת סי ++ או משהו כזה שלא הבנתי :(

Rhubarb

New member
הכי טוב לברוח למאדים שם אין ערסים

גם באוס' יש ערסים אוזים לא רק ישראלים...אני לא מכיר מקום בעולם נטול ערסים לחלוטין. אולי כדאי להצטרף לקומונה או לכת האמיש זה יעזור.

אכן שווה לשקול מחדש.

אם כדאי לך להגר רק כדי לחיות בעיר שבה מתוך כשניים עד ארבעה מיליון איש, יש כמה עשרות ערסים ישראלים.

zaske

New member
את מזכירה לי איזה טמבל שהיגר למלבורן

אני הטמבל הזה.
חפשי קצת את ההודעות שלי לפני ההגירה.
ערסים? זה הבעיות שלך בחיים?
וואלק, לא כל הנוצץ זהב, וגם לאוזים לא חסר.
אין מקום מושלם, יש סיכוי שאת הולכת לכתוב קוד משמים עד סוף ימי חייך, לא אולי זה לא חשוב, לי זה כן.
אני מציע לך בחום לנסות לחשוב בצורה *ריאלית* לגבי מה המטרות שלך מההגירה. תלמדי מטעויות של אחרים, כולל עבדך הנאמן.

שיהיה בהצלחה בתהליך.

למעלה