נקמה- בעד או נגד?

g a z

New member
נקמה- בעד או נגד?

אני לא אחת שמחפשת נקמות, גם אין לי כל כך על מה ובמי לנקום. אבל היום טעמתי טיפה מזה. חייבת להודות שהיא הייתה די מתוקה. מנובמבר אני מנסה להתגבר עליו. נפגשנו בבסיס, אני השגתי ת'מספר שלו, ויזמתי דייט.. יצאנו כמה פעמים. זה לא הלך, אבל נהינו סוג של יזיזים. בתכל'ס אני יודעת שאני סתם נפגעת מזה, הוא לא שווה אותי. כבר יצאתי עם אחרים, והמכשתי הלאה באופן כללי, אבל תמיד הוא איפה שהוא שם.. "במאחורה של הראש". חזרתי מהצבא לשבוע אחרי שתי שבתות. כבר כמעט חודשיים שלא נפגשנו. כל השבוע אנחנו בסמסים. כשהוא יכול- אני לא, וכשאני יכולה- הוא לא. כל היום הייתי בבית, לא עשיתי כלום. אפילו לא חשבתי לשלוח לו הודעה, כי ידעתי שהוא חזר לבסיס. לפני שעתיים וחצי הוא שלח הודעה, אמר שהוא בבית, אם אני גם או שחזרתי כבר לבסיס. בדיוק הייתי בטלפון עם מישהו, דברנו שאולי נצא לדייט היום.. עניתי לו שהתזמון שלו די גרוע, כי כל היום הייתי בבית, אבל עכשו אני עוד מעט יוצאת לדייט. הוא ענה: "חבל, טוב תעשי חיים, תהני". וואו.. זה היה כל כך כיף!
אולי הוא לאט לאט יצא מהראש שלי, ויתן לי קצת מנוחה.. הלוואי

Paranoid Eyes

New member
מה הייתה הנקמה פה?

אמרת אמת לא? ומלכתחילה לא תיארת קשר זוגי או משהו? אלא יזיזותי , נכון?

מיטללל

New member
הנקמה היא בזה

שהיא התגברה עליו והמשיכה הלאה :) זו הנקמה היחידה שאני בעדה. שיהיה לך המון כיף ובהצלחה

Paranoid Eyes

New member
אההממ

לזה את קוראת נקמה? אולי זה פשוט להיות מציאותיים, להמשיך הלאה עם החיים? :/

g a z

New member
אמרתי אמת..

באמת דברנו שאולי נפגש (ההוא מהטלפון, זה שזה לא יצא לפועל בסופו של דבר- זה כבר משהו אחר). נכון, לא תארתי קשר זוגי, זה לא התאים לו, ואני, למרות כל ההזהרות, שיחקתי באש ונפלתי ברשת שלו. נכון, זו לא "הנקמה האולטמטיבית", אבל זה משהו לעצמי, איך שהוא הרגשתי טוב עם עצמי.

Paranoid Eyes

New member
טבעי, הגיוני

הוא חיפש אותך ואת בדיוק, היית בשלבי קביעת דייט עם מישהו אחר :) עשה לך הרגשה טובה? בכיף אחותי :)

Piren

New member
זה כבר מתחיל ..

לחזור על עצמו... נראה לי עושים דווקא

Piren

New member
לי?

רשמתי "נראה לי עושים דווקא"... נראה לי...... עושים דווקא. לא לי, בכללי :)

Piren

New member
יאאא

>>מחזיק שלט ענק שכתוב עליו בגדול "ציניות והומור" <<

g a z

New member
../images/Emo12.gifפספסתי אותך..

עכשו בעברית, בבקשה

Piren

New member
חחח

בשבוע האחרון פתחו כבר אשכול כזה, ואני די בטוח שגם בשבוע שלפניו ... אם בא לך לספר על נקמה בכיף, אבל כשאת קוראת לזה "בעד או נגד".. כמובן שהדיון הישן יתחיל, ולא סתם אני קורא לזה דיון ישן

Piren

New member
וואי.. אני אוהב אותך ../images/Emo140.gif

לא נראה לי אי פעם אמרו לי "צודק" כזה מהר

למעלה