לתשובה הזו חיכיתי:) ואיפה היא?
P Piren New member 10/7/06 #34 רואה את המשחק כדורגל ../images/Emo6.gif בירושלים.. ואני נתקעתי בב"ש להיום
G g a z New member 10/7/06 #17 ../images/Emo11.gif אופס.. לא יודעת אם שמת לב, כתבתי בהודעה המקורית שחזרתי הבייתה אחרי שתי שבתות (!). מן הסתם לא הייתי פה, ואין לי מושג על מה דנתם ועל מה לא. אם כבר דברת על זה, וזה לא מעניין אותך, אתה לא חייב להגיב. אף אחד לא התכוון לעשות לך דווקא. אני לא בגן כבר.
../images/Emo11.gif אופס.. לא יודעת אם שמת לב, כתבתי בהודעה המקורית שחזרתי הבייתה אחרי שתי שבתות (!). מן הסתם לא הייתי פה, ואין לי מושג על מה דנתם ועל מה לא. אם כבר דברת על זה, וזה לא מעניין אותך, אתה לא חייב להגיב. אף אחד לא התכוון לעשות לך דווקא. אני לא בגן כבר.
ד דנדוש20 New member 10/7/06 #19 שתי שבתות? איפה את משרתת? אני מקווה בשבילך שהבחור אכל את ה זו באמת הנקמה הכי טובה. לא צריך לעשות בשבילה כלום חוץ מלהמשיך הלאה ולהרגיש טוב עם עצמך.
שתי שבתות? איפה את משרתת? אני מקווה בשבילך שהבחור אכל את ה זו באמת הנקמה הכי טובה. לא צריך לעשות בשבילה כלום חוץ מלהמשיך הלאה ולהרגיש טוב עם עצמך.
P Piren New member 10/7/06 #20 שוב, הומור.. יודעת מה זה? אגב, סתם כי החלטת להסביר שזה קשור שסגרת שתי שבתות -את כבר שבוע בבית, אז כן אמור להיות לך מושג על מה דנו ועל מה לא
שוב, הומור.. יודעת מה זה? אגב, סתם כי החלטת להסביר שזה קשור שסגרת שתי שבתות -את כבר שבוע בבית, אז כן אמור להיות לך מושג על מה דנו ועל מה לא
G g a z New member 10/7/06 #25 שתי שבתות זה כי- מישהו צריך לשמור עליכם כשכל כך "חם" בדרום, תרתי משמע וכן, הייתי שבוע בבית, אבל אני לא אתחיל לקרוא מליון דפים קודמים כדי לקבל רקע. זה לא סרט, זה פורום. תודה, סליחה ושלום.
שתי שבתות זה כי- מישהו צריך לשמור עליכם כשכל כך "חם" בדרום, תרתי משמע וכן, הייתי שבוע בבית, אבל אני לא אתחיל לקרוא מליון דפים קודמים כדי לקבל רקע. זה לא סרט, זה פורום. תודה, סליחה ושלום.
P Piren New member 10/7/06 #27 ../images/Emo140.gif לא לנסוע (אפשר גם לסוע אם אתם רוצים) בטרמפים, ושלא תשתי לי חשיש
P Paranoid Eyes New member 10/7/06 #40 תום תום../images/Emo124.gif גי'נגי'ת קטנה, למה לקלל למה? peace& love!!!! חחחחח
P Piren New member 10/7/06 #42 ../images/Emo10.gif שמישהו יגיד לג'ינג'יה שלפחות תפסיק להרביץ... זה פוגע לי בציפור הנפש