נקמת דם--->מחבלים מתאבדים..?

aviad3333

New member
זה לא באמת שתי מדינות לשני עמים

זה שתי מדינות לעם אחד (ירדן ורש"פ) ומדינה אחת לשני עמים - ישראל. לא שאני אומר שצריך לגרש את הערבים או משהו. סתם מציין נקודה. את היהודים אנחנו צריכים לעקור, כדי להשאיר את השטח סטרילי מצאצאי הקופים. ואז אח"כ השלב הבא מבחינתם הוא שליחת כל מחנות הפליטים לתוך ישראל והשתלטות גם עליה. למדתי כבר להכיר שאת נגד הזכות שלא קיימת, סתם מזכיר נקודה למחשבה.

אושרי 7

New member
תשובה.

"הם לא נרתעים, הם נחושים בדעתם להקריב את עצמם" זה לא נכון, אולי החיילים הפשוטים הם אנשים שאין להם מה להפסיד, מי שמנהל את הצגת הטרור הם אנשים שחייהם וחירותם יקרים להם מאד, גם אם האידיאולוגיה שלהם חזקה. "אני רק רציתי לאמר בשרשור הזה שזאת לא הדרך, וגם אם קיימת שנאה עצם העובדה שנפגעים שם עוד חפים מפשע, גורמת לתמיכה גדולה יותרבארגוני הטרור" \ שוב, "אל תלחמו באוייבים שלכם, זה יגרום להם לשנוא אתכם יותר". אני לא מקבל את התבוסתנות הזאת. הם מוזמנים לשנוא אותנו עד שיתפוצצו, המפסיד העיקרי מהעניין זה הם, וככה זה צריך להיות. " ומה רע ב-2 מדינות ל-2 עמים, שהם יחיו שם אנחנו פה" מה זה שייך? את באמת חושבת שבמקרה וניתן להם מדינה הטרור יפסק?

THE WIZARD 55

New member
ואם הוא לא יפסק

אחרי שתוקם מדינה, והם ימשיכו במעלליהם, אז כבר זאת תהיה בעיה שלהם אם ישראל תפתח במלחמה נגדם. זאת לא תבוסה, להיות הומניים, לא לנהוג כמו שהצד האחר נוהג בך, זאת הגדולה! ואני מאמינה שישראל מנסה להיות מוסרית עד כמה שניתן אבל בכל זאת עד שלא ימצא פתרון למעגל הדמים המתמשך הזה לא יעזור, כל החיסולים, כל המחסומים, תמיד יהיה פחד מפיגוע.. תמיד נהיה כאן במלחמת התשה.. אני מודעת לכך שהמנהיגים עצמם רוצים לשמור על חייהם ומבריחים את משפחותיהם הרחק מהבלגן..אבל בכל זאת זה לא ירתיע אותם, ויש כמוהם רבים רבים

אושרי 7

New member
תשובה

"אחרי שתוקם מדינה, והם ימשיכו במעלליהם, אז כבר זאת תהיה בעיה שלהם אם ישראל תפתח במלחמה נגדם." זו בעיה שלהם גם היום. זה ברור כשמש שאם הפלסטינים יתקפו אותנו אחרי שניסוג מכל השטחים, ואנחנו נשיב מלחמה, העולם עדיין יגנה אותנו בטענה "איך אתם מעיזים לתקוף את המדינה הצעירה הזאת שרק קמה, ועוד אחרי כל מה שהם עברו!" זה יהיה אותו הדבר בדיוק. " זאת לא תבוסה, להיות הומניים, לא לנהוג כמו שהצד האחר נוהג בך, זאת הגדולה" כשתוקפים אותך אתה לא צריך להיות הומאני. אתה לא צריך לשאוף להתעלות מעל האויב שלך מבחינה מוסרית, אתה צריך לנצח בקרב. הדרך היחידה לנצח את האויב שלך הוא להשיב לו באותו מטבע, נלחמים באש בעזרת אש. " עד שלא ימצא פתרון למעגל הדמים המתמשך הזה לא יעזור, כל החיסולים, כל המחסומים, תמיד יהיה פחד מפיגוע.. " זה לא נכון. אם ניתן לצבא שלנו לפעול לא נצטרך לפחד מפיגועים. אם נשטח כל אזור שממנו יורים קסאם הקסאמים יגמרו מהר מאד.

מתוך סל האלטרנטיבות הקיימות חיסולים הם יעילים

ולגיטימים. מה עדיף, להכניס חיילים פנימה כדי שהם יהרגו? למה שאני אקריב חיילים שלי למען אזרחים פלשתינים?, כיצד זה מועיל לי?, כיצד זה עוזר לי? כיצד זה יעיל יותר מחיסולים? מדוע שאני אייצר יותר אמהות שכולות אצלי? בקיצור מה יוצא לי מזה? אם יש הרבה חיסולים יום אחרי יום זה מאד מאד יעיל, זה מוריד מחבלים ומוריד את השאר למחתרת. חוץ מזה, האלטרנטיבה האחרת פשוט לא מתקבלת על הדעת, אין שום סיבה בעולם שישראל תקריב את חייליה כאשר היא יכולה להמנע מכך, מילא אם לא היתה ברירה...אבל יש.

THE WIZARD 55

New member
יובל, אני מדברת על דרך אחרת

להכניס חיילים לשם, גם אני לא הייתי מכניסה. הצבא כבר היה שם, היו חללים, וגם לא עזר לסיים את הבעיה כל הפתרונות הם רק זמניים. חייבים למצוא דרך אחת שתסיים את כל הסיוט המתמשך הזה.

אין "דרך", יש אלטרנטיבות, יש או זה

או זה או זה, אם היתה "דרך" היינו עולים עליה מזמן. צריך להפריד בין 2 דברים: הסיכסוך הישראלי-פלשתיני - זה ברמה האסטרטגית הטרור - ברמה הטקטית יותר. לטיפול בטרור אין יותר מידי אפשרויות, ככה זה, אין מה לעשות. זה או מהאוויר או מהקרקע או לספוג ולא לעשות כלום שזו אפילו לא אופציה. אין "דרך אחרת". אני לצערי כמו שכתבתי בשירשור אחר לא רואה שום סיכוי להסכם עם הפלשתינים, כי אין ולא תהיה הסכמה על נושאי הליבה וכי השלטון הפלשתיני חלש ולא יציב בתוך עצמו (ראינו מה קרה בין החמאס לפת"ח). השלום יכול לבוא לא בתמורה לשטחים אלא רק לאחר שישראל תפרד מהפלשתינים טריטוריאלית ודמוגרפית והפלשתינים יחליטו בעצמם מה לעשות אם להיות בשקט או לא, יכול להיות שבסוף, הפלשתינים יבחרו בהשמדה עצמית, לא יודע, זו גם אפשרות.

שלום או לא, קודם כל וללא קשר - הפרדה

אחר כך, הבחירה היא של הפלשתינים - שיקום עצמי ושגשוג או "צדק" ומלחמה על כל סנטימטר וחורבן מלא. כמו שאמר אבו מאזן, שיקבלו את ה6,205 קמ"ר סבבה, אין לי בעיה, שיהיה בכיף, אני הייתי זורק אפילו עוד כמה קמ"ר אקסטרא, ככה על חשבון הבית... אבל לא קווי 67', לא ריבונות בהר הבית ולא זכות השיבה. TAKE IT OR LEAVE IT

בכלל הביטוי הזה "לשנוא יותר"

בייחוד בקונטקסט הזה הוא סוג של ביטוי שמילולית הוא כלל לא הגיוני. כיצד מי שרוצה בהשמדתך יכול לשנוא אותך יותר?, זה או שהוא שונא אותך או שלא, אין כאן יותר או פחות. בעיה מערבית: המערב חושב שהכל זה עיניין של סיבה ותוצאה, לכן הוא לא מבין מה זה אידיאולוגיה וככל שהם יותר יפי נפש כן האיי, קיו שלהם יורד והם נהיים טיפשים יותר, כאילו הטרור הוא תוצאה של מעשה מסויים שנעשה על ידי המערב. כאילו זו תוצאה של ייאוש ורעב (שום קשר), אידיאולוגיה נטו, פער בין מציאות עגומה לציפיות בשמים ותפיסת העולם במושגים אבסולוטים של "צדק", חלוקת העולם למאמינים וכופרים והפתרונות שלהם רדיקלים מאחר וכך הם לא צריכים להתמודד עם כלום.

THE WIZARD 55

New member
עזוב צורת התנסחות

עוברים על כוחותיי ימים קשים עונה לכולם, ובמהירות:) אני אסביר לך את " לשנוא יותר" אם הפלסטינים בחרו עד הבחירות הקודמות בפת"ח שהוא פחות קיצוני מהחמאס, ראה לפי האמנות.. אז כנראה שקרה שם משהו..העוני, היאוש, המצב הסוציו אקונומי..המוות מסביב, מנהיג החמאס ששטף את מוחם.. וראה דוגמא: היטלר בזמנו האכיל את הגרמנים שהיהודים אשמים במצבם הכלכלי, שטף את מוחם של הגרמנים שגם ככה לא סבלו את היהודים אבל הביא אותם לדרגה שיעלימו עין או ישתתפו ברצח של 6 מיליון יהודים, זה לשנוא יותר..

respecta1

New member
כמו שהגבתי בשירשור

אם הוא יעשה משהו זה מבורותו respecta1 ו 20:06 | 12/10/07 מה ילדיה עשו בטווח כדורים של צה"ל? ועוד אם היא ראתה למה היא לא העיפה אותם משם.. זה אשמתה בלבד ואם הייתי במצב שלהם ולא הייתי בור היה לי ידע וחינוך אז הייתי שונא את ישראל מתעב אותה אבל בחיים לא הייתי הולך עם חגורת נפץ ומתפוצץ באמצע אוטובוס אזרחי, וזה ממבט סוביקטיבי, ממבט אוביקטיבי מישהו שבקיא בעובדות ההיסטוריה מי שיודע מה קורה פה, מבין שזה אשמתם בלבד.

aviad3333

New member
שילכו ותאבדו, רק שיהרגו את האחראים ולא סתם

אם הם יתחילו להתאבד במחנות האימונים של החמאס כולנו נצעק הידד. חשבתי שהסכמנו שהחמאס אשמים בחללים האזרחים. הרי את מבינה שהחמאס מסתתר בין אזרחים בכוונה. אם החמאס אשם שהחמאס ישלם. אם אחותי הייתה נהרגת בשעה שהיא נמצאת באיזור לחימה או בשעה שמחבל פחדן מסתתר מאחוריה לא הייתי מאשים את המשטרה, הייתי מאשים: 1. את עצמי - שנתתי לה ללכת ולטייל באיזור לחימה. 2. את המחבל שהסתתר מאחוריה. לא חוכמה להאשים את ישראל כי ישראל חזקה. צריך להאשים רק כשיש סיבה. אהוביי לא נרצחו למול עיניי, זו דמגוגיה. אהוביי נהרגו בשל מחבל פחדן, נמושה חסרת ערכים שהסתתר מאחוריהם. המחבל אשם, לא השוטר שנאלץ להרוג אותו. כמו למשל - במידה ויש ניסיון לחטוף חייל אני כחייל מחוייב לעשות כל שביכולתי לעצור זאת, גם אם הדבר אומר שאני צריך לירות ולהרוג את חבר שלי העיקר שהמחבל לא ימלט איתו. האם זה אומר שרצחתי את חבר שלי?! שטויות במיץ. מי שאשם זה המחבל.

THE WIZARD 55

New member
תראה מה עניתי לאושרי

הילדים הללו נפגעו לא כי היו בשטח לחימה הם נפגעו בבתים שלהם, בחצר הבית

respecta1

New member
אף אחד לא מפציץ בתים.

מפציצים בתים רק אם יש בתוכם מבוקש ובטוחים שהוא לבד, אז אין כזה בכלל מצב שסתם ככה ילדים נהרגים בביתם.

לנדסמן

New member
נקמת דם

כשקוראים את המשפט הזה: "אם מישהו היה מקים ארגון אנטי ערבי ויורה באימא שלי כי היא הפגינה נגדם הייתי מקדיש את שארית ימיי לשחוט כל פעיל ופעיל בארגון " הלב אומר וואלה,, הייתי הורג את כולם עד האחרון שבהם, ואז מתחיל לפעול השכל, מה בעצם השגתי בזה? איך תרמתי למצב? הרי אנחנו נהפוך בסופו של דבר ליותר גרועים מהם, יותר חיות מהם. התופעה הזאת ייחודית לעולם הערבי, היא איננה באה מתוך איזושהי תחושת נקם עמוקה, היא באה בעיקר מתוך תרבות מוות מושרשת, תרבות שמתירה להרוג את הבת כי היא "חיללה את כבוד המשפחה", אז בטח ובטח על יהודים ואפילו על השכן או האח, שחלילה מזוהים עם החמאס/פת"ח. הרי עפ"י ההיגיון, העם היהודי היה צריך לשרוף כל גרמני חי, מדינת ישראל הייתה צריכה להרים את כל עזה על טיל ולשלוח אותה לעזאזל. אישית, לא הייתי בא בחשבון עם הרוצח/רוצחים, הייתי נותן לרשויות/מדינה להעניש אותו, וכאדם חילוני שכן מאמין (מסורתי לייט), הייתי סומך על הכוח מלמעלה שיעשה את הצדק.

aviad3333

New member
תלשת את המשפט מהקשרו

המשפט המלא הוא אם רשויות החוק לא היו מטפלות בזה אז אני הייתי עוסק בזה בעצמי. ואני לא בטוח אם זה 100% נקמת דם כמו אולי הבנה מפוכחת של המציאות ודאגה כנה לעתיד. אם יש ארגון טרור יהודי שפוגע ביהודים והמשטרה לא עושה כלום (או מסייעת לארגון הטרור) אז אני חושב שאנו כאזרחים צריכים להחיות את הפרטיזנים ולטפל במי שפוגע ביהודים. כנ"ל לערבים, ובלי קשר לשום תרבות, גם אם לא היה מושרש אצלם עניין נקמת הדם אני חושב שהם צריכים להתחיל מרי אזרחי. העם היהודי לא צריך לשרוף כל נאצי, בטח שלא כל גרמני, כי יש חוק, ונאצים מוענשים על פיו. לו העולם היה מחליט שלא להעניש נאצים ועוזריהם אז יש מקום להתערבות של המוסד. אם המוסד לא יעשה כלום אני אבין בהחלט את אלו שיפגעו בנאצים. אני לא קורא לבוא בחשבון עם אף אחד, אבל כמו שדיברנו לפני כמה ימים איפה שאין משטרה צריך הגנה אזרחית. אי אפשר לשבת בחיבוק ידיים ולהאשים את ישראל. תראו את בורמה למשל, איך העם מנסה להשתחרר מהחונטה, ביום שברש"פ יהיו הפגנות כאלו אז מצבנו יהיה טוב יותר.

THE WIZARD 55

New member
תגובה עניינית לשאלה../images/Emo45.gif

האמת שאף אחד לא רוצה להיות בנעליהם של האנשים שרצחו או הרגו להם את ילדיהם מול העיניים ןלנדסמן.. אלוהים ישמור כשאני חושבת על הגרוע מכל, אני אומרת שבטוח הייתי מחפשת אותם עד יום מותי, אבל שוב במקרה הגרוע ביותר, אם הייתי צריכה לפגוע במישהו זה באדם שהכאיב לי, ולא באחרים.. שלא נדע מצרות!

למעלה