תכל'ס? מאכזב.
אני דיי התאכזבתי. אני חושב שבשנה הבאה אני לא אבוא. היה חסר לי משהו. זה לא ריגש אותי. אי הריגוש הזה נבע מכמה דברים עיקריים: קודם כל העייפות של הזמרים. חנן יובל למשל, לא היה מוצלח. אני אוהב אותו והוא מרגש אותי, אבל ירושלים של ברזל היה אפור ותפל. גם שלום חנוך איכזב עם השטות השניה שלו, ובכלל, יש תחושה שכש-90 אחוז מהערב מורכב מאותם שירים שמושרים בכל שנה, כשלמאיר יש הרבה יותר שירים יפים מה"מוכרים ביותר" שלו שאף אחד אף פעם לא בוחר אותם- זה גרם לי להשתעמם. אריאל זילבר למשל, שיעמם אותי. שמענו אותו כבר שר את השירים האלה, שישיר משהו אחר, משהו חדש! השיא היה כשהבחורה מרימון והקונטרהבאס עשו בדיוק, אבל בדיוק את מה שהם עשו שנה שעברה. מה נסגר?! לעומת זאת נינט, אפרת גוש, מיקי קם ויוני בלוך היו מעולים! דבר נוסף- נורא נורא נורא מעצבן, נורא, שבחורות שעולות לשיר שיר שמילותיו הן מילים שגבר שר, והן מחליטות להטות את המילים לנקבה. זה נורא. זה זוועה. צריך לעצור את זה בכל מחיר. זה פשוט זוועתי- או שתשירו את השיר כמו שהוא, או שאל תבחרו את השיר הזה? בקיצור, בחלקים מסויימים השתעממתי, בחלקים אחרים התאכזבתי ובגדול לא היה מספיק מרגש. אני חושב שאדלג על שנה הבאה ואתן עוד צ'אנס ב-10 שנים, אולי אז יהיה משהו שהוא חידוש.