נקרא לזה "תקציר"

Margarita chum

New member
נקרא לזה "תקציר"../images/Emo189.gif

המופע היום במשמרות היה מאוד מרגש, היו דברים שאהבתי, ודברים שפחות(ועל כך אספר בהמשך)... תגובות, הערות, ביקורות, ושאר ירקות, לשרשר לכאן!! שלא יהיה עומס על הפורום(חח הוא לא רגיל זה יזיק לו). שירז, אני אוהבת אותך! קאיה:)

hativa1

New member
תכל'ס? מאכזב.

אני דיי התאכזבתי. אני חושב שבשנה הבאה אני לא אבוא. היה חסר לי משהו. זה לא ריגש אותי. אי הריגוש הזה נבע מכמה דברים עיקריים: קודם כל העייפות של הזמרים. חנן יובל למשל, לא היה מוצלח. אני אוהב אותו והוא מרגש אותי, אבל ירושלים של ברזל היה אפור ותפל. גם שלום חנוך איכזב עם השטות השניה שלו, ובכלל, יש תחושה שכש-90 אחוז מהערב מורכב מאותם שירים שמושרים בכל שנה, כשלמאיר יש הרבה יותר שירים יפים מה"מוכרים ביותר" שלו שאף אחד אף פעם לא בוחר אותם- זה גרם לי להשתעמם. אריאל זילבר למשל, שיעמם אותי. שמענו אותו כבר שר את השירים האלה, שישיר משהו אחר, משהו חדש! השיא היה כשהבחורה מרימון והקונטרהבאס עשו בדיוק, אבל בדיוק את מה שהם עשו שנה שעברה. מה נסגר?! לעומת זאת נינט, אפרת גוש, מיקי קם ויוני בלוך היו מעולים! דבר נוסף- נורא נורא נורא מעצבן, נורא, שבחורות שעולות לשיר שיר שמילותיו הן מילים שגבר שר, והן מחליטות להטות את המילים לנקבה. זה נורא. זה זוועה. צריך לעצור את זה בכל מחיר. זה פשוט זוועתי- או שתשירו את השיר כמו שהוא, או שאל תבחרו את השיר הזה? בקיצור, בחלקים מסויימים השתעממתי, בחלקים אחרים התאכזבתי ובגדול לא היה מספיק מרגש. אני חושב שאדלג על שנה הבאה ואתן עוד צ'אנס ב-10 שנים, אולי אז יהיה משהו שהוא חידוש.

יוסי7ק

Active member
מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה

זה תמיד מאכזב. אתה רוצה לשמוע את מאיר אריאל ושומע לקט אקראי של זמרים. דוקא הגיוני לי שזמרות יהפכו את מין השיר, אבל זמרות או זמרים או לקט אקראי אחר כלשהו לא עושה לי את זה. יוצא דופן - חמי רודנר ששר פעם את "לילה בלי טיפה של דלק"!!! היה ענק!!! יוצא דופן גידי גוב ב"שלל שרב". גם שלום כמובן יכול לעשות לי את זה, אבל זה לא כל כך קרה אתמול. יש עוד יוצאי דופן בודדים. אולי כדאי שבשנה העשירית ינסו לבנות ערב שמורכב מ 2-5 זמרים שקרובים למאיר אריאל, שיתנו קו יותר אחיד לארוע? ואנא!!!!!! בלי אריאל זילבר. איך אפשר להיות קהל בארוע שבו מופיע שונא ההומואים/ערבים/אשכנזים (מה שכחתי מההצהרות שלו?) הזה! תודה.

רעוּת

New member
זאת פעם ראשונה שהייתי

מאוד נהנתי. חוץ מהקטע שיוני רועה רצח את שלל שרב
לא אהבתי. אני חושבת שזה השיר הכי חזק שלו, השיר האהוב עלי ,לפחות (למרות שהוא לא שר אותו בדר"כ), ואני חושבת שזה היה יפה אם אישה היתה מבצעת אותו דווקא. לא אהבתי את הביצוע המזרחי
בכל מקרה, אהבתי את יוני בלוך, אני חושבת שגם היה מתאים לו לשיר את "נשל הנחש", זה היה יכול להיות נחמד. ואת אפרת גוש, השיר השני שהיא שרה- על איתן- היא ממש הפכה אותו לשיר "שלה", ואהבתי את זה מאוד. גם ממש אהבתי את הביצוע של יהלי סובול ל"שיר כאב", שזה אחד השירים של מאיר שאני הכי אוהבת. ונינט הפתיעה לטובה, אבל ממש. הייתי שולחת לה SMS עכשיו, אחרי ביצוע כזה
הקטעים שהראו בוידאו היו מאוד מרגשים, ובקטע על "הדשא של השכן"
נקרעתי מצחוק. זה גרם לי להתגעגע לבנאדם שבכלל לא הכרתי, ולהכיר קצת יותר. מאיר אריאל די נערץ בבית שלי, אנחנו שרים את השירים שלו הרבה ומצטטים אותו, אבל "הכרתי" אותו רק אחרי שהוא נפטר, ורק בשנתיים-שלוש האחרונות באמת התחלתי להקשיב למוזיקה שלו.

Cheat 2 Win

New member
דעה + בקשה

בסה"כ היתה הופעה טובה. לא יודע להסביר, אבל שנה שעברה היה מוצלח יותר. אבל עדיין, היה מהנה מאוד. הופתעתי לטובה מנינט שנתנה ביצוע מוצלח בהרבה מזה של אביב גפן. שליחי הבלוז פשוט מדהימים. עוד ראויים לציון לשבח: דן תורן, אריק ברמן, הבחורה הצעירה ששרה את טוק טוק על דלתי מרום ושמה ברח לי מהראש, טל בלקשטיין, אפרת גוש, יוני בלוך והאחים אריאל. כפי שקודמי כתב - הקטע עם עיוות ה"זכר לנקבה" ממש מעצבן. אשמח אם מישהו יצרף לכאן תגובה עם רשימת השירים + שם האמן מהערב, כי יש כמה שלא הכרתי שאשמח להמשיך לשמוע. כל הכבוד למארגנים ולהת' בשנה הבאה! טל.

asaf tal1

New member
אז מה היה לנו שם...

לזמרת הצעירה והמצויינת ששרה "דלתי מרום" קוראים גל דה פז, מיקי קם הייתה הכי מרגשת מבחינתי הערב, אפרת גוש מקסימה ומקורית, קרן פלס {סילחי לי קרנונה} קצת אכזבה, בפתיחה היה דן דן , ששר יפה מאוד את אגדת עם מכסיקנית ומיד אחריו אותי, שהקראתי את "הלוליין של המילה הכתובה", שיצא בספרי הראשון "פורנו פואטי" בהוצאת "עלים" .{תודה לקוטנר} לסיום-היה כייף גדול, מאיר היה מעולה כתמיד, תרצה מתוקה בכלל ואהובה עוזרי- כוכבת !!!!!!!!!!!! לקינוח-הלוליין של המילה הכתובה\אסף טל יום רביעי בערב המרתף הפך קרקס כולם היו בשקט כשהטרובדור נכנס במעין דקלום מלודי הוא סיפר על אהבה זה הלוליין של המילה הכתובה עם אותה הגיטרה ואותם הסיפורים גם הברמנית שרה בזיופים קלים ונסלחים שוב ושוב התענגנו על משפטי הראווה זה הלוליין של המילה הכתובה "ארול אחד שני מקסיקנים על רכס פלוגה בקו (או לגמרי במקרה) עת השתחררתי הרופאים המליצו לי אגדת עם מקסיקנית אבל עברנו את פרעה נעבור גם את זה" יום רביעי הקרוב המרתף יהיה סגור ואני שם אכתוב לו איזה שיר או סיפור סיפור חזק וטוב וגם אכניס בו אהבה ללוליין של המילה הכתובה

Cheat 2 Win

New member
היא לא היחידה

גם אריק ברמן התבלבל בארול, יהלי סובול קצת בשיר כאב (ותיקן) וכן, גם קרן פלס טעתה בזרעי קיץ כששרה "זרעי קיץ נשאים ברוח, מעירים ערגונות, מעוררים זכרונות", אך בפזמונים הבאים היא תקנה את עצמה.

pingpow

New member
היה נחמד

זאת הייתה הפעם הראשונה שלי... היה ממשש נחמד, אבל אני חושב שחבל שלא הכניסו שירים כמו עברנו את פרעה, מדרש יונתי, צדק צדק תרדוף ועוד רבים וטובים במקום כל מיני שירים שלא ממש הכרתי. חוץ מזה דן דן בהתחלה היה ממש סבבה גם בחורה ששרה טוק טוק דן תורן כמובן, ואני אהבתי את אריאל זילבר. אבל אני ממש התעצבנתי עד כדי רצון עז לעלות לבמה ולבעוט קשות בבחורה ששרה את אהובתי! כשמאיר רשם אותו הוא רשם אותו על אישה וכשהיא לוקחת את השיר ומעוותת אותו לשיר על גבר הוא מאבד את כל המשמעות המקורית. "אהובי לא יכול להיות כמו ארץ מדבר" "דוחה כל גינונים של מחזר" זה לא משהו שאומרים על גבר. אין שום בעיה שנשים ישירו בגוף זכר ואפילו זה יכול להיות טוב ראו טוק טוק טוק... ותחשבו על זה... בקיצור מעט מאכזב חוויה נחמדה

freckles83

New member
בעקרון, נכון, אבל.

היא היתה מקסימההההההההההההההההההההה!!!!!!! התאהבתי בה! עם כל העניין שהיא שינתה את המילים.. היא פשוט עשתה את זה בצרה כזאת מקסימה.. היא פשוט שבתה אותי.. וגם גל דה פז.. הן שתיהן יגיעו רחוק

אני רואה שעדיין...

לא הזכירו את דן תורן שנתן את הביצוע הטוב ביותר בכל הערב החביב הזה.
הוא שר את טרמינל בעיבוד רוקיסטי אגרסיבי מדהים בעיניי וגרם לי לרצות ללכת להופעות שלו.

Panther

New member
צריך לנדות את דן תורן מכל ההופעות שיהיו בעתיד

פשוט הרס את "טרמינל" ו"לילה שקט"

לא הרס ולא בטיח...

ההיפך הוא הנכון, הוא נתן לו כיוון חדש לחלוטין. נכון, זה אמיץ לקחת שיר כזה לרוק שנותן בראש, אבל זה הצליח מעל המשוער. שוב, בעיניי הביצוע הטוב ביותר בכל הערב. חוץ מזה, למה להשתמש במילה כל-כך רעה כמו לנדות?!? ממש צורם ולא במקום!!!

Panther

New member
למה לא? הוא נעלב ממה שאמרתי?

היה שיר קצת אחרי דן תורן שמישהי שרה, ויואב קוטנר אמר שזה היה ה"דבר הכי אמיץ הערב". לדעתי המעשה הכי אמיץ היה של דן תורן, לשיר את השיר השני שלו אחרי שבשיר הראשון אנשים פשוט עמדו ולא רקדו וייבשו אותו...

פנתר, אין לי מושג על מה את/ה מדבר/ת...

מי לא רקד? מי ייבש אותו? לא מהזווית שלי בכל אופן, כי באזור שלי הייתה תנועה מסיבית (וזה כולל גם אותי). ודרך אגב, יכול להיות שאני עדה לתופעה כאן? יש כאן מישהו שלא יודע מי זו נינט?
יש מצב שהיית בחו"ל ב- 5 השנים האחרונות ורק לאחרונה חזרת?!?

למעלה