נקרא לזה "תקציר"

REL162

New member
על ההופעה...

אני ממש לא מבין ממה אנשים לא היו מרוצים - היה פשוט א-ד-י-ר!!! זו ממש לא השנה הראשונה שלי במופע ואני חייב לציין שהיה קרוב למושלם (אני אישית לא אהבתי את מיקי קם.. אבל כל אחד והטעם שלו). היה מגוון יפה של שירים - מוכרים ופחות מוכרים וגם ההתאמה של השירים למבצעים היתה יפה מאוד. בניגוש ללפני שנתיים לא היו בעיות טכניות והיה פושט כיף אחד גדול!!! כל הכבוד למשפחת אריאל תודה על ערב מקסים ומהנה ואיך אפשר שלא... גם אני ממש לא אהבתי את ההיפוך מנקבה לזכר ב"ארץ מדבר". בשנה הבאה במשמרות הבנויה.....
 
ועוד משהו...

אפרת גוש ביצעה לא רע את "לא תתפוס אותי", והיא אפילו הצליחה להקים את הקהל לראשונה בערב על הרגליים. ובכל זאת, זה רק לא רע, כי אחרי ששמעתי את הביצוע המדהים וההורס של גדי אלטמן, כל ביצוע אחר, עד כה, לא מגיע לגבהים של הביצוע שלו. למה, למה לא משלבים אותו בערבים מהסוג הזה? אני לפחות, חייבת לראות אותו מבצע את "לא תתפוס אותי" שוב.
 

Cheat 2 Win

New member
חייב לציין

שמאוד מאוד מאוד חבל שכבר שנה שניה ברציפות "עברנו את פרעה" לא נכנס לרשימת השירים. איך זה יכול להיות? הוא פשוט שיר חובה. בנוסף, חסרו לי "לא יכול להוריד ממך את העיניים", "איך לפעמים אני", "ברנרד ולואיז", "נרקומן ציבור" וכמובן "שיר הקומבינה". אני מבין שאי אפשר להכניס את כל השירים בערב אחד, אבל יש כמה שירים פחות מוכרים שנכנסים בכל שנה לפלייליסטס, ואפשר לוותר עליהם מדי פעם ולהכניס קצת שירים חדשים, לדוגמת אלו שהזכרתי למעלה. וסלחו לי, אבל אני חייב לתקן מס' אנשים כאן - שמו של השיר ששרה טל בלקשטיין הוא "מים מתוקים" ולא "אהובתי" או "ארץ מדבר".
 

grimlock6

New member
תאכלס, היה משובח

בלטו לטובה - דןדן, אפרת גוש(!!!), גל דה פז, דן תורן איכזבו - הכפיל הצרוד של מאיר, דודי לוי ועוזרי, שלום חנוך (אכזב בענק!!!! לא סחב שיר, זייף קשות, שכח בתים מהשיר ההיתולי (המוצלח לכשעצמו)) כבוד גדול! - לקוטנר על ההגשה, לתורן על החולצה ("אם אמן זה נתפס מזייף אנא דווח ל-05XXXXXXX"), לגוש על הפרפורמנס, לגל דה פז על הריאות, לנינט על הלוק, לאברהם משוטי הנבואה על הספונטניות, ולגזלן על הגלידה אמריקאית. היה פצץ!
 
בגדול,אחלה ערב

באמת היה אחלה. דן תורן הפציץ בטרמינל,פשוט ביצוע ענק.וגם השילוב עם דודי לוי בלילה שקט היה על הכיפאק. שלום תותח כהרגלו,לא יודע למה אומרים שהוא אכזב.שלום בא להופעות האלו תמיד עם 100 אחוז רגש, והביצוע שלו בסוף לאגדת דשא היה מדהים. נינט הפתיעה אותי לטובה,אחלה ביצוע של נשל הנחש.היא גם קיבלה אצלי נקודות על זה שהיא עשתה את הביצוע שמאיר היה עושה בהופעות והכניסה דברים טובים מהגירסא המוקלטת.אני חולה על ה"חלפו שתי דקות..". דרך אגב,זה רק אני או שכשהיא אמרה "באמצעי התקשורת" היה אפשר לשמוע חתיכת זעם בקול שלה?
אברהם טל משוטי הנבואה היה מבריק, ביצוע מעולה. אפרת גוש מקסימה,ביצועים ממש טובים. גם יוני בלוך היה לא רע,באמת תהיתי מהה וא יעשה. גלי עטרי טובה בכל מקום, פשוט מתוקה. יהלי סובול לא יכל לבחור יותר טוב, שיר כאב מתאים לו בול. מיקי קם היתה על הכיפאק, וגם האחים אריאל. יוני רועה הפציע לטובה. גל דה פז - ביצוע מעולה, ממש התלהבתי ממנה.הבטיחה את זה שאני אעקוב אחרה. וכמובן השליחים הנהדרים עם אדם מדר הנפלא..עשו עבודה מעולה. מה שלא הבתי היה קרן פלס, שלא היתה רעה אבל היתה קצת..סתמית.היתה הרגשה שהיא שרה את "זרעי קיץ" כאילו היה אחד השירים שלה.. אריק ברמן שידר קצת זלזול, מאוד לא אהבתי את הביצוע שלו לשיר שאני מאוד אוהב..איפה הביצוע הנפלא של אפרת גוש משנה עברה? אריאל זילבר..אני לא אגיד שלא היה טוב אבל כבר שמענו אותו עושה את זה בעבר.אם כי תמיד טוב לשמוע אותו שר את "הולך בתל". נועם רותם קצת אכזב.. אני בטח שוכח קצת, אבל נראה לי שכבר חפרתי מספיק. רק חייב להגיד שנורא שמחתי שאנשים התחילו לעמוד,כי מן הסתם המופעים האלו הרבה יותר כיפים בעמידה. נתראה בשנה הבאה, הדרקון
 

THE KILLER1

New member
היה מצויין, נהנתי מאוד!

נינט הפתיעה אותי ממש לטובה, נתנה אחלה הופעה. הביצוע של לילה שקט של דן תורן לא היה משהו בכלל, לפי דעתי לא העביר את השיר כמו שצריך, השיר צריך להעביר את השיעמום שהכותב חש, לא הרגשתי את המסר בכלל אצלו, לעומת זאת הביצוע של טרמינל היה נחמד מאוד. ברמן נתן הופעה זרוקה כזאת, אני לא יודע אם זה תמיד הסגנון שלו או לא, אבל לא אהבתי את הסגנון, למרות שהביצוע היה נחמד. גל דה פז ששרה את דופק על דלתי מרום הייתה מצויינת. כמו כן גם הביצוע של איתן איתן ומים מתוקים היה מעולה. מאוד אהבתי גם את הביצוע של זרעי קיץ, יהלי סובול היה אחלה עם שיר כאב. התרגשתי מאוד מהביצוע של ירושליים של ברזל וגם מקוצים א', וכמובן מהאחים אריאל. אריאל זילבר עשה בדיוק מה שהוא אמור לעשות, והיטב. שלום חנוך היה טוב, אבל ציפיתי לקצת יותר ממנו, בהופעה שהייתי אצלו הוא היה יותר טוב. הטעויות הקטנות שהיו, לא היו נוראיות, אין צורך להיות קטנוניים, אבל ההפיכה מנקבה לזכר קצת הרסה. בקיצור, נתראה בשנה הבאה, ותודה לשירז על שמירת הכרטיסים. אדם :)
 

N a V e

New member
היה ממש טוב לדעתי

פרט לאמנים שמראש לא רצינו לשמוע.(לפחות חלקינו) השנה הייתה הרגשה שהאירוע נותן דגש יותר על השירים ופחות על מאיר עצמו,בניגוד לשנה שעברה.קטעי המעבר ירדו בכמות ניכרת. אציין לטובה את אפרת גוש והביצועים שלה ל"לא תתפוס אותי" ובעיקר ל"איתן איתן".בחורה מוכשרת ומעניינת.שלום חנוך כרגיל מעל כולם עם תחושת החמימות שהוא מעניק לקהל.לא משנה כמה פעמים יופיע ברצף,הוא עדיין ירגש,ואפילו עדיין יגוון.ולכן אני לא מבין את התגובה פה לגבי השיר השני שהוא שר(השיר הלא-מוכר) . מצד אחד אתה רוצה שירים חדשים,ומצד שני אתה לועג לשיר השני שביצע,שלמעשה הושמע בהשמעת בכורה.גם דן תורן ומיקי קם נהדרים,אריאל זילבר(עזבו את דעותיו בצד) הוא פרפורמר לא רע והקול של מיקי קם עושה שמות ומזכיר את ארץ ישראל הישנה. פחות אהבתי:נינט טייב.אין,חברים,אי אפשר לכפות את השיר עליה.העיבוד היה צפוי והביצוע כולו היה כמו ידוע מראש. קרן פלס-בנאלית. אריק ברמן-ביצוע מונוטוני לשיר שיכול להיות שיא הערב. לצערי התאכזבתי גם מהאחים,שהיו דיי טפלים ונתנו ביצוע פחות מוצלח משנה שעברה. בגדול אני חושב שהיה יותר טוב משנה שעברה,ולו רק משום שהאירוע היה במשמרות. מקווה לשיפור גם בשנה הבאה !
 
מסכימה איתך כמעט בהכל...

חוץ מעניין אריק ברמן שלדעתי דווקא נתן ביצוע לא רע בכלל.
 
למעלה