נראה לי נכון שנתמצת יחד מה דעתכם

Night-Girl

New member
שאלה בנוגע לפרק הסיום

לצערי , שכחתי להקליט אותו האם מישהו מהחברים בפורום עשה זאת..? יש לכך חשיבות רבה עבורי תודה מראש

qt1

New member
נראה לי נכון שנתמצת יחד מה דעתכם../images/Emo35.gif

לא נכתוב יותר מ 3 שורות על הפרק כך שלכל אחד מאיתנו ייצא לכתוב משהו ובסוף אני ארכז את כל התגובות לתמצות הפרק האחרון כשאני מניחה שנגלוש אל הפרקים האחרים שהיו מדי פעם...-מי מרים את הכפפה? אני יודעת שהיה לחלקכם קשה מאוד אתמול, גם לי לא היה קל בארוח, שמתי-לב לכך שאפילו האורחים ידעו שלא קל לנו, חברי הפורום/וגם לאורחים בכלל... ושהם מכירים את הפורום שלנו טוב מאוד. אני מזמינה אתכם להתחיל ביואל, נדמה לי שראו אותו ראשון, את החצי הראשון לא הקלטתי עקב תקלה מטופשת
לכל מי שישתף פעולה, אני מקווה שאתם פחות מדוכדכים היום ושנבין ביחד יותר דברים בשידורים החוזרים, יום טוב לכולנו. שלכם באהבה

הפרק האחרון

אז ראשית אני אפתח בזה שהיה פרק נהדר והאירוח גם כן היה נחמד, רק חבל שלא ענו על יותר שאלות מהפורום ובזבזו את השמן על כוכב נולד עד שאלון התעשט. ובואו נעשה סקר קצרצר לעשות סדר בבאלגן
מה הייתה הסצינה שהכי ריגשה בפרק?
מה הייתה הסצינה שהכי העלתה חיוך?
מה הייתה הסצינה שהכי העציבה?

just me2

New member
שוטי הנבואה../images/Emo47.gif

הסצינה הכי מרגשת הייתה גם הסצינה הכי מעציבה.. כשיואל השלים עם העובדה שהוא יהיה לבד ואכל את הארוחה בסוף-דבר שמראה גם שהגעגועים שלו ליעל נגמרו.. הסצינה שהכי העלתה חיוך הייתה כשרפי חיבק את אלה בסוף וחייך

נ4

New member
פספסתי את הפרק האחרון, מי מעדכן?

איזה באסה, איך פספסתי, נראה לכם שיהיו שידורים חוזרים בקרוב? מי מוכן לעדכן אותי מה היה? תודה!

just me2

New member
אה וסצינה מצחיקה

היתה כשרפי ישב לראות עם יואל את המשחק טניס

Nino Schibetta

New member
אין ספק, הקטע הכי משעשע ../images/Emo13.gif

רפי עם הפרצוף הלם שלו, יושב ולא מזיז את הראש כמו כולם. קטע גדול !

Nino Schibetta

New member
זהו ! סוף סוף ראיתי את הפרק

לעצרי, במקום לשבת אתמול ולראות את הפרק האחרון של הסדרה המצויינת הזאת, אני צריך ללכת ל"מיני ישראל" עם משפחה מחו"ל FOR GOD SAKE ! אבל ממש כרגע סיימתי לראות את הפרק והיה בהחלט נחמד. כמעט כולם סיימו טוב חוץ מאלון המסכן. לגבי יואל, לא נראה לי שהוא כל כך בבאסה. היה בהחלט יפה לראות בסיום את החיוך של רפי למצלמה.

qt1

New member
מי עוזר לי לכתוב תקציר../images/Emo35.gif

מראים את יואל מתאמן על מכשיר כושר ומדבר עם רפי תוך כדי, מה היה אח"כ?...

zoeid

New member
רפי נוסע ברכב

כשברקע מתנגן שירו ''בואי אלי'', אל יעל, הוא מגיע אל יעל בזמן שהיא נחה בחצר, הוא אומר לה שזה לא נראה לו הגיוני שצד אחד יתגעגע כל כך בלי שצד אחר יתגעגע גם הוא, יעל- בעזרת סיפור קצר על טינסאית וצופה שהתאהב בה, מסבירה ליואל שאין שום קשר, שזה לא כפי שהוא חושב ושהיא סגרה את התריסים, והיא כבר ממש לא אוהבת את יואל ואין לה דבר אליו. היא אומרת שלא צריך שיהיו ''אנרגיות'' מהצד השני, כדי שצד אחד יתגעגע וירגיש. לאחר שיחה קצרה בה יעל נראית לא מופתעת מביקורו של רפי, ואדישה, רפי נוסע חזרה הביתה, בצד השני יואל פוגש את יעל במסעדה.. תמשיכו אותי

Nino Schibetta

New member
המשך..

יואל מנסה להסביר לאלה שהיא ורפי דומים שניהם מסתירים כל הזמן. כמובן שאי אפשר שלא להתייחס לזה שיואל אומר לאלה : "תמיד חשבתי שאת זונה, בת זונה...." ועוד כמה מהמילים האילו. בסוף השיחה אלה אומרת ליואל : "אף פעם אל תקרא לי זונה" בטח שכחתי הרבה מהשיחה הזאת תמשיכו...

qt1

New member
היא סיפרה לו שאמא שלה היתה

הולכת תמיד לניחום אבלים משהו כזה , ומבקשת מהנפטר שיברך כשהוא מגיע לאלוהים את כולם ורק את X הזונה שהיא בכלל מישהי שאבא שלה התנשק איתה לפני שהוא הכיר את אמא שלה , לא יברך. ואז יואל שאל מה הקשר, אז אלה אמרה לו , אין קשר, רק אל תקרא לי זונה, זה הדבר היחידי שהרגיז אותי בדברים שאמרת. הם גם דיברו על הקשר שלו עם שירה. הוא שאל אותה מתי היא ידעה שהם לא מתאימים והיא אמרה לו שבקולנוע, כשהיא חיכתה להם עם עומר אחיו שנהרג, והוא הגיע עם שירה ופופקורן והדרך שהוא הסתיר את שירה , כששירה ביקשה ממנו לזוז והוא הסתכל עליה, הדרך שהוא הסתכל עליה, היא אמרה שהיא ידעה כבר אז שהם לא מתאימים. הוא אמר לה "לא מתאימים אבל אני עדיין אוהב אותה, זה כמו שאת והאלון הפוץ הזה" משהו כזה... הוא אמר לה שחבל לו שהיא תעשה איתו ילד כי לליה צריך אח/ות... והוא אמר שעל השיחה רפי ידע בערב.

Gods Wave

New member
אם אני לא טועה אח"כ רואים

את אלה בבית, היא ואלון אמורים לעשות בדיקת זרע, זתומרת, היא אמורה לעזור לו. היא אומרת לו שהוא לא צריך את הבדיקה כי היא לא הוציאה את ההתקן. היא אומרת שהכל היה שקר. אלון נורא נפגע, הוא אומר לה שהיא נרקסיסטית ואגואיסטית, שהיא רק מחפשת להקסים אנשים ולאחר מכן לא אכפת לה מהם כבר, כמו כן הוא אומר שהוא לעולם לא יסלח לה, כי אם הוא יסלח לה - היא תעשה את אותו הדבר לבא אחריה. אלה כמעט לא מדברת, רק הדמעות שלה זולגות על הלחיים. אלון מצלצל למרפאה ואומר שהוא לא צריך את הבדיקה. אח"כ הוא אומר לה שעוד חצי דקה הוא יוצא מהבית, ושלמחרת יבואו אנשים לקחת את הדברים שלו ושהוא לא רוצה לשמוע ממנה יותר בחיים. ...

just me2

New member
רחל הזונה../images/Emo13.gif

אחרי זה אני חושב דניאלה מבקרת את איתן בבית המשוגעים והם מדברים על זה שזה דבר נורמלי שהוא משוגע אחרי כל מה שהוא עבר והם דיברו על עוד כמה דברים ששכחתי.

zoeid

New member
דניאלה אומרת לאיתן

שיקח את הזמן שלו, הוא אמר שזה מה שהוא עושה, והיא אמרה- שהיא מחכה לו. הם התחבקו בהתרגשות. מה הלאה משם?

qt1

New member
יש קוראים שלא ראו את הפרק שכחתם

מראים את דניאלה מגיעה למקום רגוע מאוד...בי"ח לחולי נפש אולי? יושב שם בחור קצת מוזר עם כובע צמר ומבקש ממנה סיגריה , היא אומרת שאין לה ושואלת אם הוא יודע אולי איפה איתן , הוא שואל "החייל?" והיא אומרת שכן, הוא מדריך אותה איך להגיע אל איתן ודניאלה מוצאת את איתן עם בחורה מאוד מחבקת
וחמודה שאומרת לה שהיא מאוד יפה מבפנים יותר מאשר מבחוץ , דניאלה שואלת אותה אם היא מתכוונת לכך שהיא לא יפה ואני לא זוכרת מה הבחורה עונה לה... גם שם ביקשו מדניאלה סיגריות
ולא היו לה
אח"כ היה הקטע שמתואר למעלה עם איתן -איתן בכה כשהוא שמע את המילים שדניאלה אמרה לו..."אחכה לך"
אם אני לא טועה רואים את דניאלה אח"כ מדליקה סיגריה מתישהו אבל זה הרבה אח"כ

just me2

New member
כן אבל רצית שנתמצת לא?

הקטע שדניאלה מגיעה ומבקשים ממנה סיגריה והבחורה(שדרך אגב לפי מה שאני זוכר הוא ניגן לבחורה משהו) הוא קטע די מיותר לתמצות, זה לא ממש תורם לעלילה

qt1

New member
שחר אבל מי שלא ראה../images/Emo98.gif

לא יבין איך דניאלה אומרת לאיתן שהיא אוהבת אותו ומחכה לו. איפה היא אומרת לו את זה? בפאב? לא כתוב, לא מבינים, לא ככה? למה אתה מתעצבנת עלי??? לא יכולתי לכתוב בשורת הנושא שהכל התרחש על מדשאה מטופחת של בי"ח לחולי נפש ,ניסיתי להסביר לאלה שלא ראו את הפרק שדניאלה הולכת ביום חורף, לבקר את איתן שהתאשפז מרצון ופוגשת באנשים שמבקשים סיגריה. אז יצא לי עקום אז?, אני לא תסריטאית ולא משוררת
מיותר לתמצות? אני לא אכניס לתמצות, שיחשבו שדניאלה מבקרת אותו בתא הטייס מצידי. חפיף בקטנה...

למעלה