נראה לי נכון שנתמצת יחד מה דעתכם

just me2

New member
קודם כל אני בן

דבר שני הקטע שדניאלה אומרת לאיתן שהיא מחכה לו לא מיותר.. רק הקטע שמבקשים מדניאלה סיגריה לדוגמא מיותר. ואני לא מתעצבן, הכל בטוב

האגס 1

New member
הסצינה שהכי נחקקה לי בזכרון

ושהכי מזוהה אצלי מאז הצפיה עם סיום הסדרה, היא כשיואל אומר לשירה למה הוא מבין שהאההב שלהם לא היתה נכונה, ואיך זה שהוא אוכל אותה עם אהבות נכזבות מגיל 14, ואיך זה שהאהבה שלהם, שהיתה יפה בתקופה הראשונה - היתה גדולה עליו. השיחה הזאת, בצירוף הסצינה שבה יואל אוכל לבד, כל זה מעניק לסדרה כולה מעטה מאוד עצוב, וגם נותן לנו נקודת מבט אחרת על הסדרה כולה, וגם על יואל עצמו לאורך הסדרה. אפשר להגיד שזה גם מלבד דבר או שניים על החיים. מאוד מאוד חזק. אבל עדיין הייתי רוצה לראות אותו שם עם איזה זיק של תקוה. סיום כזה הוא כאילו התסריטאים סגרו עליו את הגולל. אם זה מגיע לרפי, זה יכול להיות גם אצל יואל בלי לפגוע בארומה של הסיום.

qt1

New member
אולי אם כולם היו מוצאים את עצמם

בזוגיות הסדרה היתה נראית מאוד לא אמיתית. בעצם למה אולי? זה די ברור לי לפחות... כשיואל היה עם שירה לא היה לו טוב, כשיואל היה עם נועה היה לו טוב- הוא לא הכיר אותה... אולי בגלל זה היה לו טוב. כשהוא היה עם יעל , היה לו טוב? אני לא אהבתי את היחס שלה כלפיו גם לפני שידעתי שהיא מורידה תריסים כמו שהיא אמרה לרפי וצריך לתמצת את זה כאן לטובת מי שלא ראה, ולרכז את כל התמצות. אני דווקא בתחושה שיואל צריך לבד עכשיו, אחרי שנים רבות של ביחד עם אישה שהוא אהב אבל לא אהבה של גבר לאישה אלא אהבה של חבר לחברה, קצת לבד לא יזיק לו. להכיר את עצמו , לצאת פה ושם עם נשים, להנות, לרקוד להשתגע לטייל אולי בעולם , לא ישר להכנס לזוגיות מחייבת, נראה לי שיואל כמו בחור אחרי צבא שצריך לצאת לטיול , לפחות כך אני רואה אותו ולא הייתי עצובה בשבילו- רציתי שיהיה לו שקט. אתה רואה אגס? כל אחד רוצה משהו אחר בחיים...

fn

New member
המממ..

אני לא כל כך מסכימה עם הפרשנות לגבי "סופו העגום של יואל לזרוב". אני לא חושבת שזו היתה הכוונה כלל. לא היתה כוונה לומר שגורלו של יואל הוא להיות עצוב לעד, לחיות ללא בת זוג ולהיוותר רק עם חסר וכמיהה אל הלא ממומש. להפך, אני דוקא ראיתי בכך סוף עם תקוה. תקוה ליואל קצת יותר רגוע, פחות בפניקה, במרדף מתמיד. יואל שיכול להנות גם לבדו בלי אלף מחשבות לילה ולילה, וכשהזמן יגיע, הוא יגיע. כמו שקרה לרפי, יקרה גם ליואל בדרכו שלו. אני לא חושבת שהסיום של יואל פגע במכלול הגדול, כלל לא. הוא התאים פיקס. כך לפחות אני רואה את הדברים.

Nino Schibetta

New member
צודקת 100%

רק שיש לי הסבר אחר למה זה כן נתן תחושה שיש תקוה ליואל הסבר שבטח לא יימצא חו בעיני הגולשים כאן בפורום. אני רואה בסדרה הזאת כסדרה ישראלית לכל דבר ואני לא יודע מה איתכם, אבל אני אישית מתחילת העונה אמרתי לעצמי שבטח בסיום העונה הכל יסתדר לכולם וכל הדמויות האהובות עלינו יקבלו "סיום טוב" זה רק בגלל שזאת סדרה ישראלית, אין ! כאן לא יעשו סיום רע, לא יקחו איזו דמות מהמרכזיות ויעשו לה איזו סיפור טרגי. היה לי כל כך ברור מתחילת העונה שאנחנו רק מחכים לסיום העונה שפתאום ככה סתם בלי שום הכנה מראש, אלה תחזור לרפי ואיתן יחזור לדניאלה וכולם יהיו מאושרים. אז גם יואל, לרגע זה היה נראה כמו "החיים הבודדים שלי" אבל אני בטוח שמה שניסה להסביר המשורר זה שיואל מתחיל דף חדש עם תקוה חדשה כמו שfn כתבה. אני לא אגיד לכם שאני אוהב את זה, כי כל כך רציתי שבפרק האחרון לא הכל ייגמר טוב וזה די מבאס, זה לא מציאותי וזה כל כך ישראלי מבחינת יצירת סדרה.

fn

New member
LOL!

זו בדיוק ההגדרה שלי לסופים אמריקאיים... הכל נגמר ורוד ויופי טופי בדיוק כמו שהצופה רוצה. אני לא חושבת שזה נעשה כאן. אני לא חושבת שנעשה איזשהו משהו לכאן או לכאן מבחינת "טוב" ו"רע", דברים התגלגלו באופן *טבעי*, הם לא נכפו ע"י הכותבים כדי לנווט את העלילה לכיוון כזה או אחר (מלבד, אולי, הפרידה של שירה ואדי שלא מצאה חן בעיניי דרך עשייתה ובכלל רעיונית, במיוחד כשהכוונה בסופו של דבר היא לאחד אותם שוב). לגבי רפי ואלה, לי דוקא בכלל לא היה ברור שיחזירו אותם בסוף. חלק מזה היא הסיבה שהתחלתי (עוד מעונה ארבע) להאמין שאולי הם באמת לא מתאימים. בכל מקרה, בתור אחת שלא נוטה לאהוב סופים מתוקים בהכרח, שמחתי מאוד בסיום. בעיקר, אני מאמינה, כי זה הרגיש לי אמיתי.

qt1

New member
מישהו זוכר מה היה בפרק אחרי שאלון

הלך בלילה? אני לא מצליחה לזכור. את כל ההודעות אני ארכז לתמצות, אתם יכולים בבקשה לעזור? משום מה הכל מבולבל לי ואני מגיעה כל הזמן לפרחים של רפי ואל החיוך שלו
על כל עזרה
יש לי תחושה שאנחנו לא רוצים לתמצת כי אז זה באמת יהיה הסוף של הפרק, אתם רוצים שלא נתמצת? נשאיר פתוח? כי אנחנו לא חייבים, אפשר להשאיר את זה ככה...וככה אין סוף, אני ופרידות לא חברים אז אני האחרונה שתבקש מכם עוד פעם עזרה
מה שבא לכם, לי קשה , אני מודה

טוארג

New member
קיוטי, יש לי את הפרק מוקלט...

אני יכול להעתיק איכשהו או לשלוח לך את ההקלטה שיש לי ותשכפלי ותחזירי לי.

qt1

New member
../images/Emo51.gifשלחתי מסר עם כתובת ה../images/Emo82.gif

אם לא הגיע אשלח שוב.

טוארג

New member
הגיע, אני אשלח את זה בימים הקרובים

(אני מקווה שאני אספיק מחר, אם לא אז ביום ראשון. אני בכל אופן אודיע לך במסרים כששלחתי.)

frymovic

New member
הפרק

הפרק הזה היה סוף שכזה ממש כי כל מה שאפשר היה לעשות אותו זה לא סוף עצוב לגמרי ולא סוף שמח לגמרי עם הרבה מחשבות ורגשות מעורבים.

qt1

New member
בקשר ליואל

איך אתה הרגשת כשראית אותו אוכל לבד? חשבת שהוא מסכן בגלל שאין לו זוגיות?

qt1

New member
../images/Emo10.gif הקלטתי בטעות חצי פרק.

בד"כ אני שולחת למי שלא הקליט, אבל דווקא הפעם לא הקלטתי את כל הפרק. אני מקווה שאחרים הקליטו וישמחו לעזור לך. במקרה הכי גרוע יהיו שידורים חוזרים ויהיה כאן תקציר של הפרק.

Night-Girl

New member
יש לך מושג

מתי יהיו שידורים חוזרים? כרגע אני אשמח לקבל גם חצי פרק

אפשר להשיג בדרכים לא חוקיות באינטרנ

ט אם את מעוניינת בעוד פרטים דברי איתי במסרים

למעלה