נראה לי שצריך לנסח מכתב למסיונרים.

XUXA141

New member
נראה לי שצריך לנסח מכתב למסיונרים.

כי מדי פעם נכנסים לכאן מסיונרים, בעצם מסיונריות, שמסיבות שונות, אם זה דת ואם זה חינוך שוביניסטי חושבות שהן צריכות "להראות את האור" לכל מי שלא חושב כמוהן. זה יכול לבוא בעדינות "אני מרחמת עליכן נפשות תועות שכמותכן" או באגרסיביות "אתן עדר של אגואיסטיות". אולי ננסח אחת ולתמיד תשובה הולמת ופשוט נשים קישור כל פעם?

t32

New member
צודקות

באמת הגיע הזמן שנתקן את דרכינו הסוררות ונלד לאלתר. או שאולי לא הרי כולנו כאן חולות נפש אגואיסטיות שבוודאי יתעללו בילדים שיהיו להן..... אני תוהה בדיוק כמוך על המניעים של אותם מסיונרים לשוב לכאן פעם אחר פעם ולהוכיח אותנו על דרכינו הנלוזות- מה יוצא להם מזה? אישוש הבחירה שלהם? חשבתי שמי ששלם עם הבחירה ה"מושלמת" שלו לא מרגיש צורך למצוא לה צידוק.

ronit365

New member
כל אחד חי את חייו כרצונו

לא באתי להטיף מוסר באתי להביע את דעתי . וזו זכותי הפורום הוא לא פורום סגור הוא פתוח לכולםםםםםםםםםםם. אבל כאלה תגובות לקבל?????????????. "לכי תחפשי" ממש לא לעיניין ולא בוגר. תלדו לא תלדו זה באמת לא מעניין אותי . אני רק הבעתי את דעתי .

אני אגיד לך מה לא לעניין

לומר לאנשים שהם דפוקים או להכפיש את ההורים שלהם. אני נעלבתי באופן אישי בשביל הורי, שגידלו אותי באהבה רבה. לא שמעו אצלך על כבוד לאב ואם, גם אם הם של אנשים אחרים? איני חוזרת בי מהתגובה שלי, וחבל שנמחקה.

XUXA141

New member
את בפירוש אמרת, וחבל שנמחק..

שמי שלא רוצה ילדים זה בגלל שהיתה לה ילדות חסרת אב או דפוקה בצורה כלשהי.

ronit365

New member
אמרתי שמי שלא רוצה להביא ילדים

אז כנראה זה בגלל חוסר באהבת אם אב וילדות לקויה. אבל לא אמרתי שההורים שלך "דפוקים" או הכפשיתי אותם. אם ככה הבנת אני מצטערת לא היתה לי כוונה לפגוע באף אחת מכם!

XUXA141

New member
ילדות לקויה זה לא הכפשה?

תארי לך שהייתי אומרת לך שהצורך שלך להביא הרבה ילדים זה בגלל שהיית נטושה בתור ילדה, והיו לך חסכים ולכן את עכשיו מנסה לפצות עליהם באמצעות הבאת הרבה ילדים?

XUXA141

New member
ויותר מזה, דווקא ילדות מאושרת

ובטוחה הופכת אדם לבטוח בעצמו עד שיוכל לעמוד על דעותיו ולא יכנע ללחצים חברתיים או שטיפת מוח תרבותית. רק בית יציב והרבה אהבה יגרמו לאדם לעמוד מול התנפלות חברתית עד כדי תוקפנות גלויה ולהתעקש על דעותיו גם אם הן לא "פוליטיקלי קורקט" או מתנגשות עם חינוך של שנים?

ronit365

New member
אז היית אומרת sow??????????

אז מה אני הייתי רבה איתך על גבי הפורום?????????????? אני יודעת מי את? מה את???????????? לא הייתי אומרת לך לכי לחפש???? לא הכי חשוב זה מה שמרגישים לא מה שאחרים חושבים!

XUXA141

New member
אולי את נעלה ממני אבל אני..

כשאומרים לי שהיתה לי ילדות עשוקה וחוסר באהבת הורים ולכן יצאתי דפוקה כזו שלא רוצה ילדים ( וזו בהחלט היתה המסקנה של דבריך) אני נוטה לחשוב שרבים איתי, ואני מחזירה בחזרה. בדרך כלל בדיוק באותן מילים.

ronit365

New member
לא האשמתי אף אחד דיברתי בכללי

ובנות אם נפגעתם לוקחת את מילותיי בחזרה בקשר להורים!

t32

New member
לא נכון

אל תיתממי במשפטים כגון, אני רק הבעתי את דעתי". את יודעת הרי שזו אינה האמת. תארי לעצמך שאת שוקלת 200 קילו ואני רק אומרת את דעתי ש"טוב להיות רזה" "אין כמו מכנסיים במידה 36 בבית"- זו אינה הבעת דיעה, זה נסיון לטפיחת שכם עצמית ואישוש דרך החיים שלי (שמן הסתם נובע מספקות באותה דרך עצמה) על חשבון אחרים. כנ"ל במקרה שלך. קצת פלורליזם לא מזיק לאף אחד, אולי באמת תמולי את ערלת לבבך ותגלי מעט סובלנות כלפי אנשים אחרים שלא בהכרח חיים את דרך החיים שלך. אני מכבדת את הבחירה ללדת ומעולם לא העליתי על דעתי להכנס, למשל, לפורום אמהות צעירות ולהודיע קבל עם ועדה שלדעתי("לדעתי") לידת ילדים אינה דבר מדהים כפי שהוא מצטייר בעיניהן. (ומותר לי, לא? זה אינטרנט) אנחנו מנסות לקיים כאן פורום ענייני שתומך בגישה שלנו ומסייע בעניינים הקשורים להחלטה שלנו. אין לנו רצון או צורך להסביר שוב ושוב לכל מיני אנונימיים משועממים למה בחרנו לא ללדת.

ronit365

New member
אני לא מנסה להיתמם

אני הבעתי את דעתי תביני מה שאת רוצה! ואני לא משועממת תודה לאל. אבל אני לא מבינה דבר אחד... אם אתם כל כך נחרצות לא להביא ילד לעולם, למה אתם כועסות על מה שכתבתי? היא אפשר היה להגיב בצורה יותר עינינית בלי להכפיש!

אבל...../images/Emo12.gif

האם את חושבת שההודעה שלך הייתה עניינית? את כתבת שאת מבינה אותנו אבל בטח יש לנו חסכים כי לא קיבלנו מספיק אהבה מההורים בילדות. זו לדעתך הודעה עניינית? לדעתי לא. ואנו בטוחה שהודעה עניינית הייתה גם מזכה אותך בתשובה עניינית, לפחות ממני!

ronit365

New member
אם הייתי כותבת כל הכבוד!

אז זו היתה הודעה עינינית???????????? כתבתי מה שחשבתי לנכון גם אם זה לא מקובל עליכם מצטערת התגובות היו מגעילות. קראתי מעט בפורום וראיתי שמי שנגד דעתכם אתם מגיבות בחריפות ויורדות אפילו לרמה אישית. וזה דבר לגיטימי אתם חושבות שאתן צודקות בדרכן וגם אני אבל התגובות שלכם הם התקפה למי שחושב אחרת. הרי זה אבסורד שפורום יש בו רק צד אחד של המתרס.

תראי

את אמרת דברים ממש מגעילים ולאנשים כאן נמאס שאומרים להם כמה הם דפוקים אז קיבלת על הראש, ובצדק ולמה רק צד אחד של המתרס? האם בנות מכאן נכנסות כל יום לפורום הורים ושואלים אותם למה להיות הורים? והאם זה שווה את המאמץ? והאם הם לא מתחרטים? וכן הלאה... אין כאן חד צדדיות, זה לא פורום "ילדים בעד ונגד" , נקודת המוצא של הפורום היא שהמשתתפים לא רוצים ילדים. לאנשים כאן יש משהו משותף, והם חולקים אותו, משתפים בהתלבטויות, מתייעצים וכד'. והנה לך תשובה עניינית

למעלה