נראה לי שצריך לנסח מכתב למסיונרים.

t32

New member
כנראה שאת בהחלט משועממת

אם את טורחת לגלוש בפורומים שונים כדי לעורר ויכוח. אני לא מבינה למה את כאן. אם את כל כך נחרצת בדעתך שאין טוב מללדת- מה את רוצה מאיתנו. להראות לנו את האור? לשאול למה? תקראי את המאמרים ותסיקי לבד למה אנחנו לא רוצות ללדת.

ronit365

New member
t32 תראי בואי לא נגלוש לפסים אישיים

אוקייי??????????? משועממת לא משועממת זה לא העיניין ולא באתי לריב פה אם אף אחד. אתם רבים איתי בינתיים. לא רוצה ממכם כלום ממש כלום . אני כאן כי בא לי להיות כאן זה מספק???????????? לקרוא מה אתן כותבות יש רע בזה ????????????

t32

New member
גלשתי לפסים אישיים?

סליחה, כנראה השלכת את המעשים שלך עלי. אין לי שום ענין לריב- את זו שמעוררת כאן מריבה. לקרוא זה ענין אחד- להגיב בצורה שאת הגבת כאן(ונמחקה) זה כבר דבר אחר לחלוטין. 0עיצה קטנה- תוותרי על עשרות סימני השאלה- בשפת הפורומים זה נקרא לצעוק)

XUXA141

New member
זה היה רחוק מלהיות הבעת דעה..

להגיד "אם אני הייתי אלוהים לא הייתי מאפשרת לכן ללדת" זו בפירוש הבעת רע לאנשים. מי את שאת מתנשאת להיות נציגתו של אלוהים עלי אדמות? אם לו לא אכפת, למה לך אכפת מה אנחנו עושות ומה אנחנו רוצות או לא?

Aimee

New member
אני לא מצליחה להבין את זה

הרי מכתב הפתיחה לפורום בבירור אומר שאם נמאס לכן מלחצים וכל המשפטים הקלאסים שדוחפים ללדת, אז בואו לכאן. אז הנה באתי, עכשיו מה? פשוט נריב עם כל העולם מגובש ולא לחוד? אני לא חושבת שאתן צריכות לכתוב מכתב רשמי ולא בטיח! שיכנסו כל יום מאה נשים מתוסכלות וזועמות שיכתבו את הודעת התזה המפוארת שלהן, ואל תענו להן, פשוט תתעלמו. הן חייבות ללכת מתישהו. אני כאן יום ואין לי כוחות להשאר פה.זה שדה קרב והן לא הולכות שלום מקום. גם פורום צמחונות מתמודד עם תמונות בשר ושווארמה ועל האש כל היום?

XUXA141

New member
אבל אף אחד לא נכנס לפורום צמחונות

ותוקף אותם שהם מפסידים שהם לא אוכלים בשר, שבטח היתה להם ילדות דפוקה שגרמה להם לא לרצות בשר ו"אני לא מבינה איך את לא אוהבת בשר, הרי זה הדבר הטעים ביותר בעולם ובטח כשתתבגרי תביני איזה טעות זו היתה מצידך לא לרצות בשר".

Aimee

New member
אז אוקיי אם אחת נכנסת ומתנשאת-נגיד

אבל אי אפשר לענות לכל פקאצה עם אטיטיוד, אתן בטוח מודעות לזה. זה אף פעם לא ייגמר.

XUXA141

New member
בגלל זה הצעתי מכתב אחיד.

שנוכל לצרף לינק ולגמור בזה את הפרשה במקום כל פעם מחדש.

ronit365

New member
אני את המילה ילדות דפוקה

והורים דפוקים לא אמרתי את זה את המצאת תשאלי את מנהלת הפורום שלך הרי היא מחקה את ההודעה.

אבל זה מה שהשתמע מדברייך

ועובדה שכך הבינו את זה הקוראות וזה גם מה שהעליב והכעיס אותי יותר מכל!

Anathema Device

New member
טעות.

אמנם אנחנו לא מקבלים אותם בכמויות, אבל בהחלט גם אלינו נכנסים כאלו אנשים. בתור פורום אידאולוגי, שהאנשים בו רוצים שהמוסריות תהיה יותר נפוצה ויפסיקו להתעלל בבעלי חיים, אנחנו משתדלים לענות. למרות שיש הודעות שלא זוכות ליחס רציני וזה נובע מאופי ההודעה (למשל, הודעה של "סטייק שווארמה. טעם החיים" עם 72 סתירות פנימיות).

ronit365

New member
ואני לא מתוסכלת ולא זועמת

אני יכולה להגיד בדיוק אותם דברים עלייך כי את כרגע בעמדת התגוננות לא אני. ואם כל כך מפריעה לכם נוכחות"הנשים המתוסכלות והזועמות" אולי תפתחו קומונה סגורה ואז לא "יפריעו" לכם. שיעמוד סלקטור וימיין את החברים.

ronit365

New member
הבנתי את הרעיון

וגם לרגע לא חשבתי שזה בעד-או ננגד למרות שכולכן כאן נגד . והפורום הוא לא "שלכם" הוא של כולם. אני לא מבינה אם היה לי פורום אז מי שדעותיו לא מקובלות עליי אני יגיד לו אתה לא יכול להכנס כאן כי הפורום הזה הוא שלנו? אבל בכל פורום יש כל מיני דיעות אז כתבתי מה שכתבתי אז למה להתקיף? אי אפשר היה לענות יותר בנועם ? אולי מה שכתבתי הכעיס אתכם אבל לא היתה לי כוונה לבוא ולריב פשוט הייתי בהלם לא ידעתי שיש דבר כזה "נשים שלא רוצות ללדת" . אז אני חדשה לא מכירה וכתבתי מה שכתבתי לא אמרתי שאתן צריכות לשכנע אותי בדרך שלכם אבל קצת סבלנות וסובלנות אתן צריכות כאן. אבל יש לי הרגשה שאתן פשוט הייתן "מלאות" ואני הייתי הקורבן!

ואולי ההיפך?

אולי אנחנו הקורבן? לא שאני מאמינה ב"התקרבנות", אבל נשים כמוני, באשר הן, נמצאות בעמדת מיעוט רוב הזמן. גם אני הייתי בהלם כשגיליתי את הפורום, כי לא ידעתי שיש כ"כ הרבה שדווקא חושבות כמוני. ובאמת, ההתקפה לא הייתה אישית, פשוט כתבת דברים מאוד חריפים (והתנצלת, פעמיים - וקראתי גם את ההתנצלות!) ובגלל זה התגובות היו חריפות. אגב, במאמרים ונדמה לי גם בהודעת המנהלת, יש מן בקשה ספציפית, לא לבוא ולהטיף. אני מקוה, שאולי לפחות תגלי גם את מעט סובלנות, ותביני שלא היתה לנו ילדות חשוכה ושאנחנו נורמליות בדיוק כמוך. העלום משתנה. פעם נשים לא יצאו לעבוד, ולנשים לא הייתה זכות בחירה לרשויות ועוד ועוד... לדעתי, העולם, המערבי בעיקר, עדיין בתוך מהפכה חשיבתית שנובעת משינויים טכנלוגיים ואחרים המאפשרים לנו דברים שלא יכולנו לעשות בעבר או שלא חשבנו בעבר, מה שגורם לבחינה מחדש של נושאים או לבחינה של נושאים חדשים.

XUXA141

New member
יש הבדל בין "הלם" ל"הלם".

יש הלם אמיתי ויש הלם מעושה שמטרתו התנשאות. "אני בהלם מכך שאנשים עושים עברות תנועה " לא ממש אומר שהדובר לא ידע שיש עברות תנועה אלא רוצה להפגין שלדעתו זה דבר מזעזע. ואני חושבת שזו היתה בדיוק הכוונה כאן, במיוחד כשהוצמד לזה ניתוח פסיכולוגי בגרוש בדבר ילדותן העשוקה של המשתתפות כמין צידוק לזה שהן עכשיו עושות החלטות שגויות בעליל.. אנחנו גם לא צריכות לשכנע אותך. אנחנו לא מנסות לשכנע אף אחד. זה לא פורום בעד ונגד שבו כל צעד משכנע את השני. זה פורום למשוכנעים כבר שהחליטו ועכשיו צריכים למצוא דרכים להתמודד ולעמוד על החלטתם. זה הכל.

XUXA141

New member
אנחנו לא צריכות להיות בכלא.

זה פורום פתוח אבל מטרתו היא לא דיון "בעד ונגד ילדים" אלא "איך מתמודדים עם ההחלטה שכבר הוחלטה לא לעשות ילדים, במיוחד לאור חברה תוקפנית בדיוק כמו אלה שנכנסים לכאן ומעבירים ביקורת". יש אנשים רצויים כאן ויש אנשים לא רצויים, וזה הולך לפי דבריהם, לא לפי אופיים או זהותם. אין שום סיבה שנסתגר בקומונה כי יש מספיק אנשים שרוצים לדעת, רוצים להכיר ורוצים לדבר ולא לתקוף, ואין שום סיבה למנוע מאנשים כאלה להכנס.

למעלה