נראה לכם הגיוני???

נראה לכם הגיוני???

שלפני 3 שבועות רבנו באותה מריבה התקשרתי מספר רב של פעמים הוצאתי את כל הכאב והתסכול השיחה הסתיימה בזה שהוא צעק לעברי לא רוצה לדבר איתך יותר וזהו.... מאז נעלם ולפני שבועיים שלחתי SMS אשמח לשוחח איתך - אנא חזור אלי כשתתפנה ועד היום הוא לא טרח לעשות זאת ומאז הוא לא עונה לטלפונים אמנם לא התקשרתי מהקו שלי אבל התקשרתי מספר פעמים מחסוי ואין לו דרך לדעת שזו אני והתקשרתי מקו אחר מזוהה ממספר שהוא לא מכיר ועדיין הוא לא ענה איך יתכן האם האדמה בלעה אותו? הרי באמת אין לו דרך לדעת שזו אני כי מלבד אותה מריבה לא הרגשתי צורך להתקשר ו/או להטריד אבל כאשר נעלם לזמן ארוך עשיתי את הבדיקות שלי ושוב... אני חוזרת ואומרת שלא מהקו שלי מה דעתכן?

Betterfly

New member
זה אותו בעל בית קפה

שלא רצה איתך קשר? למה את ממשיכה להתקשר?

spooni

New member
הוא אמר שהוא לא רוצה לדבר איתך..

כנראה שהוא התכוון לכל מילה , לצערך או לא לצערך. את מתכוונת להמשיך להתקשר אליו ? ו....הוא כנראה שהוא יודע שזו את בחסום. ממממ...את צריכה להחזיק מעמד ולא להתקשר , ואם כבר חשת געגועים עזים והחלטת להתקשר כי את לא עומדת בזה יותר אז..תתקשרי מהמספר שלך ..ואם הוא יענה לך אז ..אל תצעקי עליו כי לא התקשרת בכדי לצעוק עליו...התקשרת כי התגעגעת ..וזו לא בושה להודות ולאמר את זה.

איזה גיבורות אתן בעצות לאחרות...

ראשית, כתבתי שהתקשרתי אחרי הרבה זמן שלא דיברנו ממספר מזוהה שהוא לא מכיר מכיוון שהתחלתי לדאוג ועובדה שהוא לא ענה = ולא אין לו דרך לדעת שזו אני מכיוון שאני לא מטרידה אותו ו/או מתקשרת אליו ללא הפסקה. אני קוראת וקוראת שרשורים כאן ורואה המון מרירות. למה??? אני שמחה שלמרות שאני מודעת לאהבה הרבה שלי לאותו אחד, לא הפכתי לאדם מריר שמתנפל על כל גבר שנכנס לפורום הזה ויורדת על כל אישה שנמצאת ברגע של נפילה.

spooni

New member
כל אחד גיבור בלתת עצות לאחרים..

זה יותר קל. אני לא גיבורה פחות או יותר ממך , אני גם הייתי במצבך ואחרי 3 שבועות לא עמדתי בזה וחידשתי קשר....אז את עדיין חושבת שאני גיבורה ? כולנו בפורום יודעות כמה זה קשה לא להיות בקשר עם האחד שאנו אוהבות , וכמה קשה להתמודד עם הניתוק. אני גם מנחמת וגם אומרת את האמת...ולפעמים קשה להתמודד גם עם ההתנתקות וגם עם האמת ששומעים בחוץ. אני מתעצבנת בכל פעם שחבר טוב שלי מתריע בפני שזו שטות שאני בקשר עם הבחור ....זה מעלה לי את הסעיף..אבל יש בזה מן האמת.

Betterfly

New member
חבל שאת רואה את זה ככה

אנחנו מנסות לפתוח את עינייך- הבחור אינו מעוניין בך וחבל שתמשיכי להתקשר. נראה כאילו פעם אחרונה שהיית פה לא לקחת את עצותינו- זכותך המלאה, אבל הדרך שלך לדעתי מובילה לאכזבה בלבד ולהתחפרות עמוקה יותר באובססיה.

מדובר בפורום של תמיכה ולא

ולא פורום לפיחת עיניים את האמת רק אני והוא יודעים אפילו חברים קרובים לא יכולים לדעת הכל ובוודאי שלא את... כאחת שלא מכירה אותי ו/או אותו אינך יכולה לייעץ ו/או לכעוס שהתקשרתי זו לא המטרה של הפורום המטרה היא לתמוך אחת בשניה בעיקר כאשר יש משברים...

Betterfly

New member
טוב שאת סגורה על מטרת הפורום...

זה פורום תמיכה, נכון, והתמיכה הכי גדולה שאת יכולה לקבל זו זו שתפתח לך את העיניים ותגרום לך לראות מה שאת אולי כרגע לא רואה. זה שאת לא אוהבת מה שאת שומעת, זכותך, אבל אי אפשר להאשים אנשים מפני שאומרים לך את האמת ואת פשוט לא אוהבת לשמוע אותה. איזה תמיכה רצית לקבל? מבינות אותך, משתתפות בצערך? אז שמעת גם דברים מהסוג הזה וכמובן שזה תלוי בסגנון אישי. חלק יאמרו לך את זה וזה בסדר, זה הסגנון שלהן. אני יכולה גם לומר לך דברים מהסוג הזה אבל אני חושבת שכרגע זה מיותר וצריך להתמקד בפתרון הבעיה ולא רק בליטוף האגו. חברה טובה באמת תגיד לך להפסיק לתהקשר אליו וזה מה שאנחנו עושות. את פשוט מגיעה כבר בפעם השנייה ועם אותו סיפור- ללא התקדמות ביחס שלך אל הדברים, ואנחנו רק מנסות להבין למה את ממשיכה להתקשר כאשר זה נשמע כמו מבוי סתום. אנחנו יכולות לייעץ רק על סמך מה שסיפרת ולא לדמיין שיש שם עוד ארועים בסיפור, אז על בסיס מה שסיפרת- חבל על הזמן שלך ואת חייבת להפסיק להתקשר אליו.

Betterfly

ראשית, אני רוצה להבהיר את מה שכתבתי בהתהחלה, מאז ניתוק הקשר לא ישבתי והתקשרתי ו/או חיכיתי ליד הטלפון. בשבוע האחרון אכן התקשרתי מחסוי וכאשר לא ענה התקשרתי מקו אחר מזוהה שהוא לא מכיר וגם הוא לא עונה ולכן אני חוששת שמשהו קרה. שנית, יש כאן בנות שמשליכות את הסתכול האישי שלהן על אנשים בפורום וזה לא לעניין. מדובר בגישה ילדותית, ממורמרת שלא מקדמת לשום מקום. מטרת הפורום היא תמיכה ולא פקיחת עיניים. אני לא נמצאת במצב בו אני עיוורת ומאוהבת אם עדיין לא הבנת או שלא הבהרתי נכון את דבריי. כל אחת לוקחת את זה לכיוון האישי שלה ותבינו שלא כל גבר שנכנס לפורום הוא האקס שלכן וצריך להפיל עליו את כל הרפש (כדוגמת אותו בחור נחמד שנכנס השבוע לפורום וזכה למעין ציד מכשפות) ולא כל אחת שנשברת ומתקשרת אובססיבית ומסכנה שלא רואה את המצב. לפעמים אנשים זקוקים רק לתמיכה/הקשבה ולא ל"פקיחת עיניים" כנגדרתך... דבר שלישי, אני לא מגיעה לכאן בפעם השניה, אני נמצאת בפורום הזה קצת יותר זמן ממה שאת חושבת, וזה שאני לא משועממת שיושבת כל היום מול המחשב לא הופך אותי אותי לחברה פחותה בפורום הזה.

Betterfly

New member
את שאלת אם זה הגיוני בכותרת

העניין הוא שהתשובה היא לא- זה הגיוני שאת רוצה להתקשר אבל זה לא הגיוני שתעשי זאת בפועל ותמשיכי להתקשר כשהוא לא מעוניין ואת חייבת להפסיק. מעבר לזה, בהצלחה.

הבנת הנקרא -

זה לא מה ששאלתי תקראי את כל מה שכתבתי שאלתי האם הגיוני שאדם נעלם פתאום כאילו בלעה אותו האדמה ולא עונה לנייד לאף שיחה??? זה שהוא נעלם לא קשור אלי אני חוזרת ומדגישה - לא יצרתי קשר מלבד השבוע פעם אחת מקו חסוי פעם נוספת ממספר שהוא לא מכיר אין לו שום דרך לדעת שזו אני מכיוון שהמריבה היתה לפני חודש ולא יצרתי קשר איתו מאז. אבל אני כבר לא מצפה לקבל תשובות בפורום הזה אני מצפה מאנשים לתגובות שנובעות ממקום נקי ולא מאנשים שנמצאים בבעיה יותר חמורה משלי אבל חכמים על חשבוני... שיהיה שבוע טוב הפורום הזה אכזב אותי...

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

עשי מה שמתאים לך. אם את עדיין רוצה תשובה- הגיוני מאוד שהוא נעלם כשהוא לא רוצה לדבר איתך. הטריק של להתקשר מחסוי לא עובד- אולי יש לו עוד בחורות שהוא נפנף ככה והוא כבר למד בכלל לא לענות אף פעם לחסוי.

ולשיחה המזוהה???

התקשרתי השבוע משיחה מזוהה ממספר שהוא לא מכיר ואין לו דרך לדעת שזו אני.... איך יתכן שהוא לא עונה? ואולי בכל זאת קרה לו משהו??? הטלפון שלו מצלצל ללא הפסקה גם לחסויים הוא חייב לענות לעיתים זה לקוחות וספקים אין לו שום דרך לדעת משיחה אחת שזו אני בוודאות!!! אבל כנראה שיש דברים שלעולם לא אבין ולא אדע אני רק מקווה שהוא באמת בסדר ושלא קרה משהו... דרך אגב - אין לי ספק שאם אתקשר מהנייד שלי הוא יענה וננהל שיחה אבל אני לא מעוניינת לעשות זאת רציתי רק לדעת שהוא בסדר ובגלל זה התקשרתי פעם אחת מחסוי ופעם אחת ממספר מזוהה שאינו מוכר לו.

Betterfly

New member
יכול להיות שקרה לו משהו ויכול

להיות שלא... בכל אופן מה הסיבה שאת כל כך מודאגת? האם הייתם חברים טובים? המשכתם להיות? הוא אמר לך שהוא רוצה להישאר חבר טוב שלך? שמעת ממנו בכלל לפני השבוע ובזמ האחרון? אם התשובה לכל זה היא כן, אז תשאלי אנשים שעובדים איתו מה שלומו או שתבואי לבקר, אם זה מאוד מטריד אותך מה מצבו. אם התשובה היא לא, ותנסי לענות לעצמך בכנות על השאלות האלו כדי לא ליצור בעיה אצלך, אז פשוט תנסי בכל הכוח לא להתקשר וכשעולות בך תהיות מה מצבו תדברי עם עצמך הגיונית שהקשר ביניכם נגמר, מעכשיו הוא באחריותו ואת באחריותך ותעסיקי את עצמך בדברים אחרים שקשורים אלייך.

Betterfly

המשפט האחרון שכתבת כל נכון יש לי תכונה שכזו לשים את עצמי במקום השני ולכן חשבתי שהפורום הזה נכון לי. הבחור היה ידיד שלי כשנתיים קשה לי עם העובדה שזה נגמר בצורה מכוערת כאשר הטחתי בו דברים קשים והוא צעק לעברי "לא רוצה לדבר איתך עכשיו - ביי" וניתק לי את הטלפון וטס לחו"ל אחרי 4 שעות. הוא לא יצר איתי קשר בכל החודש הזה ואני יכולה להגיע לבית קפה שלו ולראות אותו אבל זו לא המטרה שלי אני לא רוצה לרדוף אחריו רוצה רק לראות שהוא בסדר... אני יודעת שזה דפוק מבחינתי כי באותה מידה הוא יכל להתקשר ולבדוק שאני בסדר בעיקר שבאותה שיחה לא הפסקתי לבכות אבל עדין... אני דואגת, כואבת, מבולבלת - הכל ביחד התערבב לי אין לי מושג איך החזקתי מעמד לא להתקשר אליו ואני גאה בעצמי אך כאשר סימני השאלה והדאגה התחילו לצוץ התקשרתי ממספר שהוא לא מכיר ואני לא מצטערת על כך אני רק דואגת...

Betterfly

New member
הבנתי...

שמעי... אני זוכרת מפעם שעברה שרשמת פה שהיה לכם קשר קצר מאוד, שנתיים לא היה קשר ואז דיברתם עוד כמה פעמים. אני לא כל כך קוראת לזה ידידות טובה או קשר סדיר, אבל אולי אני טועה ובלבלתי את הסיפור שלך עם סיפור אחר. בכל אופן, אם הבנאדם מנתק לך בפנים ומאז לא דיבר איתך, תצטרכי להשלים עם העובדה שלא תהיו יותר ידידים טובים. את יכולה כצעד אחרון ללכת אליו ולדבר איתו פנים אל פנים ולהציע את ידידותך ודאגתך, אבל לא הייתי עושה יותר מזה. אם זה לא עובד, יש להבין שזה פשוט נגמר ומעתה כל אחד לעצמו. בכל אופן, שבי שוב ותחשבי על הקשר- האם הייתם באמת ידידים טובים? האם הראה דאגה אמיתית עד היום? זה לפני שאת הולכת ומציעה את ידידותך. אם את רוצה להישאר וכאן אנו מתמקדות בעצמנו ובבעיות שלנו, את מוזמנת.

Betterfly ../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

נראה לי שפשוט אוותר ואניח לנושא אין סיכוי שאלך אליו ואציע לו את ידידותי לא נראה לי הגיוני לנסוע לעיר אחרת ולארוב לו בבית קפה (הוא לא נמצא שם תמיד) אמנם אני דואגת וגם נשבר לי הלב אבל אני מקווה שהזמן יעשה את שלו

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

אני מברכת אותך על החלטתך ומקווה שתעמדי בה. בכל מקרה, כשקשה לך, תוכלי להיכנס לפה ולשאוב עידוד...

spooni

New member
ולשאלתך ....

כן ..אם מישהו לא מעוניין לשוחח עם מישהו ולהבהיר לו שהוא לא מעוניין לשוחח איתו וכל קשר איתו אז הוא לא יענה לו. או שיש אפשרות אחרת שהוא מעוניין שירדפו אחריו , ולמה הוא מעוניין בכך ? ואם זה טוב לך ? כפי שאמרת זה ביניכם ואת יודעת את התשובות. אני לא חושבת שבתשובות שאת מקבלת פה יש תסכול אישי של אף אחת מאיתנו. כל אחת כאן בפורום יודעת בדיוק איפה היא נמצאת ומה המציאות.

E D G Y

New member
הסגנון שלך של לנסות לרדת פה על

חברות הפורום הקבועות והפעילות מאוד לא מוצא חן בעיני... חוצמזה כנראה שאת באמת לא מבינה את מהות ומטרת הפורום ולכן אולי את לא ממש מתאימה לנו... את מבקשת תמיכה ויורה חצים אלינו באותו זמן. נראה לך שנרצה לתמוך בך?? תהיי בריאה ותעזבי אותנו בשקט....

למעלה