נראה לכם הגיוני???

E D G Y

אני חלק מהפורום אם תרצי ואם לא כבר מספר חודשים תמוהה בעיני העובדה שלאחר שהגענו להבנה ביננו וההתכתבות המשיכה בצורה נפלאה את פתאום מתפרצת לשרשור מנסה להכניס רעל מחדש... אני שייכת לפורום הזה מאז הקמתו בעבר הכינוי שלי היה שונה ואם נוכחותי לא מוצאת חן בעינייך את מוזמנת לעזוב שלום

E D G Y

New member
חחחחחחחחחח

את בטח ובטח לא תהיה הסיבה לעזיבתי או להישארותי בפורום הזה... בכל מקרה, מי שמפזר רעל, שלא יצפה שיתנהגו אליו בכפפות של משי.... אמנם לא קראתי את המשך השרשור כשכתבתי לך את מה שכתבתי אבל כבר הספקת עד אז להעלות לי את הסעיף. הגישה שלך שלילית ולא נעימה ואני לא מצטערת על מה שכתבתי. שיהיה לך כל טוב.

E D G Y

את בהחלט עונה להגדרת שלי לאדם ממורמר ורע את ממשיכה לנסות להתסיס ומחפשת אקשן על חשבוני למרות שהכל הסתדר עם הבנות אני מרחמת עליך רק אדם משועמם וצר אופקים ימשיך להגיב בצורה כזו ויתמקד בטפל ולא בעיקר. מבחינתי השרשור בינני הסתיים אז תנוחי בבקשה...

אדג'י , בת הים, מחקתי את הטרול

שניצל את השירשור לניגוח אישי. יתכן שנמחקו לכן הודעות שהיו מסונפות להודעות שלו.

אני לא כותבת פה בדרך כלל

רק קוראת.. אבל תאירי את עיני..... איפה ראית פה מרירות במה שכתבה לך ספוני?? היא רק הסבירה לך שהוא כנראה מבין שזו את שמתקשרת אליו ממס' חסוי וכמו כן, ניסתה לחזק אותך בהחלטה שלך להתנתק ממנו. ואם את מתכוונת אליי, שבערתי לך לפני כמה ימים על כך שהבאת ציטוטים מהספר"גברים אוהבים ביצ'יות" של שרי ארגוב ולא נתת קרדיט למחברת, וזה חמור בכל פורום בלי קשר למהותו!

מונה ליזה

לגבי הציטוטים שהבאתי - חברה שלחה לי זאת במייל ומצאתי לנכון להעביר לכן זאת מכיוון שהמאמר היה מדהים בעיני. לא שמעתי על הספר בעבר ולא היה לי מושג שזה ציטוט מספר אך כאשר כתבת לי שזה מועתק וציינת את שם הספר - רצתי וקניתי את הספר כך שההערה שלך באותו היום תרמה לי ובוודאי לא גרמה לכעס כלשהו. בנוגע לספוני - היא ממש לא היתה מרירה - ספוני היא אחת הבנות התומכות ביותר שקיימות בפורום הזה ואני מעריכה מאד את דבריה. דבר שלישי, כן, אני רואה כאן המון מרירות. תראי מה עשו לבחור הנחמד שכתב השבוע בפורום. ממש ציד מכשפות וכעת נראה לי שגם אני זוכה לציד שכזה למרות שישרתי את ההדורים את החברה ממקודם.... בכל אופן, אף חברה כאן לא תחליט על כתיבתי בפורום - אז בבקשה...

אם את דואגת לו, יש דרכים לקבל אינפו

למשל דרך הקרובים לו, דרך הקפה שהוא מפעיל , דרך התקשרות לבתי חולים. דאגה היא משהו שאפשר לפתור באמצעות השגת אינפורמציה. יתכן שהוא במילואים, יש מלחמה ....הרי.

אני מאד מקווה שלא ../images/Emo7.gif

זה עוד יותר מלחיץ לחשוב שהוא שם ואם יקרה לו משהו... ויש לי עוד כל כך הרבה מה לומר

אז פשוט תנסי לברר.

תקלי על עצמך עם אינפורמציה עובדתית - לפחות תדעי אם יש סיבה לחרוד.

spooni

New member
אין לך טלפון של ...

הורים ? חברים ? עבודה ? אולי לפי שם משפחה של ההורים ? רגע ..אבל הוא לא מבית הקפה משהו ?

spooni ונורית המקסימות:

סנופי ונורית, הקשבתי לעצתכן ואכן התקשרתי לבית הקפה והייתי בשוק המלצרית אמרה לי שהם מחפשים אותו כבר שבועיים והוא לא עונה לטלפונים אחת לכמה זמן הוא יוצר קשר עם מנהל בית הקפה (הוא הבעלים של המקום ויש מי שמנהל אותו) משהו כאן ממש ממש מוזר ואף הדליק לי נורה אדומה. ובמישור האישי, החלטתי שאני לא מעוניינת בשום סוג של קשר אמנם אני סקרנית לדעת מה הסיפור עם ההעלמות אבל במקביל ישבתי וחשבתי עם עצמי אם זה מה שאני רוצה בחיים והתשובה היתה חד משמעית - לא!!! אני ראויה ליותר מזה סנופי ונורית - תודה לכן על הכל

spooni

New member
בת הים הקטנה והמתוקה ...בבקשה ../images/Emo13.gif

תמיד שמחה לעזור ומי יתן וכמה שיותר. יופי ..יופי שאת מגיעה למסקנות והחלטות חד משמעיות , קחי בחשבון שהביצועלעיתים קשה אבל אפשרי ..ואנחנו פה לתמוך. בהצלחה. והפעם הבאה ..תבואי למפגש פורום

spooni ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בדרך יש מידי פעם נפילות... והשבוע אכן הייתי במצב רוח קרבי והיה לי קצת קשה אבל באמת אני אוהבת את התשובות שלך וחיזקת אותי מאד בפעם הבאה - אשמח להגיע למפגש פורום וכמובן שגם אני כאן בשבילך תמיד

האמת....

יש לי משפחה בלונדון שחיים שם מעל 30 שנה אבל אני לא כל כך בקשר איתם אז לצערי לא אוכל לעזור....

זה נשמע שהוא לא הסתבך רק איתך

אלא משהו יותר עמוק, יתכן שיש לו נטיה להסתבך בכלל עם אנשים, נשים, חובות וכדומה. נשמע שקיבלת החלטה נבונה.

../images/Emo24.gif אתן תראו שבעתיד...

עוד נכתוב על הגברים המדהימים שזכינו להכיר. היום חברה אמרה לי משפט מדהים: את צריכה להגיד תודה לאלוהים שהוא לא נתן לך את מה שאת רוצה מכיוון שהוא ישלח לך בעתיד את מה שאת צריכה... משפט כל כך נכון לפעמים הרגש גובר על ההגיון ואנחנו נלחמות על דברים שממש לא שווה להלחם עליהם.

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif אמן

לדעתי, הגברים שלנו הם שוליים ביותר בתור מושאים והם פשוט כיוונו לנו למקום הזה, הבודד, הכואב, המפחד ואכול הטראומות. זה מה שאני מנסה עכשיו לתקן בטיפול...

למעלה