נראה לכם נורמלי.. ?

pain is MY love

New member
בובה

החיפזון מן השטן.... מהר מדיי החלטת שאתם לא מתאימים ושאת מוותרת עליו. זה נורא קל לצאת בהצהרות כאלה בלהט הרגע אבל החלטות כאלה דורשות מחשבה מעמיקה יותר.. מה כי לא דיברתם יום וחצי אז זהו? מת העולם?!?! אם את חושבת שזה לא ילך אז אין מה לעשות.. אבל הכי חשוב לא לצאת סתם בהצהרות מפוצצות שבאות בהחלטות רגעיות..

בשלולית

New member
אולי יצאתי קצת בחורתית...

כמו שחלקכם חושב... ואולי לא הסברתי את עצמי טוב וכולם חושבים שזה הדבר היחידי שעצבן אותי. אז סתם לא היה לי חשק לפרט. יום שישי יצאנו לחגוג לחברה מהבורגר מסיבת גיוס בג'קוזי. היינו בערך 20 איש. כולה 5 מהבורגר. לא הכרתי יותר מדיי. עכשיו, עזבו את זה ש---- ג'קוזי - אני - הוא- ביחד- מתחת למים - מה.... לא היה עושה לכם את זה?!@?!?# איך לעזאזל הוא יכול היה להישאר אדיש אליי במצב כזה סקסי ורומנטי!!! עזבו את זה. בערב עוד לפני כל האירוע, התעצבנתי נורא על ההורים. חטפתי כאלה עצבים שממש התקשרתי לבכות לו על זה. וכל הזמן הוא ישן אצלי וגם נורא לא רציתי להישאר בבית אז ביקשתי לבוא לישון אצלו. אחרי חצי שעה בערך הוא שלח לי הודעה " אל תביאי אליי תיק. אמא עצבנית עליי". טוב נגיד. החברה הודיעה לנו שניפגשים בשעה 10 במגרש הזה והזה. אני מגיעה עם ידיד שלי. רואה את כולם, כולל אותו. נשיקות וחיבוקים לכולם... חוץ.... ממנו!! מה. אנחנו ילדים בגן?! שאפילו לא מחזיקים ידיים? מה. אתה כזה ילדותי לא לספר לחברים משותפים שלנו שיש בינינו משהו? זה הטריף אותי. ועל זה דיברנו ביום שבת בערב וסגרנו הכל. והיום, אחרי שהוא יצר קשר אחרי יומיים כמעט שלא דיברנו... (מה, שניסיתי לא לקחת כל כך קשה. באמת. רק רציתי לדעת מה דעתכם עליו...) שאלתי אותו מתי שבוע הבא אנחנו יוצאים יחד לכבוד היומולדת שלו. (כי היום אני צריכה להגיש משמרות בעבודה. ורציתי לדעת מתי לא להגיש) הוא אמר שיום קודם (יעני לפני 12 בלילה) הוא עם חברים שלו. ובאותו יום הוא עם המשפחה. סבבה. מתקבל. אמרתי לו "אז מתי אני ואתה נוכל לבלות ביחד לבד?" הוא : "לא יודע". אני : "מה, אז לא תתן לי לפנק אותך ולחגוג לך, כבר תכננתי..." הוא: "לא יודע. אולי בסופ"ש אני אעשה משהו." מה זה אעשה? זה רק אני ואתה? או כל החבר'ה מהעבודה.... שמעו כאילו, מן הרגשת "לא אכפת לי ממך כזה" בליווי נתק טלפוני ותקשורתי. אולי אני נסחפת ומפרשת. אבל ככה אני. ואני בטוחה שמגיע לי מישהו קצת יותר רציני. שיאהב אותי באמת. אפילו הוא אמר. אז בגלל זה גמרתי את זה. מרינה. לא רק בגלל היומיים שלא דיברנו. לא קפצתי והסקתי מסקנות. נתתי צ'אנסים כמה שיכולתי. דיי נגמר לי כבר. סליחה על המגילה. ואגב אני מרגישה טוב.

TheWhiteTigris

New member
בהתחלה

הייתי בדיעה שלהם. יענו שיצאת קצת "בחורתית" מידי. אבל עכשיו, כשהסברת כמו שצריך אני מסכים איתך בהחלט. אין טעם.

pain is MY love

New member
אם זה ככה

אז את צודקת. אני חושבת שבמקומך הייתי פועלת באותה צורה. הוא באמת נשמע לי ילדותי ומיותר... את תמצאי מישהו הרבה הרבה יותר טוב. ושיהיה בהצלחה

keren888

New member
בשלולית יקרה..

תראי אני אומר לך מניסיון שלי....ואם לומר את האמת קראתי את ההודעה שלך ולא קראתי אפילו תגובות כי לא משנה מה יכתבו אני בשלי..ואני מכירה את השאלה הזאת מקרוב..!! תגובתי ודעתי בלבד..היא: שלא משנה מה..גבר כן אמור להראות יחס ואין דבר כזה לא לדבר במשך יום וחצי.את אומרת שהוא היה בטיול.. בסדר אני מבינה שהוא עסוק.וכאלה..אבל הודעה!!!!! משהו!!! להראות טיפה יחס! להראות שחשבת עליי..ואתה מת לדבר איתי,אבל עסוק.. ואתה מתגעגע..!!! לי זה נראה מאוד מוזר!!! ותמוהה...ומעצבן!!!הבנתי ממך שכן דיברת איתו על זה.. אז לדעתי אין לך מה לעשות אלה להיות כמוהו.. אל תתקשרי יותר..תראי לו גם שאת יש לך חיים!! ואם יבוא לו להתקשר הוא יזכור אותך..יתקשר!! התחלתי לראות את התגובה הראשונה שכתבו לך..והיא אומרת שגברים רואים דברים בצורה שונה..יש מצב!! אבל זה מפריע לך ואת דיברת איתו על זה ולא מזיז לו.. בהתחלה הייתי כמוך וקיבלתי..אבל זה מציק!!! ומעצבן!! אני לא מוכנה לדבר כזה ואם לא מתאים לו לשנות דרך חיים קטנה כזאת בשבילי, שלום!! אני לא הייתי מקבלת את זה... ואני יוצאת בהנחה שהוא כזה בלי שום קשר לטיולים.. כי אם זה חד פעמי..אז תביני.. אבל אם זה בתדירות גבוהה יצא עם חברים.. נסע לדודים או כל דבר ..יאן הבנה פה.. זה פשוט מאוד.. את לא בראש שלו!! נקודה!!! תראי את זה בצורה שונה מה את עושה למה זה מציק לך? כי יום וחצי לא הפסקת לחשוב עליו!! למה את כן והוא לא? זה אומר דרשני!!

keren888

New member
אופס..

תשכחי את מה שרשמתי.. אני רואה שקצת צדקתי במה שאמרתי.. ואני שמחה שהיית חכמה בעיניין וחתכת.. כל הכבוד לך!!!

בשלולית

New member
תודה! תודה לך ולכולם!! :)

אני באמת מרגישה מצויין... עבר עליי איזה יום של ביאוס ובכי ממושך...(באותו יום שגמרתי איתו..) אבל זה היה אך ורק בגלל הבדידות. באמת שלא קשור אליו ספציפית. סתם ביאוס כזה שהפרידה הזאת הביאה איתה... ששוב אני לבד. וששוב לא הולך לי. אבל אני מנסה לשכוח מזה ולהתמקד בעובדה שאני עוד חודשיים (סוף סוף בעזרת השם!!! - אני לא מאמינה שהזכרתי אותו... חחח ) מתגייסת... והכל יהיה שונה יותר ובטח טוב יותר... אני אכיר מלא אנשים חדשים... מה שאני מחכה לו כבר הרבה מאוד זמן... ואני בטוח אמצא לי מישהו... עכשיו, הדילמה היחידה שנשארה לי... היא: מה לעשות ביום ההולדת שלו? - יום שני הקרוב. לקנות משהו? להשתתף במתנה עם עוד אנשים? לקנות לבד? להתקשר? להתעלם לגמריי? לשלוח הודעה? חשבתי על שיחת טלפון נחמדה וידידותית ואולי איזה מכתב ברכה רציני... (בכל זאת... הייתי הראשונה שלו בהכל... מנשיקה ראשונה ועד לסקס ראשון...) אבל אני עדיין חושבת על זה...

ChilD SouL

New member
אהמ...

תתקשרי, תברכי אותו ותכתבי לו ברכה אם את מתכוונת להפגש איתו - לא משהו מעבר. לדעתי.

נועם m

New member
תשלחי הודעה

למה להתקשר? הוא לא טרח לעשות את זה אפילו כשהייתם ביחד. חוצמזה, נראה לי שזה סתם יכול להכניס את שניכם לסרטים שוב...

למעלה