אולי יצאתי קצת בחורתית...
כמו שחלקכם חושב... ואולי לא הסברתי את עצמי טוב וכולם חושבים שזה הדבר היחידי שעצבן אותי. אז סתם לא היה לי חשק לפרט. יום שישי יצאנו לחגוג לחברה מהבורגר מסיבת גיוס בג'קוזי. היינו בערך 20 איש. כולה 5 מהבורגר. לא הכרתי יותר מדיי. עכשיו, עזבו את זה ש---- ג'קוזי - אני - הוא- ביחד- מתחת למים - מה.... לא היה עושה לכם את זה?!@?!?# איך לעזאזל הוא יכול היה להישאר אדיש אליי במצב כזה סקסי ורומנטי!!! עזבו את זה. בערב עוד לפני כל האירוע, התעצבנתי נורא על ההורים. חטפתי כאלה עצבים שממש התקשרתי לבכות לו על זה. וכל הזמן הוא ישן אצלי וגם נורא לא רציתי להישאר בבית אז ביקשתי לבוא לישון אצלו. אחרי חצי שעה בערך הוא שלח לי הודעה " אל תביאי אליי תיק. אמא עצבנית עליי". טוב נגיד. החברה הודיעה לנו שניפגשים בשעה 10 במגרש הזה והזה. אני מגיעה עם ידיד שלי. רואה את כולם, כולל אותו. נשיקות וחיבוקים לכולם... חוץ.... ממנו!! מה. אנחנו ילדים בגן?! שאפילו לא מחזיקים ידיים? מה. אתה כזה ילדותי לא לספר לחברים משותפים שלנו שיש בינינו משהו? זה הטריף אותי. ועל זה דיברנו ביום שבת בערב וסגרנו הכל. והיום, אחרי שהוא יצר קשר אחרי יומיים כמעט שלא דיברנו... (מה, שניסיתי לא לקחת כל כך קשה. באמת. רק רציתי לדעת מה דעתכם עליו...) שאלתי אותו מתי שבוע הבא אנחנו יוצאים יחד לכבוד היומולדת שלו. (כי היום אני צריכה להגיש משמרות בעבודה. ורציתי לדעת מתי לא להגיש) הוא אמר שיום קודם (יעני לפני 12 בלילה) הוא עם חברים שלו. ובאותו יום הוא עם המשפחה. סבבה. מתקבל. אמרתי לו "אז מתי אני ואתה נוכל לבלות ביחד לבד?" הוא : "לא יודע". אני : "מה, אז לא תתן לי לפנק אותך ולחגוג לך, כבר תכננתי..." הוא: "לא יודע. אולי בסופ"ש אני אעשה משהו." מה זה אעשה? זה רק אני ואתה? או כל החבר'ה מהעבודה.... שמעו כאילו, מן הרגשת "לא אכפת לי ממך כזה" בליווי נתק טלפוני ותקשורתי. אולי אני נסחפת ומפרשת. אבל ככה אני. ואני בטוחה שמגיע לי מישהו קצת יותר רציני. שיאהב אותי באמת. אפילו הוא אמר. אז בגלל זה גמרתי את זה. מרינה. לא רק בגלל היומיים שלא דיברנו. לא קפצתי והסקתי מסקנות. נתתי צ'אנסים כמה שיכולתי. דיי נגמר לי כבר. סליחה על המגילה. ואגב אני מרגישה טוב.