נראה רע מאוד השוק

bazforex

New member
זובון

היתערבות על ארוחה התנאים 10.000$ בחשבון אמיתי מיס חשבון יועבר למנהלת פורום מטח ביום א בלילה יפתח התחרות למיסחר במטח בילבד!!!!!! היתערבות ארוחת ערב בקטנה לצורך הכרות אים אתה טוב אתה תצליח ואים אתה רע אתה תרגיש בכיס זכיייה בפרס מקום א D.D גבוה כמה שיותר!!! סהכ" כמות הפיפסים שהיצטבר ניקוד לתחרות DD גבוה שווה ל-70 נקודות סהכ" פיפסים שווה ל-30 נקודות מתאים?

bazforex

New member
והמכר במשותף זה כנראה המתכנת המגעיל שלך

ש/עושה קומבינות על גב הפרוייקטיםשל שיטות מיסחר ולכל אלו שמעוניינים לעבוד עים מתכנת בארץ תיזהרו מאד הם מוכרים לכם את השיטה טרם קיבלתם אותה תימסןר לו דש חם חבורה של..............תותחים חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ferrytale

New member
אני מצפה לראות את שתיכם, בדיוק מה שווה מי!

פעם אחת ולתמיד!

bazforex

New member
זאבון יפחדן בוא תצא איתי להיתערבות

ורק אני יכול לחשוף אותך אני יתממשק- לפתוח וניספור בכמה שניות אני מכניס עיסקה השיא של האוטומט 18 עיסקאות בשנייה!!!!! ובכמה נקודות ניקח עד סוף החודש

napipi

New member
טעות בידך בז

זה נכון שהחשבון שלך מוגדר SP ןTP וזה לגיטימי שהעסקאות יהיו פתוחות ואף מופסדות. אבל זו רק חלק מהעניין. שתי הפתוחות שלך בעלות SP רחב מאוד לעומת רווח פוטנציאלי של מספר פיפסים (סטטיסטית אתה סוגר עסקאות מיד שהן נכנסות לכסף). הפתוחה השנייה שלך הינה ניסיון מיצוע של הראשונה. אין לי בעיה עם מיצוע, אבל התזמון מחוסר היגיון. לא בזמן ולא בתצורה. הפתוחה האחרונה שלך שהיא על אותו צמד מראות שמה ששולט בך זה אגו. אתה אומר לעצמך, :"אני אראה לצמד הזה מה זה להתעסק עם בז" אני מצטערת, אין לי כלום נגדך, פשוט מעצבן אותי שעם אמת ביצועים כמו שלך אתה מעיז לשווק עצמך בתור מורה.

ferrytale

New member
מעצבן אותך לא מעצבן.

נגמר הבית זונות הזה. אני רוצה שפעם אחת ולתמיד שתיהם יראו בדיוק מה הם שוים. בלי לסנגר ובלי לעזור. תנו לזאבון להתמודד לבד. לא את, לא מתן ולא אף אחד. זאבון מול באז, יש לשניהם שבועיים.

napipi

New member
Ferrytale השתחררה

כבר לא ילדה מנומסת בעלת כבוד, ערכים ועקרונות. מהיום ערסית מקרית גת

ferrytale

New member
לא יעבוד לך.

זה הרי ברור שאת ומתן3000 עובדים יחד עם זאבון.. אין בעיה בכי; שלכם.. לא עוד לסובב כאן את כל הפורום, נמאס! חושבים שזאבון כזה חכם ומלומד.. חושבים שבאז לא מבין כלום כמו הצעתי, הכי פשוט, זאבון VS באזפורקס! אל תתערבו ותנו לצמד הזה התנהל לבד, אף אחד מהם לא צריך עורכי דין, דומני ששניהם ילדים גדולים.

napipi

New member
שימי לב

אני לא מכירה לא את מתן3000 ולא את זאבון. אני נמשכת למחוספסות של זאבון, לא ברמה סקסית אלא ברמת הסגנון. מתן3000 מצליח להביט מעבר לסגנון הבוטה והוא חושב שלזאבון יש מה להציע בתחום הידע. אני לא חושבת שבאז לא מבין כלום. אני פשוט יוצאת נגד התופעה שסוחרים כושלים מוכרים ידע לתמימים. באז בעיני סוחר כושל. לא כי אני מכירה אותו אישית, אלא בגלל שאני יודעת לקרוא סטטיסטיקה. באז משחק באש והקטע הוא שהוא יודע זאת!! הוא עומד להפסיד שתי עסקאות של חצי מליון כל אחת. אין לו מרג'ין להציל את עצמו אז הוא מוכר ידע ב300$ לשעור במבצע. אם זו לא נוכלות אז עודד שובל הוא המשיח

ferrytale

New member
עם כל הכבוד והיה המון כבוד,

אני לא חושבת שבאז לא שווה כלום, להפך. בהתכסחות האחרונה בינהם (זאבון ובאז), זאת שמחקתי לפני מס' שבועות, זאבון אודה שהוא, בלי האוטומאטים שלו לא מצליח לעשות כלום! כמו כן הוא הודה שאכן, הוא נתן כמה טריידים בפורום אבל, כולם היו נכשלים.. ,אבל מזה משנה הרי כולם כאן סוחרים בדמואים".... אז עם כל הכבוד והיה המון כבוד, אבל מי הוא אדון זאבון שבכלל לא משקיע בפורקס ומשקיע במניות, אדם שכלל לא פועל בשיטה ידנית ועושה הכל ע"י אוטומאטים שיבוא ויעוף כאן על אנשים? מי הוא שיבוא ויטיף? על סמך מה הוא מעז לרדת על אנשים, על הפורום, על סמך מה הוא מתסיס ומקלקל כאן את האוירה? מפחיד חדשים, מתעלה וחושב את עצמו. אז עם כל הכבוד, עלי זה לא מקובל. וכן אני משתדלת להיות הכי טובה ולא להיות גננת והנה, החזרתי אותו לפורום ולהגיד ששמשהו השתנה, ממש ממש לא! אותן הודעות, אותם הניסוחים, אותה החוצפה.. ושוב, מאדם שמתעסק רק באוטומאטים ורק במניות. אדם שבמסחר ידני, הודה שהוא כישלון! אז יש לו חברה ויש לו כסף, מי שעיוור קונה את זה, אין ספק שהוא דם חכם ומוכשר אחרת לא היה מגיע למקומו אבל, שכל אחד יתעסק בתחום שלו. אני לא מוכנה שיבוא ויעשה כאן רוח. אז הנה באז חזר ותאמיני לי, אני לא מכירה אותו ואולי, מסר אחד החלפנו כשרק התחלתי את הניהול אבל אני בהחלט חושבת שבמסחר תאכלס, קריאה של גרפים והוראות, הוא יעשה לו בית ספר. דפדפי אחרוה כנסי והביטי בטריידים שהיה משתף, תראי אחוזי הצלחה.. ותאכלס, גם הרובוטים שלו, בזולו טרייד, לטעמי שניהם מצויינים הם עדיין מורוחים. אז להגיד נוכל אני לא חושבת.

bazforex

New member
napipi יקירתי אני לא מיתערב באוטומט

סך עיסקאות שהוא מבצע 4 עד 5 עיסקאות בילבד תירשמי ותעקבי יכלתי ליסגור את העיסקאות ממזמן כשפרץ מחיר היתנגדות אוטומט מלא ללא היתערבות הוצאתי את האוטומט הקירקוף מחשבון ספק (האוטומט שאני מוכר) ונותן לאוטומט פאונד יין להיתנהל לבד ובנוסף הכנסתי עוד אוטומט קטלני לא למכירה כספק שני והוא בדרך כלל לא מקרקף ותאמיני לי ביידני לא רואה אף אחד מימטר ותשימי לב שאני לא נותן איתותים וטרידים בפורום פשוט זאבון מיתנהג כילד ולדעתי נותן במה ותעודת הוקרה לפורום וגם לא מפרסמים בפורום ביגללו כי הוא איש מיוחד שיודע לקרקף על מניות חול פששששש גדול והצורת ביקורת שלו וגם את תרמת בזה הורדתם את הפורום לתחתית תמשיכו אתם מצויינים הפסדתם אדם כמוני

bazforex

New member
napipi תוסיפי לזה לי יש וגם אדון זאבון תיל

תילמד קבלות של מיסחר בעיסקאות ידניות DD לעיסקה ידנית2% ל- 5% לפי שיטת ה-BAZ שלי והלקוח בפורום ולא לקחתי לו שקל אחד!!!! והוא לא יחשף אלה אים הוא מעוניין רווח בשבועים170% על התיק אדון זאבון תילך לישון ואל תקום!!!!!! תעבוד על המניות ואל תיתקרב למטח אחד כמוך הם מעוניינים ליתפור

napipi

New member
הפסדנו אדם כמוך?

די להתרברב. ולא, לא הפסדנו אותך כי זה המקום בו אתה משווק את עצמך. לאן תלך? לפורום קטנועים? אותי זה לא מעניין מי יותר טוב אתה או זאבון. אני אף פעם לא השוותי בינכם. אני פשוט לא אוהבת את הסטטיסטיקה של הביצועים שלך או של הרובוט שלך. אני גם לא אוהבת את הסגנון בו הצעת למכירה את הכישרון שלך. את הסגנון של זאבון אני כן אוהבת. בעלי ערס מקרית גת אז אני מתחברת

bazforex

New member
napipi תורידי פרופיל וייש לי בקשה אחת

תראי לנו עיסקאות בשבועיים האחרונים בכדי שנדע מי את? לו בדמו בחשבון אמיתי ואת עוד מלכלכת על עודד שובל שעדין יש לך חלב על השפתים!! את פשוט בושה לחברה

למעלה