אככככן
T t r e c o o l New member 9/1/10 #40 |נצל"ש|ראיתם מה צ'יקס כתב../images/Emo2.gif הוא כתב שהוא הולך להיות בגראמי! ^ זה דיי ברור שזה בגלל אדם! ^ אדם הולך להופיע בגראמי!! מתי הגראמי?
|נצל"ש|ראיתם מה צ'יקס כתב../images/Emo2.gif הוא כתב שהוא הולך להיות בגראמי! ^ זה דיי ברור שזה בגלל אדם! ^ אדם הולך להופיע בגראמי!! מתי הגראמי?
I InbarKiii New member 9/1/10 #41 ככככככן יאו אפשר להיכנס לשם סתם ככה, להשיג כרטיס? בקלות??? וזה בכלל בטוח שאדם מופיע שם?? אני רוצה לדעת מה הולךךךךךךךךך :| בראדם
ככככככן יאו אפשר להיכנס לשם סתם ככה, להשיג כרטיס? בקלות??? וזה בכלל בטוח שאדם מופיע שם?? אני רוצה לדעת מה הולךךךךךךךךך :| בראדם
T t r e c o o l New member 9/1/10 #42 אין מצבב! כרטיס בטח עולה הרבה מאוד בטוח שכשהו שמע שאדם מופיע, הוא שיגע אותו שיקח אותו, והוא היה כבר בהופעה אחת של אדם, יוווו אני כ"כ מתרגשתתתת מתי הגראמי??!!
אין מצבב! כרטיס בטח עולה הרבה מאוד בטוח שכשהו שמע שאדם מופיע, הוא שיגע אותו שיקח אותו, והוא היה כבר בהופעה אחת של אדם, יוווו אני כ"כ מתרגשתתתת מתי הגראמי??!!
ר ר ו ח ל י New member 9/1/10 #55 מהה זה בכלל לא עוד הרבה זמן חשבתי עוד חודשיים או שלוש. וואי זה הולך להיות גדול! יהיה שידור לייב בE נכון?
מהה זה בכלל לא עוד הרבה זמן חשבתי עוד חודשיים או שלוש. וואי זה הולך להיות גדול! יהיה שידור לייב בE נכון?
H heart1soul New member 9/1/10 #44 אין לי מוןשג אבל אני מקווה שאת צודקתתתתתתתת אמאלה איזה התרגשות!! עכשיו הכנסת לי מלא תקווה ...!!! אם הוא לא מפיע בסוף בגראמי אני מאשימה אותך!! חחח
אין לי מוןשג אבל אני מקווה שאת צודקתתתתתתתת אמאלה איזה התרגשות!! עכשיו הכנסת לי מלא תקווה ...!!! אם הוא לא מפיע בסוף בגראמי אני מאשימה אותך!! חחח
I InbarKiii New member 9/1/10 #46 ייא והוא גם כתב שחבר השיג לו כרטיס לא???? :| OMGGGGGG אסור לי לפתח ציפיות חח אבל בראדדדדדדדםםםםםםם!!!!!
ייא והוא גם כתב שחבר השיג לו כרטיס לא???? :| OMGGGGGG אסור לי לפתח ציפיות חח אבל בראדדדדדדדםםםםםםם!!!!!
X XoLilMissLolaoX New member 9/1/10 #45 אויימייגאד!! הלוואי אני מקווה שאת צודקת!!! אם אדם יופיע בגרמי זה יהיה כזה טוב!!!
I InbarKiii New member 9/1/10 #48 בראד חייב לקחת אותנו איתו ../images/Emo98.gif או ששתיינו נתנגב ללימוזינה שלו ושל אדם
N nini18 New member 9/1/10 #49 זה כל כך ברור שהוא הולך................ בתור הבן זוג של אדם. ולא נראה לי שכל אחד יכול להכנס זה הולך לפי הזמנות.
זה כל כך ברור שהוא הולך................ בתור הבן זוג של אדם. ולא נראה לי שכל אחד יכול להכנס זה הולך לפי הזמנות.
T t r e c o o l New member 9/1/10 #52 לא בתור בן זוג, כי דריק השאיר חלל גדול מדי אבל בטוחחח שאדם לוקח אותו! וזה בסוף החודשששש!