נראלי שעליתי על משהו בקליפ של SING!

ronali001

New member
נראלי שעליתי על משהו בקליפ של SING!

כנסו לקליפ של SING ל 1:23-1:25 יש שם את המילה "scarecrow" ותמונה של דחלילO_O ולמי שזוכרת יש שיר כזה באלבום החדשXD http://www.youtube.com/watch?v=hTgnDLWeeaM אולי זה מסביר את הליריקס המוזר ^-^ Move your body when the sunlight dies" Everybody hide your body from the scarecrow "...Everybody hide תבדקו D:

SugarRush

New member
גם אני שמתי לב לזה../images/Emo6.gif

אחד הדברים שאני הכי אוהבת בMCR זה שבכל אלבום שלהם השירים קשורים אחד בשני וביחד מספרים סיפור, זה הופך את האלבום להרבה יותר מרתק וגם קל יותר להבין את הרעיון שהם מנסים להעביר במוזיקה. אפילו באלבום החדש, שלא היה אמור להיות אלבום קונספט, איכשהו הם עדיין מקשרים את השירים ולו בדרכים הכי קטנות.

lilison13

New member
גם אני

זה כ"כ מוזר שהם החליטו לעשות אלבום שהוא לא אבלום קונספט,ועדיין זה יצא די אלבום קונספט.אין מתה עליהם אבל עדיין לא בכל השירים הבנתי את העלילה שלהם או מה הם אומרים:(

NoAmItA ChAn

New member
הוו! שכחתי מזה O:

האמת, שכשקראתי את המילים של סקרקרואו, ישר אמרתי: "רואים שהם מעריצי קומיקס ם:" למי שלא יודע - יש כזה נבל ב.. באטמן, אם אני לא טועה, שנקרא סקרקרואו, "הדחליל". ומה שהוא עושה זה להזריק לאנשים סמי הזיה, ואז הם מתחרפנים XD אז המילים קצת מתאימות לזה <:

יואווו אני מתה על השחקן שמשחק אותו.

כזה חמודיייי

SugarRush

New member
יואו אני מכירה את השחקן הזה

הוא שיחק גם ב"Breakfast on Pluto". (חחח מבנה עצמות כזה לא שוכחים)XD

Ayush Cohen

New member
זהבאמת נשמע מתאים

כי הם מזכירים בטמאן בNA NA NA וזה מתאים כי זה מסביר את האי-קשר של המילים ב-סקארקראוו

Ayush Cohen

New member
יאי ראיתי

אמ.. זה כיאילו משהו ששיך לחברה BETTER living ? זה באמת הופך את זה ליותר מעניין שבין כל השירים יש קשר הם תמיד עושים את זה וזה יפה ומעניין ♥ ♥ ♥

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif נראה לי לא ממש קשור אבל בכל זאת,

בסוף של נהנהנה, הרשע הקירח ששכחתי את שמו XP אומר ללהקה כזה KEEP RUNING, ואז בסינג יש קטע שג'רארד גם אומר , KEEP RUNING, לדעתי זה נראה קצת קשור, כאילו בנהנהנה היה רמז לקליפ הבא, למרות שהם בעצמם לא ידעו איזה קליפ יבוא אחר כך XDD היה גם רמז לBULLETPROOF HEART, על השמשה הקידמית של המכונית שלהם. אוףף הקליפ האחרון מבלבל אותי כל כך ><>< איך הם יחיו את עצמם?! הרי האנשים בBL\IND לקחו אותם בשקיות! TT_TT אני עצובה שוב

Ayush Cohen

New member
אוף ניראלי שזה לא זה :(

הייתה כתבה אחרת ואני לא מצאת אותה
אההה ניראלי שאני יודעתאייפה לחפשש :) טוב אם אני אמצא אני אביא הבאתי את זה פעם לפה כשזה היה חדש

Ayush Cohen

New member
האמת שלא הבנתי כל כך מה הוא אמר ../images/Emo13.gif

אפשר הסבר? וגם לא הבנתי למה הם צחקו בשאלה על זה שהם אבות (חמודייםם) חח אבל הוא אמר שזה נשמע ל אנעים או משהו כזה המראיין לא?

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif frank: i was too fat to blend in XDDDD

זאת אותה התשובה, הם לא יודעים מה ייקרה בהמשך >< המתח הזה יהרוג אותי בסוף TT_TT

למעלה