נראלי שעליתי על משהו בקליפ של SING!

lilison13

New member
גם אני לגמריי סקרנית לגבי קליפ ההמשך

אבל לדעתי בקליפ הבא,הם יפתחו סיפור אחר בהקשר של ה KILLJOYS ויש מצב שאולי לא יהיה קשר לKILLJOYS כי הם אמרו שזה לא אלבום קונספט אז אולי הקליפ הבא יהיה אחר.קיצור מבאס שבראיון לבילאבורד פראנקי אמר שהם יקחו קצת הפסקה מהקליפים,אז לחכות בסובלנות :( ואי הלוואי ש PARTY POISON יהיה הסינגל הבא *-*,למרות שיש בטח הרבה שיחשבו אחרת

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif חחח הרגע עלה לי רעיון משונה,

אולי הם יוציאו כזה קליפ, שבו שאר האנשים מהZONE נלחמים בדראקיולוידס, ואז הם כאלה במיעוט, ואז הלהקה מגיעה ומצילה את המצב XDDDD עדיין לא ברור לי איך הם יוצאים מהשקיות האלה \: אני חושבת שמתישהו KIDS FTOM YESTERDAY יהיה סינגל, כי זה השיר האהוב על הלהקה, והם בטוח יבחרו בו. אולי הם אפילו יעשו לו קליפ O_O

Ayush Cohen

New member
יאי באמת יהה הפסקה? אוף אייזה מתחחח

הגרייס ג'נט הזאת מעצבנת אותי וגם דוקטור דאפריניג כי הם לא ניסו להילחם ולראת מה אפשר לעשות או לקחת את הגופות (שהם לא גופות
לא רוצה שהם ימותו למרות שזה "רק קליפ") הם לקחו אותה והמשיכו אוף למה הפסקה זה כזה מותחחחחח
יאי ניראלי ש Planetary (GO!) יהיה סינגל יאי הלוואי שגם סאמרטיים פארטי פויזן באמת יפה ♥ אבל היפנית נחנקת וזה מעצבן
מה עם הביקורת של הפורום על האלבום זה היה כיף

NoAmItA ChAn

New member
באסה שהם לוקחים הפסקה |:

האמת שאני ממש אוהבת את סייב יורסלף, והייתי מתה שהם יעשו לו קליפ
אבל אני לא חושבת שהם יעשו את זה. הוא טיפה כמו "פריזון" - לא קליפ אבל עדיין אחד השירים הטובים שלהם <:

Ayush Cohen

New member
כן סייב יורסלף הוא באמת יפה

אם תשימי לב הוא מספר את הסיפור של הקליפ של סינג כארילו העניין של ההצלה וזה שהם נשאירים מאחור עם האויב וגם השורה הזאת: Where the good guys die and the bad guys win היא באמת קורה בקליפ

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif ראיתם שמייכאם הוציאו אתר חדש,

ל BL\IND? יש להם אתר משלהם והוא כולו בלבן O_O ויש שם את האישה היפנית הזאת, מדברת מול מצלמה XDDD http://betterlivingindustries.jp/ בפעם הראשונה אני די הלכתי בו לאיבוד XP

lilison13

New member
נו באמת,והם עוד אומרים שזה לא אלבום קונספט

איזה מגניב האתר *-* הם באמת מוכרים את המוצרים האלה? Oם

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif כנראה שכן,

אגב שמעת שחלק מהמעריצים שהזמינו את האלבום מהאתר, קיבלו אלבום של BL\IND? כאילו האלבום הזה עבר תהליך צנזורה, ועכשיו הוא כאילו אלבום ש"מאושר ע"י חברת BETTER LIVING" חחחחחח

Ayush Cohen

New member
חח ואו במקום האלבום האמיתי אייזה מסכנים :)

אייזה מגניבבבבבב הם כל כך משקיעים שזה ממש כיף להיות מעריציםשלהם ♥♥♥ אממ... מישהו יודע איפה אשפר למצוא את האלבום בבאר שבע?

Ayush Cohen

New member
אה זה מסביר גם כמה שורות בסינג!!! :)

For every time that they want to count you out Use your voice, every single time you open up your mouth ו- And raise your voice Every single time they try and shut your mouth כיאילו הבטרליבינג מנסים לצנזר אותם

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gif כן, וזה שBL\IND חושבים בשבילך,

מוכרים את הכדורים האלה שמעלימים את כל הרגשות XDD ואומרים לך להמשיך לחייך. הם עושים לי צמרמורת /:

Ayush Cohen

New member
אמא ! ועוד יש שם כמה סוגים..

מה זה סוג לכל רגש? חח אייזה מפחידדד

NoAmItA ChAn

New member
האמת שאני אוהבת את הקונספט

חברה שמנסה לשלוט בחיים של האזרחים, ולהשתלט על החיים שלהם כמה שאפשר, עד שמתפתחת מחתרת שמנסה להילחם בה. ואז הם מפסידים >;

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gifממש ביאסת אותי עם "ואז הם מפסידים" XDDD

אני כזאת "כן! הם מתנגדים וזה! ואז הם מפסידים" XDDDDDD SAD FACE :(

komsi komsa

New member
חרשו על הרעיון הזה כבר

אבל לא אכפת לי כי הוא חזק ורלוונטי תמיד.:) בספר 1984 וגם בסרט "שיווי משקל"... יותר ב"שיווי משקל" האמת- כי גם שם יש את הקטע הזה שאסור לאנשים להרגיש רגשות ואם אתה מפסיק להזריק לעצמך את הזריקה הזאת שגורמת לך להיות אדיש יכולים להלשין עליך ואז הממשלה מוציאה אותך להורג... וגם בספר והסרט הזה יש כמובן אנשים שמנסים למרוד אבל הם נדפקים בסוףXD קיצור אם אהבתם את הקונספט מומלץ ביותר למי שלא מכיר...

למעלה