אבל לדעתי בקליפ הבא,הם יפתחו סיפור אחר בהקשר של ה KILLJOYS ויש מצב שאולי לא יהיה קשר לKILLJOYS כי הם אמרו שזה לא אלבום קונספט אז אולי הקליפ הבא יהיה אחר.קיצור מבאס שבראיון לבילאבורד פראנקי אמר שהם יקחו קצת הפסקה מהקליפים,אז לחכות בסובלנות ואי הלוואי ש PARTY POISON יהיה הסינגל הבא *-*,למרות שיש בטח הרבה שיחשבו אחרת
אולי הם יוציאו כזה קליפ, שבו שאר האנשים מהZONE נלחמים בדראקיולוידס, ואז הם כאלה במיעוט, ואז הלהקה מגיעה ומצילה את המצב XDDDD עדיין לא ברור לי איך הם יוצאים מהשקיות האלה \: אני חושבת שמתישהו KIDS FTOM YESTERDAY יהיה סינגל, כי זה השיר האהוב על הלהקה, והם בטוח יבחרו בו. אולי הם אפילו יעשו לו קליפ O_O
אם תשימי לב הוא מספר את הסיפור של הקליפ של סינג כארילו העניין של ההצלה וזה שהם נשאירים מאחור עם האויב וגם השורה הזאת: Where the good guys die and the bad guys win היא באמת קורה בקליפ
../images/Emo202.gif ראיתם שמייכאם הוציאו אתר חדש,
ל BL\IND? יש להם אתר משלהם והוא כולו בלבן O_O ויש שם את האישה היפנית הזאת, מדברת מול מצלמה XDDD http://betterlivingindustries.jp/ בפעם הראשונה אני די הלכתי בו לאיבוד XP
אגב שמעת שחלק מהמעריצים שהזמינו את האלבום מהאתר, קיבלו אלבום של BL\IND? כאילו האלבום הזה עבר תהליך צנזורה, ועכשיו הוא כאילו אלבום ש"מאושר ע"י חברת BETTER LIVING" חחחחחח
For every time that they want to count you out Use your voice, every single time you open up your mouth ו- And raise your voice Every single time they try and shut your mouth כיאילו הבטרליבינג מנסים לצנזר אותם
אבל לא אכפת לי כי הוא חזק ורלוונטי תמיד. בספר 1984 וגם בסרט "שיווי משקל"... יותר ב"שיווי משקל" האמת- כי גם שם יש את הקטע הזה שאסור לאנשים להרגיש רגשות ואם אתה מפסיק להזריק לעצמך את הזריקה הזאת שגורמת לך להיות אדיש יכולים להלשין עליך ואז הממשלה מוציאה אותך להורג... וגם בספר והסרט הזה יש כמובן אנשים שמנסים למרוד אבל הם נדפקים בסוףXD קיצור אם אהבתם את הקונספט מומלץ ביותר למי שלא מכיר...