נריה_ה..

נריה_ה

New member
מה לעשות, בני אדם נוהגים ככה.

זה ידוע שבני אדם נוהגים להכליל, אין מה לעשות זה ככה (זה מה שמאפשר לך ד"א לראות שולחן אחד וללמוד שהוא שולחן ומזה להסיק שכל השולחנות הם שולחנות שמרות שהם שונים זה מזה). אבל אני השתדלתי לא להכליל יותר מידי, תמיד השתמשתי בביטויים כמו ,בדרך כלל" כדי להראות שלא הכל בטוח. לא אמרתי ש*כל* הבנות באזור שלי הן שרמוטות - יש כאלה שהן כן. ולא אמרתי ש*כל* הבנות שיוצאות בגיל 13-14 יהפכו לשרמוטת - יש כאלה שכן. לדוגמא: ידוע שנהיגה מהירה ולא זהירה גורמת לתאונות דרכים. אבל האם אני יכול להגיד ש*כל* מי שינהג לא בזהירות יהיה מעורב בתאונות דרכים? לא, זה רק מגדיל בהרבה את הסיכויים. עוד דוגמא: ידוע שאכילת מאכלים רווים בשומן מעלה את הסיכוי ללקות במחלות לב. אבל האם אני יכול להגיד ש*כל* מי שיאכל מאכלים רווים בשומן ילקה במחלות לב? לא, זה מגדיל את הסיכויים, אולם יש עוד גורמים שמשפיעים. אבל, יציאות בגיל 13 מגדילות את הסיכויים של בת להפוך לשרמוטה, מהסיבות שהזכרתי בהודעה הקודמת. נכון יש עוד גורמים אבל הם זניחים. באהבה, נריה.

האור!!!

New member
יש משהו בדבריך...

אולי אתה בעצם צודק... אבל למה שהבנים יתלוננו על כך??????? חחחחח

נריההההההההה ??

אני יודעת שאם אני אצא עם מישהו (אגב אני בת 14).... אז זה לא אומר שאני אהפוך לשרמוטה או שאני אשכב איתו! סתם בשביל הכייף.. וחוץ מזה כמו שאמרת שזה בא בשלבים ומהסביבה שהיא שוהה בה.. היא מושפעת מהסביבה.. אבל אני לא מושפעת מאף אחד...אני לא שמה על מה שאחרים אומרים עליי (תלוי מי!) אני עושה מה שטוב לי ומה שאני רוצה (בצורה החיובית של הביטוי)! ואתה גם אמרת:"שילדה בגיל ההתבגרות לא צריכה לצאת כי היציאה הזאת חסרת משמעות שלא מובילה לשום דבר"... אז אתה רוצה להגיד לי שנערה בגיל-18 שיוצאת עם מישהו אז אותו הבחור יוביל אותה לחתונה..?? חוץ מזה מי אמר לך שבגיל 18 יוצאים מובטח להם בכלל חתונה?? הרי בגיל הזה זה גם בשביל הכייף.. אז מה הקטע?? ואתה הרי רוצה שבנות יצאו במחשבה שהקשר הזה יוביל לחתונה... ורוב האנשים הצעירים היום מתחתנים בגיל 25 ומעלה.. (בערך) אז מה אתה רוצה שנתחיל לצאת רק בגיל 20 ??? או יותר ? חוץ מזה נערה בגיל ההתבגרות יכולה להיות עם מישהו בלי שום קשר ליחסי מין מה שהיא יכולה להוציא מהקשר זה כייף וגם ידע רב על בנים.. שבפעם הבאה היא תדע איך להתמודד ולהתנהג עם המצב.. Love מעיין

נריה_ה

New member
כן זה היה אני.

אני לא אמרתי שבטח תהפי לשרמוטה. חס וחלילה - זה תלוי בך. תוכלי לראות את התגובה שלי שנקראת "מה לעשות, בני אדם נוהגים ככה." בתגובה לזה שאמרו שאני מכליל. זה מסביר את העיניין. בקשר לחתונה, שום דבר לא בטוח, חוץ מזה שלא תתחתני בגיל 14... אני חושב שראוי לצאת מהגיל שבו אנשים מספיק בוגרים, כדי לחשוב על נישואין. - על עתיד משותף ביחד. אם אין קטע פיזי - אז זה יותר ידידות מאשר חברות. לא? ואם יש אהבה, אז בדרך כלל יש גם תשוקה פיזית - ככה זה עובד...

נריה_ה

New member
כי גם בנים הם בני אדם!

וגם הם אנושיים, ובעלי מוסר. כי אנחנו לא עד כדי כך חרמנים, כמו שחושבים שאנחנו, שנהיה מסוגלים לעשות הכל... יש בנים כאלה ויש כאלה - תלוי מה את מחפשת... הלא שוביניס, נריה.

תרשה לי לחדש לך.... אבל....

כמה שאומרים שהבנים חרמנים וכל זה...... לפי דעתי הבנות אפילו יותר חרמניות מהבנים.....אפילו שהם מסתירות את זה. וזאת בעיה שהבנים פשוט מראים את זה בחופשיות והבנות מסתירות את זה כמה שיותר. ואני בטוחה שכל בת יודעת את זה. רעות

נריה_ה

New member
אין לי מושג... אף פעם לא הייתי בת

אז אני לא יודע מי חרמן יותר, זה לדעתי אידבידואלי. מה שכן בטוח, ע"פ מחקרים, שבנות נהנות יותר בשעת קיום יחסי מין.

אהלן נריה

אנחנו מכירים פעם ראשונה אז נעים מאוד אני ליאת אני ממש לא מסכימה איתך אני כשאני יוצאת עם חבר שלי אני לא מצפה לקשר קצר ולא מחייב ואני לא יודעת איפה אתה גר בדיוק אבל לא כולנו פרחות\שרמוטות אני למשל לא מתכוונת לשכב עם מישהו בשנים הבאות ואני גם לא מוצצת ולא ממתחרמנת אני אפילו עדייך לא אוננתי לא אצבעות ולא חפצים(סליחה מכל הלב על הגסות) שיהיה לך גיוס נעים ליאת

LIAT200

New member
תגובה בשבילך נריה

תראה אתה אמרת שבנות שיוצאות עם בנים מגיל 13 רובן נהפכות לשרמוטות וזה לא נכון זה תלוי באופי של אותה הבחורה\נערה יש את הסוג של הבנות שייצאו מגיל 12 ויידעו טוב מאוד לשמור על עצמןויש את הבנות שכל אחד שייסתכל אליהן הן יקפצו איתו למיטה

Byzee-D

New member
עזבו אותנו בשקט!!! ../images/Emo10.gif

אנחנו בני נוער לא יעזור לכם אם תנסו להתנגד-כ זה רק וביל למרידה בסמכויות. פשוט עדיף להתחבר ולנסות לשכנע מנקודה שאתה חבר ולא מין סוג של דיקטיטור!!!

למעלה