נרשם לי דו"ח חניה, עליו אני מבקש להשפט.

נרשם לי דו"ח חניה, עליו אני מבקש להשפט.

זה הסיפור.
בשכונת רמת-אילן, בצמוד לכניסה הראשית לאוניברסיטה בר אילן, כמו בכל רחבי עיריית גבעת שמואל, יש לעשות שימוש בתוי חניה במידה ואינך תושב המקום.
לרכבי יש תו נכה ולכן לא הנפקתי לו תו חניה של העיריה. עד היום, משך שנים רבות, לא נרשם לי שום דו"ח, בין היתר מכיוון שהפקחים מכירים את הרכבים ששימשוני ואותי, כתושב.
ברחבת אילן, זו הסמוכה לכניסה לאוניברסיטה, יש שילוט האוסר על מי שאינו תושב, לחנות. חניתי. נרשם לי הדו"ח. למרות תו הנכה. בשיחה עם ראש מחלקת הפקחים ועם הפקידה החצופה של המחלקה, נאמר לי (הנכה) שהיה עלי לחנות ברחבה מיוחדת שהוכשרה למבקשים לחנות באזור, מרחק הליכה של כ-300 מטר ממקום חפצי. עוד נאמר לי כי העדר תו החניה האזורי של גבעת שמואל, מצדיק את רישום הדו"ח ואם אני מבקש יפה מהחצופים - הם יהיו מוכנים, לפנים משורת הדין...למלא לי טופס בקשה לביטול הדו"ח.
כאן כבר איבדתי את שלוותי ומילאתי בגב הדו"ח את הבקשה להשפט.
ממתי פקח חסר ידע מעז לרשום בדו"ח חניה כזה, כי "הנכה חנה בניגוד למצוין בחוק חניית הנכים"...? (ציטוט מדויק מהדו"ח...) דרשתי מראש הפקחים שילמד את הנושא מהיועצת המשפטית של העיריה, לפני שהוא עונה בכזו נחרצות לטענתי.
מה עוד עלי לטעון במידה ואפגוש בשופט?

kompy

New member

creth11

New member
לא יורקים לבאר שותים ממנה, הינה הגיע יומך לבקש מים, אתה

שיורק ומזלזל בכל מי שמקדיש מזמנו הפרטי לעזור לאחרים.
אתה שמשיב לכל השואלים את אשר אינך יודע ,כעת מיתקשה לעזור לעצמך ?
אתה שהופך כל דיון סיוע לשואל לממטרת רפש .?
אתה מחפש מים בבאר שירקת בתוכה? אולי אתה מחפש עוד מטרה לרפש פרי מיקלדתך
עצה טובה אתן לך
לך להיוועץ במקומות שלא הישארת את עיקבות הרפש החביב עליך
פפחח פפפחחח

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
בנוסף לדברי קודמי

מדברייך מסתבר שאתה מתנהג בעולם האמיתי בדיוק כשם שאתה מתנהג בוירטואלי - אנשים שאתה מחרף ומגדף נתנו לך פתח מילוט - וסרבת
עכשיו לא נותר לך אלא לאכול את התבשיל שהכנת
בתאבון.

עוד עדות לעליבותכם ונחיתותכם המתנשאית...מה לשאלתי ולמענכם?

שאלתי אצמנם אישית, אבל היא מייצגת נאמנה אתכם, המלאים בעצמכם עד כדי הצפת שתן סרוח במוחכם.
&nbsp
חוק הוא חוק ! זה היה אמור להיות נר לרגליכם, שוטרים עלובים. לא פקח ולא שוטר - אינם רשאים לתת פרוש משלהם לחוק.
&nbsp
לגבי תשובותיכם - אני פוסל ומוותר על תרומתכם, הן לשאלתי והן בכלל...יש די אנשים נורמלים, עם שכל ישר שאינו מוצף שתן חשיבות עצמית, שיתנו מענה.
&nbsp
אין גבול לפאתטיות שלכם.

גבע אבי

New member
מה לטעון?

כלום אבל....תבוא עם מכנסיים שלא אכפת לך מהם כי ייקח לך שנה להוריד את טביעת נעלו של השופט מהמכנסים האלה אחרי שהוא יבעט אותך לקיבינימט מאולם המשפט.
(המביא דבר שבם אומרו....תודה ל באגירה !)

תודה רבה על תשובתך המלומדת. נותר רק דבר פעוט....

מה עם מילוי אחר הוראת חוק הנכים, זכותו לחניה?
&nbsp
מילא אתם...כבר למדנו ששוטר וכיבוד חוק זה לא ממש אקסיומה...אבל שופט?

גבע אבי

New member
ציטוט מחוק הנכים

להלן ציטוט מחוק הנכים עם הדגשה שלי:
"
חניה במקום שאין החניה מותרת בו

2. (א) נכה רשאי להחנות את רכבו הנושא תג נכה (להלן - הרכב), במקום שאין החניה מותרת בו אם התקיימו כל אלה:
(1) בסמוך למקום האמור, אין מקום חניה מוסדר לנכים או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;
(2) בסמוך למקום האמור לא מצוי מקום אחר שהחניה בו מותרת או שהוא לא היה פנוי בזמן החניה;
(3) החניה נעשית באופן שאין בה סיכון לעוברי דרך ואין היא מונעת מעבר חופשי להולכי רגל, לעגלות ילדים או לעגלות נכים;
(4) החניה אינה גורמת להפרעה ממשית לתנועה.
(ב) הוראות סעיף קטן (א) יחולו גם על אדם המתלווה אל הנכה והנוהג עבורו ברכב, אלא אם כן תג הנכה ניתן לנכה בהתאם להוראות סעיף 1ב.(תיקון תשס"א)"
הדיון בינך לבין השופט והיועץ המשפטי של העיריה יהיה על פירוש המילה סמוך.
יש לך סיכוי של 50%
מאחר והיועץ המשפטי (החצוף) לעיריה ראה כבר כמוך ונישנש כמוך לעשרות, נחש לבד מה יקרה לך....
מאחר והשופט לעס נאשמים כמוך צא ולמד מה יקרה לך
רק חזור לכאן אח"כ לספר מה קרה לך

ערןתומר

New member
מה ההתלהמות?

הוא אומר שהיה מקום חניה מוסדר במרחק של 300 מטר. האם 300 מטר (במיוחד לאדם נכה) זה "בסמוך"?
חוץ מזה, "מקום שאין החניה מותרת בו" למיטב הבנתי זה מקום שיש איסור גורף לחנות בו, לא מקום שמיועד לתושבים בלבד או מקום שיש בו הסדר תשלום.

גאון דה לה שמאטה...או נכון יותר - שוטר בדיחה...

מה לא נהיר לך בניסוח החוק, בעברית?
&nbsp
חוץ מזה - מאד לא מנומס להאשים שופט בנישנוש אנשים...זו לא סדום.
&nbsp
בשם ה"נאשם", לא תודה...ומזל שלא נמצא האידיוט שמינה אותך לשופט.

gady19

New member
סמוך זה כנראה לא 300 מטר

נוסף לכל צריך לבדוק האם מקום לתו תושב יכול להתפס עי תו נכה וזה כנראה עי פניה לעמותת נגישות.

לפחות לפי דברי הפקידה, אשר טענה כי העדר תו חניה של

תושב היה פוטר אותי מרישום הדו"ח...די כדי להבין כי אין הם יודעים את החוק לאשורו - ממש כמו חלק מהיועצים פה.

shlang

New member
בכל מקום ציבורי בו החניה מותרת - נכה רשאי לחנות

ללא תשלום ואין כל חשיבות האם מקום החניה מיועד לתושבי האזור או כל הגבלה אחרת בתנאי שמותרת החניה במקום, לכן, הדוח שנרשם לך נרשם שלא כדין ויש לבטלו. לדעתי, אם תבקש להשפט, התובע יבטל את הדוח ולא יתבע אותך על כך - אין לו סיכוי לזכות.

דונלד5

New member
שלומזיון לא לפחד כלל אין לך מה להפסיד השופט לא ינשך אותך

המרחק לנכה עד 50 מטר כך מתייחסים בוועדות רפואיות ולפי זה ניתן תו נכה
גש לתובע אם טענותיך ומי הדין והצדק הנ"ל יבטל
אם זה יגיע לשופט המקסימום זה מחיר הדו"ח ואין מה לחשוש
אני ביטלתי ויצרתי תקדים על חניה באדום \לבן וכמובן לא חששתי

דונלד5

New member
שלומזיון לא לפחד כלל אין לך מה להפסיד השופט לא ינשך אותך

המרחק לנכה עד 50 מטר כך מתייחסים בוועדות רפואיות ולפי זה נותנים תו נכה
גש לתובע אם טיעונך בכתב ומי הדין ומין הצדק הנ"ל יבטל