נרשמתי להולמס פלייס....

lalaland1

New member
נרשמתי להולמס פלייס....

אפשר המלצות למורים... בהרצליה או עזריאלי... תודה מראש...!

Tami661

New member
Congratulations../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

והמלצות למורים? תראי, אני לא מנויה באף אחד מההולמסים ואם אני יכולה להמליץ לך על המורים הבאים
סימן שהם זכו לפירגון כזה שאפילו אני זוכרת את השמות
: הרצליה: קרן רעות (או אולי היא שייכת לתל-אביב?
) מיכאל איב תל-אביב: קובי קרן (לא זו של ההרצליה
) ואני מניחה שבמהלך היום יכנסו המנויים עצמם שיעשו איתך היכרות וישמחו להמליץ לך יותר "מקרוב"
ברוכה המצטרפת

P u s s i c a t

New member
תיקון קטן

מיכאל כבר לא מדריך בהרצליה (והבנתי שחבל שכך) למיטב הבנתי הוא מעביר היום ברשת רק ברחובות. בנוסף, אם כבר מולטי מומלץ לפחות מדי פעם לקפוץ לסניף הרענני - לשיעורים של דנה. אחרי ההשבתה היא הולכת לראות אותי מקרוב

הזאהיר

New member
שמעתי שדנה נפלאה:

ובנוגע למיכאל, הוא התחיל ברחובות הוסיפו לו שעתיים יום ג' בהרצליה שלא היו להם דורשים....... (2, 3 רוכבים בשיעור) מקצוען כביש אמיתי, זכה באיזה פעם באליפות הארץ בטריאתלון או משהו כזה המון ידע, אך יחד עם זאת שחצן לא קטן ומכל מדריך מתבקש הכריזמה .... אצלו, פשוט אין מוזיקה......לא קשורה לכלום.... שעושה רק כאב ראש, מבולגנת בלי שום מקצב הגיוני למשהו נוגע בכיסאות, ודואג להדגיש כמה שיותר בכל שיעור שהוא הכי טוב וכל השאר........לא!

דנהההההההה ../images/Emo99.gif

היום... היום... היום היא תקבל אותי עם כל האנרגיה שאגרתי ביומיים...
היא יותר מנפלאה... היא השיעור השבועי בו אני מרשה לעצמי לשבת על 90% דופק ממוצע... היא ק-ו-ר-ע-ת אותי (שיקפצו כל התחסדים)...
לגבי מיכאל... דווקא השתתפתי בשיעור שלו ואהבתי... למרות שהוא לא עובד לפי הסיגנון שלי הוא נתן שיעור לא רע בכלל... והמוזיקה היתה מעולה. היה לי העונג גם לרכוב לצידו בכביש והוא אכן מקצוען, בעברו אלוף ישראל ויותר... הממממ... כריזמה דווקא יש לו לבחור... הבעיה כשמשווים ל-
כמעט כולם מתגמדים. למזלו הרע הגיע מיד לאחר שסולקה המלכה ולכן לא הצליח להוות תחליף מתאים...

הזאהיר

New member
כמי ששמנויה בהולמס כ 6 שנים.....

ויש לי מולטי כמובן, ואני מבינה שגם את עשית מולטי אם את יכולה ללכת גם להרצליה וגם לעזריאלי אז ככה: בימי א' ב 18:00 - קרן אייזנבאום - בהרצליה הרשמה מראש טלפונית. היא מדהימה שיעור טוב מאוד...........אם לא הטובים מכולם בימי א' ב 21:30 - מאור - עזריאלי אין צורך בהרשמה, מוזיקה סוףףףףףףף בימי ב' ב 18:00 וב 19:00 - קרן אייזנבאום - הרצליה שוב הרשמה טלפונית החל מ 16:00 בימי ב', ד' וה' ב 20:30 - רעות בר לב - עזריאלי אין צורך בהרשמה........ומוזיקה טובה יום ו' בשעה 16:54 - קובי אפלבוים - עזריאלי אין צורך בהרשמה יום שבת - 09:15 - קובי אפלבוים - הרצליה- אין צורך בהרשמה 10:15 ו 11:30 - קרן אייזנבאום - הרשמה מראש ביום ו' החל מ 18:00 *****יום שבת - ב 17:00 - דור אביר - עזריאלי - אף פעם לא הייתי אצלו אך יש לו עדת מעריצים מפרגנת בעיקרון - קרן אייזנבאום ורעות הן הפייבוריטיות שלי בעבר הייתה טל שחם - שהיא מבחינתי ה"מלכה" ואין עליה אבל ולצערי היא איננה יותר במחוזותינו.... קרן אייזנבאום המקרבת ביותר בשיעוריה לטל שחם והשיעור שלה בהחלט מאתגר ומייזע...... בנוגע לשאר המורים , אני מניחה שזה עניין אישי....ואולי תמצאי עצמך דווקא מתחברת לשיעורים שלהם אני מסרתי את המלצתי שלי ולאלו שאני כן הולכת אגב.....את מגיעה לתקופה טובה ברשת....בדיוק החליפו את כל המיכשור החל מחדר הקרדיו וכלה באופניי ספינינג חדישים במיוחד... תהני!!!!!!!!!!!!

הזאהיר

New member
שחכתי - עוד כמה.....

יום שבת - 11:00 - מאור עזריאלי - אין צורך בהרשמה 09:30 - רעות בר לב - עזריאלי - אין צורך בהרשמה הבעיה היחידה עם עזריאלי בבקרים זה שהחדר אינו חשוך לגמריי רוב רובו של החדר מורכב מחלונות שקופים, עם ציפוי כביכול מכהה אך עדיין יש אור מוחלט החודר מבחוץ.... מעבר לזה...שוב מוזיקה טובה.... מערך שיעור לא רע

talis2

New member
שישי הקרוב מומחה לכלום במקום קובי

מומלץ ביותר!!!!!!

stoly

New member
מי זה מומחה לכלום?

לא מזמן החליף את קובי מישהו, ואיך אני יגיד בעדינות... אי אפשר להשוות...

שלום לך,

אז אני מזמין אותך שוב להתרשמות חוזרת ביום שישי הקרוב.(החלפה לקובי) וקובי קיים רק אחד! ואין ספק שהוא מעולה!!!

stoly

New member
אז ככה

לא זוכר את שם המחליף, ולא יודע אם זה אתה. לא ברור לי למה אתה חושב שזה אתה... אתה המחליף היחיד שלו? בכל מקרה אולי אני יגיע בשישי. תודה על ההזמנה.

talis2

New member
לא טוב אלא מעולה!!!

וכמו שאני מכירה את הנפשות הפועלות המוזיקה תהיה פצצות !!!!!!!

למעלה