נרשמתי להולמס פלייס....

KESSEM10

New member
התשובה היא....

אם לא תנסי לעולם לא תדעי. חשוב להיות פתוחים למדריכים אחרים, ואולי כך גם יגלה לנגד עינייך דברים טובים לא פחות.

Tami661

New member
../images/Emo59.gifבמקרה, לגמרי במקרה... מאחר

ואני לא מנויה בהולמס אלא הגעתי כאורחת פעם ונפלתי בהחלפה של המומחה... אני לא מכירה את קובי - אז אני לא משווה, וכך צריך להיות, אני מביעה התרשמות נטו, כאחת שאוהבת לעבוד בשיעורים, כאחת שיודעת איך לעבוד בשיעורים... ופשוט
- הוא מומחה וממש לא לכלום
תיהני

יעל81

New member
את צריכה להכיר שם אחד בלבד

מני קורן. מלמד בסניף הרצליה. הכי הכי הכי. מקצועי, אחראי, מדרבן, א-ח-ל-ה מוזיקה. אבל יותר מכל כדאי לך לתת לפחות צ'אנס אחד-שניים לכל מדריך ולהחליט בעצמך כי באמת, על טעם ועל ריח... בואי נגיד שניסיתי כמה מהמדריכים ברשימות שנתנו לך, שלא הייתי חוזרת אליהם גם תמורת תשלום.

הזאהיר

New member
בהמשך ליעל...

מני , מורה יקר, אכפתי אבל, עם כל הכבוד והאמפטיה שרוחשת לכ מדריך ומדריך אנו מתקדמים תמיד מבחינת כושר גופני, סיבולת לב ריאה, ושאר יכולות....אנו מתחשלים לתוך זה ואז אנו מחפשים מענה לרצונותינו באשר הם ומתוך כבוד לכל מדריך ומדריך, אנו כמתאמנים דבקים למהלך השיעור אותו מכתיב המדריך (בכל אופן רובנו) בהתאם למהלך שיעור גם קצב המוזיקה, ומה לעשות אצל מני, השיעור מתאים יותר למתחילים, או לעייפים מי שמחפש לעבוד, מה לעשות חייב למצוא אלטרנטיבות אחרות וכן, בשיעורים קשים, החיים קשים, האנרגיות אחרות זוכרת את עצמי בתחילת הדרך..... סביר להניח שהייתי עונה כמוך!

יעל81

New member
חולקת עלייך

ואני כבר מזמן לא בתחילת הדרך...ההבדלים בין הרמות השונות מתבטאים באורך מסלול העבודה לעומת החימום, מספר ההפוגות בין המסלולים, אורכי המסלולים, יחס בין דקות בעומס בינוני לדקות בעומס גבוה, מספר, אורך ועוצמת ההגברות על כל רמת עומס. הייתי בשיעורים שלו בכל הרמות וחד משמעית יש הבדל. וכמובן, אם קל, תמיד אפשר להוסיף עומס...

למעלה