נרשמתי לשעור פיתוח קול

נרשמתי לשעור פיתוח קול

על כל צרה שלא תבוא, כי מי יודע - אולי מחר אהפוך לקורבן מזדמן של מטריד פסיכופט או של פסייכו קילר קס קה סיי? להחלטתי המעשית הגעתי לאחר עלעול בתואם ידיעות אחרונות החביב עלי - מעריב. וכה אמרה הכותרת: כוכבת הפופ תופיע בפני ילדי שוטרים כאות תודה על כך שתפסו את המטרידן הסדרתי שאיים על חייה (רוני תבדל"א היא חומר גלם לדיון בפני עצמו, המילה "מוסיקה" לא חייבת להכלל בו)

קפת

New member
אבל מי יגן על רוניל'ה

מפני המטרידים הסידרתיים שהפכו אותה לבובת החודש? אנלא מבינה, איך זה שאין חוק במדינה הזו שאוסר על ניצול קטינים וקטינות למטרות מסחריות - גם אם המנצלים הם במקרה לגמרי ההורים הביולוגיים של הטלנט... זה מתחיל בשקר הגדול שמאחורי פסטיבלי זמר לילדים, ממשיך ל"בראבו", סוג של בזיון שנחשב משום מה לתכנית ילדים, ומגיע לשיאו בקטינות שמענטזות על במת "מלכת היופי".

אם היה במדינתנו הקדושה

גוף שמגן על קטינים ועל קיטניות, כבר מזמן, אבל ממש ממש מזמן, היו מעלים אותם, את כולם, על מטוס שייקח אותם למקום רחוק ועדיף שלא יקראו לו אמריקה. או סין.

ואף מילה על צביקה פיק

או על עוזי חיטמן. יש הבדל, חביבתי, בין זוועות כגון בראבו ופסטיבלי הילדים של ימינו (ששונים מהותית מאלו של ילדותי בערבות מסחה) ובין תחרות מלכת היופי. זה לא רק ההורים שדוחפים ילדות לדגמן בעירום חלקי ובמחשבה כבויה את פלאי מעצבות האופנה הפרחיות ביותר תוך דידוי על סטילטואים איומים ופיזוז לצלילי אייל גולן. את זה כל החברה עושה, ובעיקר החבר'ה של ההיא הכי יפה בגן שכשהיא בוכה היא לא יפה. הילדים בבראבו הגיעו לשם כי אמא שלהם החליטה שהם הכי הכי בעולם ואבא שלהם לא חשב לרגע לצאת ממאחורי העיתון ולחלוק עליה. הבעיה של הילדים האלה שהם גדלים ומגיעים לכוכב נולד ועדיין חושבים שהם הכי בעולם, למרות שהם בקושי ממוצעים. לרונילה אין בעיה עם המטרידים הסדרתיים. אם ישאלו אותה, יש סיכוי שהיא דווקא תגיד שיש לה בעיה איתך שלא מכבדת את ההחלטות האישיות שהיא עשתה בהיותה נערה. ואגב, זה שאת או אני או כל אחד אחר לא אוהב את זה, לא עושה את זה רע בהכרח. הרע היחיד הוא להפריע למרד הנעורים שלהם...

מצריד

New member
כמפגר, כעלבון לשכל שלכם

שוב הדיבור הטיפוסי של היאפית הישראלית שבחיים לא תשטוף את הבית שלה לבד, אבל תמיד תדבר על נצול ילדים. אני חושב שאתם מקנאים נורא בהצלחה של רוני.

נינטייב

New member
לרגע אחד חשבתי, בוגו

וזה היה קשה. לחשוב רגע שלם היה קשה. אבל באותו רגע, חשבתי שאת הולכת ל"כוכב נולד" ורומזת לי שאת רוצה ייעוץ. אבל את לא. החלטת לדבר על האינסטנט זמרת רוני. שקנו לה אינסטנט שיר. ועשו לה אינסטנט הפקה. נו טוף. אנחנו רוצים בריטני משלנו, לא? ואת יודעת, נחמה? את קצת סקסיסטית. יעני רק האמהות דוחפות, והיות ולאמהות יש תודעה עקומה, אז הן לא דוחפות לכיוון המדעים והאמנויות, אלא לכיוון מדע הסלבריטאות, והאבות, הם סתם איזה יצור שעיר ומנומנם וחסר דעה. לא ככה? לא. בטח לא בדור שלנו. את צריכה לראות את עיניהם הבורקות של אבות צעירים כשהם מדברים על חיפוש הגן האופטימלי לדעתם. את צריכה לראות גנים ציבוריים בסופ"ש, ותראי מי לוקח את הילדים. ולא, זה לא זמן איכות, זה זמן רגיל. אז מה יש לנו כאן? יש לנו חברה שלמה שכל רצונותיה ומאוויה מסתכמים בדבר אחד. להיות סלבריטי. לכן אנשים כמו רוזנשטיין מופיעים היום במדורי הרכילות. כי כתבו/שידרו עליהם בעיתון/טלוויזיה. אז הבת שלהם יכולה כבר להיות סלב בפני עצמה. לכן, קומיקאי (קומיקאי????) בינוני להחריד כמו צחי איראני הוא חצי-אל כיום, בשכונת עמישב. רק בגלל זמן המסך שהוא צבר בפריים טיים. לא בגלל שום כשרון. גילוי נאות הכותבת נהנתה בעצמה מאותה תופעה, לאחר השתתפותה בתוכניות טלוויזיה.

קפת

New member
שיני אבות

היה לי יום של פגישות. יצאתי מוקדם ושכחתי לאכול. אחרי שנגמר כל הבבל"ט נכנסתי לאיזה קפה שאני שונאת ותקעתי (סנדביץ' עיראקי. בחיי. ככה קראו לזה). בדלפק מאחורי ישב אבא צעיר, מעורר תיאבון לכשעצמו, וניהל שיחה ערה עם אשתו על בחירת בייביסיטריות, תעריפים, סוגים, והזמנות. אבא שמבין בבייביסיטריות, אבל מהצד הנכון שלהן - זו תופעה. איך שהוא גמר לכלכל עם אשתו את משק הבית לשבועיים הבאים, נכנסה לקפה ילדה בת 15. המכנסיים נזלו לה, מן טרנינג שחור כזה, וחשפו, במתכוון, תחתוני טנגה תכלכלים. עקבתי אחריה, די מזועזעת. לא כל כך מהרכב הצבעים, כמו מהטרנד האופנתי הזה, שהמסר החברתי שלו הוא - אנחנו רוצות שתחשבו שאנחנו כוסיות ולכן נראה לכם את התחתונים שלנו ונרשה לכם להזיל עליהם ריר אפילו שאנחנו לא מכירות אתכם ואולי אתם בגיל של אבא שלנו. הבחור שמאחורי קלט את המבט שלי. "אנלא מבין", הוא אמר לי שאחרי שהעוללה המעורטלת יצאה, "יש לי בת בת 6. בחיים אני לא ארשה לה לצאת מהבית ככה. אחרי זה אנשים מתפלאים שאונסים להם את הבנות". אני לא חושבת שרוני אשמה במטריד הסידרתי שלה. רוני כבר ילדה גדולה. היא אולי לא מצליחה להבין את הקשר בין איך שהיא ניראת, שרה, מתנהגת ומעבירה מסרים של מיניות די בוטה ובין ייצרים אפלים של כל מיני פסיכופאתים. אבל זה בסדר, לדעתי. היא לא אמורה להבין. כשאנחנו היינו בגילה חשבנו שאנחנו יודעים הכל ומכירים את העולם טוב יותר מההורים שלנו. אם זה מה שבא לה להיות בגיל 17 - תואמת בריטני ספירס, אז שיהיה לה בהצלחה. מה שמפריע לי זה שמאחורי ההצלחה שלה עומד זוג הורים (זה בודאות לא רק האמהות, אחותי נחמה), שעושים סובלימציה על ההצלחה שלה, וקיבינימט המחיר שהיא תשלם.

את מרימה ומנחיתה את עצמך

המחיר שהיא תשלם, זה חלק מהמשוואה. אחרת מי היה מסתכל היום על עמית מכטינגר הזקנה, אלמלא ההורים שלה לא היו אחראים לזה שהיא הריצה שורות בניו יורק במקום לקפוץ בחבל?

קפת

New member
אחותי, זו לא את זו אני...

לא מצליחה לרדת לך. אותך. לדעתך. נו... לא ממש אכפת לי מהמחיר שהיא תשלם. אני רק תוהה, איך ההורים שלה? כאילו...? היבריס.

א י ל ה

New member
אויאויאוי

אני מוכנה להתערב, עם מי שרוצה ועל כמה שהוא רוצה, שהאבא הזה שיש לו ילדה בת 6, הוא דווקא כן ירשה לה לצאת מהבית ככה, אם בדיוק ככה יהיה צו האופנה בעוד 10 שנים, כשהבת שלו תתחיל לגלות שהציצים שלה עושים לה נעים מכל מיני כיוונים. יותר מזה, אם בדיוק הצב הזה של האופנה יהיה כזה שיכתיב לבנות להסתובב עם חולצות שעשויות משקיות פלסטיק שקופות, או אפילו בלי חולצות בכלל, גם אז הוא ירשה לה לצאת מהבית ככה. ואם לא, אז היא תלך עם הרעלה והקורטה-פג'מה האטומה שלה לחברה שלה, אסתי, ושם היא תוריד את אלה ותצא לבלות עם הציצים עטופים בשקיות פלסטיק, או סתם מתנדנדים להם בחוץ. כי ככה זה. כולנו היינו שם, בגיל הזה. אין כוח בעולם שיכול לנתק בת 16 מ"מה שכולם עושים". חוץ ממנה עצמה. אבל כאלה שחושבות ממש בעצמן אין המון וזה נושא אחר כבר. ומכאן לקפוץ למסקנה, המזעזעת יש לומר, ש"אחרי זה אנשים מתפלאים שאונסים להם את הבנות", זה באמת אויאויאויאויאוי. מי שיכול לחשוב על אמירה יותר שובניסטית חזיריסטית מזו, שיקום. יש כאן הנחה שכן, מי שמתלבשת בצורה פרובוקטיבית, הרי היא רכוש הציבור וכל אחד יכול לעשות בה כרצונו, וש"אף אחד לא יתפלא" אם אכן כך ייעשה. פיכס. מה הקשר בין צורת לבוש לבין מעשה של אלימות לשמה וברבריות חסרת כל מוסר? ואם המכנסיים שלו, למשל, הדוקים מדי לגופו, אז זה בסדר אם, נגיד, יתנפלו עליו פתאום באמצע הרחוב, יסירו מעליו את כל בגדיו וישלחו אותו לדרכו להסתובב ברחובות בלבוש אדם? גם על זה הוא לא יתפלא? אני, את הבת שלי, לא הייתי שולחת לבית של האיש הזה, יהיה מעורר תיאבון כמה שיהיה.

קפת

New member
יפה. חיכיתי לראות מי יקפוץ לי

לאמבט החומצות שהכינותי מראש. זה שהוא אמר, ואני ציטטתי את האמירה שלו, לא אומר שהוא או אני מאשר ו/או מצדיקים אונס. חס ושלום וחלילה וצלילה. זה רק אומר שאני והוא מבינים את מה שבת 6 לא מסוגלת להבין, וגם לא בת 17: שיש אנשים (ואני בכוונה לא מגדירה ג'נדר) שמפרשים מסרים מיניים, בין אם הן קיימים במודע ובין אם לא. ציצים בחוץ - זה שדר מיני. גם תחתונים שמבצבצים בשובבות, יכולים להתפרש כמסר מיני. גם עינטוז על הבמה בסטילטו ותחת חצוף. האם זה אומר שאסור לנשים בוגרות ומודעות לנעול סטילטו ולענוד פושאפ'ס? חס ושלום. שינעלו. שילבשו ושיהיו אחראיות לאורגזמות של עצמן. אבל באותה מידה שיהיו אחראיות גם למסרים שהן משדרות. האם זה אומר שלבנות 16 כדאי לעשות את זה? אני לא חושבת שהן מסוגלות! עדיין. כאן נכנסת המעורבות ההורית. ואת יודעת מה? אני מאמינה לו שהוא באמת מתכוון לזה, ואני מאמינה לו שאם זה תלוי בו, הוא יצליח לשכנע ולהבהיר לבתו כמה לא הולם את גילה ללבוש בגדים שלפני חמש שנים היו נחלתן של בנות תל ברוך. ושיחמצן לה איך כל מיני חולירע - שהוא כגבר מכיר (אך לא בהכרח שותף) את הלכי החשיבה החרמנית שלהם - עלולים לזהות בה טרף קל לגחמות שלהם. כי מה לעשות, בעולם מושלם היינו מענטזות ומפנטזות, שמחות בחלקנו ובגופנו. אבל בעולם הנוכחי, החרא חרה עולם, לעינטוז עלול להיות מחיר אכזרי אז שווה לשקול עלות מול תועלת. מי הסוטה הפסיכופאת/ית שהפך/ה את כל המסרים המיניים הבוטים האלה לאופנה מקובלת? לוידעת ולא מעניינותי. בעצם כן מעניינותי: הייתי שמחה להלביש אותו או אותה בבגדים כאלה בתוספת אי אלו אביזרים שאפשר לרצוי לקנות למטרה זו בכל חנות שמתמחה בבגדי S&M, ולהציג אותה או אותו בככר רבין.

א י ל ה

New member
אז זהו

שזה בדיוק מה שהוא אומר. לא יודעת מה את אומרת, כי לא שמעתי מה אמרת, כי בדיוק עבר פה מטוס גדול והרעיד לי את כל החלומות. אבל הוא, הוא בדיוק אומר את זה. שננתח? כשאנחנו אומרים על משהו שהוא לא מפליא אותנו, אנחנו בעצם אומרים שהוא ברור, מובן מאליו. ומה ברור ומובן מאליו? מה שהוא מקובל, יומיומי, נונשלנטי כזה. הדברים שהם מקובלים עלינו, שאנחנו רואים ביומיום, שהם אגביים לנו כמו גשם ביום חורף, או שמש בגבעון דום, כן, אלה שלא מפליאים אותנו, הם דברים שאנחנו מאשרים. לא מצדיקים אולי, אבל מאשרים כן. הסכמה שבשתיקה אפשר לקרוא לזה. מקובל עלינו. יאללה, פסדר. או לכל הפחות, "מה אפשר לעשות". לכן מה שהוא אומר דווקא כן רואה היגיון בזה שמי שמתלבשת פרובוקטיבי, סביר מאוד מאוד שהיא תיאנס, והוא, האדון הזה, הוא לא בטוח שיש לה זכות להתפלא על זה. בתהליך ארוך, ככה נהיות נורמות, אני חושבת. בהתחלה זה נחשב נורא, כשקורים דברים כאלה, אחר כך כבר מתרגלים, ואז כבר מתפלאים כשזה לא קורה. כמו, נגיד, ראשי ממשלה שהם גנבים. אבל זה לא קשור. מצד שני, ברור אפילו לי שבנות 16 לא מבינות מה שאנחנו מבינות. לא באופן מלא. אני לא אומרת שאני אשמח אם בתי תצא ככה לרחובות. אבל המקסימום שאוכל לעשות זה להזביר לה. ואת זה אעשה. אבל לקשור אותה במרתף? איכשהו, למרות הפיתוי, לא נראה לי. זה ככה, ולא את בנות ה-16 צריך להאשים. ולא אותן צריך לאסור. אפשר ללכת יותר עמוק ולהאשים את התקשורת, כי בסופו של דבר האשמה היא באמת שם. שם וגם אצל ראשי ממשלות שהם גנבים. ואינטרסנטים. אבל זה כבר נדוש עד הקאה. לא בא לי ללכת לשם. בא לי רק להגיד שבסדר, העולם חרא וחרה גם, ולעינטוז יכול להיות מחיר, אבל התפקיד שלנו הוא לא להצדיק את זה, אלא להילחם בזה. כי בינינו, הבנות האלה בנות ה-16, שחשופות לפרסומות ולמסרים ולרוניסופרסטאר ולסרטים ולעיתונים ולמודעות ולאתרים בנט ומה לא, הן, גם בגי'נס וטריקו חסודים, נראות כמו גביע גלידה ביום חם בסהרה. אני חושבת שאמרתי מה שרציתי להגיד. אני מאחרת כבר. אוף איתך.

קפת

New member
לפעמים, ואני לא טוענת שזה קורה

לכולנו, אבל לפעמים אנחנו מספיק מורכבים, בשביל להגיד דברים באירוניה. או בציניות או בסארקזם. ואם היית מפסיקה לזרוק מטוסים שם ולהפריע את מנוחת העוברים ושוות, אולי היית שומעת את האינטונציה שלו. בצער הוא אמר את זה. ובזעזוע. לא מתוך הסכמה שבשתיקה. אלא דווקא בהתרסה. התרסה על התרבות שלנו, שמאפשרת לכל מיני אנשים להמציא אופנות ולשכנע ילדות חסודות בורוד תמים להיראות כמו נפקניות שירדו מהעמוד בואגס. תסתכלי את האגם רודברג הזותי. יש בה חמידות שבא לך לאמץ אותה כפודל המחמד שלך. באמת, נו. לפני כמה חודשים היא הצטלמה לשער ב"לאשה" עם בגד שכמות הבד שלו מספיקה כדי לעטוף אפונה. והפוזה - תחת החוצה, ציצים קדימה. פוזה של מוצצת. היא בת 18. והיא חושבת שזה סקסי. בן אלף זונות מי שצילם אותה ככה. את חושבת שהיא מודעת לזה שהיא ניראת כמו שרמוטה? את חושבת שהיא מודעת לזה שכמה עשרות אלפי גברים סחבו את הגליון הזה מאשתם כדי לבצע את זממם ביד ימין או שמאל בשירותים? את חושבת שאם היית אמא שלה היית מרגישה נוח עם המודעות הזו שגברים מדימונה וצפונה מזילים ריר על הילדה שלך, שגידלת באהבה להיות פרח מקסים? את מרגישה נוח עם זה שבשביל להפוך לאייקון תרבותי היא צריכה ורוצה להצטלם ככה? הוא לא אמר "יאללה פסדר", בלב שלו. הוא היה מזועזע. ומבוהל. ואת יודעת למה? כי כשהוא הסתכל על הילדה הזו, אז גם לו עבר רטט קל בזובי. כי גם הוא, כגבר, ראה את הפוטנציאל המיני במראה של הילדה הזו. אבל הוא התעשת. והוא אמרת לעצמו "ראבאק, איציק. זו ילדה. יכולה להיות הבייביסיטר של התינוק שלך. תסלק תמחשבות המגעילות ולך תקרא את המוסף הכלכלי של הארץ כדי להירגע ולהסדיר דופק". על כל איציק כזה, יש 19 שמוליקים, שחושבים איך להיכנס לתחתונים של הילדה הזו, ועל הזין שלהם, תרתי, שהיא רק בת 15.

א י ל ה

New member
כןכן

או כמו שהיינו אומרים פעם, כשהיינו קטנים, אי שם בצפון תל-אביב בניסיון לחקות את דרום תל-אביב, יאללה-יאללה. אירוניה, ציניות, סרקזם, שמרקזם - כמו שאמרת, גם הוא לא באמת נגעל מהילדה הזאת או מהאגם המ-ד-א-י-מ-ה הזאת. אילו היה יושב בפאב עם החברים שלו, בערב מקרי שבו הנשים שלהם היו משחררות אותם כדי לתת להם "ספייס", וההיא הייתה תועה לשם בטעות, אז איך שהיא הייתה מסתובבת אליהם עם הגב, אחרי שהם היו גומרים לנגב את הריר, הם היו עושים ביניהם תחרות של מי אומר יותר מילים שמתחילות באות ז' לגביה. בערב ההוא הוא לא היה ממש מצטער ומזדעזע מההופעה שלה. ככה שגם האיציק הזה, עם 19 השמוליקים, הם כולם, כל ה-20, רוצים להיכנס בה בכל צורה אפשרית. ונכון, איציק שלנו לא קם ועושה את זה, והוא מבוהל מהמחשבה, כי הרי זה אסור, ואוי ואבוי ומה יגידו החברים שלו. אבל בדיוק כתוצאה מהתהליך הזה, של הרצון והדחקתו, ה-ח' ועונשו, בדיוק כתוצאה מכל זה בורח לו היישר מהתת-מודע הצידוק המוסרי הקטן הזה, "שלא יתפלאו". רוצה לומר, "אם הייתי פחות מחונך ומעוכב, והייתי באמת מבצע בה את זממי, אז שיהיה ברור שזה לא בגללי. זה בגללה". הנה לך האיציק שלך והזובי שלו ביחד. היא, התינוקת בת ה-16, היא רק הולכת כמו שכל החברות שלה הולכות, לובשת מה שכל החברות שלה לובשות, חושבת מה שכל החברות שלה חושבות. ככה זה. שלב התפתחותי מצער שכזה. הוא, הוא שיבדוק עם עצמו מי הוא באמת ומה הוא מעודד. כי אולי את הבת שלו הוא לא היה רוצה לראות ככה, אבל את אסתי, החברה הטובה שלה הוא דווקא כן שמח לראות ככה. בתוך תוכו. חתיכת שקרן צבוע האיציק הזה. אני את הבת שלי עדיין לא הייתי שולחת לשחק עם בתו בת השש.

מי רוצה להיות מיליונר?

כווולם. מי יכול להיות מיליונר? הרבה פחות. אבל הדרך אל התהילה רצופה בסליבריטאות וזה מכבר למדנו שכדי לזכות ב-15 פחות או יותר דקות התהילה אפשר להיות מוכשר, להצטיין בשירה, במישחק, לכתוב רב מכר, לביים, אולי גם לצייר, אבל אפשר גם להיות שרון איילון, מורן איזנשטיין, או משהו מהסוג הזה. זה יותר מהר, יותר פשוט והרבה יותר זול. אז משקיעים בפוש אפ ובחוטיני, חוסכים בגופיה, מאמצים את אופנת האינסטלטור ומקווים להלכד בעדשתו של צלם מדור הרכילות של המקומון הפועל באיזור מגוריכם. בהצלחה.

קפת

New member
כאילו, אחרי כל זה

הפרס זה להיות שרי אריסון? לא תודה. אגב, סלבריטאות אינסטנט: בעמוד הלפני אחרון של ידיעות אחרונות פרושים חיי המין של בר רפאלי. היא עושה את זה עם איזה אמריקקי שמקליט בלונדון ושיחק פעם במשמר שמי(ש)פרץ. בר רפאלי בת 19. אמא שלה אירגנה את השידוך. אמא שלה בטח גם הדליפה את העניין לעיתונות. יכוליות שאין לאמא שלה חיים?

Ricca

New member
ואואואו.. פוסת!

מה נסגר איתכן (שימו לב להטייה הנכונה לשם שינוי שלי) נשים?! מה זה הקנאה וצרות העין?! אני לא יודעת בנות כמה אתן.. או מתי התחלתן לעשות את זה, אבל מכיוון שאני בגיל שבו אני עוד יכולה להרשות לעצמי להסתובב עם גופיה צמודה ובלי חזיה, אני יכולה להבטיח לכן שגם אגם וגם רוני (יקח אותה אלוהים- ולא מקנאה, היא פשוט זמרת מחורבנת) יודעות טוב מאוד מה הן משדרות ומה הן רוצות לשדר, ואני מקוה בשבילן שהבתולים מהן והלאה- ושרמוטה זה לא דבר רע. הן- הבינו מה שאני הבנתי רק בגיל עשרים- שלהיות כוסית פותח דלתות, ושלתת לגבר לנצל אותך זה יכול להיות בסדר גמור, אם אתם חושבים שכשהוא משלם לי את החשבונות זה ניצול. הוא חושב שאני תמימה, שיחשוב, רק שיחתום פה רגע על הקבלה. גברים יכולים לחשוב שאת זולה- אבל זה יעלה להם ביוקר בסופו של דבר, ונשים יכולות לחשוב שאת זולה בגלל שזה עולה ביוקר לחבר שלהם וכי את מציבה להן סטאנדרטים מאוד גבוהים להתחרות איתם. אני לא רואה שום דבר רע בבחורה שמבליטה את המיניות שלה כדי להשיג מטרות מסוימות, כל עוד היא כמובן מרגישה טוב עם עצמה. אני לא חושבת שבחורה בת 16, או 17 בימיינו היא איזה שושנה תמימה שצריך להגן עליה מכל הזרגים המרושעים בעולם. עם כל הכבוד- לפני 200 שנה הבחורה בת 17 הזאת כבר הייתה אם לתפארת ואף אחד לא שאל אותה אם היא מסכימה שיכנסו לה לתחתונים או לא. היום היא יכולה לבחור אם היא רוצה לגרום לאנשים לרצות להיכנס או לא וכמובן להחליט את מי היא מכניסה או לא. אז יאללה בננות- רוצו לחדר כושר או למנתח, כי עם רוניות ואגמיות שמסתובבות כמו שרמוטופת פה בכל כיוון, הסיכוי למצוא חתן הולך ופוחת..

קפת

New member
זאת השאיפה שלך בחיים?

להיות כוסית כדי למצוא חתן שישלם עבורך חשבונות? שאלוהים תעזור לך. את מדי מתקדמת בעיני. רק שבטעות התקדמת 200 שנים אחורה. ואגב, את אולי מבינה בקנאה וצרות עין. אבל אני, לצערי, לא מבינה בזה בכלל. למען האמת, המלים האלה לא קיימות בלקסיקון שלי. רק בשלך ובשל המ(צ)טריד השכונתי, לתשומת לבך. מצאת לך פרטנר. איבדת 75 אחוזים מהקרדיט שנתתי לך, לריסה. ואני מקוה בשבילך שכל מה שכתבת שם, כתבת באירוניה.

אני אמתין עד שיתברר האם לריסה

כתבה מה שכתבה באירוניה, ורק אתייחס לסוגיית האישה ככלי לשימוש חדפעמי.

למעלה