נרשמתי לשעור פיתוח קול

Ricca

New member
אישה חד פעמית..

מעניין. עצוב לי שקפת מאבדת את הקרדיט, אבל אם כך כתוב בגורל- כך כתוב. ולשאלה- לא זאת לא שאיפת חיי למצוא חתן שישלם לי את החשבונות, כי אם כך היה הייתי רובצת בחופי הרצליה עם מיקרו ביקיני, ולא מנסה להבין למה לעזאזל הם רוצים ממני 4 סנט על שקית ניילון בסופר. אבל אנחנו לא מדברים עלי, אנחנו מדברים על כל החשופות שמציפות את גיא פינס ועיתון לאישה. את צעקת "ניצול"- והשתמע מדברייך שפוזה של מוצצת זה דבר שלילי. אני רואה בזה בדיוק את ההיפך. לבת שלי אני לא אתן להתלבש ככה, וכשאחי הקטן יצא עם אחת כזאת הוא קיבל שטיפה רצינית בארוחת ערב. אבל לא צריך לחפש אשמים בתופעה, זו לא תופעה שלילית. הדבר האחרון שאפשר לעשות זה לרחם על האומללות קורבן תעשיית ניצול הקטינות הגברית- כי ניצול זה לא בדיוק מה שקורה כאן. מה שקורה כאן שגברים נופלים קורבן לישבני חוטיני ורמזי פטמות, ויש כאן המווון כסף וכוח. ואם מישהי הבינה את זה, בין אם היא בת שלושים ובין אם היא בת 13 (ואיך שאני זוכרת את עצמי בגיל 13, גם אז תמימות הייתה ממני והלאה) שיהיה לה בהצלחה!

קפת

New member
ואני זוכרת את עצמי

בגיל 18, כבר לא תמימה ובטח לא בתולה, נוסעת לבקר איזה גבר-גבר בטרמפים, כשאני לבושה בשמלה נורא שקופה וחדשה. כן, הייתי מודעת למיניות שלי, אבל המיניות שלי היתה מכוונת כלפיו, ובלבד. לא העלתי בדעתי שמי שלקח אותי טרמפ ישים לב או יתרגש לנוכח השמלה שלי, בעיקר מאחר והוא היה בגיל של סבא שלי. נחלצתי ממנו במזל, ורק אז הבנתי באמת את כוחם של זוג שדיים צעירים וחצופים, ללא חזיה, במחשוף ובד שקשקוף. והבנתי גם, שאני צריכה למתן את המיניות שלי ולייחד אותה לזמן, למקום ולבן הזוג המתאימים. הבנתי, שבקונטקסט מסויים אני הופכת לפגיעה ואם אני לא רוצה למצוא את עצמי במצב פגיע, כדאי שאתלבש קצת יותר בתבונה בפעם הבאה שאני עולה על טרמפים, כי מישהו עלול להבין את הכוונות שלי בדרכו שלו. פוזה של מוצצת היא לא דבר שלילי, אבל היא תלוית מקום. את הפוזות שאני דופקת בחדר המיטות שלי, אני עושה במודעות מלאה ומתוך רצון מלא. ועם בן זוג שבחרתי. אני לא משדרת אותן לאומה, במטרה להפוך לאייקון תרבותי. האם הייתי דופקת את אותן פוזות בארוחת ערב בבית הורי? בפגישת עבודה? בהרצאה באוניברסיטה? ואם הייתי דופקת אותן אצל גיא פינס, לאן בדיוק זה היה מקדם אותי? לתפקיד הבייב הזמנית/תורנית? את, לאריסה, הצבועה שביננו. את זו שנוקטת במוסר כפול. כן לאגם רודברג, לא לבת שלך או לחברה של אחיך. ולמה? אולי כדאי שאת תעני על זה בעצמך. אני צועקת ניצול, לא כלפי גיא פינס או עורכת לאשה, אלא כנגד תעשייה שלמה של אופנה, במובן הרחב של המלה, שלמרות כל מה שהשגנו ב100 השנים האחרונות עדיין מנסה לנתב את כולנו לתפקידי שרמוטה, בכל מקום ובכל שעה. את רוצה להיות שרמוטה. סבבה. תהיי. אבל תעשי את זה מתוך בחירה ומודעות, ולא בגלל שיעל בר זוהר "מוכרת" בגדים נורא קוליים בפוזה הזו. ויעל בר זוהר היא אחלה מפורסמת ומצליחה. לאגם רודברג אולי זה יצליח. אבל את, לאריסה, או ילדה בת 15 שיש לה קצת פחות נסיון חיים ותודעה חברתית - עלולה למצוא את עצמה מוכה וחבולה בסמטה אפילה. מבלי שהיא תבין אפילו, מאיפה זה בא לה. ולא, אל תבינו אותי כאילו נשים אשמות באינוסן. מי שמבין/ה אותי ככה, עושה זאת על אחריותו/ה. נשים יכולות ללבוש כל מה שמתחשק להן, להיות בכל מקום ובכל שעה, אבל בבקשה: תפקחו את העיניים. יש מקומות, מצבים, שעות ופרטי לבוש שיכולים לבוא בתמהיל מסוכן שיהווה זרז לאירועים אלימים, קשים ומשפילים. וכולנו, כל הנשים שכאן, כבר חווינו על בשרנו את הסיטואציות האלה, אלא שבמקרה שלנו, ניתן לשער, הצלחנו להיחלץ מזה בעזרת המזל אם לא בעזרת השכל. אז די לתמימות.

Ricca

New member
תפסת אותי קפת

נכון לכאורה זה נראה כאילו אני חוטאת במוסר כפול, ומצד שני- את בעצמך ענית על השאלה. ואת בכלל מערבבת נושאים. חשבתי שאנחנו מתעסקים בעירום בתקשורת ולא בחיי היום יום, אבל מילא.. את פוזת המוצצת- אני מניחה שאגמרוני עושות על דפי העיתון ובהופעות פומביות. אני מודה אפילו אני חטאתי בפוזה הזאת פה ושם כשהיה צריך לארגן לנו כניסה חינם למועדון, או כשהייתי צריכה להשיג סיכומים למבחן.. יש מטרות שמקדשות כל אמצעי. ואני יכולה לעשות כאן הקבלה אפילו- מתאגרף שמגיע לגדולה- שיהיה בכיף, אבל הוא לא צריך לדפוק מכות סתם בשביל הכיף נכון? אז כמובן שצריך לדעת מה מתאים למה. אני בטוחה שרוני מחזיקה גם מלתחה צנועה למפגשים עם ההורים של החברים, ושאגם לא מגיעה ליומולדת של סבתא עם חולצת רשת שקופה. אני רוצה לסכם את גישתי למען הסר ספק - אין שום דבר רע מבחינתי לחשוף טפח או טפחיים על דפי העיתון לצורך השגת מטרות כמו פרסום ותהילה- אם הטיפשים מתרגשים מזה, שיתרגשו. וכמו שכבר אמרתי- להיות כוסית = כוח, וכמו שקפת סיפרה לנו מנסיונה, לא תמיד יש לנו שליטה עליו. אבל קפת, לא את אשמה שהזקן הסוטה תקף אותך, אלא זה שהוא סוטה. מצד שני אני מסכימה שמישהי שרוצה לשמור על עצמה מצרות צריכה לצאת מנקודת הנחה שצרות לפעמים מוצאות אותך ואם יש דרך להימנע מזה- אז אולי עדיף. ובגיל שעדיין אין לנו שיקול דעת- התפקיד הזה הוא של ההורים, (מה שכמובן לא ישנה את העובדה שמתחת לסוודר הבת שלהם תלבש סטרפלס לבן) אבל זה בכל תחומי החיים, לא רק בלבוש, גם לגבי שימוש בסמים, אלכוהול, נהיגה פרועה, אלימות וכן הלאה. מצד שני- יש דברים שאפשר ללמוד רק כשחווים אותם על בשרנו. (אוי הרעלות אלכוהול, טריפים רעים, איפה התחתונים שלי?! ) ודעתי האישית, אם את יפה ויש לך גוף יפה- ובא לך להשוויץ בו מדי פעם, כשאת יודעת שזה לא מסכן את בטחונך (להשויץ בו תוך כדי תפיסת טרמפים זה ללא ספק מתכון בטח לצרות..) לכי על זה.. זה כיף!

קפת

New member
שוב את מפתיעה אותי, לאריסמותק

1. זה לא רק שלכאורה את חוטאת במוסר כפול, זה גם לא לכאורה אם את מודה בזה. ועכשיו, אל תסתתרי מאחורי הגב הרחב והשעיר שלי, ותסבירי למה... 2. חשבת שאנחנו מתעסקים בעירום בתקשורת, אבל אנחנו לא. אנחנו מתעסקים בהשלכות המדיה, על גווניה השונים, על חיי היומיום משום, שכמו שבוגו פתחה את השירשור הזה, עסקנו בתוצאות כוכבותה של רוניסופרסטאר שזכתה לפסיכופאת משלה. 3. יש מטרות שמקדשות אמצעי, ולכולנו הזכות לעטות את פוזת המוצצת בימי חול, שבתות וחגים, לא כולל מע"מ. זו לא הנקודה. אנחנו נשים מודעות, שקראנו כבר ספר או שניים ושמענו איזו הרצאה על פמיניזם ויודעות מה זה סיבה ומסובב. אבל מה עם בנות ה15 שמסתובבות בצהרי היום בבתי קפה הומים אדם עם כל האינסטלציה בחוץ? 4. ולמה הן מסתובבות עם כל האינסטלציה בחוץ? כי בא להן להדליק את כל העולם בלי אשתו, או כי הן מחקות אופנה שאיזה מוח מעוות הגה, בלי להבין לגמרי את ההשלכות? 5. הנה לך הולדת של נורמה, אילה: זה בסדר להסתובב עם כל האברים האינטימיים בחוץ, כי זותי על השער של לאשה עושה את זה. והיא מהטלויזיה, וגם כי כתוב ב"את" שזו האופנה האחרונה ומי שלא לובשת מכנסיים שמתחילים בגובה השחלות - היא אאוט. זה מה ששוה מלחמה בעיני, ולא הליבידו הבריא (כן, ואני יכולה להזביר אבל זה נורא ארוך) של איציק. 6. להיות כוסית זה כוח, לאריסה? להשיג פרסום ותהילה באמצעות שדיים, עם או בלי סיליקון? זו גם יכולה להיות חולשה עצומה, וזה מה שהילדות לא מבינות. הבייב של לפני שנתיים, איפה היא היום? עושה סטאז' אצל דנאביצחק? או ממלצרת באיזה חור נידח? 7. אם יש לך גוף יפה ובא לך להשוויץ בו, בכייף, זה גם מה שאני אומרת. אבל אם את מבססת את כל האישיות שלך ובונה את כל התשתיות שלך על הגוף היפה - אני יכולה רק להצטער על זה. בשבילך, ובשביל כל מי שדחף אותך לתודעה הכוזבת והמעוותת הזו. ומאחר ולא נהגתי בחכמה, ולא מלאתי את חזיתי בעוד 250 CC, ואין סיכוי שאני אשיג איזה גבר שישלם לי את החשבונות - אני אאלץ, למזלכם, לחזור לעבודה עכשיו.

Ricca

New member
קרקפת..

תודה שגאלת אותי מהיסורים של בבילון (חרא חרא חרא דבר, למה לא השקעתי 800 ש"ח בקוויקשיונרי?!- ככה להיות תקועה מול המחשב, כשהייתי יכולה לשבת בפארק עם צבי המים).. שמעי, תראי.. אנחנו חלוקות בעיקר בעיניין של ניצול המראה הטוב לטובת השגת השפעה. אבל ככה זה, היפים מצליחים יותר, החזקים מצליחים יותר, והחכמים והמכוערים מצליחים לפעמים, ומי שחכם ויפה מוצא את עצמו במשברי זהות קשים. וכמו שכבר אמרתי, בערך, מקודם, זה שהתקשורת מעודדת נערות לחשוף את עצמן זה בקטנה, כי התקשורת מעודדת לדברים איומים הרבה יותר, מיניות בגיל צעיר לדעתי, יש לה היבטים שליליים כמובן- אבל אף אחד לא מת מזה.. (ואל תגידי לי שבת 15 במיני יכולה להדליק את המטורף שיאנוס ויצח אותה, כי מבחינתי זה טיעון מפגר, כי גם בת שלושים בלי מיני יכולה לעמוד קרוב למחבל המתאבד שיהרוג אותה וגם ילד בן 7 יכול לחצות את הכביש בדיוק ברגע שבן ה- 18 העלה את הווליום ולא שם לב שהוא צריך להאט- ככה זה בחיים, לפעמים מתים ונפגעים בלי סיבה, ואף אחד לא ממש אשם, ובטוח שלא הקורבן). נערים כן מתים מסמים, מאלכוהול, מתאונות דרכים מפיגועים ומצה"ל. בני נוער מתאבדים בגלל מבחנים, גונבים מכוניות, ומנצלים מינית את האחיות הקטנות שלהם (עם מיני ובלי מיני). וזאת אומרת שבני נוער ישארו בני נוער ויעשו דברים מפגרים ואיומים בלי קשר לאופנת הלבוש שלהם, הפירסינג שלהם או הקעקועים שלהם. מה שלי כואב באופן אישי זה שהם מוציאים על זה כסף.. עד היום אני מתביישת על זה שסחטתי מאמא שלי ליוויס ב -400 ש"ח כי לכולם היה וככה היו מתלבשים. אבל שוב, אף אחד לא מת מלקנות אביזרי אופנה במחיר מופקע, וככה זה כשאנחנו חלק מתרבות שמבוססת על צרכנות- וזה כבר דיון אחר לגמרי. אז מה כואב לך מעבר לזה? שבעצם מחנכים בנות להיות יפות לשתוק ואם אפשר להתפשט, העובדות בשטח אומרות שזה לא נכון, בנים אולי נהנים שלטוף את עיניהם במערומי הטינאייג'ריות אבל בגדול- מתוך הסתכלות מעמיקה על שכבת הגיל הזאת, זה פשוט לא ככה.. חוץ מלתת להסתכל, הבנות יודעות טוב מאוד להחליט מתי הן נותנות לגעת ותמורת מה. יש כאלו שירצו שיזמינו אותם לסרט ופופקורן בתמורה לזה ויש כאלו שיחכו להצהרת אהבת נצח- וכאן התקשורת לא משפיעה לדעתי. זה כבר עניין של אופי וחינוך מבית (ואגב, זכותה האישית של כל אחת בכל גיל להחליט לעצמה מה חיובי ומה לא ואם מישהי רוצה שישלמו עליה אין לך שום זכות למתוח עליה ביקורת)- ולא קשור לעובדה שפוזה של מוצצת נחשבת לדבר חיובי. כי פוזה זה דבר אחד, ולמצוץ זה דבר אחר (וכמו שאת וודאי יודעת קפת- גם הוא לא שלילי בכלל).

לריסה, את באמת לא מבינה?

קודם כל תרשי לי למחות על הטיעון שבגלל שאפשר למות פה ממגוון הסיבות האחרות שמנית (החל ממחבל מתאבד וכלה במוות צה"לי דרך התאבדויות ושאר מיני חולרירע), אז אין מה להתרגש ממוות או מחבלה כתוצאה מאונס. על פי הלוגיקה שלך גם לא צריך לעשות עניין ממחלות סופניות וממנות יתר, כי ממילא יש עוד אלף אופציות להכנס מתחת לאדמה של צומת ירקון לפני גיל 80. ולענייין אחר. יש אנשים, שהם לא הנערות בנות ה-16 עם הצנרת בחוץ, שנהנים מהאופנה הזאת, בין היתר גם כלכלית. אגם רוטברד לא היתה נכנסת לפוזת הכנה למציצה על השער של לאישה, רוני לא היתה סופרסטאר והמון אחרות לא היו מרפדות את עצמן בסיליקון אם מישהו לא היה מרוויח מזה כסף. המישהו הזה הוא לא בהכרח הן. לרוב הוא לא הן. ברגע שכל הילדות היפות האלה כבר לא יעשו את העבודה, וזה ייקרה די מהר, אף אחד כבר לא יידע מי הן וחומר גלם חדש יזרום לעמודי הכרומו. האקס ילדות-מוצצות אולי ימשיכו לפרנס עוד כמה מנתחים פלסטיים ומותגי אופנה נחשבים, אם יהיה להן מזל הן יתחתנו עם שחקן כדורגל. לרוני ולאגם עוד יש קצת מזל - הן זכו להרוויח כמה ג'ובות מתעשיית הלוליטות והסיליקון הוולגרית הזאת. על כל אחת כמו רוני, יש רבבות שחולמות להיות אגם, אבל נשארות סתם עם כל התחת בחוץ.

Ricca

New member
לא

האקס מוצצות - אם יהיה להן מזל, כשיסיימו את הקרירה בגיל 24, כמו כל בני גילן יפתחו את מידעון האוניברסיטאות ויחפשו להן עתיד. רק שלהם תהייה תקופה מאחוריהן בה הן היו חלק מעולם שאחרים רק חולמים עליו ואלבום תמונות מעוצב ונוצץ, ולבני גילן תהייה תקופה מאחוריהם של עבודה במקדונלדס. אם יהיה להם עוד יותר מזל- הן תצלחנה להתפתח במקצוע ולזכות להערכה כזמרות שחקניות במאיות או מה שלא ירצו- בתנאי שזה באמת החלום שלהן. אם לא יהיה להם מזל- הן תתעסקנה במשך שנים בשחזור ההצלחה. אבל זה- כבר החיים שלהן.

קפת

New member
או שבמקרה הן ימצאו את עצמן

מאושפזות במרכז להפרעות אכילה (ע"ע מעיין קרת שכתבה על זה ספר), כי החיים שלהן כל כך נשאבו לתוך הקריירה של הכוסית... או שהן ימצאו את עצמן בגיל 30, עם בעל ושלושה ילדים, ללא מקצוע, ללא הכנסה עצמאית (כי הבעל שילם תמיד את כל החשבונות, ע"ע כמה וכמה אקס מלכות יופי שאנלא זוכרת כרגע את השמות שלהן אבל שפירנסו יפה את עמודי הרכילות לפני עשור)... ואני מאחלת להן נישואין מאושרים. כי גירושים מבן זוג שאחראי בלעדי על כל הכנסות המשפחה, זה ממש לא פיקניק. או שהן יהפכו להיות סוכנות דוגמניות ויבלו את החיים שלהן במצוד אחרי סם הנעורים בא... או שהן יחכו לגיל שבו הבנות שלהן הופכות לכוסיות, על מנת לשחזר את ההצלחה באמצעותן (ע"ע אמא של בר רפאלי). ואולי הן יחיו את כל חייהן בתחושה של החמצה? כי 5 דקות הן היו מישהי אצל גיא פינס או עדי ברקן, וזהו. חלף לבלי שוב...? את באמת באמת לא מבינה את זה, לריסה? את באמת באמת לא מבינה מה כואב לי, למרות שאני כותבת את זה כבר יומיים? את, מותק, ציירת לעצמך תמונה ורודה. מדי. עשית אידיאליזציה של תפקיד הכוסית, בלי לנסות לברר מה המחיר. אז יש 3 כאלה שהלך להן קלף. יעל ב"ז היא דוגמה קלאסית לבייב ששיחקה אותה בענק. הבחורה אפילו הגיעה להבימה, וכמובן שיש לי ביקורת גם על זה, אבל לא עכשיו. אבל מה עם כל אלה שהן לא יעל ב"ז? תקראי את הספר של מעיין קרת. חרא ספר, לטעמי, אבל נותן תמונת מצב מבהילה מאוד מאוד. ותמיד אפשר לשחק במשחק הנחמד של מי מסתתרת מאחורי הפסבדונים של הדמויות שהיא מציגה שם.

Ricca

New member
אבל ככה זה בחיים קפת

ולא רק התחום הנצנצים, כמה סטודנטיות לפסיכולוגיה באמת פותחות קליניקה מצליחה? כמה קופצות במוט באמת מגיעות לאולימפידה? כמה כתבות במקומונים בצליחות להוציא ספר? ה"סיכונים" וה"מחיר" שאת מפרטת כאן באפרוריות הם פשוט חלק מהחיים בכל תחום שתבחר בחיים. כמה בנות מאושפזות בגלל הפרעות אכילה- ולא כי הן ניסו להצליח בעולם הזוהר- אלא פשוט כי הן גדלו במשפחה הלא נכונה. די לרחם או להגן על מי שאינו צריך הגנה או את הרחמים שלך. לא נמאס לך מהעלק פמיניזם ויפות הנפש? רדי רדי מהעץ.. ולא, לא מבינה מה כואב לך.

קפת

New member
מה שכואב לי

זה שעדיין מכוונים בנות להאמין שהגודל כן קובע. ושהמראה שלהן משפיע יותר על סיכויי ההצלחה שלהן - ולא ניכנס לשאלה מהי הצלחה, כי זה כבר ויכוח אחר - לא בזכות הכישורים הקוגניטיבים, מיומנויות נרכשות, אינטלקט, אסרטיביות, כישרון, יצירתיות וכדומה, אלא בזכות פוטנציאל ה"כוסיות". וכמו שבוגו אמרה: יש מי שמרוויחים מהגישה הזו הרבה מאוד כסף, ואלה לא בהכרח הבנות שנוהות אחריה.

Ricca

New member
אה- הבנתי

אם אני בת 16 ויש לי את האפשרות להרוויח כמה ג'ובות, אח"כ ישכחו אותי ואז חזרתי לנקודת ההתחלה עדיף לי לוותר על זה מלכלתחילה? הגיוני. עזבו. הדיון הזה כבר נמאס. עולם הערכים שלנו שונה מידי כנראה. קפת תרצי או לא תרצי- הגודל כן קובע. ואם מישהי לא יכולה להצליח בכלל שהיא חכמה או יצירתית- אז לפחות תני לה להצליח כי היא כוסית מבלי לחוש רגשות אשם. מה כואב לך לעזאזל?! שהן מצליחות בגלל יופי הנעורים? שהן מצליחות באופן זמני בגלל יופי הנעורים? את הכסף הגדול כמו שאמרת- מרוויח מי שהיה מספיק חכם ומספיק יצירתי לנצל את המראה שלהן, ולגביהן- קשה לי להאמין שהן עיוורות למה שקורה מסביב. לא מבינה אתכן באמת.

א י ל ה

New member
אני בטוחה

שאגם (ה-א-ו-ר-ס-ת) ורוני יודעות שהן משדרות מיניות. זה ברור. הן בטח לא חושבות שהן משדרות נזיריות ותמימות. אבל אני מאמינה שיש הבדל בין מה שמיניות היא בשבילן לבין מה שמיניות היא בשבילי, נגיד, עשרים שנה אחרי. הן יודעות שהן משדרות מיניות, כי המפיק שלהן אמר להן את זה. וגם הצלם. וגם זה שמת לזיין אותן הלילה. עכשיו, מן הסתם, גם אני משדרת מיניות. ואני אהמר ואעז לומר שאפילו קפת משדרת מיניות. <ותסלחי לי קפת אם אני טועה ומטעה> הרי אנחנו יצורים מיניים. אני על עצמי יודעת להגיד שאני משדרת מיניות, כשבא לי לשדר מיניות, אבל אני ממש לא צריכה שיראו לי את התחתונים בשביל זה. את הציצי כן, אבל זו סתם סטייה קטנה שלי, שלא קשורה לדיון. ילדה בת 16, לעומת זאת, יודעת אולי מה זה זיונים, אבל לא בטוח שהיא יודעת מה זה מיניות. מה באמת המקום שלה במיניות שלה, מה היא רוצה ומה לא, ומה היא ומי היא וכל הטררם הזה. מה שקרה כאן אצלנו, זה שילדות בנות 16, במקום להתחיל לגלות את המיניות, חושבות שהן המציאו אותה והן יכולות ללמד אותנו דבר או שניים על הנושא. כאן העיוות. ושוב, בזה כבר אשם הקולקטיב. נונונו קולקטיב, תראה מה עשית. ויש עוד אבחנה כאן, שהן לא עושות. ההבדל בין מיניות לנשיות. יש הבדל גדול בין להשתמש במיניות לבין להיות אישה. כשאת משתמשת במיניות כדי שמישהו ישלם לך את החשבונות, את אכן שרמוטה, על פי ההגדרה. את מוכרת את גופך תמורת אתנן כזה או אחר. ביודעין. כשאת במערכת יחסים של אישה מול גבר, את אישה, וחלק מלהיות אישה זה להיות מינית. כשזה בא ביחד, יש לזה יותר עומק, יותר יופי וזה גם מושך סוג שונה של גברים. והן, הרוניות והאגמיות, הרבה לפני שהן יודעות נשיות, הן יודעות מיניות. הן מתנהגות כמו שרמוטות, לא כמו נשים. זה מה שמפתחים ומדגישים להן. ועל זה, לי לפחות, צר. אני אישית לא מתחרה באגם או ברוני על חתנים. אנחנו לא באותה ליגה. את אלה שלי אני מעדיפה למצוא על סמך מי שאני ולא על סמך צבע התחתונים שלי או שמו של המנתח הפלסטיקי שלי.

קפת

New member
שאפו, לאילהעםרווחים

כל מלה שלך - מבטאת אותי. ואם תראי לי את התחתונים שלך, אני אראה לך את שלי. כמו שתי נשים בשלות ומודעות. פסדר?

מילה של גבר

הזכרים המעטים בפורום, ששרדו את החוקנים וההצלפות, עוקבים כבר כמה ימים אחר שיחת הבננות הזו ומקווים שיהיו מכות ולמישהי תקרע החזיה. בתור ה'זכר אלפא' אני מוצא מקום להתערב ולהעניק לכן נקודת מבט גברית, מסוקסת בעלת זרועות שריריות אשר הקיפו את גופה העירום...(לפעמים יש לי פלאשבקים לפאטריק קים). מה שיש לנו בראש זה מין מין ומין. כאשר אנחנו משקיעים בתחומים אחרים כמו לימודים או קריירה זה רק בשביל לשדרג בסופו של דבר את חיי המין. לפני מספר ימים הכלבה (לא קפת, אני לא מתכוון למיסאקי) התייחמה והטמבל בן השנה שרק לפני חודש גילה איזה כיף ללקק את הזין של עצמך פשוט מאבד את זה. ככה אנחנו, כמו כלבים. לא במקרה דווקא האבא הוא זה שנדלקות לו נורות אזהרה ופעמוני סכנה, הוא יודע בדיוק איך חושב גבר ולכן הוא מתחלחל במחשבה על ילדתו הרכה מסתובבת עם חצי עכוז בחוץ. תמיד האמא מתלהבת איזה חבר נחמד יש לבת בעוד האבא לוקח אותו לצד ומסביר לו שאם הוא חושב ליישם חצי ממה שרץ לו בראש הוא יעלם בנסיבות מסתוריות. יבוא ביל גונן עכשיו ויספר שאתן בעצם ה'בד מאן' אבל האמת היא שאנחנו בגרעין רעבים למין בצורה שמוציאה אותנו משיווי משקל ובנוסף גם בעלי נטיה טבעית כנראה לאלימות. אני מניח שאת לריסה לא עברת אונס ולכן את פולטת שטויות ומשווה סטטיסטיקות של נפגעי טרור או דריכה על נעץ. אם את נראית טוב, מציגה פוזה של מוצצת ונופלת עלי בזמן המתאים (לא נשוי, שבוע ללא כיבוש יעד) רבים הסיכויים שתסובבי אותי על האצבע הקטנה על מנת להנות באותו רגע. קשר לטווח ארוך על בסיס התחתונים שלך? לכי תמצצי... את טוענת שאת משתשמת בגופך בהכרה מלאה על מנת לקצור רווחים מוגדרים. את גם נשמעת כמו אדם עם קצת שכל בקופסא, אם היית יודעת עם איזו אש את משחקת אני בטוח שהיית שוקלת שוב אם שווה לשדר מיניות זולה וזמינה רק על מנת להשיג חומר למבחן. עכשיו תמשיכו בבקשה לקשקש על ציצים, תחתונים ומיניות זה שווה פי אלף מדיון על שרי אריסון ובעלה שכנראה ממנו לא כדאי לבקש חומר למבחן עם פוזה של מוצצת...

Ricca

New member
סוף סוף טום התייחס אלי

אז ככה, אונס לא חוויתי- למה לא? כי אני זהירה, גם בשמש וגם בכלל. וגם כי כשמישהו ניסה לגעת בי הוא חטף שתי סתירות ויום אחרי זה כבר כל השכבה ידעה שהוא כלב, או שפשוט אמרתי כן.. אל תתלהב מזה שבנים חושבים רק על מין. גם אני חושבת על מין, תמימה אני לא, ולא רק אני.. רוב הבנות שאני מכירה בגיל 16 17, היו עסוקות בנושא לא פחות מבני ה- 17 .. ואל תתלהב מזה שיש לכם נטייה לאלימות, לנו יש נטייה לנקמנות. יאללה, לא כל אחת שחושפת קצת עוד הופכת אוטומטית לקורבן אונס. ביננו יותר מסוכן להסתובב בלבוש חסוד בתחנה המרכזית בשעות הסגירה וזה אגב מבוסס על מקרה אמיתי, מאשר לחשוף את השסע בטיילת בת"א. ולסיכום את החזיה בריב הזה לא יקרעו לי כי אני לא הולכת עם חזיה- לא מתוך אידיאולוגיה, אלא כי פשוט לא נוח לי.

Ricca

New member
שרמוטה

זה לא דבר רע. כי גבר שיתנהג בצורה כזאת הרי הוא גבר גבר, אז מה הצביעות הזאת. רוצות לשרבב לשונות, שישרבבו.. החלטה שלהן. בגיל 16 (שנתיים לפני שאת בני שכבתן שולחים לשטחים להיות גברים גברים) מותר להן לשדר מיניות. מותר להזדיין, להיות טיזריות, או לנקד בלבבות את חויית האוננות הראשונה שלהן ביומן הוורוד שלהן. כל אחת ומה שטוב לה.

למעלה