נשאבתי לתוך ה-UFC ...איפה אפשר לראות קרבות ?

favor

New member
תגיד

אתה רוצה הסבר או שאתה משחק משחקים. כמעט כל טענה שאתה מביע כבר קיבלת תשובות. פעם ראית היאבקות מיפן? ההיאבקות שם ברוטלית יותר. TNA, היא בידורית. בושידו=היאבקות ברוטלית. תשווה את הבושידו להיאבקות יפנית, לא להיאבקות בידורית. עכשיו תאמר לי ידידי, אתה מנסה לפרש את התשובות שלנו, מבלי להתייחס לעובדה: בושידו היה מבויים. וזה אדיוטי לחלוטין, כי אתה אפילו לא מציג טענות מקוריות. כן, אתה נפלת בפח כמו רבים, יצאת תמים ובנוסף אתה חסר כל ידע בסיסי ב-MMA מה שמונע ממך להבדיל בין משהו מזויף למשהו אמיתי. לך תראה קרבות ואלה טודו (הכל מותר), שם מרביצים בלי כפפות (כמו בבושידו) ותראה איזה עוצמות יש שם. מה גם שאם אנחנו לא מספיק אמינים בשבילך יש לך את מערכת google, תחפש שם.

favor

New member
חח אתה בעצמך קונפורמיסט

אם לא שמת לב. כמה קרבות MMA ראית של טקאדה? 0 אז איך אתה יודע שהוא הצליח או לא? חבל שבגלל חוסר ידע אתה שופט דברים. אם לא שמת לב בושידו (קרב MMA מבוים עם תוספת כמה חוקים נוספים), איך יכול להיות שטקאדה הצליח בבושידו ומחוץ לשם הוא היה אפס לחלוטין. חוסר ידע ב-BJJ? לא כולם צריכים לדעת BJJ בשביל להיות לוחמים טובים, במיוחד היפנים שיש להם נסיון רב בבריחים כמו טקאדה עצמו שיש לו מכון ורקע בנעילות. מה לעשות, הוא היה פשוט כשלון. אתה קטנוני? לא.. אתה נלחם על הטעות שלך! טעות ברורה, מובנת, פשוטה ולא משמעותית. אבל עדיין נלחם כאילו כלום.

roei27272

New member
את חושב שאתה יודע הכל אה ...

אתה חושב שאתה יודע יותר מכולם מה זה MMA , אתה רוצה להראות לנו שהידע שלך כלכך עשיר , אתה תותח !! אבל אם תשים לב החבר שלך אמר בתגובה הקודמת שלו "טקדה עצמו, המלך הבלתי מעורער של הבושידו, הוא כשלון מביש במיוחד בMMA." ואם אני לא טועה טקאדה הפסיד לריקסון גרייסי . אל תתנשא , הבושידו לא היה מבויים ברמה של TNA , לא יעזור לך , עד שלא תביא הוכחה אחרת - תמשיך לחשוב שאתה יודע הכל - ותמשיך להפיץ דברים שלא נכונים במלואם - בעצם אתה נביא הזעם לא ?

favor

New member
והנה שוב

מגיע למסקנות בזכות חוסר ידע. טוב.. עשית את שלך דוקטור עכשיו מה אתה רוצה? אתה יודע למה אתה מעצבן? אתה מגיע לפורום שאתה חדש בו, אומרים לך משהו.. אבל אתה בשלך. כל הדברים שאמרת לי עכשיו כמו בשאר התגובות שלך הם בדיוק המשפטים שאתה צריך לקרוא אותם וליישם אותם אצלך כי הוא נוגעים לך יותר מאשר לכל אחד.. ואז תבין שמהסיבה שאתה מתעצבן עכשיו אני התרגזתי קודם. מגיע לכאן מישהו חדש, חושב שהוא תותח, חושב שהוא יודע הכל.. מנסה ללמד אותנו מה זה MMA. תגובות מתנשאות בלי ידע ובלי שום בסיס.. טענות מגוחכות, לא מנסה ללמוד ולהקשיב. ואיך בדיוק ההודעה של shacta man סותרת את שלי? אני דוקא כן מסכים איתו. ותעשה טובה, אמרתי לך כבר קודם.. כאן לא תקבל שום דוקטרט אז תשאיר את ענייני הסוציולוגיה בצד. ושורה תחתונה ופעם אחרונה, כן מסכים, לא מסכים, תביא הוכחה לא תביא הוכחה... בושידו (UWFI) היה ארגון היאבקות בסגנון השוט סטייל, מעריצים ואוהדים נהגו לכנותו כמתוקן. בשורה התחתונה: מהלכים מכריעים וזהות המנצחים נקבעו לפני הקרב. עוצמות ומכות ברוטלים אך לא 100% עוצמה. מה לא ברור? מה קשה להבין כאן? יש אלפי מאמרים ברשת.. ניסית לחפש או שבאת לבלבל את המוח? כי אתה עושה את זה מצויין.

roei27272

New member
אז אתה בעינייני פז"ם ?

והנה יצא המרצע מהשק- אתה מתנשא ! וגם מודה, אתה מרגיש פזמנ"יק - כלכך פתאטי . אולי תתבגר, כבר ההינו בצבא לא ? ...אני לפחות מזמן . אני אגיע לפורום כחדש , ואני אבלבל לך את המוח כמה שארצה ואיך שארצה , אתה לא אוטוריטה בנושא MMA למרות שאתה מתמייר וחושב כך . אתה הכי טוב פה במשחקי מילים , אל תנסה לייחס לי התפלספות מיותרת , זה שאתה לא מוכן לקבל עמדה של "צעיר" זאת באמת בעייה שלך . פגשתי אנשים כמוך שהם מרגישים "וותיקים" וחושבים שהשטח שלהם .... אתה יודע מה , אולי תנסה לדמיין שאני "וותיק" ותחשוב אם ההית מנסח את התשובות שלך קצת אחרת , אני מניח שכן . בן אדם - אתה פתאטי , אולי אתה מביא כמה כתבות על ה -MMA , אבל בהחלט מתנשא ....קצת מוזר לי שאנשי הפורום מוכנים להתנשאות הזאת בתמורה לכמה כתבות ואירועים שהם מקבלים , אבל כל אחד והשיקולים שלו . ד"א - לא זכור לי שידעת מה זה DCC ....קצת בעייתי לאוטוריטה .

favor

New member
אולי תפתיע אותי.. והנה שוב:

בפעם השלישית: מגיע למסקנות למרות חוסר ידע ככה, בקשר ל-DCC. אני מכיר מצויין, ראיתי את שלושת האירועים ששודרו באגו טוטאל. פשוט התרגלתי לקרוא להם DC, ואז באותו שרשור שאני זוכר מצויין באת ואמרת "DCC יותר מוכרים בארץ", שזה בעצם אותו דבר אז חשבתי לעצמי מה זה DCC? אני לא חושב שאני מומחה ב-MMA (אמרתי את זה לפחות 3 פעמים), אבל אני בהחלט נותן כבוד לאנשים שרוצים להסביר לי ונותנים לי תשומת לב. אני לא אעשה מהם צחוק ואגחך על עובדות וטענות בסיסיות. בנוסף, לכל מקום חדש שאני אגיע אני אתן קצת יותר כבוד ולא אשחק אותה איזה דוקטור מתנשא. אתה קראת לי מתנשא ופתטי אבל אין לך מושג מי אני (שוב, כמו שציינתי בהדגשה). אהה.. ועוד משהו קטן, לא הייתי עדיין בצבא ואין לי מושג מה אתה רוצה ועל מה אתה מדבר (פזמניק).. אבל זה שוב מוכיח את הטענה שלי. אל תשכח את המדבקות שלך כדי שתוכל להדביק סטריאוטיפים לכולם.. לא רק לי. שבוע טוב

roei27272

New member
כלומר אני מתווכח עם ילד בן 15/16/17

כלכך טיפוסי , אז אני בן 32 , אני חושב שבמבחן הפז"ם של החיים עברתי אותך ובגדול . אז ילדון "תן כבוד למבוגרים ממך " איך ההרגשה ? צעיר .

favor

New member
אוו האגו שלך נפגע מסכן שלי

ילדון חינך אותך ואתה לא עומד בזה. אתה פשוט חייב להכניס לו בחזרה?
מצטער, לא הצלחת. ההפך, הכבוד הוא לי לחנך מישהו גדול ממני ולא רק בענייני MMA. ולמה שאני אתן לך כבוד? בגלל הגיל? ומה עם המוח? הוא ראוי לכבוד כלשהו? ואתה אומר שאני פתטי. הבנאדם בן 32 ומתכתב עם ילד על ענייני כבוד.

roei2727

New member
ולמה שאני אשתחווה בפני כל מה שאתה אומר

כי אתה "וותיק " עזוב ילד , לא תבין , תעבור את הצבא +כמה שנים בהודו ובאוניברסיטה ונדבר... ד"א לא ניסיתי להכניס לך ....רציתי לשקף את ההתנהגות שלך . אבל אתה לא מבין כלכך ....

לא שווה התייחסות

אני לא מבין מה אתה מתייחס אליו בכלל הרי אין לא שום מושג ואפילו קלוש, הוא לא יבדיל בין קרב אמיתי לבין מבוים גם אם הם יערכו ממש מולו, הרי ההבדלים הם מהותים ואין שום קווים משיקים וכל בר דעת יבחין בהם במהרה ומי שלא הוא פשוט לא מציאותי , הרי הפורום הזה נועד לאנשים שהתפתחו מזמן מאז ימי הבושידו העליזים , הויכוח בינכם הוא ממש בדיחה ולהסביר לא למה הוא לא צודק זה כמו לנסות להפוך עיגול לריבוע אז בבקשה תחזור למה שאתה עושה הכי טוב והאיר את עיננו כל פעם מחדש באינפורמציות מועילות ואל תכלה את זמנך בהסבר למי שלא יכול להיות מוסבר...

favor

New member
יכול להיות

אותי הרגיז אופן התגובה שלו. מנסים להסביר לו, לפחות 3 אנשים בצורה משכנעת ומעמיקה אבל הוא המשיך עם המשחק שלו. הרי מה מטרת הפורום היא אם לא להסביר, להרחיב, לנמק ולפרט.. אך שיושב כאן טיפוס מקובע, שלא מסכים לקבל ביקורת ממישהו רק בגלל גילו ועוקץ אותו על נושאים אחרים ושוליים ייתכן שהוא לא ראוי לשום הסבר או תגובה. אני מאמין שהדרך הכי טובה היא לנסות ללמוד ולרכוש ידע בעצמך, כלים מספיק יש, האדם הוא המורה הכי טוב של עצמו "אין חכם כבעל נסיון", אבל אם כן החלטת לבוא ולקבל מידע מאחרים, תן את הכבוד הראוי.

צודק

אתה צודק ואתה מגיע עם כוונות יפות אבל מה לעשות שבתוך עמנו אנחנו חיים וגם כאלה חיים בקרבנו דרך אגב אני בן 33 ו"מכל מלמדי השכלתי...דרך אגב כחובב לשעבר בימי השידורים בספורט 5 של הבושידו נכנסתי לראות קרבות עבר ופשוט התגלגלתי מצחוק ואפילו התביישתי שאז זה נראה לי אמיתי , (אז לפחות לא היה מקור להשוואה)

roei27272

New member
כלכך עלובים

שני אנשים שעשו יחד יד אחד - האחד כלכך זקוק שני עד שמוכנים לרמוס כל דבר שזז ילד תתבגר , ואתה בן 33 בהחלט צריך לקרוא קצת יותר לעומר את ההודעות כדי לשפוט - וכן אתה מאוד אובייקטיבי אבל תמיד ישנם אנשים עלובים כמוך - שמעדיפים לרמוס את האחר על פני אינטרסים אישיים וצרים . "ספק החדשות " תמיד צודק אצל "הקוראים הנלהבים." - אבל למי אכפת מצדק ? העיקר שכל אחד יקבל את מה שהוא צריך ורוצה , נכון ? אבל "ספק החדשות" רוצה גם כבוד - גם אם האחר מעוניין לקבל אינדיקציה והוכחות נוספות , ומי שלא מוכן לקבל את העמדה הראשונית שלו - לא נותן לו כבוד - מבזה אותו . אוי ילד ילד .

roei27272

New member
וד"א ילד - עוד לפני

שניגשתי לפורום ומזמן ניסיתי לברר את העניין דרך האינטרנט ולא הצלחתי . אבל כשמבקשים הוכחות נוספות לאמירה חסרת תקדים - בעצם מערערים על "כבודו" . כמה שהפסדת מהוויכוח הזה ומהגחמות שלך האישיות שלך זה מדהים . כבוד ? לא בשבילך ילד , זלזול באישיות שלך ושל חברך ? כן !

KentaFuji

New member
הטענה המרכזית היא...

שUWFI התפרקו הם נקנו על ידי NJPW, ארגון האבקות מקצועית ומבוימת ללא ספק. הם עשו אנגל של "פלישה" שבו "לוחמי" בUWFI נלחמו ב"מתאבקי" הNJPW, היו שם קרבות האבקות + קרבות "בושידו"(Fixed) רבים המתאבקים היפנים שהיו בארגוני הבושידו ועברו להאבקות מקצועית בקלות, מכיוון שכולם על אותה סקאלה- ארגון שבו התוצאות נקבעות מראש.

favor

New member
עזוב..

עוד רגע הוא יגיד לך שהטענה הזאת לא מספקת והוא רוצה הוכחה! בינתיים אתה קונפורמיסט.

roei27272

New member
לך חפש ילד

כבר 23:00 - עשית כבר שיעורי בית ?, יש מחר יסודי . ד"א - פז"ם - פרק זמן . ושתהיה בצבא תלמד את זה - עוד 6/7 שנים ... בנתיים - תגדל בשקט .....ובנחת - הבנתי שזה עתה חגגת 14 - שיהיה במזל .

roei27272

New member
במקרה שלך הייתי רוצה לקחת את MMA מחוץ לפורום

רוצה לנסות איזה סיבוב איתי ? יש לי הרגשה שבפרקטיקה אני יכול ללמד אותך הרבה מאוד- וממש בא לי ..

למעלה