נשארו 6 זוגות

tamarhp

New member
נשארו 6 זוגות

איזה 3 הייתם רוצים לראות בגמר ולמה?
או לכיוון ההפוך - מאיזה 3 הייתם רוצים להיפטר בקרוב, ולמה?

נועה21

New member
להיפטר מרומי וקורל דבר ראשון

אח"כ דבי ודנה ואיציק ואלירן.

מעיין ובת אל והסוורים מקום ראשון ושני בהתאמה

Lepton

New member
טליה וקובי למיליון

אחרים רומי וקורל, אחריהם הסוורים.

שמש 33

New member
שלי:

הפיינליסטים: טליה וקובי - חכמים, עובדים יפה ובשיתוף פעולה, התנהלות נעימה וזוגיות מוצלחת. טליה קצת חופרת אבל אף אחד לא מושלם

דוד ואלירן - חזקים, נעימים, חברות טובה, הרבה מוטיבציה ולמרות שהם בתחרות שומרים על כבוד הסובבים אותם.
מעיין ובת אל - הדוכסיות
מוטיבצה גבוהה, חברות טובה, טובות לב ונעימות מורעלות אש ובכלל חמודות
הן הפייבוריטיות שלי לניצחון.

לגבי שלושת הזוגות האחרים... קודם כל הייתי מדיחה את א"א בעיקר כי הם לא מתנהגים כמו במירוץ ולכן לא מתאימים אליו. זה מירוץ, לפני הכל. אח"כ את בכאב לב מסוים את דבי המעצבנת ואת דנה התותחית - כי הגיע הזמן וכי אדם אחד, תותח ככל שיהיה לא יכול לסחוב זוג על הכתפיים עד הגמר. בחצי הגמר הייתי שולחת הביתה את רומי וקורל פשוט כי אני מעדיפה את שלושת האחרים.

גריני

New member
הוצאת לי את המילים מהמקלדת,

3 הפיינליסטים שלי = בדיוק כמו שלך ומאותן הסיבות.
רוצה לראות כבר את א"א בחוץ - כי די נמאס לי מהעילגות שלהם ואני ממש לא חושבת שמגיע לאנדרדוג לנצח. מבחינתי הם היו צריכים לצאת מהמירוץ מזמממממן ובכל מקרה לפני רונית ולירן (לא שכחתי אותם - זוג נפלא שהיה צריך להגיע הרבה יותר גבוה) ומור/ליאור.
גם את דבי המעצבנת והרעה הייתי רוצה לא לראות - כבר לפני 5 פרקים. רומי נפלאה, קורל מעצבנת אותי עם קריאות הדיייייייייייייייי שלה

ובא לי רעיון לזוג חדש: דנה ורומי

אורישקי

New member
הן באמת היו ממש מצליחות ביחד

למרות שלדעתי גם קורל פרטנרית טובה שלא מקבלת את ההערכה הראויה לה.

NP16

New member
הם לא אנדרדוגים

הסיבה שהם אנדרדוגים זה כי הם גרועים , לא כי באו עם נתונים בעייתים מראש. ממש להפך

תמידכאן

New member
רומי מקטינה את השותפה שלה.

היא אמנם עושה את זה בצורה סמויה, אבל היא נותנת לקורל את המשימות הקשות וצורחת לה מה לעשות או צוחקת עליה. וכשקורל עושה משהו היא מזלזלת בו. חוצמזה, היא לא מפרגנת וגם ממש ילדותית - בפרק האחרון היא צרחה על קורל שהיא לא תצא מהאוטו עד שקורל לא תבקש ממנה סליחה. (לא ברור על מה)

Jason2

New member
לא ברור על מה זה בדיוק העניין

מראים לך את הריב לא מראים מה גרם לזה.
דבר שני, משימות מחסום אלה משימות שמחולקות שווה בשווה בין בני הזוג. אם קורל עשתה את כל המשימות שלה בהתחלה אז עכשיו רומי צריכה לעשות את השאר.

תמידכאן

New member
לא משנה מה גרם לריב.

אישה שיושבת באוטו ולא מוכנה לצאת עד שלא יבקשו ממנה סליחה מתנהגת בצורה ילדותית. במיוחד כשמדובר בתחרות.

Jason2

New member
משנה כשמדובר בעריכה

אתם עדיין לא מבינים שהעורך הוא אלוהים.
העורך יכול להוציא אותן הכי אוהבות בעולם ואת מעיין ובת אל כבנות דודות מהגיהינום אם הוא רק ירצה. הכל כאן עניין של תדמית ושיווק.

תמידכאן

New member
בגדול אני מסכימה איתך.

במקרה הזה לא.
העורך לא יכול לשתול מילים בפיות של מתמודדיםאו להראות התנהגויות שלא התקיימו.
לא משנה מה היה קודם ועד כמה אדם מעוצבן, להינעל בתוך אוטו ולצרוח שאת לא יוצאת עד שיבקשו ממך סליחה כשאת במקומות האחרונים זה ילדותי ולא חכם

Jason2

New member
אבל זה קורה

כשאדם עצבני הוא לא חושב בצורה הכי הגיונית. אני יכול בהחלט להבין אם לכמה דקות "שוברים את הכלים" ואח"כ מתעשתים.

העורך יכול לא להראות את המצבים האלה. אבל יש כאן את העניין של האחיות העצבניות שלא מתות אחת על השניה. זה מה ששיווקו וזה מה שיראו.

לסווארים למשל יש את תדמית ה"ברוס" וזה מה שיראו לנו תמיד. יש את בנות הדודות השמחות תמיד וזה מה שיראו לנו בתוכנית ולא את הכעסים שבטוח היו, כי זה קורה לכולם במירוץ כזה תובעני.

במקרה של רומי וקורל יראו כל ריב קטן ויצרו את הרושם שזו מלחמת עולם.

הגמר שלי

מקום ראשון: רומי וקורל
מקום שני: טליה וקובי
מקום שלישי: הסוורים

הנימוקים הם לא על פי כישוריהם וכשרונם דווקא, למרות שכל הזוגות הנ"ל מוכשרים , חרוצים , חדורי מוטיבציה ואנשים טובים באופן כללי.

הנימוק אצלי היה פשוט כי אני אוהב את הזוגות בסדר הזה.

newman5858

New member
הגמר שלי..

סוורים, טליה וקובי, סכי ושטי

דנה ודבי - דווקא אין לי כ"כ בעיה איתן כמו שיש לכולם.. דנה נחמדה מאוד, אבל זה זוג של אדם אחד ( דנה) ובעיניי זוג כזה לא צריך להגיע לשלבים כל כך גבוהים בתחרות.

איציק ואלירן - כנ"ל. לא יכול להיות שאיציק עושה הכל לבדו. מילא שאין שכל. אבל אין שם גם שום דבר אחר מיוחד שיגרום לי לרצות לראות אותם. לא לב טוב באופן מיוחד, לא פייטריות, לא חוזק, לא כלום. לא מבין איך הגיעו עד עכשיו כשזוגות פייטרים בהרבה כמו האילתים או לירן ורונית עפו..

רומי וקורל - אז ההתלבטות מי הבא שצריך לעוף הייתה בינם לבין הספרנים. הספרנים קצת מתנהגים "לפי הספר", קצת באופן מלאכותי וזה קצת מציק. אבל הם פייטרים שחבל על הזמן אז מגיע להם. את קורל אני גם אוהב אבל רומי קצת מעצבנת.. כל הריבים והקוצי מוצי של ילדה בת 16 כבר נמאסו עליי..

בקיצור - הסוורים - לא שאני מת עליהם במיוחד אבל הם חזקים אז הם יגיעו לגמר. כנ"ל הספרנים. היחידות שאני ממש אוהב ורוצה שימשיכו הן סכי ושטי - הן קורעות אותי, יש להן נשמה גדולה ולב רחב. מגיע להן להמשיך...

למעלה