נשארו 6 זוגות

Jason2

New member
להפטר ובקרוב

דנה ודבי איציק ואלירן.
בגמר אני רוצה את רומי וקורל, טליה וקובי ומעיין ובת אל.

choco2602

New member
להפטר מא"א ודבי ודנה (ד"ד חח)

מבין ארבעת הזוגות הנותרים לא ממש חשוב לי מי יהיה בגמר.. בהתחלה יותר אהבתי את רומי וקורל. אבל לאט לאט זה נרגע.
קובי וטליה יש רגעים שאני הכי רוצה שיצליחו ויש רגעים שאני לא יכולה לשמוע את טליה יותר ("אווזים טורפים!!").

הסוורים והבנות דודות- קצת יותר אכפת לי מהסוורים נראה לי. אבל לא בהבדל גדול.

אורישקי

New member
טוב

קודם כל כמו שאמרו כולם דחוף להעיף את איציק ואלירן על טיל בליסטי.

אח"כ בפיינל 5 להדיח את דבי ודנה - כי enough it's enough ולמרות שדנה מלכה כמכלול הן פחות טובות.
הרביעיה תהיה מאד משמחת עם כל זכייה - אבל הייתי רוצה שדווקא מעיין ובתאל יודחו לפני הגמר, לדעתי הן קצת פחות טובות מהאחרים + פחות אהובות עליי, מה גם שמעיין לדעתי מאד חזקה בצמד הזה ובתאל לפעמים קצת יותר מוותרת ושאר הצוותים ביחד יותר חזקים.

שלישיה של טליה וקובי, דוד ואלירן ורומי וקורל תהיה שלישיה מעולה שאני אשמח על כל צמד שייזכה - ההעדפה שלי היא טליה וקובי. (למרות שכאמור היחידים שממש יפריעו לי יהיו איציק ואלירן)

שלי 78

New member
היה כבר מזמן צריך להיפטר

מדבי ודנה. דבי טיפשה ורעה.

אם מדיחים את מור וליאור, אז דבי ודנה ישר אחריהם.

איציק ואלירן היו צריכים לעוף עוד בארץ. כל דקה מעבר שהם נמצאים במירוץ מעלה את השאלות למה ואיך? הרי הם לא יודעים אנגלית ולא יודעים לנווט ואותם אין סיכוי שיצליחו לביים, מכאן, שלאורך כל המירוץ הם מקבלים ליווי צמוד. לזה מצטרף חוסר האיזון ביניהם והקטע עם הים אתמול שהמחיש כמה המירוץ הוא רק של איציק ואלירן בכלל בא לים.

לא אוהבת את הסגולות. עוד זוג שבא לעשות שכונה. שתיהן טיפשות והמוניות.

נשארנו עם:

הסוורים

קובי וטליה

רומי וקורל.

הייתי מפרקת את השישיה לשתי שלשות:

רומי והסוורים

קורל, קובי וטליה

השלישיה הראשונה חזקה בצורה משמעותית מהשלישיה השנייה.

כזוגות, עד שקורל לא תתבגר, הגמר שייך לסוורים. אם היא במקרה השתנתה מאז הצילומים ומבינה מהצפייה בתכנית שהיא ילדותית ומבזבזת זמן, אז ביום טוב שלה, היא יכולה לשדרג את רומי ולהפוך בגמר לזוג המאיים מכולן. ולגבי הקמפיין, שהיא רוצה לקבל, ממליצה לה להירגע, בטוח שהיא תקבל הצעה מעניינת.

tamarhp

New member
אני היחידה

שרוצה להעיף את טליה וקובי? טליה חופררתתתת ("אנחנו אוהבים אומנות נאיבית, וקובה היא ממש כמו ציור!") ואני ממש לא אוהבת את הזוגיות שלהם... קובי הוא הפודל שלה. אוצ'ו!

אבל קודם להעיף את א"א ואת דבי (ולצערי את דנה). היא כל כך מעצבנת ומרגיזה שזה בלתי נסבל.

לגמר כמובן אני רוצה את הסוורים החמודים שיש להם קשר ממש טוב ביניהם ובכלל - הם תמיד מפרגנים לכולם (למשל לטליה וקובי שהגיעו ראשונים), עוזרים לכולם (למשל לסגולות), ומתייחסים למירוץ בצורה מהנה ותחרותית ולא מגעילה.
רומי וקורל - כי רומי חמודה ממש והיא עושה הרבה מאמצים כדי לגרום לקשר שלהן להיות טוב. היא כל הזמן אומרת שרק בגלל זה היא הלכה למירוץ.
הסגולות - לא באמת חושבת שיש להן סיכוי לזכות אבל צריך את הצחוקים שלהן עד הרגע האחרן...

NP16

New member
אם קודם להעיף את א"א וד"ד אז אני איתך

ולדעתי הסגולות כן עלולות לזכות וזה יהיה מעולה.

tamarhp

New member
תכל'ס

לסגולות מגיע לזכות - הן באמת מדהימות, הקשר שלהן מצויין, הן לא רואות בעיניים ולמרות פרסות ולמרות הפסדים בדו קרב הן ממשיכות בדוך ישר ומטפסות למקומות גבוהים. באמת באמת מגיע להן.
אבל עדיין הן לא הפייבוריטיות שלי.. :)

נראלי אני היחיד פה שאוהב את דבי

היא דמות די גאונית (למרות שקצת רפטטיבית), מהדמויות נבל היחידות בעונה וגם בין היחידות שאמנם קיצוניות אבל מרגישים שהיא ככה גם במציאות. באופן כללי היא מצחיקה ומפתיעה וכיף לראות אותה.
באופן כללי הגמר של זה 3 זוגות הבנות:
רומי וקורל מייצגות מבחינתי רמה שיש בעונות אמריקאיות ורומי באופן כללי נורא פייטרית ומזכירה לי טיפונת את עצמי ברבאקיות שלה, ובאופן כללי הן נוף יפה

מעיין ובתאל בדיוק המהות של הגרסה הישראלית: לקחת את האנשים שסביר להניח שתפגוש ברחוב בישראל או שיש לך בבצפר\עבודה ולהנחית אותם על העולם. יש משהו אבסורדי וסוריאליסטי בזה, וזה מה שהופך את הגרסה הישראלית ליותר קומדיה מתוכנית ריאליטי. וזה לאו דווקא רע.
דנה ודבי- פיטרתי לגבי דבי למעלה, ודנה באופן כללי גם דמות עגולה ותותחית ברמות של חו"ל.

choco2602

New member
יש לה קול מפחיד..

וזה בנוסף לפלרטוטים המוגזמים לכל אחד..

Mידאס

New member
העובדה שהיא עושה את זה עם כל דבר שמחובר אליו

בולבול הופכת אותה לזונה בריבוע. היא לא בוחלת בשום אמצעי. עאלק "הכל טבעי חוץ מה-600". פתטית. כולה נראית כמו עלה שנשר מהעץ לפני 200 שנה עם שני בלונים שלא קשורים לחיים מחוברים לה שם למעלה. אישה נוראית, והכי גרוע זה שהיא מתנהגת כמו שהיא מתנהגת ליד הבת שלה. אין שום דיסטאנס, הכל הולך (כמו באחד הפרקים בספרד במשימת "דון קישוט" שהיא אמרה משהו בסגנון "הייתי צריכה למצוא מישהי שלא רכבה כבר הרבה זמן". פשוט עלובה).

NP16

New member
ממ

מאוד רציתי ואהבתי את רומי וקורל לגמר, כבר לא כזה משנה לי .
2 הפייבוריטים העיקריים זה הסוורים ומעיין ובת-אל .
מאוד מאוד רוצה שאיציק ואלירן ודבי ודנה יעופו עוד בישראל .

הבחירה שלי

מקום ראשון: הסגולות - מקסימות, עממיות, לוקחות את עצמן והמשחק בסבבה. כיף לראות אותן.
מקום שני- הסוורים: פשוט מגיע להם. הם חזקים, זוג מדוגם.
מקום שלישי -אני אפתיע קצת: דנה ודבי. דבי כלל לא רצתה לבוא. כל הסגנון שלה מעיד שהיא פרינסססה מפונקת [בהפקת מעושרות חיזרו אחריה, לפי כתבה במקומון ירושלמי] ולא מי יודע מה נהנית במרוץ בלשון המעטה, אבל היא באה בשביל הבת שלה. אז נכון שהיא די חרא של אמא, אבל בכל זאת היא אוכלת חצץ כבר שבועות בשביל הבת שלה. שהיא מתמודדת מצוינת. וכצמד- כשהן רוצות הן מתמודדות לא רעות, ומקום שלישי זה מכובד.

לשאר הזוגות אני לא מתחבר , גם לא לדנה ודבי האמת, אבל צריך לבחור מישהו... וזהו.

גריני

New member
הפרניצצסה מאוד אוהבת לנצח

ומאוד אוהבת להפיל את הזוגות האחרים (זוכרים את הפרק הראשון עם הזקנים?). היא באמת לא אוהבת להתאמץ. אבל כשהן מנצחות - אין שמחה ממנה (במיוחד שמחה לאיד, בזה היא מאוד "טובה").
לא ניתן להכריח אף אחד להגיע למירוץ, והתירוץ הזה שהיא באה רק בשביל דנה - כבר נמאס לשמוע אותו.

Mידאס

New member
הסגולות

כל השאר יכולים לעוף מצדי כבר עכשיו.

דבה ודנה - NEED I SAY MORE? אישה שהיא קריקטורה של עצמה.

רומי וקורל - אולי הדבר הכי נורא העונה הזו, אפילו יותר מהאמא מהגיהנום, והכל בגלל קורל - האישה הצעירה הכי זקנה בעולם. ממורמרת, דכאונית, לא יודעת לדבר - רק לצרוח. בנאדם דוחה.

קובי וטליה - הדוגמה הכי רעה שיש לאיך זוגיות צריכה להיראות (אלא אם זו זוגיות שמבוססת על משחקי שליטה).

איציק ואלירן - זוג מעצבן. הטמטום שלהם כבר לא מצחיק מזמן.

הסוורים - הכי ונילה העונה הזו. אין בהם שום דבר מאתגר והם נטולי כריזמה. לדעתי כשליהקו אותם חשבו שהם יהיו משהו גדול, אבל בתכל'ס הם סתם פרווה.

הסגולות הן היחידות שמביאות למסך משהו רענן וצעיר והכי חשוב - מלא שמחת חיים.

למעלה