נשארנו עם חמישייה...

אורישקי

New member

ברברה36

New member
איזה זוג הייתי מחליפה

אני הייתי זורקת מהסכר את האמא והבת ואת 2 האחיות מפתח תקוה - רומי וקורל. בפרק האחרון גועל נפש של התנהגות זולה...למכור את 'גופן' { ט.ל.ח} בשביל לרחוץ מכונית...איכס. בכלל כל העונה הן היו בלתי נסבלות. מקוה שיעופו הראשונות, לא משנה מי קודם אבל 2 זוגות אלו לא מגיע להן לזכות. ומי הייתי לוקחת מעונות קודמות : 2 האחים מעונה קודמת שיחקו הכי יפה לדעתי.

Jason2

New member
אם אני לא טועה

כולם עשו את המשימה הזאת. למה את לא מאשימה את הסווארים במכירת גופם? מה זה השובינזם הזה? אולי בפעם הבאה נעשה את המירוץ למיליון בבני ברק?

choco2602

New member
אני אישית לא ציפיתי מרומי..

ציפיתי מדבי להמרח על גברים ולמשוך את החולצה למטה כדי לחשוף קצת.
קורל דווקא הייתה בסדר. רומי כהרגלה ממשיכה לבזות את עצמה.
כן מפריע לי שהיא נשכבה על האוטו בתנוחת כלב, או שהיא עמדה והבליטה את התחת שלה אחורה, או שהיא סחטה את הספוג על עצמה.
זה היה פתטי בדיוק כמו "קונטרול שליטה מלכת הכיתה", רק קצת יותר..

היא הייתה אחת הפייבוריטיות שלי בתחילת העונה ואני פחות ופחות מעריכה אותה עם כל פרק שעובר.

הסוורים לא עשו משהו מיוחד מעבר ללבוש. ואין לי בעיה שילכו עם בגדי ים, בגלל זה גם קורל בעיני הייתה בסדר. רומי פשוט לקחה את זה לאקסטרים.. הן היו מביאות אנשים מהר באותה מידה גם בלי כל התנוחות שלה..

Jason2

New member
טוב זה עניין של אישיות

זה נקרא להביא את כל כולך למשימה ולא משנה איזו משימה. זה כמו לשחק תפקיד ולפי שראיתי זה מה שהיא בדיוק עשתה. מכאן ועד לזרוק מישהו מהסכר המרחק ארוך.

ואגב השיר שהיא שרה עדיף על כל מה שאלירן ואיציק שרו במשימה.

Jason2

New member
כמובן

אבל מעבר לזה אני מאמין שאם היתה לה בת זוג כמוה במשימות הן לא היו יורדות מהמקומות הראשונים לכל אורך המירוץ.

מנחש שלעולם לא נדע!אגב,היא גם בכיינית לא קטנה

לא פעם קורל 'אספה' אותה במהלך משימות...מקווה שלא יהיו משימות 'בקיני' בלג הגמר, זה היתרון היחסי (היחיד)שלהן על שאר הזוגות

Jason2

New member
אני לא חושב

אני חושב שיש להן לא מעט יתרונות, קודם כל יש להן אמביציה שוב אני חושב שלרומי יש יותר, בניווט ליעד הרבה פעמים הן הצליחו יותר משאר הזוגות. והכי חשוב הן מאוד תחרותיות ואין להן סנטימנטים לשאר הזוגות וזה היתרון הכי גדול.

choco2602

New member
בשירים שלה היא מתנהגת כמו שאני התנהגתי בגיל 9

לא 18. ממש לא 18.

ברברה36

New member
אם אני לא טועה

אתה צודק בהחלט. כולם עשו את המשימה, אבל לא ביזו את עצמם, לא מכרו את גופם, לא הבליטו את מה שהבנות עשו, לא נענעו ולא לקחו את הספוג וסחטו על גופן. 2 זוגות הנבות פשוט התנפלו על הרכבים ענטזו וזה היה פשוט 'אובר'. הסווארים לא מכרו את גופם, לדעתי. הם שפוט שיחקו את המשחק כמו שצריך. כנל הזוג מגבעתיים וכנ"ל החמודות מזרחיה. מקווה מאד מאד מאד שהן האחריות והן האם והבת יעופו ראשונות. בלתי נסבלות, שוויצריות ופשוט לא יודעות לשחק. ואהבתי את הרעיון של בני ברק. יהייה נחמד מאד שם......

Jason2

New member
הכל משחק

זה ברור שהיא חיקתה מה שהיא ראתה בסרטים. קחו את זה בקלות.
אני לא ראיתי שום ביזוי בזה ובודאי לא מכירה של הגוף (בואי נגזים באמת).

choco2602

New member
אז אם היא רואה אסקימו לימון היא תרוץ

לשכב עם כל מה שזז?
לא צריך לחקות כל מה שרואים בסרט. שוב גם כאן- פריווילגיה של גיל 12-13 לא 18.
הילדותיות הזאת של לחקות משהו שראית כשאתה מפתח טיפונת שכל בגיל 16 אתה אומר "איך עשיתי את השטויות האלה"
בתור מישהי שעומדת להתגייס היא ממש לא אמורה להתנהג ככה..

לא אצל כולם השכל מתפתח בגיל 16...

לפעמים יש שאריות של טיפשות שיוצאות באופן בולט החוצה. אין כמו המירוץ בשביל להגזים, שם הרגשות יכולות להציץ אותך במקומות מסוימים.
בקשר לרומי - הבנו שזה עניין של בגרות, לא צריך לעשות בלאגן מכל דבר..

למעלה