*נשבעת שזה לא מומלצים*

Z A M i

New member
*נשבעת שזה לא מומלצים*

שרשור שנגנב באכזריות מפורום אירוויזיון(אני לא נכנסת לשם! זה היה בעמוד הראשי!), אך שודרג! בקיצור, שכל אחד יכתוב 10 (+ -) דברים קטנים שמעצבנים אותו ביום יום
, אבל(הנה השדרוג מגיע)! אצלנו זה יהיה דברים שקשורים בלהקה (כל דבר- הופעות,פורום |יצור|, הלהקה עצמה.. ושות'). לא עולות לי ממש דוגמאות, אז אני אתן דוגמא אחת, כדי שתבינו על מה מדובר: *אתה בא להופעה מקולח,מצוחצח ,עם ריח שושנים(
) ועם כוונות טובות... אתה מחכה בתור לכניסה,ואדם שהגיע מאילת בריצה(או מחיפה בטרמפים.נו,הבנתם את הכיוון) ,ממש מיוזע ולא מריח משושנים כמוך(
) מחליט להתקל/לחבק אותך באכזריות. מאותו רגע, אתה לא אותו אדם מצוחצח לכל זמן ההופעה
. (כן,צחר...4-3) נו,זרמו!

יש לי אחד!

אתה בא להופעה, משוכנע שהפעם כן תעמוד בשורה הראשונה במשך כל ההופעה, ואז באה קבוצה של בהמות מאריאל ותופסת לך את כל המקום

תורי..

אתה מגיע לעזריאלי ביום מפגש איחור אופנתי (2-3) ורואה שחוץ מנעמה ואח שלה אין אף אחד... אתה מגיע למפגש פורום, מחפש את שחר ולא מוצא אותה כי היא משתלבת טוב על רק הפקאצות של ישרא... אתה נכנס לרשמי... כל אלה שהיית מגעיל עליהם רק כדי שיעופו (מהרשמי) חזרו... החדשים של הרשמי מגיעים למפגש...
נשרף לי פיוז...

The Kinslayer

New member
../images/Emo122.gif

להגיע להופעה מוקדם, לחכות מלא זמן ראשון בתור, ואז מכניסים מהתור בצד השני.

AvtipuS

New member
../images/Emo45.gif

מזכיר לי את העשור... [למרות שבכל זאת הייתי שורה ראשונה,אבל קצת בצד...]

nils11

New member
עד היום אני שונא אותם!

עוד מהחופש שעבר.. חח מה שהיה מצחיק זה כשהם אמרו שהם מכניסים רק מצד אחד בסוף היו כמה שכבר תפסו אותם על חם בפעמים קודמות אז הם לא עברו
זה נראה כאילו הם מתים לעשות לך רע..

HiPpiE Boy

New member
או שפשוט מביאים את הידידה עם הפרוטקציות

ואז יעקב מכניס אותנו ולא צריך לחכות שעות בתור

../images/Emo121.gifלא הופעה של היהודים דווקא

אבל.. להזמין חבר להופעה, להגיד לו שיש כרטיסים חינם, להיתקע שם כמעט שעתיים בניסיון לברר איפה הכרטיסים, לגלות שאין בכלל כרטיסים ולחזור הביתה

למעלה