*נשבעת שזה לא מומלצים*

הולצ

New member
../images/Emo177.gif

לפתוח רדיו, לשים 99 ולגלות שאיזה מטומטם משמיע את הזמן שלך... בטרנאס!!!! רציתי לבעוט ברדיו מאז [עברו כמה שנים] אני שונאת רשמית את 99 :) שבוע טוב!

הלוואי שזה היה רק ברדיו וזה היה רק הזמן שלך

יצא לי לשמוע ככ הרבה שירים של היהודים בטרנס ובמזרחית,שזה כבר יצא מכל החורים..

הקלטה של מישהי ששרה מדהים

אבל למה מזרחית ולמה לשלב את היהודים בתוך זה?
אם אני אשיג את ההקלטה (חברה של חברה של ידיד...חחח) אני אעלה לפורום,כי זה בהחלט שווה שמיעה

וואי הטראנס החדש של הזמן שלך

בלי הגזמה כששמעתי אותו בחנות באילת חשבתי שאני הולכת להקיא. מה זה הדבר הזוועתי הזה?

חמדונה

New member
לפני כמה ימים הייתי במסיבה והיו איזה ארבעה

שירים של היהודים בגרסת טראנס... משהו רע. עידן האלוהים, הימים שלנו, הזמן שלך, לא קל. כאילו, מה?!

naama0

New member
:)

- אתה מגיע להופעה ובאמצע השיר שאתה הכי אוהב תום פותח בנאום בר מצווה .... -ההופעה שלא תצליח להגיע אליה תמיד אבל תמיד תהייה הכי טובה לדעתך ... -הצבא . - להעמד בשורה ראשונה כשבאמת הרווחת את זה ביושר ולגלות שיש ממש מאחורך זמר צמרת ששר =צורח כל שיר ישר לאוזן שלך שחס וחלילה לא תפספס... -לעמוד בשורה ראשונה כשהרווחת את זה ביושר ולגלות שמאחוריך עומדים חבורה של בחורים שבטוחים שהם יכולים להעיף אותך בגלל שאת בחורה ... -שהשומר עף עליך כשבאמת רק רצית להכנס לשרותים בלי שום כוונות זדון -שאתה פוגש אנשים ומתגלגל לזה שאתה אוהב את היהודים והם לא מכירים אותם ואתה נאלצץ להשתמש במשפט " נו קח אותי השיר הזה שנינט עשתה בכוכב נולד ..." -שהם לא מזהים וצריך לשיר להם כי הם ממש מתעקשים -שחוזרים קבוצה של אנשים מהופעה במונית הפוכים ודווקא אז הנהג יחליט להיות חברתי מדי ... אין לי כוח להמשיך ... בהזדמנות ....:)

...

שאת עומדת בשורות הראשונות ויש ת'שיר שהכי חיכית לו ואז שומר מטומטם עומד מולך על הגדר כזה ומסתיר לך הכל וסתם מסתכל על האנשים מאחוריך =\ <נראה לי רק אני הבנתי מה שרשמתי>

2shahar

New member
כשאתה נכנס לרשמי אחריי כמה זמן

ומגלה שכמה חדשים מרושעים השתלטו על הפורום

HiPpiE Boy

New member
כשהקטע עם הכדורסל כמו בסרט ''ואז הגיעה פולי''

באמת קורה ומאוחרייך נמצא איש,אומנם לא שמן ושעיר אבל מיוזע ברמות ושכול הזמן נצמד עלייך -שאתה תופס מקום טוב בשורות הראשונות אבל בגלל שאתה כזה גבוה כול הזמן כולם מבקשים ממך לזוז -שאתה תמיד נתקע באותו מקום:שורה שלישית צד ימין בין גיא לאורית -שאתה מתכופף לקשור את השרוכים בנעליים ואז מסתבר שאתה גם נמצא בתוך פוגו ענקי שאיתן ודניאל בן החליטו לארגן -שאתה ''פנאט מתחיל'' ומכין שלט ליהודים כדי לקחת אותו להופעה,להיסחב איתו כול הדרך,להגיע להופעה,להרים אותו,ואז כולם מתעצבנים עלייך שתוריד אותי כי זה מסתיר להם,ואז אתה מנסה להרים את השלט גבוה יותר אבל עדיין צועקים עלייך,ואז לראות שמשמאלך יש עוד שלט מורם ולהתפלא איך לא מציקים להם -שאתה גבוה יחסית,אבל מלפנייך עומדים עוד שני אנשים גבוהים יותר,ולך תנסה להזיז אותם -שחבר שלך נמצא שורה ראשונה,ואתה שורה שנייה מאחוריו ואתה מבקש ממנו שייתן לך להכנס לידו אבל הוא מסרב -שאתה נמצא שורה ראשונה וחבר שלך שורה שנייה מאחורייך והוא לא מפסיק להציק לך שתיתן לו להדחס ליידך אבל אתה לא רוצה כי אין מקום -שיפית מתחילה לעשות ''פרויקט לעזור לאנשים להגיע לשורה הראשונה'',והיא הבטיחה שאתה תהיה הפרויקט הראשון שלה ואז אתה מגלה שהיא לקחה את אושרי(אושרע) -שעומדים מלפנייך שני אנשים ומסיבה לא ברורה אחד מהם מחליט להגיד את הבתים של השירים לחבר שלו לפני הזמן לדוגמה: אורית:אאאאאאם יש מתים למעלה בשמיים האיש המפגר:אז עוד מעט אני איתם אורית:אז עוד מעט אני איתם האיש המפגר:מה שנאר לקחת בינתיים אורית:מה שנשאר לקחת בינתיים האיש המפגר:הרבה אוויר ולהוציא עשן אורית:הרבה אוויר ולהוציא עשן (וזה שלא שיש לו בעיה של חוש קצב או משהו.או שפוט עשה את זה מסיבה לא ברורה,בטח רצה להראות לחבר שלו שהוא יודע את המילים) -שאתה צורח את המילים בהופעה וכולם מסביבך נועצים בך מבטים -להחמיץ ארבע הופעות ברצף שבהם פתחו עם they want to kill me -להחמיץ הופעה עם they want to kill me

2shahar

New member
חחחח../images/Emo6.gif

"שאתה תופס מקום טוב בשורות הראשונות אבל בגלל שאתה כזה גבוה כול הזמן כולם מבקשים ממך לזוז" קורה לי הרבה

kingnothing1

New member
גם לי קורה שמבקשים ממני לזוז

פשוט כי אני קופץ כל הזמן כדי לראות משהו ואז אני נתקע להם בסנטר...

בונה..

יש לך חברים ממש לא נחמדים אם הם לא מכניסים אותך לשורה... והקטעים של הגבוהים... איי... נמוכים פשוט לא מבינים כמה טוב להם בחיים...

למעלה