כשהקטע עם הכדורסל כמו בסרט ''ואז הגיעה פולי''
באמת קורה ומאוחרייך נמצא איש,אומנם לא שמן ושעיר אבל מיוזע ברמות ושכול הזמן נצמד עלייך -שאתה תופס מקום טוב בשורות הראשונות אבל בגלל שאתה כזה גבוה כול הזמן כולם מבקשים ממך לזוז -שאתה תמיד נתקע באותו מקום:שורה שלישית צד ימין בין גיא לאורית -שאתה מתכופף לקשור את השרוכים בנעליים ואז מסתבר שאתה גם נמצא בתוך פוגו ענקי שאיתן ודניאל בן החליטו לארגן -שאתה ''פנאט מתחיל'' ומכין שלט ליהודים כדי לקחת אותו להופעה,להיסחב איתו כול הדרך,להגיע להופעה,להרים אותו,ואז כולם מתעצבנים עלייך שתוריד אותי כי זה מסתיר להם,ואז אתה מנסה להרים את השלט גבוה יותר אבל עדיין צועקים עלייך,ואז לראות שמשמאלך יש עוד שלט מורם ולהתפלא איך לא מציקים להם -שאתה גבוה יחסית,אבל מלפנייך עומדים עוד שני אנשים גבוהים יותר,ולך תנסה להזיז אותם -שחבר שלך נמצא שורה ראשונה,ואתה שורה שנייה מאחוריו ואתה מבקש ממנו שייתן לך להכנס לידו אבל הוא מסרב -שאתה נמצא שורה ראשונה וחבר שלך שורה שנייה מאחורייך והוא לא מפסיק להציק לך שתיתן לו להדחס ליידך אבל אתה לא רוצה כי אין מקום -שיפית מתחילה לעשות ''פרויקט לעזור לאנשים להגיע לשורה הראשונה'',והיא הבטיחה שאתה תהיה הפרויקט הראשון שלה ואז אתה מגלה שהיא לקחה את אושרי(אושרע) -שעומדים מלפנייך שני אנשים ומסיבה לא ברורה אחד מהם מחליט להגיד את הבתים של השירים לחבר שלו לפני הזמן לדוגמה: אורית:אאאאאאם יש מתים למעלה בשמיים האיש המפגר:אז עוד מעט אני איתם אורית:אז עוד מעט אני איתם האיש המפגר:מה שנאר לקחת בינתיים אורית:מה שנשאר לקחת בינתיים האיש המפגר:הרבה אוויר ולהוציא עשן אורית:הרבה אוויר ולהוציא עשן (וזה שלא שיש לו בעיה של חוש קצב או משהו.או שפוט עשה את זה מסיבה לא ברורה,בטח רצה להראות לחבר שלו שהוא יודע את המילים) -שאתה צורח את המילים בהופעה וכולם מסביבך נועצים בך מבטים -להחמיץ ארבע הופעות ברצף שבהם פתחו עם they want to kill me -להחמיץ הופעה עם they want to kill me