נשבר הזיין כבר מהפול טילט הזה!!!!

DaboR zx6R

New member
נשבר הזיין כבר מהפול טילט הזה!!!!

שוב חוזר אותו ניגון לפי כמה ימים הפקדתי כסף שוב והבאתי זכיה יפה בטורניר של 50 דולר היום הבאתי עוד זכיה קטנה בסיט אנד גו של 45 שחקנים 10 דולר כניסה מקום 2 ומאז אני אוכל רק חרא עם זה, אני מוצא את עצמי משחק טורניר אחרי טורניר נלחם כדי לעשות משהו ושוב פעם אחר פעם מפסיד מן הרגשה כזאת שלא חשוב מה אני יעשה המחשב עושה לי דווקא טורניר אחרון כרגיל פותח צולע ואז מגיע AA אחרי אולי 400 ידיים שלא ראיתי זוג אסים השחקן לפני עושה רייס די גדול אני עושה ריי רייס בתשובה הוא שם לי אול איין הקלפים נפתחים יש לו JJ ומה מגיע בפלופ??? כמובן JJJJJJ עוד טורניר שהולך לו זהו זה אני סיימתי עם פול טליט פעם אחרונה שאני מפקיד שם כסף בהזדמנות זאת משהו שיכול לעשות לי טובה ויש לו 2 חשבות גם בטליט וגם בסטאר ומוכן לקבל כסף בטליט ולשלוח לי בסטאר שישלח לי הודעה פרטי

Ofirdt

New member
קרה לי גם חרא כזה דומה לפני כמה דקות...

עכשיו פעם שניה, פשוט מגעיל הפול טילט הזה נמאס כבר

Ofirdt

New member
אני עם צבע על הפלופ...

הפלופ 6 2 7 עלה מהמר מישהו משווה, מהמר בטרן נפתח 6 הוא משווה בריבר 2 מהמר הוא משווה, היה לו A 6 קיבל פול האוס (אני עם 8 10 עלה) קיבל ראנר ראנר לפול האוס

DaboR zx6R

New member
אני חייב לציין

עכשיו אני משחק בפוקר סטאר בפעם הראשונה שלי וכבר מרגשים את ההבדל, הידיים פחות מהונדסות על ידי התוכנה אתמול טורניר אחרון שלי סיט אנד גו בפול טילט אני בפינל 5 שחקנים אחרונים, שחקן עשה ריס קטן אני עם AK שמתי לו אול אין ומה קרה? הוא עם J10 ומה יצא בפלופ? זוגות 10 וK כמובן כנראה שאותו שחקן הפקיד כסף לא מזמן והתוכנה סדרה לו קצת קאש, למה לא?

DaboR zx6R

New member
טורניר ראשון בפוקר סטאר סיימתי בכסף

סיט אנד גו 50 איש מקום 4 ההבדלים עצומים בין סטאר לטליט

Southparking

New member
../images/Emo72.gifזה לא נחשב

גם בפול טילט אתה בדר"כ מרוויח יפה בהתחלה

DaboR zx6R

New member
כן אאה צריך לחכות קצת ../images/Emo13.gif

האמת שהתחלתי עוד טורניר ובניגוד לטליט התחלתי אותו טוב עם KK שהכפיל לי את הציפים כבר על ההתחלה וממש ברגע זה קבלתי AA שהוצאתי איתם כמות מכובדת של ציפים בטליט דברים כאלה לא קוראים במיוחד אחרי טורניר שמסיימים בכסף

AdAmD1

New member
אני מקווה שאתה מבין

שאותו יחס של AA KK שאתה מקבל ומנחית על אנשים, אותו דבר יהיה הפוך..

DaboR zx6R

New member
איזו שאלה מצחיקה

בטח שאני מבין אני גם צריך עמדה של כוח לפעמים מתוך 150 ידיים, מה שלא קרה בטילט פשוט מצאתי את עצמי משחק 400 ידיים לפחות בלי AA או KK אחד

DaboR zx6R

New member
כמות היידים החזקות שקבלתי בסטאר

בשני טורנרים לא קבלתי ב10 טורנרים בטילט זה אומר הכל סטאר הרבה יותר אמיתי ומציאותי מטילט

shaywh

New member
הסיכוי לקבל אסים פרהפלופ זה אחד ל221...

תחשוב על זה כשאתה אומר מה מציאותי ומה לא. לא לקבל אותם 400 ידיים זה לא משהו נדיר כ"כ. זה קרה לי אישית כמה פעמים בימים האחרונים.

apache64a

New member
גם בplay money זה אותו קטע...

היו לי 140,000 צ'יפים עכשיו 3,000 וזה לא משנה איך אני משחק תמיד נופל בריבר על פלאש או סטרייט... למזלי אני לא משחק על כסף אמיתי... ניסיתי קרבון פוקר אבל אחרי שחקרתי הכל לא הבנתי איך לעזאזל משחקים play money שם. לחצתי על הreal והוא הפך לplay. יופי. בדקתי את השולחנות..אותו דבר. רק real. הייתי פעם בסטארס אבל מהר מאוד עברתי לFT בגלל הממשק היותר ידידותי ויותר טוב. מתלבט אם לעבור חזרה לסטארס..

oshritmm

New member
מצחיק אני קיבלתי השבוע פעמיים רביעיות.

שתי הפעמיים מול שלישיות של פוקט + פלופ. ובשתי הפעמים התרן והריבר הביאו לי רביעיות. בפעם השנייה התבנית היתה כל כך מוכרת שניבאתי את הרביעייה. אני מתלוננת מהצד המנצח ולא מהצד המתבכיין... וזה מוזר... אם זה נכון- מעניין אם יש איזושהי דרך להבין איך העניין עובד ולנצל אותו. וחוץ מזה- מעניין מה השחקנים התותחים שמרוויחים טוב מאון ליין פוקר אומרים על העניין.

shaywh

New member
התותחים קוראים לזה ואריינס (שונות) varience

הסיבה לזה שהם תותחים היא הרבה פעמים היכולת שלהם לצאת מהקטע של כל יד בנפרד ולתפוס באמת את הסה"כ, לא לפי איזה תחושת בטן כי הבטן שלנו לא יודעת לעשות סטטיסטיקה. טום דוואן התייחס אפילו להפסד 5 מיליון שלו לאיסילדור כאל ואריינס של הדס אפ בין שני שחקנים מגה אגרסיבים. בכלל, כבר היו פה כמה בפורום שנמאס להם והתחילו לעשות ספירה של התוצאות שלהם במצבי אול אין רק כדי לגלות שמצבם יחסית סביר. חוץ מאיגור שהוא על דום סוויץ' קבוע should muck AA pre imo

2המרפא

New member
גם צריך לזכור שאני משחק דברים עם ואריאנס עצום

והרבה פעמים מעל הרול שלי+ אני טילטיונר נוראי שלא יוצא כשהוא רץ נורא. הבעיה שהריצות הטובות שלי (יש לי פה ושם כאלה) הרבה יותר קצרות ממתי שאני רץ רע. אני ארוץ טוב שלושה ימים ורע חודש. לכן אני מקצר ייסורים ומעיף הכל ביום

DoubleN

New member
מה אתה אומר?! גם בפליימוני יש התפלגות נורמלית

?! אם אתה רוצה להרוויח פליימוני שחק בפייסבוק (שמעתי שיש כאלה שמוכרים את הנקודות), אלא אם כן אתה מעלה שולחן של דאררר ופיל אייבי ועושה טייל לשולחן ההיי סטייקס פליימוני שלך, ולוטש עיניים לשולחן שלהם, ואומר, יום אחד...

דימה18

New member
קשה לשמוע, אבל ענית לעצמך בעצבים האלה

מבין אותך לגמרי זה מאוד מבאס ואתה מרגיש שכולם נגדך, זה טבעי לגמרי מן הסתם. אבל אתה אמרת פה שלא ראית זוג אסים 400 ידיים (ואני מבין שזה לא בדיוק 400 אלא כמות גדולה אתה מתכוון להגיד). אם אתה משחק הרבה שעות והרבה זמן, מן הסתם אתה תקבל באד ביטים מטורפים. אני יכול להגיד לך שאני שיחקתי חודש וחצי בקזינו בלונדון כל יום בין 12-16 שעות, אז כן יוצא לך לראות הכל מהכל ובכמויות. הפסדתי עם אסים כל כך הרבה פעמים שאני לא יכול לספור לך על הידיים והרגליים ביחד. אין מה לעשות זה המשחק שבחרת זה מה שקשה במשחק הזה ואתה צריך לקבל את זה. אתה יכול לתאר לעצמך חודש וחצי כל יום 12-16 שעות משחק? אני זוכר היה לי אסים, אס בפלופ ושתי קלפים נמוכים. אני הולך אול אין הייתי קצר בכסף, מישהו עושה לי CALL והוא מקבל ראנר ראנר לסטרייט (היה לו J 10). אין מה לעשות זה המשחק ועם כל החרא הזה אנחנו אוהבים אותו. ואל תוותר עכשיו בגלל איזה באד ביט מסכן... יאללה שיהיה בהצלחה בהמשך

למעלה