נשבר הזיין כבר מהפול טילט הזה!!!!

Ofirdt

New member
זה לא קורה הדברים האלה

פול טילט סתם אתר רמאי, אם לא הרמאויות והדברים הבלתי סבירים שקורים שם, הייתי מורווח יפה מאוד

AdAmD1

New member
צודק

רגע לא אני מורווח סטטיסטית ומעשית אז לא :\

DaboR zx6R

New member
לזה אני קורה יד מהונדסת של התוכנה

זה מלכודת קטלנית לך ולשחקן שלפניך דברים כאלה כמעת ולא קוראים במציאות ואם זה כבר קורה זה אחד לכמה מאות אלפים טובים

2המרפא

New member
גם באינטרנט זה קורה לעיתים רחוקות

אתה יודע מה ההבדל? כי באינטרנט היו תקופות שהייתי משחק 8-10 שולחנות במקביל או 3-4 שולחנות ראש. הייתי ביום אחד רואה יותר ידיים ממה ששיחקת כל החיים שלך בלייב. דויל ששיחק בימי הדינוזאורים אמר שדוואן ראה יותר ידיים בשנה ממה שדויל ראה ב300 שנות המשחק שלו. אתה יודע מה זה עוד אומר? שאם תשחק 10 שולחנות במקביל במשך 10 שעות תראה בערך 10 אלף ידיים מה שיקח לך חודשיים בלייב אם תשחק כל יום ממש הרבה מה שאומר שתראה המון ידיים מוזרות בתוך טווח זמן קצר הרבה יותר.

DaboR zx6R

New member
בסדר זה ברור שבאונליין אתה חולף על הרבה יותר

ידיים אבל הכמות המטורפת של ידיים מהונדסות כאלה בזמן קצר זה מטורף

sx4

New member
אני משחק כולה כמה ימים...:p

2-3 סיט אנד גו ביום. לעומת זאת ,אני משחק שנתיים קאש וטורנירים, לרוב פעם,פעמיים בשבוע ,7 שעות קאש ,3-4 שעות טורניר. מבחינת באד ביטס ,וידיים לא מהעולם הזה ...הכמה ימים האלו אוכלים את "הקריירה " שלי בלי מלח...

Ofirdt

New member
אני חושב בדיוק כמוך

כמות הבאד ביטס והידיים ההזויות שראיתי בפול טילט גדולה יותר ממה שראיתי בלייב או בפוקר סטארס נ.ב איך אתה מסביר את זה שהפסדתי 10 פעמים עם סט על סט בפלופ וניצחתי רק פעם אחת? אחת לכמה קורה שיש לשני שחקנים סט בפלופ? 1 ל100? זאת דוגמא אחת מיני רבות ואין לי כח לפרט את כולן, זה מגיע למצבים שאני פשוט יושב וצוחק מהבאד ביטס כי אני יודע שזה עומד לבוא

2המרפא

New member
עוד הפעם זה לא הוגן להגיד טווח זמן

קצר. כבר הראתי לך שאני ביום רואה יותר ידיים ממה שאתה רואה בשנה בלייב אז הגיוני שאני ביום אראה יותר דברים מוזרים ממה שאתה תראה בשנה בלייב וזה טווח זמן קצר. לפעמים נקלעים לתקופות שרצים זוועה ולפעמים נקלעים לתקופות שרצים כמו אלוהים תשאל את kgt1 שכרגע רץ כמו אלוהים ותופר סכומי כסף נאים מאוד.

Rezaom

New member
איך לעזאזל אתם מפקידים בפול-טילט ? HELP !!!!!

מי שיכול לסייע באינפורמציה לגבי איך לבצע הפקדה בפול-טילט (אבל לא דרך webmoney או קומבינות מפוקפות של כרטיסים וירטואליים שיש לגביהם מלא אינפורמציה בעייתית ברשת) אז אני אנשק לו את הרגליים !!! עד לפני 3 חודשים, לא הייתה לי בעיה להפקיד עם VISA זהב, של פועלים. לפני שלושה חודשים התחילו בעיות, פעם היה מצליח, וכמה ימים של נסיונות חוזרים לא היו מצליחים, ואז פתאום היה מצליח. לפני שבועיים, הכל הפסיק. לא מתקבל. מנסה 20 פעם ביום, לא מצליח. הכרטיס תקין, החשבון תקין, הקרדיט מושלם, מעולם לא הייתה בעיית גבייה. אם מישהו יוכל לסייע בנושא אז הוא יצא מלך. מוכן גם לשלם 4.2 במזומן ופנים מול פנים למי שיש לו צ'יפים ומעוניין להעביר הלאה. תודה 054-9720177

למעלה