נשבר לי סופית מקופ"ח הסתומים

gal33

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

את כל הניתוחים והטיפולים עברתי דרך הקופה. עם זמן ההמתנה הקצר היום, איני רואה כל סיבה שאחרי כל מאות השקלים שאני משלמת לקופה חודש בחודשו, מזה שנים רבות וארוכות, אני צריכה למצוא יש מאין סכום כסף גדול שכזה למימון הניתוח באופן פרטי. שלא לדבר על הניתוח האחרון שלי שעלה יותר ממשכנתא. אולי אם כל השנים את מאות השקלים שאני משלמת לקופה הייתי חוסכת בתוכנית חסכון פרטית, היה לי כסף להינתח באופן פרטי, אך מאחר והם מקבלים את הכסף חודש בחודשו, מן הראוי שהם יממנו את הניתוח.

רוייקו

New member
גם אחותי עשתה את הניתוח באסותא

ועכשיו יש לה ברירה אחת: לגשת לקליניקה של סובחי על מנת שיסגור או יפתח, אבל אין כמו לטפל בטבעת תחת רנטגן. בשיקוף ניתן לראות את מיקום הטבעת.. לראות את תקינותו של הפאוצ´ ולדעת כמה לסגור.. אמנם אפשר לסגור או לפתוח את הטבעת בקליניקה הפרטית אבל צריך את הרנטגן מאוחר יותר על מנת לעקוב אחר תקינות הניתוח. חייבים - מה זאת אומרת. הרנטגן בקופת החולים של המבוטח לא ממש תמיד יודעת לקרוא את הניתוחים להגבלת/קיצור קיבה, כך שהצילום עצמו אפילו עשוי לצאת לא טוב, כך שהכירורג המטפל יכול לפספס פרטים חשובים.. צריך שיהיה מענה כולל של קופות החולים. הקופות צריכות לנפק למבוטח את טפסי ה 17 להמשך המעקב ההכרחי לפי בחירתו של המבוטח. לקופת חולים הכללית יש מן חלוקה של איזורים: מי שגר באיזור השפלה לא יכול לפנות לוולפון או איכילוב שהם בתי חולים ממשלתיים אבל יכול לפנות לאסף הרופא. אחותי נותחה אצל סובחי אז הגיוני שתרצה להמשיך להיות באחריותו הטיפולית, לא ? מדוע שתפנה לאסף הרופא אם כן ומה זה משנה אם זה איכילוב או וולפסון או אסף הרופא ? זכותו של המבווח לבחור במנתח ובמקום בו הוא מטפל ועובד. אני רק יכול לייעץ לה לעבור. אני במאוחדת ומבסוט.

באיה

New member
../images/Emo107.gifבולדוג מזל טוב

מטחלת לך הרבה שנים מיאושרים ורזים. וכל הכבוד עם הק"ח, בשום אופן לא לוותר להם. כאשר עומדים איתנים מולם, הם בסוף נותנים את השרות שמגיעה לנו במילא, ולא בחסד, אלא בזכות. שוב
באיה

RomiVais

New member
יום הולדת שמח בולדוג ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

קצת באיחור, אך לא קראתי בפורום ביומיים האחרונים... המון המון המון מזל טוב!!!
עד 120 שנה אני מקווה שכל הצרות עם טופס 17 ייפתרו בקרוב ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם מכל הלב, רומי

מירי,

New member
להלחם ולדפוק על השולחן....

לא יודעת איך עשית את הניתוח אבל אני מבינה שעשית אותו בעזרת המושלם (אני צודקת?) אם כך אז מהניסיון שלי זה דורש המון מילחמות אבל זה מצליח! גם אני פיניתי לא כמה חודשים לסובחי (את הניתוח עברתי במושלם אצל חרוזי) וגם לי הם אמרו כן ניתוח מאושר לא מאושר , תפני לבי"ח שלנו ולא לשם וכן לשם.. דרשתי מהם פיתרון כזה כמו שנותן איכילוב (בדיקה מעמיקה ומקיפה שלי אומרת שאין) ושאני לא מוכנה להתרתר בין מחלקות ולהפסיד אין ספור ימי עבודה פעם דיאטנית , פעם רופא , פעם.... לבסוף הם נתנו לי התחייבות חד פעמית בדיעבד ולביקור הבא האמת שכבר לא הלכתי אז לא ממש נלחמתי. עכשיו הבעיה החריפה, פניתי לכירורג של הקופה שהיפנה אותי לחרוזי ושוב אותו סיפור, כן ניתוח מאושר לא מאושר כן לוולפסון לא לוופסון , הפעם מכיוון שהייתי מסודרת באתי עם מכתב של הכירורג שלהם - אמרתי לכם אין פיתרונות ורופא שלכם שלח אותי לוולפסון... נתנו שוב התחייבות חד פעמית , אלא שהפעם אני כואבת ולכן לא מוכנה לוותר , הם ייתנו גם התחייבויות לפעם הבאה! אבל אני יודעת שזה דורש אנרגיות - והורפא שלי הציע שאם יעשו שוב בעיות לגשת אל הרופא המחוזי באופן אישי , הוא זה שאחראי על האישרוים האלה! כמו ששמת לב דרכת על יבלת די כואבת אצלי!

למעלה