נשות קריירה רווקות

• פותח הנושא jil6
  • פורסם בתאריך

jil6

New member
נשות קריירה רווקות

שלום אני חדשה כאן וכמה נחמד לי למצוא את הפורום הזה. אני אשת קריירה רווקה ולאחרונה נראה לי שאנשים מסתכלים עלי בעיין עקומה קצת. לאן שאני לא מפנה מבטי אני רואה אנשים שמרחמים עלי וקשה לי להסביר להם שאין בדיוק על מה לרחם, אני מסתדרת מצויין. אולי זה בגלל הגיל שלי ואולי זה בגלל שאנשים רגילים לחיות במסגרות, אבל יותר ויותר שואלים אותי אם אני לא מתכוונת להביא ילדים לעולם ולמי אני מתכוונת להוריש את הכסף שלי. הבעיה המרכזית שמפריעה לי היא לא הדאגה האמיתית של הסובבים אותי שאני אהיה מאושרת אלא שנראה לי שבחברה קיימת אמונה שקשה לנשים המגדירות את עצמן קרייריסטיות למצוא בני זוג ולכן הן נשארות רווקות מחוסר ברירה ולכן האנשים מסתכלים עלי כבתולה זקנה מסכנה וממורמרת (למרות שאני לא, באמת שאני לא). אני מרגישה מסופקת בחיי הרגשיים והמקצועיים ואני לא מרגישה שהפסדתי חלק בחיי בגלל שלא התחתנתי. איך אתם ממליצים לי להתמודד עם התופעה. זה כבר ממש מעצבן אותי וככל שאני מתקרבת לגיל ה- 40 כך המבטים הופכים נוקבים יותר ומטרידים יותר.

shirigai

New member
גם אני מרגישה כך

ואני יותר צעירה ממך.. אנשים נורא מלחיצים ולא נותנים לך לחיות את חייך כפי שבא לך..

jil6

New member
היי שירי

זה רק מחמיר עם השנים, אנשים מוצאים מקום להעיר לך ולפשפש לך וכאילו את ורצונותיך הם רשות הציבור. אין מקום לפרטיות, אין מקום לדסקרטיות והכי מפריע שאין מקום לתת לך לנהל את החיים שלך כפי שבא לך.

NO LIMIT

New member
איזו הגזמה...אנחנו נוטים להאשים

אחרים במה שבתת מודע, אולי, מפריע לנו עצמינו...אומנם הנורמה היא כזו שמלחיצה מפאת מציאות קיימת שעוד יתרגלו אליה עם הזמן אבל עד זה שלא נותנים לחיות זו כבר הבעייה של המאשימה...

siv30

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בעידן המודרני בו מחד לנשים יש הזדמנויות תעסוקתיות רחבות יותר מבעבר ומאידך אורך החיים גדל באופן משמעותי, נשים רבות בוחרות לממש את עצמן במסגרת תעסוקתית ודוחות את נושא הקמת המשפחה למועד מאוחר יותר בחיים. היום עם היתרונות הטכנולוגיים שעומדים לצידנו אין בעיה להוליד ילדים גם בגיל 50. אני לא חושבת שאת צריכה להתעצבן, אבל התחושה הזו היא סובייקטיבית ואת צריכה פשוט לשנות אצלך את התפיסה האישית שלך. יתכן שאת גם מפרשת דברים שאינם שם כי לפעמים אנחנו רואים דברים ומפרשים אותם כך.

shandy

New member
ציפיות חברתיות

לך טוב עם המצב שלך? מה אכפת לך מה אחרים חושבים תתחברי עם אלו שעושים לך טוב ומכבדים את רצונותיך והחלטותיך ולא עם אלו שמנסים להכניס אותך למסגרות שהם מאמינים להם

jil6

New member
היי שנדי

לי טוב עם מצבי. ברור שאני מתחברת רק לאלה שמכבדים אותי, אבל בכל זאת זה מפריע.

jil6

New member
היי סיון

יתכן שאני רגישה כי כל הזמן מעירים לי מסביב ויתכן שאני רואה במבטים של אנשים דברים כמו שאמרת "הם לא שם".

שירן41

New member
../images/Emo39.gif החיים יפים מידי כדי להיתעצבן.

באים זו דרכך, היי מאושרת בה. מה שאנשים חושבים,זה הם ולא את. אינך חייה כדי לגרום לאנשים להיות מאושרים תחיי כדי להיות מאושרת.
היי מאושרת בכול דרך שנראת לך
והעיקר היי שלמה אם עצמך. בהמון המון

jil6

New member
היי שירן

תודה על העידוד, אבל זה לא קטע של להתעצבן, זה קטע מביך ואפילו מטריד. את מסתכלת לאנשים בעניים ואת רואה מה הם חושבים עליך שזה בעיקר שאת מסכנה שאת לא נשואה עם ילדים. אני שלמה עם דרכי, אם יזדמן לי אני אנשא למרות שקשה לי להאמין כי טוב לי כך. אני פשוט לא מצליחה להבין את האובססיה לנשואין.

שירן41

New member
אז תיסתכלי על האנשים בעניים!!!!!!!

ישרי את מבטייך לאנשים בעניים, אין לך במה להיתבייש,זו דרכך וזו אחלטתך וזהו זה, את קוראת אנשים לפי הבנתך בלבד אינך יכולה לדעת באמת מה הם חושבים. כמובן רק באים יש לך לבטים, (ואני מבינה ממכתבך שהכן יש לך)זה משהו אחר. בכול אופן שיהיה לך בהצלחה בכול אשר תיבחרי!
ממני שירן.........

Linuxer

New member
same for man by the way...

yes, i am a man, and sorry for the english by the way...i am writing these lines from new york, and therefor i am lacking hebrew support here, hope that you are ok with that. anyway, i just wondered into that forum and saw your message. i just want you to know that man are getting the same responces for situations similar to yours. i am 30 years old (not that old) and already getting those looks from all over : family, friends, co-workers.. but think about it : all the people that are giving you those looks are - married peopel ! so they dont really know what they are missing in life. being happy is not just being married, and you should do whatever makes you wake up with a smile every morning...thats all that really matters..

Savage Garden

New member
But you are a man....

ועדיין..עם כל נסיון ההזדהות שלי איתך, החברה עדיין קצת יותר סבלנית לגברים רווקים בני 30... (עם כל שאר הטקסט, אני מסכימה..) Wake -up with a smile every morning, indeed, i'ts all that matters.

Linuxer

New member
מכירה את הדשא של השכן ??

הוא הוא תמיד היה (ויהיה) ירוק יותר. חשבתי לתומי שכאן, בניו יורק, עיר הקרייריסטים, הקרייריסטיות וההזדמנויות הבלתי מוגבלות, המצב יהיה טוב יותר, אבל לצערי הועמדתי מהר מאוד על טעותי.. קצת יותר נסבל מאשר בארץ, אבל אנשים תמיד יהיו אנשים, באשר הם. לכן, המסקנה הברורה, הוסקה כאן כבר מזמן : התעלמות. לא נראה לי, לפחות לא כרגע, משמהו שמשהו הולך להשתנות :(

siv30

New member
ברוך הבא

גם בניו יורק "הזקנות רודפות" אותך
אני מכירה את תופעת הרדיפה מכמה חברות שלי : הפתרון שלהן הוא שיתוף פעולה חלקי עם הטרחנים (כמו שש שבע הציעה). לפעמים זה משעשע, כי שמגיעים לפרגמטיות...המממ איך לאמר, זה נגמר בדיוק שם.

Linuxer

New member
משעשע ? לא אותי...

ומה זה בכלל שיתוף פעולה חלקי ? מה, להסכים איתן, אבל רק קצת ? :) קרה למישהי פה שאמרה לעצמה באיזה שהוא שלב, Fuck It, אני מתחתנת וזהו ? ותגידו בבקשה אם מפריע לכן שיש פה פתאום איזה גבר בפורום ששואל אתכן שאלות.. :)

siv30

New member
MOST WELLCOME

ממש לא מפריע. אני לא רוצה לחשוב איך נראים חיי מי שמתחתנת מתוך לחץ. גם ככה זו מערכת לוגיסטית קשה, אז אם אין את הבסיס זה יכול להתגלגל רע מאוד.

דננברג

New member
לרווקה המאושרת

היי לך, אם את באמת מרגישה את כל הדברים הטובים שכתבת במכתב שלך, אז תפסקי, או אולי אל תתחילי בכלל להתעצבן מכל המבטחים המרחמים הנשלחים אליך, כי הבעיה היא תמיד בעיני המסתכל, אם הם מרחמים עליך, הגעיה היא שלהם, באיזה שהוא מקום הם מרחמים על עצמם. לכן, אם את רוצה עיצה טובה, תמשיכי להרגיש טוב, כמו שאת מרגישה, וכל המבטים "המעצבנים" יחליקו עליך כמו מטפלון. אל תהפכי את המבטים האלה לבעיה שלך, השאירי את הבעיה אצל "המסתכלים". אם זה יעודד אותך, תרמתי את חלקי בשמחה. דניאלה

למעלה