נשיא אוניברסיטת תל - אביב אומר שחייו של ערבי יקרים

Permafrost

Well-known member
בררתי כי לא האמנתי ובכן הדברים נאמרו.
הגענו לתחית הבור ..
לפי הפרצוף שלו , לי הרושם שהוא מין חייזר בסיגנון יש''ו משיח , ואף יותר דפוק ..
יש''ו אמר אהוב את שונאך כמוך .

הוא אומר אהוב את שונאך יותר ממך ..

חוכמה שמאלנית-נוצרית טהורה של טמבל אמיתי. צפה בקובץ המצורף 47881
נראה לי כי בישבנו יותר נוירונים מאשר בין שתי אזניך...

מוטי חוף

Well-known member
קבל עוד נשיא ליצן מוקיון חצוף ==>

וואלה

נשיא צרפת עמנואל מקרון אמר היום (שלישי) לראש הממשלה נפתלי בנט

כי הוא מודאג מההודעה לגבי בנייה חדשה בשטחים,

כך הודיע אמרון האליזה לאחר שיחת טלפון בין שני המנהיגים.

קבל עוד נשיא ליצן מוקיון חצוף ==>

וואלה

נשיא צרפת עמנואל מקרון אמר היום (שלישי) לראש הממשלה נפתלי בנט

כי הוא מודאג מההודעה לגבי בנייה חדשה בשטחים,

כך הודיע אמרון האליזה לאחר שיחת טלפון בין שני המנהיגים.
מקרון הוא נשיא של מדינה שאינה ציונית ואינה מחויבת לציונות ולעם היהודי ושיש לה מדיניות שאולי לא נאהב אותה אבל היא לגיטימית לחלוטין.
כאן מדובר בנשיא של אוניברסיטה ישראלית שמקבלת כסף מהמדינה כדי להתקיים ולקיים לימודים לתארים אקדמיים.
האוניברסיטה הזאת לא היתה קיימת ללא החזון הציוני והקמת מדינת ישראל בזכות החזון הציוני.
לומר שחייו של ערבי במדינת ישראל חשובים פי 7 מחייו של יהודי זאת כפירה בכל החזון הציוני וכפירה בצדקת הקמת מדינת ישראל וזאת מעבר לטמטום הבסיסי של האמירה האומללה הזאת.

Permafrost

Well-known member
מקרון הוא נשיא של מדינה שאינה ציונית ואינה מחויבת לציונות ולעם היהודי ושיש לה מדיניות שאולי לא נאהב אותה אבל היא לגיטימית לחלוטין.
כאן מדובר בנשיא של אוניברסיטה ישראלית שמקבלת כסף מהמדינה כדי להתקיים ולקיים לימודים לתארים אקדמיים.
האוניברסיטה הזאת לא היתה קיימת ללא החזון הציוני והקמת מדינת ישראל בזכות החזון הציוני.
לומר שחייו של ערבי במדינת ישראל חשובים פי 7 מחייו של יהודי זאת כפירה בכל החזון הציוני וכפירה בצדקת הקמת מדינת ישראל וזאת מעבר לטמטום הבסיסי של האמירה האומללה הזאת.
טמבל, הוא לא אמר זאת.
הוא אמר משהו שונה לחלוטין.

Permafrost

Well-known member
גם אם תכתוב 1000 פעם שקרן, זה לא יעזור לך כאשר זה מפורסם בעיתון ונגיש בכל בית ישראל.
בשורה תחתונה, פינוקיו בכמה האף שלך גדל הפעם? |פינוקיו|
לא מדובר בעתון, מדובר בסמרטוטיתון וכותרת הידיעה לבן-על-גבי-אדום ("התבטאות שנויה במחלוקת") מנוגדת לדברי נשיא האוני' המצוטטים בתוכה ומעוותת אותם...הם אינם מעוררי מחלוקת כלל !

שורה תחתונה - דיברגנט חדש, ai27, אהבלים ימניים, נבערים, מתקשים בהבנת טקסט פשוט...מה עוזרות לכם תעודותיכם התלויות על הקיר לראווה ?!

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
לא מדובר בעתון, מדובר בסמרטוטיתון וכותרת הידיעה לבן-על-גבי-אדום ("התבטאות שנויה במחלוקת") מנוגדת לדברי נשיא האוני' המצוטטים בתוכה ומעוותת אותם...הם אינם מעוררי מחלוקת כלל !

שורה תחתונה - דיברגנט חדש, ai27, אהבלים ימניים, נבערים, מתקשים בהבנת טקסט פשוט...מה עוזרות לכם תעודותיכם התלויות על הקיר לראווה ?!
הקינאה הורגת אותך |נחמה|
תמשיך לאכול את הלב ...

אני, אפילו, לא טורח לתקן אותך, כי אין טעם, חיה כמה שתלמד תישאר כלומניקית ולך יש IQ קטן ממנה ללא תלות בחייה שניקח באופן אקראי.

Permafrost

Well-known member
הקינאה הורגת אותך |נחמה|
תמשיך לאכול את הלב ...

אני, אפילו, לא טורח לתקן אותך, כי אין טעם, חיה כמה שתלמד תישאר כלומניקית ולך יש IQ קטן ממנה ללא תלות בחייה שניקח באופן אקראי.
ימנוני illiterate עם תעודות, במי עלי לקנא? בעילג כמוך? באדם שאינו מסוגל להתמודד עם גוף טקסט פשוט?

Danny Stern

Well-known member

'פגיעה במי שהוא מיעוט בקרבנו היא חמורה שבעתיים.''

אתה אומר :
היכן נטען כי חייו של ערבי יקרים פי שבעה מחיי יהודי ?
------------
המשפט הזה אומר בדיוק מה שהוא אומר , חיי ערבי או סודני יקריים יותר מחיי יהודי, אפילו שבעתיים !!!!! ..

בכלל , 20 יהודים נרצחים תוך שבועיים לא מזיזים לך !!

האים יש איפה שהו , הכחשה מפורשת המוכיחה שהפרופסור-דוקטור-דירקטור אכן לא אשם בהתנטאות העלובה ביותר הזאת, הכל כך ''שוויונית'' ..,????

חולשת ההגנה שלך מבוססת על קללות של בית ספר יסודי ,מעוררת רחמים ..ה''חוכמה העליונה'' וההתנשאות שלכם הן מקור לצחוק עצוב.
קשה להבין מה הוא המניע לכך מבחינה לוגית , ועברתם את הגבול של האבסורד הפתולוגי ..או של הבגידה !

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member

אתה אומר :
------------
המשפט הזה אומר בדיוק מה שהוא אומר , חיי ערבי או סודני יקריים יותר מחיי יהודי, אפילו שבעתיים !!!!! ..

בכלל , 20 יהודים נרצחים תוך שבועיים לא מזיזים לך !!

האים יש איפה שהו , הכחשה מפורשת המוכיחה שהפרופסור-דוקטור-דירקטור אכן לא אשם בהתנטאות העלובה ביותר הזאת, הכל כך ''שוויונית'' ..,????

חולשת ההגנה שלך מבוססת על קללות של בית ספר יסודי ,מעוררת רחמים ..ה''חוכמה העליונה'' וההתנשאות שלכם הן מקור לצחוק עצוב.
קשה להבין מה הוא המניע לכך מבחינה לוגית , ועברתם את הגבול של האבסורד הפתולוגי ..או של הבגידה !
חבל"ז, אתה מסביר לשטופי מוח.

Permafrost

Well-known member

אתה אומר :
------------

בכלל , 20 יהודים נרצחים תוך שבועיים לא מזיזיים לך !!

טמבל !

Danny Stern

Well-known member
פעם היתה קורא לי: צפע מיוחם!!!
משרת של האימפריאליזם !!
בורגני מלוכלך ..!!!
יהודי קוסמופוליטי.....!!!

זה היה הסגנון אז , אצל החכמים שחושבים !!כבר לא באופנה בקרב ''העולם הנאור'' !!
האים הם יותר פקחים היום ??

היום הפועלים והגן עדן הסוציאליסטי כבר לא מענינים אותם . העיקר הוא להגן על ה''זכויות'' של כל הדפוקים הארסים , הרעילים והאנטישמים שבעולם !!🕉️🤘|גאווה|☪️

נערך לאחרונה ב:

Permafrost

Well-known member
פעם היתה קורא לי: צפע מיוחם!!!
משרת של האימפריאליזם !!
בורגני מלוכלך ..!!!
יהודי קוסמופוליטי.....!!!

זה היה הסגנון אז , אצל החכמים שחושבים !!כבר לא באופנה בקרב ''העולם הנאור'' !!
האים הם יותר פקחים היום ??

היום הפועלים והגן עדן הסוציאליסטי כבר לא מענינים אותם . העיקר הוא להגן על ה''זכויות'' של כל הדפוקים הארסים , הרעילים והאנטישמים שבעולם !!🕉️🤘|גאווה|☪️
לא, טמבל, illiterate !

מה שאמר נשיא אוניב' תל אביב הוא, בקליפת-אגוז:

1) יהודים אמורים להיות להבין יותר מכל עם אחר את המשמעות של פגיעה באדם רק בשל מוצאו או הלאום שלו.
2) (ולאור זאת, בהמשך) - פגיעה במי שהוא מיעוט בקרבנו היא חמורה שבעתיים.

אין שמוש במלים "יקר פי שבעה" או "שווה פי שבעה"...

Danny Stern

Well-known member
לא, טמבל, illiterate !

מה שאמר נשיא אוניב' תל אביב הוא, בקליפת-אגוז:

1) יהודים אמורים להיות להבין יותר מכל עם אחר את המשמעות של פגיעה באדם רק בשל מוצאו או הלאום שלו.
2) (ולאור זאת, בהמשך) - פגיעה במי שהוא מיעוט בקרבנו היא חמורה שבעתיים.

אין שמוש במלים "יקר פי שבעה" או "שווה פי שבעה"...
בהיותי יהודי , אני רגיש מאד לרצח אדם , בעיקר לרצח חינם, זדוני ואקראי של איש יהודי עובר ושב רק כי הוא יהודי בלאומו ומוצאו...
המשפט :פגיעה במי שהוא מיעוט בקרבנו היא חמורה שבעתיים.
זאת אומרת בפרוש כי רצח של ערבי אחד שווה רצחי שבעה יהודים....
איני יודע מי משנינו הוא הטמבל ....??
אני סבור שאים עושים סקר באוכלוסיה אקראית אתה תצא טמבל עים תואר הצטיינות .. ..

נערך לאחרונה ב:

Permafrost

Well-known member
בהיותי יהודי , אני רגיש מאד לרצח אדם , בעיקר לרצח חינם, זדוני ואקראי של איש יהודי עובר ושב רק כי הוא יהודי בלאומו ומוצאו...
זאת אומרת בפרוש כי רצח של ערבי אחד שווה רצצחי שבעה יהודים....
אני סבור שאים עושים סקר באוכלוסיה אקראית אתה תצא טמבל עים תואר התציינות .. ..
עִם לא עים !
הצטיינות !

זאת אתה אומר. לא נשיא אוניב' תל אביב...

דיברגנט חדש

Well-known member
זאת אומרת בפרוש כי רצח של ערבי אחד שווה רצצחי שבעה יהודים....
אני סבור שאים עושים סקר באוכלוסיה אקראית אתה תצא טמבל עים תואר התציינות .. ..
לא בטוח שזה בגלל שהוא |טמבל| אלא הוא פשוט מקובע, שטיפת המוח שהוא עבר גדולה עליו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה