חולקת עליך.
יחסי מין בהחלט תלויים באיזה איברים יש לבן אדם. אין כאן ענין של "אובייקט מיני" כי אנחנו מדברים כאן על מין. במקרה של יחסי מין זה רלוונטי ורצוי להיות "אובייקט מיני". המין הוא חלק בלתי נפרד מזוגיות, ובעל חשיבות רבה. שאל כל אחד האם הוא היה מוכן לזוגיות שהיא רק "שותפות, תקשורת ואהבה" ללא מין ותראה את תגובתו. אדם לא צריך "להתאים את עצמו לסטראוטיפ של השני" אבל בטח שלא להטעות אותו במכוון. כשיוסוף משנה את שמו ליוסי, הוא לא עושה זאת כי השם יוסי מוצא חן בעיניו אלא במטרה מכוונת להחשב ליהודי. כשדנה אינטרנשונל לקחה הורמונים כדי שיגדל לה חזה כמו לנקבות, היא עשתה זאת כדי להחשב לנקבה. אתה לא צריך "להתאים את עצמך" אבל אסור לך לרמות. ואם במוסך תהיה בחורה שבמתכוון תצייר לעצמה שפם, תשטיח את החזה ותשים גליל נייר טואלט במכנסים כדי שהשוביניסט יחשוב שהיא גבר, גם כאן יש רמיה. וכן, לאדם יש זכות להעדיף עם מי לשכב ועם מי להתחתן. אסור לו להפלות אנשים על סמך מין או מוצא בקבלה לעבודה למשל, אבל במה שמשפיע על חייו שלו, זכותו לעשות מה שהוא אוהב. לאדם אסור להגיד "אני שונא מרוקאים ולכן אני לא אעסיק מרוקאי" כי לצורך העבודה, המרוקאי עובד כמו כולם. מותר לו להגיד "אני שונא מרוקאים ולכן לא אתחתן עם מרוקאית" כי כאן מדובר על חייו שלו בלבד. ואם ניקח את מקרה האדם הסביר, האדם הסביר יהיה סלחן יותר כשיתגלה שבת הזוג שלו ממוצא מסוים מאשר שיגלה שבת הזוג שלו היא זכר למשל מבחינה ביולוגית. אסור להסתיר מידע - וזה מתקשר בדיוק למה שדיברנו כאן בפורום - אם בחורה לא רוצה ילדים, עליה להודיע מההתחלה. היות והאדם הסביר מניח שנשים כן רוצות ילדים ( בתרבות שלנו כרגע) אז היא לא יכולה להגיד לו "למה לא שאלת הייתי אומרת לך". ואם הוא ירגיש מרומה שהתחתן איתה ופתאום גילה שהיא מתעבת ילדים זה יהיה מוצדק לחלוטין. לסיכום - כשיש לאדם דעה או העדפה שנחשבת חריגה בחברה של האדם הסביר, חובה עליו לעדכן את בן הזוג גם במחיר הפסד שלו, ובטח שלא להטעות במכוון!