נשים , הריון ו-

נשים , הריון ו- ../images/Emo95.gif

אנחנו בתור נשים אוהבות להתלונן (זה חלק מהאמנה שאנחנו חותמות עליה ברגע שאנחנו נולדות). אחד המשפטים האהובים עלינו זה - נראה אתכם הגברים מנסים ללדת! עכשיו, תיכנסו לרגע לעולם דימיוני שבו גברים אכן יכולים ללדת. האם באמת הייתן מוכנות לוותר על החוויה הזו (עם כל הכאבים והצירים)לטובת הגבר?

לא הייתי מוותרת

ולא נראה לי שהוא היה קופץ על המציאה. הוא אוהב להתאמן...לא נראה לי שהוא בעניין צירים, פתיחות, ירידת מים ותפרים (על קצה המזלג).

Sefy

New member
אבל אתן חייבות להודות שאתן נהנות...

להתלונן במשך 9 החודשים האלה

אוקיי...אתה בקשת את זה

בחילות, צרבות, שלשולים, עצירות, כאבי בטן, כאבי גב, כאבי ציצי, טחורים, נדודי שינה, השמנה היסטרית, צבירת נוזלים, דלקות, מצבי רוח משתנים, כאבי ראש, מיליון בדיקות דם/שתן, חרדות, גירודים, לחץ בחזה, קוצר נשימה, כאבים בצלעות... וזה רק חלק קטן ממה שקורה לפני הלידה...

Sefy

New member
ואתן נהנות מכל רגע ורגע!

אחרי הכל, אתן עושות שעווה ומתאפרות במשך שעות, מזוכיסטיות

Sefy

New member
חס וכרפס, אני רק אומר...

שאתן מזוכיסטיות מלידה

Sefy

New member
ממש לא! אין שום רצון נחבא או סקרנות

הדבר היחיד שיגדל אצלי יהיה כרס, לא מעוניין להרגיש שום חיים בפנים. את התענוג הזה אני אתן לאישה בכל הזדמנות שהיא תרצה!

אני יכולה להבטיח לכם...

שאין חוויה מופלאה מההריון עצמו, להרגיש איך חיים נוצרים בתוך הגוף... חבל שלא זכיתי להגיע ללידה הטבעית, עד היום קיים בתוכי הכאב הזה, על שההריון נקטע באמצע החודש השישי... גם כתבתי אז "שיר לעובר שבבטני", אתם מוזמנים להכנס לקישור ולקרוא אותו.

ונספר לכם גם משהו על "התופעות"

חוץ מבחילות בוקר במהלך 3 החודשים הראשונים, ההריון עבר קל וכיף, אבל בגלל שקטעו את ההריון באופן לא טבעי, הצירים נמשכו 3 ימים ואלה היו כאבי תופת.

Vdrums

New member
אני מוכן להיכנס להריון...

כמה שלא ידברו על זה זו חוויה בלתי נתפסת שנוצרים בתוכך חיים.

וזה אמור להביע מה?

זה שאפשר לייצר עובר במבחנה - יופי טופי מה זה קשור לתחושה של הריון ולידה???

הכי גבר

New member
סתם

זה לא אמור להביע כלום.. אני סתם הזכרתי שהיום אפשר ליצור עובר בלי האישה ובלי הגבר לצערי הרב

למעלה