נשים , הריון ו-

נכון, אפשר, אבל...

עדיין, אין כמו החוויה עצמה, וכשיגיע הזמן, אני לא מוכנה לוותר על החוויה הזו בפעם השניה, והפעם עד סופה המבורך.

הכי גבר

New member
נכון

את צודקת ! אין כמו הדבר האמיתי... וחבל מאוד שהיום מחפשים תחליף לכל דבר אמיתי ...למשל כמו היניקה ושאני לא מאמין ולא קונה שהתחילפי חלב האם הם באותה רמה

מה אתה אומר ../images/Emo46.gif

אפשר לייצר עובר אבל אין תחליף לרחם!!! אי אפשר לגדל תינוק במבחנה מזכוכית.

הכי גבר

New member
אין תחליף

תאמת גם אם אפשר לגדל תינוק בזכוכית אז זה לא יהיה דומה לתינוק שגדל ברחם של אימו

F 0 X

New member
אם גברים היו יכולים ללדת...

הבעיה עם נשים הוא הצורך להרגיש ולהיות חלק מהחוויה. (זה למה אנחנו אוהבים אתכן). אם היה מומצא כדור שמצמיח לנו רחם, חצוצרות ותוף מרים. היינו ודאי מתים. בעצם לא. היינו מגייסים את מיטב המוחות כדי ליעל ולשפר את התהליך. מהנדסי הרכב והחלל יקדישו מזמנם ומרצם ע"מ ליצור הריון שיהיה בגדר ללכת עם ולהרגיש בלי. ולא יהיה זה מפתיע לגלות שתוך שנתיים יצליח הגבר למצוא פריצת דרך מדעית שתאפשר לגדל תינוקות בעציצים. אני לא רוצה לחשוב על עולם שתינוקות צומחים בעציצים והגברים מופקדים על השקייתם.

זו בדיוק הפאונטה

זו לא בעיה לרצות להרגיש חלק מהחוויה, זה החלק היפה (לא רק בהריון), מכאן מגיעה העוצמה של החוויה. אם כבר אז הייתי אומרת זו הבעיה של גברים אם הם לא רוצים להיות חלק מהחוויה...(לא שאני מאמינה שיש להם בעיה כזו)

ebony

New member
את האמת במחשבה ראשונה כן....

אבל במחשבה שנייה על כל הנושא, לא נרא לי שהם בנויים לזה.... יש גברים שלא מסוגלים לקבל זריקה אז שיצא מהם משהו ששוקל 3 ק"ג? נראה לי ביזארי מידי.... חוץ מזה לא הייתי מוותרת על החוויה של להביא חיים לעולם.... אבל זאת רק אני

../images/Emo3.gifאמממ

כן זה חוויה מאוד מעניינת ללדת.
וכמה שזה כואב וקשה לא הייתי רוצה להחליף את החוויה הזאת עם המין השני.

למעלה