נשים וגברים

לא נכון !!!

המושג הארמי "מה" בפולנית (לפי מילון עברי-בז'זינה) - זה : "לא ממש הבנתי מה אמרת אבל כנראה זה גם לא היה חשוב מי יודע כמה, העיקר שתתקשר מדי פעם לאימא הזקנה שלך כדי לשמוע אם היא עוד חייה, כל מה שאני יכלתי לתת לך זה יופי וחוכמה, מה שתעשה איתם אח"כ זה כבר בעיה שלך.. אני אשב לי כאן בחושך ואמות לבד." וכן - ניתן להטות את זה גם במשקל קל ומשקל התפעל...

לא נכון !!!

המושג הארמי "מה" בפולנית (לפי מילון עברי-בז'זינה) - זה : "לא ממש הבנתי מה אמרת אבל כנראה זה גם לא היה חשוב מי יודע כמה, העיקר שתתקשר מדי פעם לאימא הזקנה שלך כדי לשמוע אם היא עוד חייה, כל מה שאני יכלתי לתת לך זה יופי וחוכמה, מה שתעשה איתם אח"כ זה כבר בעיה שלך.. אני אשב לי כאן בחושך ואמות לבד." וכן - ניתן להטות את זה גם במשקל קל ומשקל התפעל...

asian girl

New member
מה זה אסור ומה זה מותר?

נתחיל מזה... לדעתי אין שום הבדל בין גבר לאשה בעניין הזה ..

asian girl

New member
אה... בכל זאת קודם נתחיל

משם כבר נראה במה נמשיך

asian girl

New member
מה מותר לגבר?

שאלה לא רלוונטית... לגבר מותר הכל. גם אם תגיד שלא, זה לא עוזר. ככה זה גברים. מה מותר לאישה? מה שאסור לגבר.

magenta73

New member
בגדול...

אין ממש חוקים... בספציפי, ולדעתי, (ואני מוכנה עכשיו לקטילות מהנשים החכמות והמקסימות והמוצלחות עלי...ואולי גם מהגברים...) גברים, לרוב, מרגישים מאויימים מאישה חזקה, מוצלחת וקרייריסטית וכן הלאה...לפחות יותר חזקה ומוצלחת מהם... ככה שדברים שיצליחו לגבר "אני גדול/חזק/מוצלח/אישעםאוטו" וכן הלאה... לאו דווקא יעבדו הפוך.

ד נ י ת3

New member
את צודקת.

גברים מפחדים מנשים מצליחות. אני נתקלת בתופעה הזאת המון.

וזה בתור כלל ?

יצא לי להכיר מספיק גברים שמאוד גאים בזוגתם המצליחנית. הגישה של גבר=מפרנס,תומך, בלעדיו אי אפשר לחיות התמעטה בשנים האחרונות.

ד נ י ת3

New member
יש כאלה שזה לא מרתיע אותם.

בכלל אני לא אוהבת הכללות. כי תמיד יש יוצא מהכלל.

magenta73

New member
היא לא, לא ממש...

גבר עדיין יהיה המפרנס הראשי, מה שהשתנה זה שהאישה יכולה לצאת מהבית, האישה יכולה לפצוח בקריירה מצליחה וכן הלאה... אלו נורמות חברתיות שהשתנו. זה כן. עדיין, לרוב, הגבר ירוויח יותר מאישה. כאשר האישה היא המפרנסת העיקרית, משמע מרוויחה יותר, לרוב זה יוצר דיסוננס ומתח בזוגיות. ...

למעלה