נשים וכדורגל

../images/Emo70.gifעובדההה

שיש קבוצות של כדורגל נישם.... וזה שאנשים חושבים שכל הבנות סיסיות זה נכון חלקית....
אבל לא כולן כאלה.. יש כאלה שמוכנות לעשות הכל בשביל הכדורגל!!!!! והן מבינות המוווון קחו לדוגמא את השרניות לשנו בכדורגל... הן לא מבינות???
| בנים.. תעשו טובה......

Vdrums

New member
טלנובלה של החיים? חחחחחחחחחחחח

לא מצאת דימויים יותר מצחיקים מזה? כדורגל זה משחק ספורט כמו כל ספורט אחר, כמו שאתה מתרגש ממנו ונהנה לצפות במשחקים ככה מישהו אחר מתרגש ממירוץ פורמולה אחד שאולי לדעתך זה שיא השיעמום. ולמה המחירים יקרים? כי יש פראיירים שקונים במחירים האלה וכל עוד יהיו פראיירים המחירים תמיד יהיו מופקעים. כי פראיירים לא מתים... קצת ברצינות: טלנובלה? אתה כנראה ממעיט בערך הכדורגל כי טלנובלה זה ז'אנר טלויזיוני עלוב ביותר. אז זה ממש לא מחמיא לכדורגל...

ברוך הבא לך, קובי ../images/Emo142.gif

מחקתי את ההודעת ההמשך שלך משום שיש בה פגיעה בחברת פורום. את ההודעה שמעליי אני לא אמחוק משום שיש בה גם תגובה. להבא, אבקשך להימנע מכינויי גנאי כלפי כל אחד ואחת מחברי הפורום. תודה.

Vdrums

New member
קובי, את הפלצנות נשאיר לך.

אי הבעתי את דעתי, אתה כנראה נהנה לראות טלנובלות ולדעתי (כן לדעתי זה משהו שאני חושב ואחרים לא) אלה תוכניות עלובות ורדודות. אני אולי חי בסרט אבל אתה חי בטלנובלה של החיים...

חייבת להגיב לך..

משהו קטן ודבלי הציק לי וזה.. שהתשתיים מה-22 ( בשערים) תתפלא גם הם רצים אחרי כדור ולא משנה שהמרחק שהם רצים היא קטנה לעומת ה-20 הנותרים.. ותחשבו על זה..

דן צ

New member
נשים וכדורגל

זה הולך ביחד? מתכון חוקי? מה דעתכן על כדורגל? או יותר נכון מה אתן חושבות על גברים שפעם או פעמים בשבוע נצמדים למסך עם שקית גרעינים (קופים?) ואותכן הם לא רואים ממטר? מצטרפות לחגיגה? דרך אגב, אם כדורגל אז רק מכבי חיפה! נכון?!

2B ME

New member
נשים וכדורגל...

אני אישית לא מתה על כדורגל, אבל אני יכולה להבין את החיבה הרבה של גברים למשחק הזה. ולא שיש לי בעיה לצפות בכדורגל, זה פשוט לא עושה לי את מה שזה עושה לגברים (אולי כי אני לא גדלתי על זה) וגם זה לא תמיד מעניין במיוחד. אני יכולה לומר שהיה לי חבר שכמעט והצליח לשכנע אותי לבוא איתו לאצטדיון לראות משחק (ואני לא מבינה כ"כ גדולה בכדורגל), בסוף שיכנעתי אותו שאחד החברים שלו יהנה מזה הרבה יותר ממני. רוב הגברים שאני מכירה אוהבים כדורגל, כל עוד זה לא אובססיבי זה בסדר. אני יכולה להבין את ה"מפגש בנים" סביב הכדורגל, אז אני לא אפריע, אפשר לחשוב משחק שנמשך 90 דקות, נגדיל לשעתיים זמן איכות עם חברים. זה אומר שאני אמות אם אני לא אקבל יחס במשך שעתיים? ואם אני ממש אוהבת אותו אני אראה איתו את המשחק (לא מתים מזה).

אמ.. נשים וכדורגל?...

כן! כשחברים של אחי באים אלינו במוצ"ש לראות משחק. מרוב שהם מלאי מרץ לקראת המשחק ( תחשבו לפחות 6 בחורים בגילאי 22) ומתלאהבים הם מכניסים בי גם את הרצון לראות ... (בעיקרון זהו תרפיה בשבילם) נשמע מפתיע ? אז זהו שלא ! כשנכנסים לזה רואים בסופו של דבר שזה לא רק"חבורה של 22 אנשים רצים אחרי כדור"!. זה באמת זמן איכות בין החבר'ה האלה (שאני מפריעה להם לראות . ולא לשאול שאלות מיותרות "אבל, מה זה פנדל?"
) אה ! ואנחנו? מה איתנו ? יותר טוב לראות טלנובלות? (אממ.. במחשבה שניה כן זו תרפיה גם בשבילנו..) וכן, יש כמה בחורים/גברים שגם רואים ! זה בסדר? את האמת , אני הייתי אומרת שלא! הגברים שבארץ שלנו מאצו'אים מידי לראות טלנובלה . (הם עברו צבא זה לא מעניין אותם!(הם ראו דברים יותר גרועים) ואם יש כמה אז הם ממש יחידים!) "הלאה הטלנובלה יחי הכדורגל " האומנם?

Vdrums

New member
נכון. רק הבעתי את דעתי

בשירשור... לא קרה שקשרו אותי לספה כדי לראות משחק

SmellyOne

New member
אממ.. קודם כל

אני מקנאה.
אני זוכרת את הימים היפים (לפני שאחי התגייס) וחברים שלו היו באים לראות את האליפויות אצלנו.. ולראות סרטים... אחחח... שרמנטיים אחד אחד. ואני יושבת לי.. מפלרטטת.. שואלת שאלות טיפשיות.. כיף כיף. דבר שני!!! ממש לא יותר טוב לראות טלנובלות!!! לא נשים, לא גברים, אף פעם, לא בשום סיטואציה,גם לא כשממש משעמם ואין מה לעשות. עדיף לעבוד בזנות

כדורגל

1. לא מעניין אותי כדורגל, ולא מעניין אותי ספורט אחר; 2. את בן זוגי לא מעניין כדורגל, וגם לא ספורט אחר; 3. אפשר להכליל מנושא הכדורגל על התחביבים בכלל. כמעט לכל אחד יש משהו שמרתק אותו, מעסיק אותו, ולא קשור לבן הזוג. אצל בן זוגי זאת קריאה וכתיבה יוצרת, אצלי זה מכון כושר, פורומים וסרטי פעולה (כן, אני אהבלה), אצל האקס שלי זה היה אופנוע. לדעתי, להיצמד לבן הזוג בשעה שהוא עסוק בתחביב זה לא רעיון טוב, אני רואה כאן הזדמנות נפלאה ליצור מרחב אישי, תחום שהוא רק שלך, ולהיות בתוכו עם עצמך. אם היה לי בן זוג שצופה בכדורגל , הייתי הולכת לכתוב בפורום כשיש משחק.

נשים וכדורגל זה מתכון שהרבה..

גברים אוהבים אבל לא ביחד.. לי אישית אין בעיה שהחבר שלי יראה כדורגל להיפך.. לפעמים אנחנו שניינו יושבים על הספה מחובקים וצופים במשחק (באיזשהו שלב אני נרדמת כמובן אבל זה ממש שולי..)
חוצמזה שלא כל משחק כדורגל נהפך לאירוע חברתי של גברים נטו.. ולגברים שביינכם.. אל תשכחו.. יש גם נשים שאוהבות כדורגל ועל אחת כמה וכמה גם מבינות את העניין (ולא.. הן לא בלונדיניות
)

אני חושבת...

שכמו שיש אנשים שלא אוהבים.. יש גם אנשים שאוהבים.. אני למשל, אפילו משחקת כדורגל.. יש אפילו ליגה של בנות של כדורגל ואפילו מונדיאל של בנות אז כן, אני רואה גם טלנובלה. אבל הכדורגל הוא עוד תחביב.. וכן, אם כבר כדורגל אז מכבי חיפה!!!

nescafe

New member
גברים וכדורגל..../images/Emo4.gif

ודווקא אני אוהבת כדורגל ונצמדת למסך עם שקית פופקורן (חנונה?) ולא רואה אףחד ממטר...מה זה אומר עלי?? ולא...דווקא לא מכבי חיפה

דן צ

New member
תלוי איזה פופקורן

אם זה פופקורן עם חמאה ממותן אז ייתכן וא חנונה לחלוטין וחייבת טיפול מהיר אבל אם זה פופקורן רגיל עם קילו וחצי מלח שרוב הגרגירים שרופים ולא התפוצצו , אזי את בעלית של האומה. ומה הכוונה "ולא....דווקה לא מכבי חיפה"? למה דווקה?????????

nescafe

New member
אמממממממ........

1. ברור שעם מלח...מטוגן למשעי...(או במיקרוגל) 2. לא מכבי חיפה..מה לא ברור?
לא דווקא...פשוט..איך לומר? לא ממש אוהדת...

למעלה