נשים וכדורגל

T r i l i a n

New member
לא אוהבת כדורגל, וגם אף פעם

לא יצאתי עם בחור שאוהב. הגברים עם גרעינים כל עוד הם לא יורקים על הרצפה לא נחשבים אצלי קופים. רצוי שגן ישחקו כדורגל ולא רק יסתכלו, אחרת מתפתחת להם כרס. גבר שנצמד פעמים בשבוע לטלוויזיה ואין שום דבר שיכול להזיז אותו משם - לא נראה לי אטרקטיבי. לדעתי, זאת הגזמה, אני לא מתכננת את חיי לפי שידורי טלוויזיה. וזה לא קשור לכדורגל דווקא, כל תחביב שיוצא מפרופורציה והופך לאובססיה לא עושה עליי רושם חיובי.

י ע ל 2

New member
אני מאוד אוהבת כדורגל!!!

אני מאוד אוהבת ואני וחברות שלי אפילו הולכות למשחקים לפעמים... אני גם מבינה.. אבל לשחק אני לא משחקת משהו.. ובחלק הזה כשאני משחקת עם חברות שלי זה באמת חבורת סיסיות כאלה.. אבל לצפות.. למה לא?!? ובאמת אם כדורגל אז רק מכבי חיפה!!

בטח שהולך!

אני מאוד אוהבת כדורגל!! מצטרפת לחגיגה
וכן...אם כדורגל אז רק
מכבי חיפה

barbee345

New member
רק אם...

דבר ראשון.. כדורגל i dont do וזה לא כי אני בת, זה כי זה פשוט מטומטם לראות כמה אנשים רצים אחריי כדור... פשוט ברברי... הדבר היחיד שמקשר ביני לבין כדורגל זה דיוויד בקהאם הכוסון בטירוף!!!!

flygirl

New member
צודקת

דויד בקהאם בהחלט יפיוף לא קטן אבל כדורגל בכלל לפי דעתי זה נחמד

rasta girl

New member
דווקא כן...

זה יכול להיות זמן איכות מצויין עם אבא, למשל במקרה הספציפי שלי, כשאני לא מתראה איתו כל השבוע, אז משחק כדורגל ביום שבת עם הגברים בבית ההורים לא כ"כ יפריע לי...(נו טוב אולי קצת אם הקבוצה שאני אוהדת לא כלולה בליגה
-יאללה בית"ר-) אפשר להעביר דאחקות תוך כדי... ואני דווקא נהינת לצפות במונדיאל הגרנדיוזי (כי אפשר לאהוד כמה קבוצות ביחד, עד שזה מגיע למשחק בינהם...
סתאאם) בקיצור ולעניין יכול להיות נחמד, כשיוצא... לא לחוצה על זה...

כדורגל ונשים

היי רק רציתי להביע את דעתי בתור אחת שמבינה בכדורגל ומשחקת בנבחרת ישראל כמובן שאני בעד כדורגל נשים ובכלל בנות שאוהבות לצפות או לשחק כדורגל. וגברים אל תחשבו שאתם מבינים כל כך גדולים בכדורגל כי אתם לא,(ונשים לא חייבות להיות רק במטבח) אז כדיי שתתחילו לבוא למשחקי כדורגל של הנשים ואולי תהנו יותר מאשר לראות את הגברים, אז אני קוראת לכל הבנות שאוהבות כדורגל לכו לצפות לשחק מה שבא לכם ותהנו ושימו... אחד גדול על הגברים שחושבים שכדורגל זה לא לנשים. אז יאלללהה הפועל פ"ת נשים ליברפול הקבוצה מ'ס 1 באנגליה מייקל אואן התותח...

BloodySkunk

New member
אממ..

בוא נגיד שלא תמיד זה מתכון מושלם אבל זה בהחלט לא צריך להפריע.. בשום מקרה.. אמא שלי עד ממש לא מזמן בכלל לא התעסקה בכדורגל בעוד אבא שלי היה רואה בקביעות את המשחקים של שבת (בכל מקרה הם לא היו מפספסים איזשהו אירוע רק כדי לא להפסיד משחק.. זה לא כזה קיצוני..) בכל אופן... עם השנים....... אמא שלי התחילה לפתח חיבה למשחקים והיום היא יכולה ללמד את אבא שלי! בחיי.. זה כל כך מצחיק
אז בקיצור. הולך הכל.

|עזר../images/Emo4.gifדילמה קשה: האם האהדה לכדורגל

נראית בעייני הגברים דבר גברי והאם זה מוריד מהסקסיות של האישה? II א. אני מבקשת גם תגובה של זכר, גבר, בן, שישי לו *** אם אפשר... ב. ועוד דילמה: למה שאני מנסה גם לפתח שיחה על כדורגל עם מישהו(זכר) הוא מתחמק, אבל כשהוא מדבר עם בן מינו הוא יכול להמשיך לדבר איתו עד הבוקר... אני שרופה על הפועל באר שבע ומקווה ששנה הבאה ניקח תארים ונזכה בגביע! "אני אוהד בלב בנשמה יאללה הפועל מלחמה מלחמה מלחמה..."

אמממממממ

לגבי האהדה לכדורגל, האם היא מורידה מהנשיות? לפי דעתי זה דבר סקסי מאוד בחורה שיכולה לשבת ולצעוק במשחק כדורגל. באמת, סקסיות של אשה טמונה ביכולת שלה להיות קצת גברית, אבל עדיין אשה במלוא הדרה. למה גבר יכול לדבר שעות עם בן מינו על כדורגל ואיתך לא? כי ככה זה. כמו שאני יכולה לדבר שעות על גבר שהכרתי עם חברה ולחבר לספר בקצרה [אלא אם כן הוא חבר ממש טוב, אבל זו לא דוגמא משהו, כי זה משהו אישי יותר מכדורגל (אני מקווה לפחות..)], ככה זה כדורגל, יש להם שפה משותפת לכל גברברי העולם. ואגב, יש המון גברים שיכולים לדבר גם עם אשה שעות על כדורגל. היו לי [בהשוואה] ידידים שישבו איתי שעות לדבר על רכבים ואופנועים.

למרות שזאת רק תגובה של אדם אחד....

עזרת לי מאוד. עכשיו אני יודעת שאסור לי לוותר על התחביב המועדף עלי ואני יכולה להתחיל עם אנשים במשחקי כדורגל... נ.ב אני לא מתנהגת כמו הגברים(חלקם) במשחקי כדורגל, צועקת כמו משוגעת ותוך כדי מעיפה את הקליפות של הגרעינים על האנשים שסביבי... אבל אני אוהדת! ביי לך ות-ו-ד-ה ר-ב-ה

Vdrums

New member
זה לא מוריד שום דבר מהאישה.

זה מראה דוקא שהאישה אקטיבית (גם אם זה זריקת גרעינים
) ולא פדלאה שיושבת בבית עם טלנובה. לדעתי זה תחביב מעולה בכלל כל התעניינות בספורט מסויים. אני לא מוצא בזה מינוס. להפך
אמנם חברה שלי לא רואה כדורגל אבל גם אם היא היתה הייתי יושב איתה בכיף ואולי מתמכר.

leper

New member
אני מודה בכאב לב

שבין שני גברים שיחת כדורגל יכול לגלוש יותר טוב, הסיבה לכך היא כי אם אני עושה טעות חבר יתווכח איתי על זה ונסיים בבירה. אם אישה באה ומפגינה עיניין ואני לא מכיר אותה טוב, יש לי את הרצון הראשוני בלהרשים אותה ולא כל כך בא לי להתפס על טעוית מה שגם לא נראה לי שיש לה את סוג התגובה (אולי המחוספס) שאני מחפש. יש לנו תחום מסוים של דברים שהם "שלנו" והיינו רוצים לשמור אותם כך, כי ללכת לחברים לראות משחק וזה חצי תירוץ להיות עם החברה בלי בנות זוג או בנות, זה נותן לנו את החופש שלנו, כי את רוב היום שלי אנחנו כזוג ואני רוצה לפעמים מעט לבד. זה לא מוריד מהסקסיות, זה לא מרגיש במקום. נו... זה "משהו של גברים" כמו שערות בגב... ואחרי כל זה,יש לי וידוי קטן... אני לא אוהב כדורגל, וכל פעם שראיתי את מכבי ת"א משחקת, היא הפסידה. אני משתדל לא להיות ליד טלביזיות בזמן אליפות אירופה, תרומתי למדינה ולספורט

ממש אין בעייה עם זה

אני וחברה שלי רואים ביחד משחקים, נהנים מזה, מתווכחים על כדרוגל, מנתחים את המשחק וכו'. אם כדורגל זה משהו ששניכם אוהבים אין בזה שום דבר שמוריד מהסקסיות של איזושהי אישה - להיפך זה עוד משהו שאתם יכולים לעשות ביחד ולהנות ממנו (כמו ללכת לסרט, להצגה או למסעדה) וזה גם נושא לשיחה וצחוקים שאף פעם לא ממש נגמר -ככה שאני ממש לא רואה עם זה בעייה. אם יש מישהו מסוים שלא נוח לדבר לו לדבר על זה איתך - אז יכול להיות שהוא קצת שוביניסט ולא ממש חושב שנשים מבינות בכדורגל. במקרה הזה את צריכה להחליט עם מספיק חשוב לך לנסות לשכנע את אותו אדם שזה לא נכון או פשוט למצוא מישהו אחר לדבר איתו על הנושא הזה.

2994

New member
האתגר...

כדורגל זה בשבילי אתגר. מי יותר מרתק אני או המשחק? משום מה איך שהמשחק מתחיל אני מתישבת על הספה בחלוק משי חצי פתוח ומתחילה ללטף את כף הרגל היחפה (למה אתם תמיד רואים משחקים במכנסיים קצרות)... הכי הרבה היה אחד שהחזיק עד המחצית ואז נשבר, הרוב בשלב מוקדם יותר מורידים עיניים מהמסך... עד היום יש כאלה שמתקשרים אלי בזמן המשחק בגלל הזיכרונות... רק בדרבי אני לא מפריעה..יש גבול!!

הנסיכה3

New member
נכון

כגורגל זה רק מכבי חיפה...... וזה נפלא וזה טוב. אבל רק בפרופוציות.. ולא לשכוח כאשר אנו רואות סרט סוחט דמעות. רגשני ומתרגשות צועקות מדברות לא לומר משוגעות....

free soul

New member
כדורגל...?

אני ממש לא בכדורגל.. אם יהיה לי חבר שאוהב כדורגל אני אשתגע.. אבל. ת'אמת? זה בעניי קצת סקסי כזה.. שגברים צופים בכדורגל.. או משחקים.. וואיי כמה שזה סקסי...

אוזיה

New member
בטח שהולך ביחד

ומה זה רק מכבי חיפה? פחחח מכבי ת"א בלבד!!!!!!!!!!! ואני אזכיר לכולן מכבי ת"א האלופה לעונת 02/03!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בטח הולך

למשל בעלי לא סובל כדורגל ואני זאת שמשאירה אותו כל שבת ונוסעת למשחקים של מכבי חיפה ואני לא חיפאית. אני זאת שמפצחת גרעינים ומקללת באמצע המשחק את האמא של השופט. אין שום רע בלאהוב כדורגל. אני חיה ונושמת את מכבי חיפה

למעלה