נשים, חידלו נא!!

נשים, חידלו נא!!

שלום, אני עם חברתי שאני אוהב מאוד כבר כמעט שנתיים ופחות או יותר עם רגל בתוך האשה, בית, משכנתא, ילדים ומכונית משפחתית עם הכסאות תינוקות האלה מאחורה.. מדי יום ביומו (טוב אולי אני טיפה מגזים), אני מקבל הצעות מגונות מעלמות חן שיודעות שאני תפוס!!!! זה מטריף אותי!!! ואמנם אני זכר משובח בהחלט, אבל אם להיות כנה, אני חייב לאמר שלדעתי חלק מזה נובע מהעובדה שהן יודעות שאני תפוס... לנשים האלה אין כבוד אחת לשניה ולעצמן, הן רק רוצות לגנוב למישהי אחרת את הגבר ולהרגיש שהיא יותר שווה, אתן צריכות להתייש כולכן! ולחשוב שפעם עוד חשבתי שאתן החכמות מבין שני המינים... לכל הנשים כאן אני ממליץ לכן ללמוד איזו שיעור או שניים בדרכי עולם מידידכם הגברים... לילה טוב לכולכן!

מיטללל

New member
../images/Emo14.gif

ולפני שיתחילו לקפוץ פה תגובות נוסח: "יאללה יאללה, תתעורר מהחלום במהרה, יא מולהב מוחצן שכמותך"
אני אציין כי: א. השדון בהחלט שווה. ב. השדון באמת נמצא במסלול המהיר למשכנתה+חמה+כאב ראש :) ג. השדון מבסס את דבריו על פי מקרים שקרו לו. יש לכם עצות עבורו? ואיך בכלל תסבירו את התופעה הזו? למה לבנות מסויימות עושה את זה שהבחור שווה? פאק נפשי? שווי האתגר? שעמום נטו?

נשות ישראל וחו"ל אין לכן הסבר לזה?

תתביישו לכן! ככה פנים אל פנים את מוכנות לבגוד באחיותיכן, אך בפורום מאחורי הגנת המקלדת החביבה שלכן, אין לכן מה לאמר להגנתכן? פסדר, לא ציפיתי מכן ליותר מדי...

זכוכיות

New member
הו הו!! לי יש!!

שאני אספר לך כמה מחוזרת אני נהיית ברגע שמגלים ו\או אני הופכת לתפוסה? הרבה פעמים, כמו מקרה שקרה היום, אלה גם אנשים שמכירים את בן הזוג. ואני בכלל לא כזאת שווה, תאר לך מה קורה אצל השוות! אז המסקנה= אנשים, כשהם מעוניינים, הם לא באמת זורקים זין.

אני לא אכחיש....

זה בהחלט עושה לי את זה, ולא פעם נדלקתי על בחורים תפוסים (עם חברה...) ואל תגידו שלגברים זה לא קורה... כל ערס מתעלק שאני אומרת לו יש לי חבר, מוציא מהשרוול את המשפט הכה נודע - "אבל חבר זה לא קיר"

Cobe Anan

New member
תגובה מאנשי ישראל זה גם טוב...?

אז ככה- לא נראה לי שבהצעות האלה יש ממש. כלומר, היי- הן יודעות שאתה תפוס חזק, אז יאללה, אפשר להתאמן עליך בפלירטוטים. שווה או לא, לנשים לוקח זמן להתעניין באמת- ואתה בחור אולי מעניין- אבל לא כרגע, שאפשר לנסות עליו את המשחק הנשי המטופש מכולם, בלי סכנה ממשית להצליח בו..

comet9

New member
מה שלא הורג רק מחשל

כפי שקובי אמר, אימונים. הרי באימונים אתה נכשל ב90% מהמקרים. ובקרב אתה מצליח 99% מהמקרים <לא במקרה של לבנון> מה שאומר שאתה סה"כ כמו שק איגרוף. אתה אוכל מכות ולא מגיב. ובקרב האמיתי, הבחור הנכון יגיב לה. נשים מתחשלות מ"לא". תאמין לי

pain is MY love

New member
שדון..

אם מיטל אומרת שאתה שווה אני מאמינה לה! אפשר להתחיל איתך?...
קיצור כמו שאמרת, אם הבחור טופס הבחורה רוצה להוכיח שהיא יותר שווה, יותר מוצלחת ויותר יפה מהבחורה שאיתו... לרוב הבחורות פשוט לא מבינות שיש מולן בחור נאמן אבל לצרבה הצערב יש גם מספיק בחורים שמתפתים ממש בקלות ולא מקשים עליהן...

pain is MY love

New member
זו לא המקלדת!!!

פשוט יש לי בנייה בציפורניים (אני חולה על זה!!!) ולבלונדינית כמוני קצת קשה להקליד עד ציפורניים ארוכות ועוד לא טבעיות... יש מבין?..

דנדוש20

New member
אין מה לעשות

זה חוק טבע גבר תפוס הוא יותר מושך חוץ מזה, לפרלטט זה תמיד כיף

הוווווו ואתן עוד מצדיקות את עצמכן!!

אתן לא מבינות ש"אימונים" או לא אימונים, אתן יוצאות זולות ומושפלות???? קראו לי אולד-פאשנד אבל אני מאמין שבחורה לא צריכה להגיע למצב שבו גבר מסרב לה... זה די עלוב, גם אם זה רק אימון...

פה אתה נסחף...../images/Emo3.gif

טוק טוק אנחנו במאה ה 21...לא בימי הביניים.. נשים תופסות יוזמה..ומה טוב שכך.. סירוב יגיע רק אם יתפסו יוזמה....החוכמה היא לקבל את הסירוב כמו שצריך...לנפח את החזה..לשנן שההפסד כולו שלו והצ\משיך הלאה :)) אז שנה ומהר את המילה..עלוב למשהו..הממ..מרענן יותר תודה!

הילה93

New member
``מים גנובים ימתקו`` כך כתוב בגמרא

מים גנובים מתוקים יותר ובמקרה הזה גבר או אשה תפוסים. לא ניתנים להשגה זה מתוק יותר. זה טבע האדם. הכל כתוב במקורות. אם אין רסן אז הולכים לפי מה הטבע מכתיב.

dark happy shadow

Member
מנהל
לא רוצה לרסק לך את האגו לגמרי,אך תמיד מה שתפוס יהיה יותר מעניין שדון קטן... עובדות החיים פשוט שדון קטן ../images/Emo3.gif

למעלה