נשים, חידלו נא!!

"ללמוד מידידכם הגברים?"

איפה אתה חיי?! הגברים הרבה יותר גרועים בקטע הזה! כשהחברים הכי טובים, ואני מדגישה **הכי** טובים של חבר שלך מתחילים איתך זה ממש בושה!

SIRI41

New member
תרד מהעץ הגבוהה שאת תלוי עליו

אני אומרת אין עשן בלי אש. אני מכירה גברים נשואים שנראים מעולה והם יעשו הכל כדי לשדר בשפת הגוף שלהם משהו כמו "נשים תתרחקו ממני אני תפוס" - לי נראה שלך יש חלק בכך שנשים מתחילות איתך. אני 42 שנראית מעולה, ואני עושה הכל שכל מיני גברים עוברי אורח במהלך היום, באמצע העבודה וכו' לא "יטרידו אותי בחיזוריהם" - כך שאם נשים מתחילות איתך, תאמין לי שלך יש חלק בזה - בקלות אני יכולה לגרום לעשרות מחזרים לחזר ללא הפסקה בעבודה - אבל אני יודעת שאם אני לא מעוניינת בזה, זה לא יקרה, אני נמנעת ממבט עיניים, ועוד משפת גוף ולבוש שיכול לשדר - אז נכון שמתחשק לי לפעמים להתלבש קצת לא צנוע אבל מה לעשות כדי שיהיו פחותע יניים חודרות אני יותר צנועה - והאמת? זה יותר כיף. נכון שלפעמים גם לי מתחשק לשטוף את העיניים מול עשרות גברים יפים ושווים - אבל אם זה מטעה אותם - עדיף לי להמנע מכך - בקיצור - האמירה האחרונה שלך, נשים תלמדה מהגברים - אוי ואבוי, אם עלינו ללמוד מהגברים - היינו צריכות להיות היום במקום אחר. ואגב, אתה כנראה נראה טוב כמו שאתה אומר, אבל תחשוב לרגע, אם לא היו לך המחזרות האלה, אני מתערבת איתך שגם אם טוב לך לא היית עומד בפיתוי של מחזרת כזו או אחרת, אתה פשוט מחוזר יותר מידי ואתה במקום להגיד סבבה יש לי מחזרות אתה הולך ומבטל אותנו הנשים. אני מחוזרת על ידי גברים ומה זה להיות מחוזרת, זה בעצם לרמוז לי שאני שאני שווה.....זהו עולם הגברים בואו נודה - אז אני אומרת תודה שאני מחוזרת כי זה עושה משהו ואל תגיד שלא. בשולי הדברים אומר רק דבר אחד - שאני מעולם לא הלכתי עם נשוי ויתכן שיש נשים שאוהבות גברים תפוסים וזה מעיד על חולשה שלהן אישית אז היית צריך לבוא באמירה אחרת, משהו כמו הערה צועקת/זועמת לנשים שלוקחות גברים תפוסים אבל לא לכלל הנשים עצמן. יום טוב

SIRI41

New member
אגב אומרים שהחיים מתהפכים

היום אתה מחוזר עם הרגל בתוך האשה, בית, משכנתא, ילדים ומכונית משפחתית עם הכסאות תינוקות האלה מאחורה [לפי דבריך הכל] ואתה גם יכול להיות עם השגרה ההורסת והרצון למחזרת אחת אבל אין , לעולם אל תזלזל בדברים טובים באמצע החיים, לפעמים צריך להגיד תודה שיש את זה אם כי לא לשתף פעולה - חשבתי אתה נשוי מאושר כבר כמה שנים, כולה רווק שעוד לא התחתן, ואתה כבר מזלזל במחזרות? תשמח, תגיד תודה יש כאלה שגם את זה אין להם - שלא יתהפכו לך חיי הנשואין הפוך על הפוך ובסוף אתה זה שתנעץ את העיניים רק שבחורה אחת תעשה לך מבט. סורי על הציניות - בהצלחה

saras11

New member
הייתי חייבת להגיב למרות שאני

לא כותבת בפורום הזה בד"כ (ונראה לי שזה ישתנה ..) איך שקראתי את ההודעה נכנסתי לעולם של השדון ו.. ח'ברה אכן יש על הילד .. חמוד מאוד
וכמו שאמרתי ..ילד הוא בן 21 . לכן אני מצטרפת לשאר המגיבים ואומרת שדון יקר קודם כל תבדוק את עצמך אולי אתה ידידותי מידי .. חוצמזה כל עוד אתה נאמן אין לך מה לדאוג פשוט תנסה לשדר "תפוס" בנוגע לבנות ישראל החצופות אז צר לי להרוס לך את הבלון אבל לצערי לא פעם קיבלתי הצעות מגברים נשואים אחד מהם למשל הבהיר לי שהוא מחפש מישהי שלא איכפת לה שהוא נשוי , אחר אמר לי שהוא נשוי אבל אין לו בעיה שניפגש לקפה וסתם כיף.. אחר אמר שהוא פרוד אבל גר בבית בשביל הילדה ! (דרך אגב שאלתי איפה הוא ישן והוא אמר לי שבחדר עם אישתו ...) ועוד רבים ו"טובים"
אז זה לא רק בנות אלא גם בנים וזה קשור לאמות מידה מוסריות ולאו דווקא למין האדם
בנוגע לחתונה תחכה קצת אתה עוד צעיר ..
גמר חתימה טובה לכולם

zoar220

New member
שדון כנס דחוף....

הנה אז... א. באמת יש כאלה שניזונות מקנאה... ועם תהיה קצת ישיר ואולי אפילו תקיף הם ילכו אחורה ויחפשו פרייאר אחר ב. בן כמה אתה שאתה כבר עם משפחה? ג. לא אף פעם אבל אף פעם הגבר הייה יותר חכם מהאישה... מאמי תבין, הראש הגברי הוא ככה ואני יודעת מה אני אומרת אני לומדת פסיכולוגיה ככה, לפני ילדים: סקס, אישה כוסית,מכונית, וקצת מזומן, אחרי ילדים : משכנתא,סקס, אישה כוסית, מכונית, ולפעמים במקרים מיוחדים ביותר ילדים... אצל הנשים יש יותר מ5 תאים במוח ואני לא פנמיסטית ולא כלום ... וכולם יסכימו איתי נכון?

חחחחחחחחחחחח

טוב קראתי את ההודעות של כולכם, בחרתי להגיב לזו כי היא ממש הצחיקה אותי (סחטיין זואר!!).. חבר'ה רילקס, סתם רציתי קצת להציק לנשים ולראות איך הן מגיבות, חולה על הנשים אחת אחת ואפילו כקבוצה... ולמי שכתבה שאני 'ילד', התמונה שם בפרטים שלי בערך מכשאני בן 17... אני כבר לא 'ילד' ומבטיח להחליף כאני אשתחרר מהצבא ביום מן הימים ;) פיס אווט נשות ישראל X

misty10

New member
פתחת נושא כאוב

נכון, רוב הנשים באמת לא חושבות פעמיים אולם ותחשוב על זה: גבר נשוי, שלא רוצה לשבור את המערכת שבנה, הוא הגבר המושלם לרומן דיסקרטי ביותר, ולא בהכרח לגנוב למישהי. ואין לך מה לדבר על הגברים, כי כאשר אני הייתי בקשר עם בחור, ו/או כשהייתי תפוסה דווקא אז כולם חושבים שאני פנויה, ומנסים להתחיל איתי, וכשאני אומרת להם שאני תפוסה, שואלים אם אני נשואה, ויש אפילו כמה חוצפנים שאמרו לי: "זה לא משנה, אם יש לך חבר או שאת נשואה, כל מה שאני רוצה זה סטוצ'. וכשאני פנויה אין גבר בסביבה, אף אחד לא חושב להתחיל. לכן את תיתן את הדוגמא של הגברים כי הם לא שונים מאיתנו בהקשר הזה.

אתה יודע משו

אתה ממש חצוף...!! מזה 'לכל הנשים כאן'... למה מי אתה? אם מתחילות איתך בנות אז אלה שמתחילות איתך ממש פסיכיות..... אבל כל הנשים כאן? מי כאן בכלל נשמה לכיוון שלך? דבר שני יש לי הרגשה שצריך להוריד לך את האגו באופן בהול ביותר..... תרגיע בבקשה

למעלה